Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1696 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 04 September 2008 - 15:48

Για την ακριβεια επιτηδες το διατυπωσα οπως το ειδες, για να ξεκαθαρισω οτι δεν κανει κανενας απο τους δυο λαθος. Ο τροπος που το τονιζουμε ειναι σωστος για τη δικη μας γλωσσα και ο τροπος που το τονιζουν ειναι σωστος για τη δικη τους γλωσσα. Το να λες οτι ο αλλος κανει λαθος επειδη, μιλωντας την ελληνικη γλωσσα, βαζει μεσα μια ιαπωνικη λεξη και την τονιζει διαφορετικα απ'οτι θα την τονιζε ο Ιαπωνας μιλωντας την Ιαπωνικη γλωσσα μου φαινεται υπερβολικο.

Εφόσον μιλάμε για ιαπωνικά ονόματα (πχ. Haruhi, Takeshi κλπ) και όχι για κάποια international λέξη που η κάθε γλώσσα την τονίζει διαφορετικά, το να λες την Haruhi Χαρούχι είναι λάθος, και δεν νομίζω να υπερβάλλω.

Συγγνώμη για τα off-topic.
Posted Image
Posted Image

#1697 nookie

nookie

Anime Amateur

• Members
  • 85 posts

Posted 04 September 2008 - 19:09

Erebos+1 from me..

Φαντασου να κακοποιησει το ονομα σου καποιος απο μια αλλη χωρα..θα αρεσε σε κανεναν αυτο??

Για να επιστρεψω σε ον-τοπικ πραγματα...Ειδα το 3ο OVA του Strait Jacket(μετα απο πολυυυ αναμονη)..Συμπαθητικοτατο και σε προϊδεαζει οτι θα επακολουθησει σειρα!

Αρχισα και το NightWalker..Δεν με ενθουσιασαν τα 2 πρωτα επεισοδια...Για τους λατρεις καλοσχεδιασμενων και με CG ανιμε δεν το προτεινω..Καλυτερα να αφιερωσετε χρονο στα Hellsing OVA 's!!
Posted Image

#1698 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 04 September 2008 - 20:10

Monster, επεισόδειο 59... θα τελειώσει... ΠΟΥ θα πάει, θα ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!!

Με το τσιγκέλι πια...:deadga6:

Αν βγει ποτε δευτερη σεζον (υποθετικα μιλαω) θα παω πρωτα σε υπνωτιστη να αφαιρεσει τα 2 τελευταια επεισοδια απο τη μνημη μου και μετα θα την ξεκινησω.

Ξεκίνα το manga βρε ψυχή μου, να ξεστραβωθείς!

Posted Image

#1699 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 04 September 2008 - 23:42

Εφόσον μιλάμε για ιαπωνικά ονόματα (πχ. Haruhi, Takeshi κλπ) και όχι για κάποια international λέξη που η κάθε γλώσσα την τονίζει διαφορετικά, το να λες την Haruhi Χαρούχι είναι λάθος, και δεν νομίζω να υπερβάλλω.

Erebos+1 from me..

Φαντασου να κακοποιησει το ονομα σου καποιος απο μια αλλη χωρα..θα αρεσε σε κανεναν αυτο??

Ας το θεσω ετσι : Οι Ιαπωνες σφαγιαζουν τα ευρωπαϊκα/αμερικανικα ονοματα οταν τα λενε. Το "Κωστας" πχ θα το λεγανε "Κω-σου-τα-σου". Μηπως παραπονεθηκατε ποτε για αυτο; Ή αυτοι εχουν το δικαιωμα να αλλαζουν τις ξενες λεξεις αλλα εμεις οχι τις δικες τους;:nosey:

Αυτα απο μενα γιατι το παρακανα με το οff-topic.

Οπου να'ναι τελειωνω την πρωτη σεζον του Girls Bravo. Απο πλοκη ειναι μαλλον κατωτερο απο αλλα harem, αλλα απο χιουμορ το κατατασσω αρκετα ψηλα. Ο Fuyukama ειναι ισως ο πιο αστειος comic-relief pervert που εχω συναντησει:hahaha:

Ξεκίνα το manga βρε ψυχή μου, να ξεστραβωθείς!

Good idea, but as you should know, I don't read manga :terror2: Οποτε στραβος ημουν, στραβος θα παραμεινω :P
Posted Image

#1700 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 05 September 2008 - 07:24

Οπου να'ναι τελειωνω την πρωτη σεζον του Girls Bravo. Απο πλοκη ειναι μαλλον κατωτερο απο αλλα harem, αλλα απο χιουμορ το κατατασσω αρκετα ψηλα. Ο Fuyukama ειναι ισως ο πιο αστειος comic-relief pervert που εχω συναντησει:hahaha:

Για την first season του Girls Bravo: υπαρχουν σημαντικες διαφορες αναμεσα στις TVrip εκδοσεις (Lunar) και στις DVDrip (E-D, Lime). Οι πρωτες ειναι cencored.
Οι DVDrip ειναι πολυ περισσοτερο ecchi!!
Προσοχη στην εκδοση που θα καταβασετε.

#1701 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 05 September 2008 - 11:44

Για την first season του Girls Bravo: υπαρχουν σημαντικες διαφορες αναμεσα στις TVrip εκδοσεις (Lunar) και στις DVDrip (E-D, Lime). Οι πρωτες ειναι cencored.
Οι DVDrip ειναι πολυ περισσοτερο ecchi!!
Προσοχη στην εκδοση που θα καταβασετε.

Οπως τα λες ειναι, γι'αυτο παντα κοιταμε στο Anidb πριν επιλεξουμε ποια εκδοση θα καταλαβουμε. Ειδικα τα Girls Bravo και Gantz εχουν φαει γερη λογοκρισια. Στο συγκεκριμενο εχω την εκδοση των GFE, που αν και εχει ψιλο-προβληματακι με το timing, εν τουτις ειναι πολυ καλο uncensored release.

Επ'ευκαιριας, χθες βραδυ τελειωσα την πρωτη σεζον, παμε για τη δευτερη τωρα:wis:
Posted Image

#1702 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 05 September 2008 - 19:23

Οπου να'ναι τελειωνω την πρωτη σεζον του Girls Bravo. Απο πλοκη ειναι μαλλον κατωτερο απο αλλα harem, αλλα απο χιουμορ το κατατασσω αρκετα ψηλα. Ο Fuyukama ειναι ισως ο πιο αστειος comic-relief pervert που εχω συναντησει

Chibinari...

ontopic: τελειωσα το Seirei no Moribito. πολυ καλη μουσικη, εξαιρετικο animation quality ( περνει 10αρι ανετα), η ιστορια γνωστη μεν αλλα ειπωμενη σαν παραμυθι και ενδιαφεροντες χαρακτηρες. επισης, η σειρα εχει ενα στοιχειωδες τελος, κατι που για μενα ειναι +.

overall, ενα πολυ καλο ανιμε(λογω σχεδιου, ποιοτητας εικονας και μουσικης), με μετριο σεναριο. οχι απο τα αγαπημενα μου, αλλα αξιζε τον κοπο. και εχει βγει σε dvdrip.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1703 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 06 September 2008 - 14:25

Τέλειωσα το Ayakashi; Japanese Classic Horror.

To 1o story δεν ήταν για μένα.

I suck at remembering names, οπότε τα ψιλόχανα που και που. -__-;

The OP sucks as well.

Περίμενα κάτι ανάλογο του Mononoke αλλά μόνο τα επς 9-11 έμοιαζαν. Και πάλι δεν συναγωνίζονται τον 3 φορές πιο γαμ@το Φαρμακοτρίφτη του Mononoke.

Mononoke > Ayakashi IMO.

Καλό ήταν όμως, 15,5/20.

Λέω να ξεκινήσω Paranoia Agent τώρα.
Βαριέμαι να κάνω updates και για τα ongoing.

HnH5aB0.jpg

#1704 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 06 September 2008 - 17:19

Ξεκινησα το Tsubasa Chronicles, βρισκομαι στο επ 4 και εως τωρα δεν εχω δει κατι ιδιαιτερο, μετριο σεναριο, μετριοι χαρακτηρες ...

Colorful ep 12: Pantsu Madness...

Gintama 27 : αντε να πιασω σιγα σιγα τα arcs, ( το γελιο αυξανεται σταθερα ;) )

Detroit Metal City 3: λιγο λιγοτερο γελιο, λιγη περισσοτερη καφριλα still godlike

#1705 Tamaki

Tamaki

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 07 September 2008 - 10:02

Μόλις είδα το πρώτο επεισόδιο από το Blade of the immortal.. το μισό για την ακρίβεια..γιατί με πήρε ο ύπνος.. πρόλαβα βέβαια να δω κάτι πολυκατοικίες εκεί στη μέση που έπεσαν κάτι γραμματάκια.. είδα πολυκατοικίες και στο ending..γιατί;;;:fromabove::oo::uhh:

Ήταν λίγο άθλιο..ναι.
Spoiler:

#1706 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 07 September 2008 - 11:15

Azumanga Daioh
Μόνο ένα έχω να πω:
Spoiler:

Από τα πιο άκυρα άνιμε που υπάρχουν. Αλλά έχει πολύ γέλιο, και ωραίους χαρακτήρες!
Long live school anime!

#1707 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 07 September 2008 - 11:44

Azumanga Daioh
Μόνο ένα έχω να πω:

Spoiler:

Από τα πιο άκυρα άνιμε που υπάρχουν. Αλλά έχει πολύ γέλιο, και ωραίους χαρακτήρες!
Long live school anime!

Από ότι βλέπω ,όλοι άκυρο θεωρείτε το azudai και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί . Αφού έτσι κι αλλιώς πρόκειται για "κόμικ στριπ" που έγινε άνιμε οπότε τι περιμένατε να δείτε ; Το κάθε επεισόδειο περιέχει γύρω στα 4-5 στριπ οπότε φυσικά και δεν γίνεται να υπάρχει κύριος θεματικός άξονας .Εάν τα στριπ του "Αρκά" γινόντουσαν καρτούν έτσι ακριβώς θα ήταν.

Other news τώρα , είδα το πρώτο επεισόδειο του Blade of the immortal .
Απαράδεκτο ήταν . Το intro προϊδέαζε για καλό πράμα αλλά το επεισόδειο ήτανε άισχος. Είχανε κόψει όλη τη βία ,είχανε κάνει το Manji κυριλέ αντι για άξεστο βρωμιάρη kλπ ,σκέτη αποτυχία.

Συμπέρασμα=drop

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1708 papadight

papadight

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 08 September 2008 - 12:57

εγω παλι βλεπω yu-gi-oh 5d`s

#1709 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 08 September 2008 - 13:00

ρε Ρapadight εκτος απο το yu-gi-oh και το yu-gi-oh GX υπαρχει και αλλο:nosey:
Posted Image
Posted Image

#1710 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 09 September 2008 - 11:52

Δευτερη σεζον Girls Bravo under way. O Fukuyama εξακολουθει να ειναι κορυφαιος μεν, αρχιζει να χαλαει δε, και η πλοκη ορισμενων επεισοδιων παραειναι στητη ενω οι χαρακτηρες χανουν την οποια προσωπικοτητα ειχαν για να δημιουργηθει μια κλισε κατασταση. Η πρωτη σεζον μου φαινοταν πιο διασκεδαστικη.

Από ότι βλέπω ,όλοι άκυρο θεωρείτε το azudai και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί . Αφού έτσι κι αλλιώς πρόκειται για "κόμικ στριπ" που έγινε άνιμε οπότε τι περιμένατε να δείτε ;

Μα αυτο ειναι το θεμα, περιμενουμε να δουμε ακυρο ανιμε και αυτο παιρνουμε, και αυτο μας αρεσει! Η λεξη "ακυρο" δεν εχει παντα αρνητικη σημασια ξερεις:congrats:
Posted Image