Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 02 September 2008 - 22:36
Αν και θα σου πρότεινα να το διαβάσεις από την αρχή γιατί είναι ακόμη καλύτερο από το anime!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 02 September 2008 - 22:38
Γενικά γι'αυτό τον λόγο για μένα καλύτερα είναι να αρχίσεις πρώτα το manga και μετά το anime γιατί το anime τελειώνει απότομα, πολλύ απότομα( το μόνο κακό).Ούτε στο τέλος θα σχολιάσεις.
Το σαγόνι σου θα ακουμπήσει πάτωμα και θα θέλεις να σπάσεις τον υπολογιστή. Μετά θα βρίσεις αυτόν που σου το πρότεινε/έδωσε να το δεις και τέλος θα έρθεις να κλαφτείς εδώ και να αρχίσεις να ρωτάς αν και πότε θα συνεχιστεί.
Been there, done that!
Επίσης το manga είναι 1000000000000000000000000000 φορές πιο βίαιο και σαδομαζοχιστικό

Posted 02 September 2008 - 22:39

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 02 September 2008 - 22:39
Posted 02 September 2008 - 22:41
λες ε?φανταζομαι τοτε δεν θα γινω η εξαιρεση στον κανονα.
α ρε Zoro (senseii) τι εχεις ν ακουσεις.....
![]()
Χαχα, πλάκα θα έχει να στο πρότεινε σαν "παραμύθι" εκεί είναι που ψοφάω στο γέλιο.

PS : Zoro μπες ρε κάνα msn να μου πεις, έτσι από περιέργεια σαν παραμύθι το πρότεινες ;;
Και για να μην είμαι τελείως offtopic :
Πρόσφατη προβολή :
Freedom OVAs
Αρκετά καλό, καλύτερο απ'ότι περίμενα με ένα πολύ ωραίο scifi θέμα που σε κάνει ίσως να εκτιμήσεις λίγο παραπάνω τον πλανήτη Γη και τον παλιό τρόπο ζωής απέναντι στο μέλλον και στην τεχνολογία. Η πλοκή με κάλυψε αρκετά για μόλις 7 επεισόδια. Τρελό CG animation, ικανοποιητικό σχέδιο, καλή δράση, character development υπεραρκετό για 7 επεισόδια και αξιοπρεπές τέλος. Μέτριο background ost, καλό opening, καλό voice acting και εφέ.
8-8.5/10.
Απλά ήταν ιδέα μου ή ο πρωταγωνιστής ήταν κάπως αλίθορος λόγω character design??
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 02 September 2008 - 22:43
Επισης,μην ξεχνατε οτι μιλαμε σε κοριτσι

DV keep watching the anime then^^
[τωρα εχεις 4 ατομα που στο προτεινουν..]
Χαχα, πλάκα θα έχει να στο πρότεινε σαν "παραμύθι" εκεί είναι που ψοφάω στο γέλιο.
PS : Zoro μπες ρε κάνα msn να μου πεις, έτσι από περιέργεια σαν παραμύθι το πρότεινες ;;
Της ειπα ηδη οτι δεν ειναι το κλασσικο παραμυθι με την εννοια του Fairy Tale οπου ο καλος νικαει τον κακο και ολοι χαρουμενοι και οτι εχει παρα πολυ βια και mature content,αλλα και οτι μαζι με αυτα σου προσφερει πολλα αλλα νοηματα οπως φιλια,προδοσια,αγαπη,μισος κλπ και μια ξεχωριστη σκοτεινη ατμοσφερα που σου δινει ικανοποιηση τις λιγες χαρουμενες στιγμες...
Τελος,MSN δεν προλαβαινω τωρα,την κανω οπου να ναι,τα λεμε αλλη φορα pal;)
Edited by Zoro, 02 September 2008 - 22:48.
Posted 02 September 2008 - 22:48

Posted 02 September 2008 - 22:49
ΟκΌχι, ασ' την να δει πρώτα το anime γιατί το manga θα της πάρει την μαγεία του anime αν το διαβάσει πρώτα!

Πάντως εγώ την μαγεία του anime δεν την έχασα, ίσα-ίσα!Α.. επίσης το anime έχει και πολλύ καλό english dub(ogm files suport more than one language).Όταν τελείωσα την σειρά έβαζα να ξαναδώ κάποια επισόδεια με αγγλικό ήχο(σπάνιο πράμα)!
Posted 02 September 2008 - 23:06
Έχω κάμποσα currently watching,με πιο πρόσφατα Yume Tsukai και Da Capo II...Αλλά Υπάρχει ένα πρόβλημα : Αυτή τη στιγμή έχω αγγίξει αισίως τις 40 ongoing σειρές,και μάλλον τις έχω ξεπεράσει κιόλας,αλλά δεν μπορώ να τελειώσω ούτε μία...Ο βασικός λόγος είναι γιατί δεν με ενδιαφέρει πια να τελειώσω μία σειρά,αλλά βλέπω κάνα επεισόδιο όταν έχω διάθεση για το συγκεκριμένο είδος...Κάποια λύση στο πρόβλημα μου???
Μια βολτα απο αυτο το thread , ψαχνεις για ατομα που να σου εχουνε προτεινει καποια σειρα στο παρελθον που σου αρεσε τρελα η απλα τους εμπιστευεσε αρχιζεις κατι καινουριο πωρωνεσε και μετα παιρνεις απο τα ongoing σου ολα του ιδιου ειδους και τα τελειωνεις πρωσπαθωντας να βρεις κατι τοσο καλο οσο αυτο που ειδες

Και επειδη ειμαι καλο παιδακι και δεν σπαμαρω
Hayate no gotoku 21-24 Απο τα πιο απολαυστικα επεισοδια της σειρας (death note ftw)
Naruto -85 Πολυ ωραιο αντε λιγο ακομα και αρχιζουμε ship (ωχ

Gintama 1-5 lots of episodes to watch:joyful:
Posted 02 September 2008 - 23:23
Συμβουλή.
Άσε το Λάκυ Σταρ για τώρα και τελείωνε με τη Χαρούχι γιατί το ΛΣ έχει πάμπολα Χαρούχι references οπότε you'll have half the fun.
Συμβουλή.
Ξαναδές τη Haruhi μέχρι να μάθεις πώς προφέρεται το όνομά της...

[on-topic]
Έπιασα να ξεκινήσω τα must-see's Neon Genesis Evangelion και Code Geass (το 1ο από KAA, το 2ο από THORA), αλλά είναι και τα δύο ongoing projects (και στην αρχή μάλιστα) και δεν είμαι συνηθισμένος να περιμένω ανάμεσα στα επεισόδια...

Ο λόγος που δεν τα είχα δει μέχρι τώρα ήταν 1) video quality, 2) τόσα πολλά anime, τί να πρωτοδείς? και 3) ποτέ δεν ήμουν τρελός fan των mecha. Επίσης, ξεκίνησα και το Full Metal Panic! για να βλέπω κάτι όσο θα περιμένω τα releases των παραπάνω δύο.

Πάντως, είμαι εντυπωσιασμένος και από τα τρία, πώς να μην είμαι άλλωστε εφόσον μιλάμε για τα καλύτερα της genre.
Πωπω έχω πολύ πράμα ακόμα στη mylist που πρέπει να δω... (Δεν ανεβαίνει αυτό το ρημάδι το % mylist watched...

PS. Ομοιπαθής των αμέτρητων ongoing/currently watching σειρών...

EDIT: Μπερδεύτηκα. Το NGE project by KAA είναι stalled και μάλλον dropped, οπότε θα πρέπει να το δω από αλλού μετά τα 4 πρώτα eps.
Edited by Erebos, 02 September 2008 - 23:32.
Posted 04 September 2008 - 11:25
Δε νομιζω να σημαινει τιποτα οτι οι Ιαπωνες το τονιζουν Χάρουχι, δεδομένου οτι συχνα τονιζουν διαφορετικα τις λεξεις τους απ'οτι εμειςΣυμβουλή.
Ξαναδές τη Haruhi μέχρι να μάθεις πώς προφέρεται το όνομά της...

Δοκιμασε τους zx.Το NGE project by KAA είναι stalled και μάλλον dropped, οπότε θα πρέπει να το δω από αλλού μετά τα 4 πρώτα eps.
Konata+Kagami = Eternal Respect:respect: (Περνα κι απο'δω μια βολταΠέφτει πολύ γέλιο, ειδικά με Konata και Kagami.

Εμενα παντως, αν εξαιρεσεις την ακυριλα των δυο τελευταιων επεισοδιων, μου αρεσε αρκετα και δεν ειχα κανενα απο τα συμπτωματα που αναφερεις.Ούτε στο τέλος θα σχολιάσεις.
Το σαγόνι σου θα ακουμπήσει πάτωμα και θα θέλεις να σπάσεις τον υπολογιστή. Μετά θα βρίσεις αυτόν που σου το πρότεινε/έδωσε να το δεις και τέλος θα έρθεις να κλαφτείς εδώ και να αρχίσεις να ρωτάς αν και πότε θα συνεχιστεί.
Been there, done that!

Posted 04 September 2008 - 11:33
Δε νομιζω να σημαινει τιποτα οτι οι Ιαπωνες το τονιζουν Χάρουχι, δεδομένου οτι συχνα τονιζουν διαφορετικα τις λεξεις τους απ'οτι εμεις
Μάλλον εννοείς ότι οι Έλληνες (και οι περισσότεροι δυτικοί) τονίζουν τις περισσότερες λέξεις λάθος...

Δοκιμασε τους zx.
Αυτό θα κάνω μάλλον, αλλά πολύ θα ήθελα το video quality των KAA... *sigh*
Posted 04 September 2008 - 11:48
Εμενα παντως, αν εξαιρεσεις την ακυριλα των δυο τελευταιων επεισοδιων, μου αρεσε αρκετα και δεν ειχα κανενα απο τα συμπτωματα που αναφερεις.
Θετικά νομίζω το σχολιάζει ο Fingolfin!Απλώς επειδή τα 2τελευταία επισόδεια τελειώνουν απότομα θα ήθελες να έχει κι άλλο.Γιατί η αλήθεια ν αλέγεται είναι απότομα
Posted 04 September 2008 - 14:57
Για την ακριβεια επιτηδες το διατυπωσα οπως το ειδες, για να ξεκαθαρισω οτι δεν κανει κανενας απο τους δυο λαθος. Ο τροπος που το τονιζουμε ειναι σωστος για τη δικη μας γλωσσα και ο τροπος που το τονιζουν ειναι σωστος για τη δικη τους γλωσσα. Το να λες οτι ο αλλος κανει λαθος επειδη, μιλωντας την ελληνικη γλωσσα, βαζει μεσα μια ιαπωνικη λεξη και την τονιζει διαφορετικα απ'οτι θα την τονιζε ο Ιαπωνας μιλωντας την Ιαπωνικη γλωσσα μου φαινεται υπερβολικο.Μάλλον εννοείς ότι οι Έλληνες (και οι περισσότεροι δυτικοί) τονίζουν τις περισσότερες λέξεις λάθος...
Βρε συμφωνω με την κριτικη αλλα οχι με τα "συμπτωματα". Εμενα πχ με ξενερωσαν τοσο τα τελευταια 2 επεισοδια που εχασα καθε διαθεση να δω αλλο Berserk.Θετικά νομίζω το σχολιάζει ο Fingolfin!Απλώς επειδή τα 2τελευταία επισόδεια τελειώνουν απότομα θα ήθελες να έχει κι άλλο.Γιατί η αλήθεια ν αλέγεται είναι απότομα