Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1561 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 30 July 2008 - 15:30

Χμμμ... Καλο, καλο, βλεπετε NGE βλεπω. Αριστα. Εγω κανω τωρα το ν-οστο rewatch.
Αλλα επισης αρχισα και Speed Grapher. Εχει καλη ατμοσφαιρα, νοσηρη και μυστηριωδη. Περιμενω πολλα απ' τη σειρα, ιδωμεν...:smokingg:

Posted Image

#1562 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 posts

Posted 31 July 2008 - 01:33

Πρόσφατα τελείωσα το πραγματικά καλό και ελαφρύ Busou Renkin, δεν έχω δεί καθόλου Kenshin οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω δουλειές αλλά το πρώτο μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. :nod:

Όσο για κάτι που βλέπω atm, είναι το Cowbow Bebop (or sth like that, kinda drunk to remeber correctly the second word :frozen:) επ. 15. Τα λόγια είναι πολύ λίγα, το anime είναι απο τα καλύτερα που έχω δεί! Κορυφαίοι χαρακτήρες, απίστευτα σκηνικά και πάνω απο όλα Yoko Kanno on music! Nuff said :nod:
Posted Image

#1563 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 01 August 2008 - 08:37

χθες τελειωσα το witchblade αρκετα καλο αν και δεν ειχε πολυ δραση και τωρα αρχισα το night wizard καλουτσικο αν και ειμαι στο 4 επεισοδιο ακομα

#1564 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 02 August 2008 - 19:37

Mermaid Forest - 8.5/10. (καλύτερο version μάλλον το DVD από E-D αν και έχει yellow sub font)
Αρκετά καλή fantasy σειρά για μόνο 11 επεισόδια (+2special episodes), με θέμα μύθους των γοργόνων, και την αθανασία. Λίγο μυστήριο, λίγο συγκίνηση, λίγο horror-thriller, πολύ ενδιαφέρον πλοκή και 0 βαρεμάρα. Δυστυχώς μετριότατο animation ίσως το μόνο αισθητό μειονέκτημα κρίμα και έγινε και το 2003. Έχει πολλά arcs (σαν μικρές ιστορίες), 2-3 απ'αυτά αγγίζουν το τέλειο, ενώ τα άλλα είναι πιο μέτρια.

Phoenix (Hi no tori) - 9.5/10. (Καλύτερο version μάλλον το DVD από G_P)
Ίσως η καλύτερη σειρά που έχω δει για μόνο 13 επεισόδια. (μαζί με το paranoia agent αν και είναι εντελώς διαφορετικά είδη)

Συνδυάζει με ότι καλύτερο τρόπο έχω δει, scifi στοιχεία με fantasy στοιχεία. 4 φοβερά περιεκτικές ιστορίες (απίστευτη σκηνοθεσία δε βαρέθηκα στιγμή), οι 2 σε fantasy setting - μεσαίωνα, κι οι άλλες 2 scifi. Αν και είχαν λίγη σχετικά δράση, οι ιστορίες ήταν άκρως ενδιαφέρουσες με twists, ρεαλισμό που πολύ σπάνια βρίσκει κανείς σε τέτοιες σειρές, τελικά επικεντρώνονταν στα μηνύματα της ανθρώπινης ύπαρξης και της επιθυμίας των ανθρώπων να εξελιχθούν ως είδος και κατά πόσο μπορεί κάποιος πράγματι να γίνει αθάνατος ή όχι, και τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό. Φαινόταν με αριστοτεχνικό τρόπο στο σύνολο των ιστοριών κατά πόσο ο Άνθρωπος χρειάζεται την Φύση αλλά και την Επιστήμη στην ζωή του και τον αγώνα του για Επιβίωση.
Οι scifi ιστορίες εν τω μεταξύ ήταν ακόμη πιο ενδιαφέρουσες, καθώς η μια είχε να κάνει με το τέλος του κόσμου- το μέλλον, και η άλλη με την δημιουργία του σύμπαντος.
Συνολικά ένα anime που βάζει σε πολλές σκέψεις τον θεατή, έχει αρκετές συγκινήσεις και παρότι οι ιστορίες είναι μονο 2-3 επεισόδια η κάθε μια, είναι τόσο περιεκτικές που πολλές φορές πονάς και τους δυναμικούς χαρακτήρες στους οποίους γίνεται τέλεια και ρεαλιστική ανάπτυξη - τα κίνητρά τους πολύ αληθοφανή.
Όλες αυτές οι φιλοσοφικές ανησυχίες που αναπτύσσονται τόσο καλά σε μόλις 13 επεισόδια και μας βάζουμε να σκεφτούμε, μαζί κιόλας με το κυριολεκτικά "άριστο" και fluid animation με φοβερούς χρωματισμούς για σειρά, την κάνουν ένα σπάνιο διαμάντι - κρίμα να μην την έχει δει κανείς.
Χρειάζεται να πω κάτι άλλο;;

Edited by Radagast, 02 August 2008 - 20:02.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#1565 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 posts

Posted 02 August 2008 - 19:47

Mermaid's Forest - 8.5/10.

Spoiler:

Για το Mermaid's Forest, θα προτεινα καλυτερα τα 2 OVA Ningyo no Mori και Ningyo no Kizu.
Και τα 2 βγηκαν στις αρχες των 90's. Νομιζω οτι περναει καλυτερα η σκοτεινη ατμοσφαιρα των μανγκα της Rumiko Takahashi. Και γενικα σαν δουλειες ειναι πιο προσεγμενες απο την τηλεοπτικη σειρα. Και ειναι και πιο σκληρο το περιεχομενο σε βια και γυμνο!:hahaha:
Posted Image

#1566 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 02 August 2008 - 20:07

Για το Mermaid's Forest, θα προτεινα καλυτερα τα 2 OVA Ningyo no Mori και Ningyo no Kizu.
Και τα 2 βγηκαν στις αρχες των 90's. Νομιζω οτι περναει καλυτερα η σκοτεινη ατμοσφαιρα των μανγκα της Rumiko Takahashi. Και γενικα σαν δουλειες ειναι πιο προσεγμενες απο την τηλεοπτικη σειρα. Και ειναι και πιο σκληρο το περιεχομενο σε βια και γυμνο!:hahaha:

Ίσως να έχεις δίκιο αλλά δεν υπάρχει πουθενά torrent με το καλό RAX version. Μόνο κάτι VHS version βρήκα στο boxtorrents, αλλά δεν αξίζουν ιδιαίτερα από ποιότητα χώρια που το ένα είναι με english dub...:fromabove::deadga6:
Αν ξέρεις κάνα λινκ , σφύρα και thnx. ^^

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#1567 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 posts

Posted 02 August 2008 - 20:13

Ίσως να έχεις δίκιο αλλά δεν υπάρχει πουθενά torrent με το καλό RAX version. Μόνο κάτι VHS version βρήκα στο boxtorrents, αλλά δεν αξίζουν ιδιαίτερα από ποιότητα χώρια που το ένα είναι με english dub...:fromabove::deadga6:
Αν ξέρεις κάνα λινκ , σφύρα και thnx. ^^

για RAX πηγαινε στο mirc!!
torrent δεν ξερω :P
Posted Image

#1568 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 02 August 2008 - 20:14

Εγω παιδια μολις αρχισα σημερα το Code Geass και τολμω να πω πως ειναι απιστευτο...λατρευε Lelouch.....η οπως γραφετε..."κατσε ακομα δεν εμαθα καλα τα ονοματα...2 επεισοδια ειδα ως τωρα!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1569 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 posts

Posted 02 August 2008 - 23:06

Xam d lost memories Παρα πολυ ωραιο ..eureka seven μου φερνει η εμενα μου φαινεται.:hahaha::hahaha:
Posted Image

#1570 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 posts

Posted 02 August 2008 - 23:13

Το xxxholick ξεκινησα πριν κατι μερες. Ειναι 24 επεισοδεια κι εχω δει τα 15. Ενω στην αρχη δε με ενθουσιασε, οσο προχωρα μου αρεσει ολο και περισσοτερο! Ηταν μαλλον μεχρι να μπω στο κλιμα της σειρας. Πολυ θετικες εντυπωσεις! Ξεκιινησε και δευτερος κυκλος τον οποιο σκοπευω να κατεβασω αμεσως μετα.
Posted Image

#1571 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 03 August 2008 - 08:07

τελειωσα πριν 4 μερες το Ouran High School Host Club...
τελικα δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε ιδιαιτερα. γουστος βεβαια ειναι αυτος

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1572 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 03 August 2008 - 13:04

αρχισα το gurren lagann και ειμαι στο 18 επεισοδιο ισως αν οχι το καλυτερο anime που εχω δει σιγουρα ειναι απο τα καλυτερα οι μαχες ολες η μια καλυτερη απο την αλλη δεν περιμενα να ειναι τοσ καλο 9.5/10 (μπορει και παραπανω να αξιζει)

#1573 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 03 August 2008 - 13:34

μολις ειδα και τα 3 ova απο το king of bandits,Jing seventh heaven...
καλουτσικο ηταν ειχε και αρκετο mindfuck...

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#1574 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 04 August 2008 - 01:05

Ααααπ.

Απ-ντέητ για τις προηγούμενες 2 βδομάδες:

Watched:

Murder Princess.

Αρκετά ευχάριστο αν και πολυ shounenιαζε σε πολλά σημεία.

Το ανιμέησιον πολύ καλό (OVA γαρ), η μουσική παραπάνω από μέτρια για σάουντρακ (μεταλάριαζε που και που), η ιστορία οκ, οι χαρακτήρες σόου-σόου, η πρίνσεςς όλα τα λεφτά.

Για 6 επεισόδια μια χαρά ήταν, αν κρατούσε παραπάνω θα γινόταν κουραστικό.

15/20 (σημ. το είδα σε περίοδο απέραντης βαρεμάρας, οπότε παίζει να ήμουν πολύ καλός με τη βαθμολογία).

Gunslinger Girl.

Πάρα πολύ καλό.

Όλο αυτο το χρονικό "μπρος-πίσω" το έκανε ακόμη πιο ενδιαφέρον.
Ωραίο οστ αν και δεν το πρόσεξα ιδιαιτέρα, με απορροφούσε η σειρά και κυρίως οι πάρα πολυ καλοί και ομορφοι ξαρακτήρες.

18/20.

Gankutsuou.

story = m(_ _)m [είναι "μεταφορά" της ορίτζιναλ ιστορίας του Κόμη Monte Cristo?]

characters = m(_ _)m [Count :if:]

animation = m(_ _)m [σχέδιο, patterns :if:]

soundtrack = m(_ _)m [απλά :|]

19,5/20.

Mononoke.

Βαριέμαι να γράφω.
Ίσως να πέσει έντιτ αργότερα.

18/20.

Ελπίζω να μην ξέχασα τίποτα.

Επίσης είδα μερικά επς Gintama (έφτασα στο 60 νομίζω), Kateikyoushi Hitman Reborn 1-20 και είναι απαίσιο, το συνεχίζω επειδή ακούω συνέχεια ότι καλυτερεύει κατά πολύ, μερικά επς Chi, μερικά ακόμα που δεν θυμάμαι και NGE rewatch 1-20.

HnH5aB0.jpg

#1575 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 04 August 2008 - 11:20

Kateikyoushi Hitman Reborn 1-20 και είναι απαίσιο

Το 20 ηταν το τελευταιο χαζοχαρουμενο eps(μετα σου πεταει που και που κανα δυο δεν γλιτωσες οριστικα):hahaha:
Περιμενω update μολις τελειωσεις varia arc:tensai: