Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Anime που σας έκαναν να νιώθετε θλίψη (USE THE SPOILER TAG)

• Please log in to reply
621 replies to this topic

#151 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 04 October 2007 - 21:49

μεχρι στιγμης εχω δακτυσει(οι αντρες δε κλαινε)me Naruto,one piece ganslider girl,bleach γενικα ετσι δραματα αποφευγω προτιμω τα εcci που εχουν γελιο.

#152 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 04 October 2007 - 22:00

Εισαι θεος Red Pyramid! HAHAHAHAHA
To Ανιμε που με εκανε να νιωσω χαλια ηταν το Gungrave και One Piece!
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#153 etellen

etellen

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 05 October 2007 - 14:07

Αν και δεν είμαι ευσυγκίνητη μπορώ να πω ότι υπάρχουν μερικά που μου τσάκισαν την ψυχολογία. Εχουμε και λέμε:

1. Fafner of the Azure (και θέλω να μου βρει κάποιοσ το αισιόδοξο μήνυμα να του δώσω γλιφιτζούρι)
2. Air
3. ElfenLied (Lucy rules!!!)
4. Τhe eternity you wish for ... (που έβαλα το καταραμένο ξυραφάκι???:hmmm:)
5. FMA:The conqueror of Shambala (ήρθε και αποτέλειωσε ότι είχε μείνει απο το ανιμε)
6. Harlock: Arcadia of my youth ... και 7. Spaceship Yamato: Warrior's love (όχι λόγω τόσο concept μάλλον αλλα ο τρόπος που παρουσίαζαν τις καταστάσεις ήταν κάπως)

Και τωρα που ανέτρεξα σε μνήμες που είχα βάλει σκοπο να ξεπεράσω, μπορώ να πάω να φουντάρω με την ησυχία μου....:deadga6:
"I'm the Law"
The Judge

#154 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 05 October 2007 - 14:10

Δεν είναι anime, είναι όμως animated ταινία, οπότε κάνει το ίδιο.

Δάκρυσα και είχα χάλια διάθεση όλη την υπόλοιπη μέρα όταν είδα το When The Wind Blows.

Πολύ πικρή ταινία... :cry:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#155 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 posts

Posted 05 October 2007 - 16:10

στο naruto σε πολλες σκηνες ειναι απο τα λιγα anime που δεθικα με τους πρωταγονιστες και επειδι το anime στην αρχη ηταν κορυφη σπαστικα πολυ οταν το κανανε πατατα (βλεπε naruto fillers και shippuden :emptyonexg1:)

#156 Nightwalker

Nightwalker

Anime Amateur

• Members
  • 109 posts

Posted 07 October 2007 - 13:05

The End of Evangelion & Full Metal Alchemist, ειδικά το πρώτο επεισόδιο. Ένιωσα πολύ άσχημα που έγινε ότι έγινε στα παιδιά...

#157 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 07 October 2007 - 20:07

Βασικά είμαι πολύ ευαίσθητη όποτε:emptyonexg1:..Συγκινήθικα πολύ με κάποια επεισόδια από fruits basket και elfen lied και την ταινία howl's moving castle:nanteee:

#158 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 posts

Posted 08 October 2007 - 12:43

Με X tv, Honey & Clover, Angel Sanctuary (κυρίως το manga), gungrave, rurouni kenshin : Trust and Betrayal. Δυστυχώς δεν μπορώ να σκεφτώ άλλα για την ώρα, αλλά με μερικά από αυτά, ας πούμε συγκηνήθηκα σε πολύ μεγάλο βαθμό...
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#159 SteveCof

SteveCof

Itoh Misaki~ no1 fan!

• Members
  • 86 posts

Posted 08 October 2007 - 17:34

Δε θα πω συγκεκριμενες σκηνες, μονο ανιμε που ημουν σε περιεργο mood οταν τα τελειωσα:

Saikano
Gunslinger Girls (Angelica :cry: )
Serial Exp. Lain
Haibane Renmei
Grave of the Fireflies

Σιγουρα θα βρω κι αλλα αν ψαξω που δεν θυμαμαι τωρα.
Have you ever seen the Lain?

#160 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 posts

Posted 09 October 2007 - 05:38

naruto καποια επεισοδεια,bleach,saikano,haibane renmei,kodomo no omocha,
marmalade boy,full moon o sagashite,rurouni kenshin (καλα εδω μιλαμε για το κλαμα στο τελευτεο ova),nana

#161 dragoness_crysta

dragoness_crysta

Hana Ishinomori

• Members
  • 480 posts

Posted 10 October 2007 - 21:36

Με ενα anime το οποιο πραγματικα εκλαψα..γενικως γιατι ειχε τραγικες καταστασεις...ειναι το Ayashi No Ceres...Shoujo αλλα παρα πολυ καλη μεταφορα στην οθονη απο το Manga και ειναι το μονο που με εκανε να κλαψω...γιατι σε κρατουσε σε αγωνια μεχρι την τελευταια στιγμη...και το τελος δεν ηταν του τυπου "τελος καλο ολα καλα"....οι απωλειες αρκετες, και το τιμημα μεγαλο...
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Posted Image

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#162 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 10 October 2007 - 21:53

grave of the fireflies...ταινία είναι για όσους δεν ξέρουν .βασικά δεν κατάλαβα αν δάκρυσα η αν βούρκωσα , πάντως επικρατούσε μια συνεχής ανατριχίλα...παιδιά, όσοι δεν το έχετε δει ρίξτε του μια ματια,είναι μικρό μιας k είναι ταινία αλλα πολλή ωραίο

Posted Image
Posted Image

#163 vagos4057

vagos4057

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 11 October 2007 - 11:54

Φοβερό το ELFEN LEAD, με συγκίνησε το ΝΟΕΙΝ, μην ξεχνάμε και το GLAYMORE

#164 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 11 October 2007 - 13:28

Συγκινηση στο τελος του Basilisk, απειρο κλαμα στο Full Metal Alchemist...και οπως προαναφερθη, οτι απεμεινε απο τη ρημαγμενη μου ψυχολογια απο το ανιμε, ηρθε και το αποτελειωσε η ταινια...μουλιασα στο κλαμα..Το Naruto με στεναχωρησε, αλλα δεν μπορω να πω οτι συγκινηθηκα, ουτε εκλαψα..Το Monster με εκανε να βουρκωσω σε μερικα σημεια...

Οσο για την Candy, εχω να δηλωσω οτι ειναι ενα ανιμε το οποιο δεν πρεπει να το βλεπουν μικρα παιδια...ειναι μεσα στην καταθλιψη..κατι που οταν ειμασταν μικρα, δεν το πολυαντιλαμβανομασταν...αλλα οταν το ξαναειδα τωρα που μεγαλωσα, μιλαμε, ελιωσα στο κλαμα..και να φανταστειτε, δεν το ειδα ολο....πολυ σκληρη σειρα, για παιδακι...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#165 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 posts

Posted 11 October 2007 - 16:31

Λοιπόν...θα σας σοκάρω αλλά είδα το πρώτο και τελευταίο μου Hentai με το όνομα "νυχτερινές νοσοκόμες 1" (ή κάτι τέτοιο τελος πάντων) και αισθάνθηκα υπερβολικά άσχημα γιατί αυτές οι νοσοκόμες είναι εντελώς...*χαζές*. Δηλαδή συγνώμη, πως μπορούν να είναι τόσο ανόητες και να μην επικοινωνούν με την αστυνομία για να πιάσει τον διεστραμένο γυναικολόγο(?!). Σιγά τον άνδρα δύο μέτρα που τους κάνει και πλύση εγκεφάλου...

Spoiler: