Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1591 Shanks

Shanks

Kaizoku

• Members
  • 194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2008 - 23:51

εγω προς το παρον βλεπω
one piece (355eps)
και χθες ειδα τα 4 πρωτα επεισοδια του death note πολυ ωραιο anime!!
και βλεπω και λιγο dragonball z!!

#1592 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 00:17

Έχω είδη δηλώσει οτι είμαι καινούργιος στην "παρέα" και άσχετος με τα νεα animate.Αυτό το gankutsuou που θα το βρώ?....για να εισέρχομαι σιγά-σιγά στο κλίμα ?

THX

[KAA] Gankutsuou
οριστε το λινκ μαν, απλα να ξερεις οτι τετοιες ερωτησεις καλυτερα να γινονται σε αυτο το θρεντ:http://www.anime.gr/forums/anime-search-downloads/4267-%C1%F0%EF-%F0%EF%F5-%EC%F0%EF%F1%F9-%ED%E1-%EA%E1%F4%E5%E2%E1%F3%F9-%E1%F5%F4%EF-%F4%EF-anime-manga%3B.html
καλη προβολη!

Υπάρχει και σε direct στο server του φόρουμ ρε σκατό.

Πάντως Τζόννυ, παρ'όλη την ηλικία σου δεν ξέρω αν είναι το ιδανικό άνιμε για να μπεις στο κλίμα.
Μετά από αρκετά μέτρια άνιμε μπορείς να εκτιμήσεις κάτι τέτοιο.

Τέσπα, ιτς απ του γιου.

HnH5aB0.jpg

#1593 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 00:21

Legend of the Galactic Heroes. Αξίζει.:Blissfull:

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#1594 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 00:31

Υπάρχει και σε direct στο server του φόρουμ ρε σκατό.

gomen gomen, ουτε που το θυμηθηκα

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1595 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 11:31

αρχισα το gankutsuou και ειμαι στο 2ο επεισοδιο μεχρι στιγμης δεν με εχει εντυπωσιασει
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1596 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 20:24

Κατα τη διαρκεια της εξοριας μου απο το ιντερνετ τελειωσα το Karin. Αν και δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο, μου αφησε ευχαριστα συναισθηματα. Ωραια αναλαφρη σειρα. Πολυ εκνευριστικος ομως αυτος ο Winner (ειδικα με την προφορα του).

Τωρα ξεκινησα ενα αγνωστο ανιμε ονοματι Detective Academy Q. Μετα απο 12 επεισοδια τα και καλα μυστηρια που εχει δεν ειναι και τοσο συναρπαστικα ουτε ο τροπος που τα λυνουν λογικος (πιο πολυ με χαζομαρουλες) , και αυτη η υποθεση των επεισοδιων 9-11 ηταν τοσο μα τοσο προβλεψιμη. Ελπιζω σε βελτιωση και λιγοτερα αυτοτελη επεισοδια.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1597 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 23:21

Mushishi 20/26
Απίθανος anime, χαλαρωτικό, με ένα soundtrack από τα λίγα. Το ότι τα eps είναι αυτοτελή κάνει τη σειρά ακόμη καλύτερη και τον κόσμο όλο και πιο μαγευτικό. Όλο το story με τα mushi κ.λ.π. με έχει κάνει να κολλήσω άσχημα...
Ginko FTW:head:

Kamen no Maid Guy 9/12
Η απόλυτη καφρίλα. Απόλυτο anime για να σκοτώσεις την ώρα σου.

They are my noble masters, finished
Ecchi, :nbleed:, και τα μαλλιά στα κάγκελα. Ωραία ιστορία, περίεργη προς το τέλος, αλλά όχι τόσο πολύ ρε παιδιά... Πολύ το πεδέψανε στο τέλος και δεν μου άρεσε. But it was worth it!!

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1598 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2008 - 00:46

Saikano...Είμαι στο 5ο επ και ήδη μου έχει κοπεί το στομάχι...Με κόβω με κανα κιβώτιο χαρτομάντηλα να είμαι στο δωμάτιο και να βλέπω τα τελευταία eps...Not for the weak of heart,not for αναίσθητα τομάρια.Η ατμόσφαιρα είναι μαγική...Όσοι δεν φοβάστε την κατάθλιψη να το δείτε
Spoiler: Πατηστε το δε λεει για τη σειρα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1599 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2008 - 00:58

εγω βλεπω το Welcome to the NHK!
πολυ καλο ανιμε. φοβερη μουσικη, πολυ καλο το θεμα, η πλοκη προχωραει λιγο αργα ειναι η αληθεια,αλλα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. καλ οσχεδιο, υπεροπχα χρωματα, εχει πολλα να πει

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1600 Garuda

Garuda

Starting...

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2008 - 04:25

εγώ τώρα βλέπω Street Fighter II Victory και NGE .

#1601 momO

momO

somber

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2008 - 10:00

τώρα βλέπω το Higurashi no Naku Koro ni Kai (respect to Rica:nod:) μέχρι στιγμής πιστεύω πως δεν στερείται τίποτα από την πρώτη σειρά και ελπίζω να μην αλλάξω γνώμη.
Τέλος, ξαναβλέπω το The Melancholy of Haruhi Suzumiya (γιατί ποιος μπορεί να ζήσει χωρίς την Haruhi?)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1602 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2008 - 19:32

Μόλις τελείωσα Kaiba και Mononoke. Και οι δύο σειρές με άφησαν με θετικότατες εντυπώσεις! Εγκεφαλικά anime με μπόλικο στοχασμό και αργό ρυθμό που σε αφήνει να τα χωνέψεις καλά πριν πας παρακάτω. Ωραιότατα.:bath:

Επίσης, παλεύω να δω το Monster. Είμαι γύρω στο 30ο επεισόδιο και τραβάει...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1603 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2008 - 02:54

Revolutionary Girl Utena: Έχω φτάσει στο 10 και απλά λέω πως τέτοια πόρωση έχω να πάθω απο το καιρό του Kare Kano, 2 χρόνια πριν δηλαδή. αγαπάμε Utena.

Bamboo Blade: είδα το δεύτερο επισόδειο και λογικά αύριο θα δώ 2 ακόμη και ελπίζω μέσα στη βδομάδα τουλάχιστον να έχω τελειώσει τα 14 επισόδεια. Καλό δείχνει, έχει προοπτικές για βελτίωση.

Είδα επίσης ξανά λίγο Gravitation, και θέλω να αρχίσω/δώ άπειρες σειρές, μόνο που άντε να διαλέξεις.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1604 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2008 - 11:57

Revolutionary Girl Utena: Έχω φτάσει στο 10 και απλά λέω πως τέτοια πόρωση έχω να πάθω απο το καιρό του Kare Kano, 2 χρόνια πριν δηλαδή. αγαπάμε Utena.

:oo::oo:Για να λες εσυ κατι τετοιο η σειρα πρεπει οντως να λεει αγρια. Θα βαλω στοχο να τη δω συντομα.

Συνεχιζοντας το Detective Academy Q βρηκα και μια καλη υποθεση της οποιας τα επεισοδια ελεγαν (αυτη με τα δυο χωρια, κι ας ειχε υπερβολικα happy ending) αλλα η γενικη εικονα παραμενει μετρια. Εχετε χαρη που η Megu-chan ειναι kawaii!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1605 Daiotakou

Daiotakou

Feel my bite baby

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2008 - 18:35

μόλις τελέιωσα το Black lagoon και το βρίκα πολύ καλό, εντελώς διαφορετικό απο ότι ΄χεω δει μέχρι τώρα. Βέβαια σε μερικά σημεία κάνει κοιλιά άλλα συνολικά το βρίκα εξαιρετικό. ΄Τα στοιχεία απο Tarantino που διαθέτει το απογειώνουν!!! το βάζω στο top-five μου. Τωρα ξεκίνησα και ergo proxy που παρόλο που ε΄΄ιναι κάπως αργό και λίγο μπερδεμένο η πλοκή και η αισθητική του είναι δύο απο τα στοιχεία που με έχουν μέχρι στιγμής πωρώσει σε αυτό. btw η πρωταγωνίστρια φέρνει ΠΟΛΥ στην Emi Lee των Evanesence:tensai:
OH MY GOD !!!!! THEY KILLED KENNY!!!!:cry5::cry5::cry5: