Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1606 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 15 August 2008 - 18:49

Τωρα ξεκίνησα και ergo proxy που παρόλο που ε΄΄ιναι κάπως αργό και λίγο μπερδεμένο η πλοκή και η αισθητική του είναι δύο απο τα στοιχεία που με έχουν μέχρι στιγμής πωρώσει σε αυτό. btw η πρωταγωνίστρια φέρνει ΠΟΛΥ στην Emi Lee των Evanesence:tensai:

http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/869-character-%EF%EC%EF%E9%EF%F4%E7%F4%E5%F2-4.html#post100388
:tensai: :P
Posted Image
Posted Image

#1607 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 posts

Posted 15 August 2008 - 18:50

εγω βλεπω
1)naruto shippuuden
2)one piece
3)soul eater

#1608 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 15 August 2008 - 18:56

Βλέπω one piece και μου αρέσει πάρα πολύ(έχει και πολύ γέλιο).
Επίσης Naruto shippuden που ελπίζω να φτιάξει.......
Posted Image

#1609 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 posts

Posted 15 August 2008 - 21:21

Μολις τελειωσα μονοκοπανια το rahxephon...utsuku.shiiiiiiii
Posted Image

#1610 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 16 August 2008 - 22:28

Code Geass και μολις ειδα το 10ο επεισοδιο απο τον πρωτο κυκλο....
απλα παιδια ειναι κορυφη...οποιος/οποια δε το εχει δει να το δει.... ;)!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1611 Tamaki

Tamaki

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 16 August 2008 - 22:34

Τελείωσα το Nodame Cantabile χτες! Μου άρεσε τόσο πολύ που η επόμενη κίνηση μου ήταν να αρπάξω το manga από το σημείο που σταματούσε το anime! :joyful::blingeye2:
Nodame-chan! :kawaii:

Τώρα θα κάτσω να τελειώσω και τη 2η του Higurashi επιτέλους.. αν και.. θέλω να δω και την uncensored του Kodomo No Jikan :drink:.
Loli παντού! :hahaha:

Spoiler:

#1612 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 16 August 2008 - 23:08

Λοιπόν, 2ο update μέσα σε μια βδομάδα...
So here it is:

Mushishi, finished
Δεν έχω λόγια απλά.... Δεν έχω ξαναδει πιο ωραίο anime. Δεν υπάρχει ένα μέρος του που να μη μου αρέσει ή να με χαλάει κ.λ.π. Πραγματικά όσο και να γράψω θα μου φανεί λίγο....Απλά το συστήνω σε όλους...!

Kamen no Maid Guy 10/12
Update για 1 ep.... Τα ίδια....
Spoiler:

Gantz, finished
Δεν μπορώ να πω ότι με χάλασε. Στην αρχή έφαγα άσχημο κόλημα γιατι με είχε πωρώσει το σενάριο.....Τα πρώτα 13 έφυγαν νερό.... Μετά μου φάνηκε σαν να άρχισε να χαλάει. Και μετά στα
Spoiler:

Rosario + Vampire
Με τράβηξαν τα pantsu shots...Μετά είδα και το kapuchu(:lovulovu:) και μου άρεσε..... μετά είδα τα όλα τα άλλα και ....:thumbdown: Πάντως, αυτό που με ξενέρωσε τελείως ήταν ότι στο
Spoiler:

Edited by SirJim, 18 August 2008 - 11:07.

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1613 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 17 August 2008 - 02:42

Καιρό έχω να postάρω εδώ. let's see.....what do I have???

Bakuten Shoot Beyblade G Revolution: Ok. Laugh all you want. Βλέπω και την τρίτη season Beyblade. Τι να κάνω??? Old memories are more than enough to drag you in a lame anime.......
Colorful: Bow to Jiraiya-sama!!!!! Πολύ ώραια σειρά και ότι πρέπει για διαλειμματάκια μεταξύ άλλων σειρών. Ecchi and hillarious.
Comic Party Revolution: Σκέτη απογοήτευση. Μπροστά στην πρώτη season είναι ανύπαρκτο. Random καταστάσεις χωρίς κάποιο νόημα απλά και μόνο για να βγει δεύτερη σειρά.
D.Gray Man: Και μετά από μία ακόμα κοιλιά 2-3 επεισοδίων ξαναμπαίνουμε στα ωραία
Ghost Hound: Πολύ ωραία, εντυπωσιακή σειρά κι από ότι έχω καταλάβει μέχρι στιγμής(episode 14) έχει πράγματα να πει. Πιθανό fav μου.
Koihime Musou: Αν και αρχικά το είχα dropάρει είπα να το ξαναρχίσω. Τίποτα τρομερό με ένα πολύ υποτυπώδες σενάριο και σχεδόν μηδενική πλοκή. Παρόλα αυτά έχει Yuri στοιχεία:nosebleed:
Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto - Natsu no Sora: μία από τις best σειρές αυτής της εποχής. Πολύ "ζεστή" και ωραία σειρά που πραγματικά μπορεί και σε ήρεμει χωρίς να συμβαίνει ουσιαστικά τίποτα.
Mission-E: Nothing great about it. Just girls fighting.......
Naruto Shippuden: Filler, filler, filler, filler
Natsume Yuujinchou: Μία ακόμα πολύ ωραία σειρά της season αυτής. Γεμάτη συναισθήματα και αρκετά ευχάριστη.
Nogizaka haruka no Himitsu: Μία ενδιαφέρουσα κωμωδία για μία κρυφό-otaku. What's best????
One Piece: Plz advance at last......
Sekirei: Ecchi κωμωδία με λίγη δράση και αρκετό γέλιο(προς μεγάλη μου έκπληξη). Δεν είναι τίποτα τρομερό αλλά δεν λες κι ότι δεν βλέπετε.
Soul Eater: Μία από τα ίδια. Great, awesome, etc.
Welcome to the NHK: Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τη φήμη που έχει αυτή η σειρά. Ακούω μεγάλο κομμάτι του fandom να λυσσάει με αυτό και πραγματικά απορώ γιατί. Πολύ μέτριο κατά την άποψη μου
World Destruction: Μία χαρούμενη σειρούλα ότι πρέπει για να περνάς ευχάριστα ένα 25λεπτο τη βδομάδα
Yakushiji Ryoko no Kaiki Jikenbo: Πολύ ωραία σειρά αν και έχει τις στιγμές της ως εδώ και έχω αρχίσει να βαριέμαι τα αυτοτελή επεισόδια. Καλό θα ήταν να βάλουν κάτι που να συνδέει τουλάχιστον όλες τις υποθέσεις εκτός από τους χαρακτήρες.....

Reference = avoid at all costs
Reference = well you can try it but don't expect much
Reference = I recommend it but it's not anything THAT great
Reference = I recommend it without hesitation

Posted Image

#1614 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 18 August 2008 - 01:38

Revolutionary Girl Utena: Επισόδειο 24 και όλο λέω ότι θα κάνει κοιλιά και κοιλιά δε κάνει. Σειρά απο τις λίγες, γαμάτα μέχρι και τα fillers. I am a fanboy.

Strawberry panic: 3 επισόδεια γεμάτα χαζο-γούγουτσου-shoujoai περιεχώμενο. Πραγματικά ένιωσα σαν να έβλεπα τα Ζουζούνια σε λεσβιακή περίοδο. Αλλά μου είπε μια φωνή ότι όσο πάει βελτιώνετε και υποθέτω ότι δύσκολα όλοι όσοι το υποστηρίζουν το κάνουν μόνο για τις φωνές των κοριτσιών, οπότε συνεχίζω και ότι βγεί.

Fish in the trap: Yaoi με ανύπαρκτο σενάριο, όμορφο σκίτσο αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο, που ή διάρκεια του είναι μόνο μισή ώρα (αν και αυτό ίσως και να γλιτώνει το θεατή απο βασανηστήρια διαρκείας) που δεν αφήνει καν χώρο για fan-service δε μπορεί να θεωρήται καλό. Πέρασε και δεν άγγιξε, μην κάνετε το λάθος να το δείτε.

Paranoia Agent: Επισόδειο 6 και έχω ήδη καταμπερδευτεί. Τρομερό είναι αλλά ελπίζω να στρώνει λίγο η πλοκή όσο προχωράει.
Posted Image

#1615 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 18 August 2008 - 10:36

Λοιπόν,με την ευγενική χορηγία του γνωστού μοδεράτορα με τάσεις προς mindfucks δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό και άρχισα και γω δεν ξέρω τι n-οστη σειρά που βλέπω ταυτόχρονα αντί να τελειώσω τις άλλες.Ghost hound λοιπόν.Ωραία ατμόσφαιρα και ήδη από το δεύτερο επεισόδιο έχουν δημιουργηθεί ωραίες μυστηριακές συνθήκες.Είθε το ceiling cat να βάλει το χέρι του να συνεχίσει έτσι.

On other news,onizuka still rules(βέβαια δεν μιλάω για το young gto αλλά για την αυθεντική σειρά που ο βλάσφημος δεν έχω ακόμα δει ολόκληρη) μια από τις πιο ευχάριστες κωμωδίες,με το επιπλέον χαρακτηριστικό του να μην κάνει κοιλιά.Με τίποτα.Srsly.

Zero no tsukaima είμαι στο τέλος της δεύτερης season στην οποία μας έχουν πρήξει με ένα υποτιθέμενο περιπετειώδες ύφος που είναι ολίγον τι yawn generator αλλά κατα τ'άλλα το tsunderιασμα καλά κρατεί,το fanservice είναι υπαρκτό,η κωμωδία επίσης and happy cat is happy.

Kamichu,επίσης μία ωραία σειρά που θα σας:
α)ηρεμήσει
β)συγκινήσει
γ)ενίοτε ίσως και σας συναρπάσει
δ)θα σκάσει λίγο γελάκι στο χειλάκι σας
ε)θα σας δώσει ένα εξαιρετικό δείγμα cutting edge animation

Αυτά τον τελευταίο καιρό.Btw,για το strawberry panic[φωνή mode on] :P η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δεν έχει κάτι να δώσει.Ας ελπίσουμε να υπάρχουν και άλλοι καλοί άνθρωποι που να μην το θεωρήσουν corny μετά τη μεση της σειράς αλλά και λίγο ευαίσθητο και συγκινητικό όπως το βρήκα κι εγώ[φωνη mode off]
Posted Image

#1616 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 20 August 2008 - 02:47

Just finished FLCL.

Um.

ok.

Έχω δει περίεργα, άκυρα, psycho, οτι νά'ναι anime αλλά αυτό ήταν το κάτι άλλο. :\

Όλα τα επς εκτός του τελευταίου είναι απλά τρέλα.
Στο τελευταίο μόνο απαντήθηκαν λάηκ 2 από τα 50 ερωτηματικά.

Δεν βάζω βαθμολογία μιας και δεν κατάλαβα τον "σκοπό" αυτού του άνιμε.

Είδα και το μισό Kaiji και είναι καλούτσικο.

HnH5aB0.jpg

#1617 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 20 August 2008 - 02:58

Χθες είδα την ταινία Junkers Come Here. Κάψιμο.

Παράδειγμα.

Posted Image

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1618 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 posts

Posted 20 August 2008 - 04:31

εγω βλεπω το monster!!! πολυ καλο και πολυ καλη πλοκη!!!! περιμενω πολλα απο αυτο το ανιμε γιατι πραγματικα μεχρι τωρα με εχει κα8ηλωσει

#1619 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 20 August 2008 - 17:08

:drink:Μολις τελιωσα το Rosario + Vampire, αρκετα καλο ,με εκανε να γελασω αρκετα και το γεγονος οτι βγαινει 2η σεζον τον Octomber με αφησε με την περιεργια να δω ποσο καλυτερο μπορει να γινει το story, ελπιζω να μην ειναι καμοια πατατα και περιμενω αδικα:terror2:. Τωρα αρχισα Girls Bravo και ειμαι στο 4 επεισοδιο, αν και οχι τρομερο ειναι αρκετα καλο αν και δεν ξερω μεχρι στιγμης κατι του λειπει για να πω οτι ειναι καλο anime:yawn2:. Ελπιζω να γινει καλυτερο στα επομενα επεισοδια.

#1620 pagama

pagama

fight you fate

• Members
  • 103 posts

Posted 20 August 2008 - 22:13

να πω και εγω
βλεπω hellsing,soul eater,naruto shippuden,one piece,full metal alchemist,serial experiments lain ti allo>.....? αυτα
λοιπον?

in the name of god,impure souls of the living dead

shall be banished into eternal damnation..amen