Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Sekai-ichi Hatsukoi

• Please log in to reply
232 replies to this topic

#121 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 20:18

Τόση χαζομάρα μαζεμένη σε ένα επεισόδιο κόντεψε να με στείλει για μεταμόσχευση μυαλού ΑΛΛΑ ομολογώ συνάδελφες fujoshi και εγώ έλιωσα :moeee:

Λίγο τα ωραία χρωματάκια, λίγο τα λόγια του παπά και εγώ έπεσα θύμα του αυτιστικού ρομάντζου αυτού του επεισοδίου :nanana:

Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#122 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 16:30

Εγώ τώρα θα ρωτήσω κάτι κι ελπίζω να μη πέσουν πολλά γιαούρτια, ντοματες, αυγά ή ο,τιδήποτε άλλο σε σαλατικό~

Υπάρχουν αντίστοιχα chapters του συγκεκριμένου στόρι στο manga??? Γιατί εγώ για κάποιο λόγο δε θυμάμαι να έχω διαβάσει γι' αυτό το Case εξαιρετικά. Μπορεί και να έχω χάσει κάτι εγώ, αλλά ρωτάω για να βεβαιωθώ...

Μου είπαν ότι υπάρχει στο manga,αλλά δεν έχει φτάσει εκεί το scanlation,οπότε δεν το'χω δει με τα μάτια μου.
Spoiler:

Στα του επεισοδίου,η ιστορία ήταν λίγο χαζοχαρούμενη,αλλά κι εγώ έλιωσα....it's a guilty pleasure!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#123 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 18:40

Spoiler: ep 5

#124 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2011 - 20:31

Ξεκίνησα και εγώ να το βλέπω προχθές και μέσα σε δυο μέρες είδα και τα πέντε επεισόδια.

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#125 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2011 - 20:54

Ξεκίνησα και εγώ να το βλέπω προχθές και μέσα σε δυο μέρες είδα και τα πέντε επεισόδια.

Spoiler:

Υποθέτω ότι το κουνελάκι έχει να κάνει με το όλο shoujo manga theme (αν θυμάμαι καλά υπάρχουν ένα σωρό τέτοια στο editorial department).Και το Junjou είχε κάτι αντίστοιχο,με τον Suzuki-san κι εκείνο το panda.
Όσο για το ED,το έβαλα ήχο κλήσης στο κινητό...:blush2:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#126 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2011 - 21:05

Το κουνέλι είναι για να το πνίξουνε.

xbJ3b2w.jpeg

#127 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2011 - 21:13

Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι που κολλάει το κουνελάκι στην εισαγωγή. Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς;

Βασικά το κουνελάκι υποτείθεται ότι είναι κάτι σαν deity απ'ό,τι έχω καταλάβει. Εσύ πες ότι είναι η μασκότ του Sekaiichi Hatsukoi! Και στο Junjou Romantica είχε αρκουδάκια, panda και παπάκια (αυτό βέβαια είχε να κάνει λίγο και με τον Usagi-sensei και την τρέλα του με τα παιχνίδια, αλλά τέσπα), μη νομίζεις ότι τα είδαμε και παραπάνω απ'όσο έπρεπε!!! :hihi2:

Posted Image

Το κουνέλι είναι για να το πνίξουνε.

Μη γίνεσαι πολύ επιθετική, Mono, μπορεί να τρομάξεις κανέναν!!! :hihi2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LuluChan92: 09 Μάιος 2011 - 21:20

#128 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2011 - 21:47

ππφφφτ...

Spoiler: 5

Δημοσιευμένη  εικόνα

#129 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2011 - 13:56

Episode 6 of Sekaiichi Hatsukoi:
Spoiler:

Τώρα τα fujoshi ένστικτά μου μπορούν να πάνε σε off mode, αφού η δόση αυτής της βδομάδας ήταν αξιοπρεπής και ικανοποιητική. :hehehe: Για γκρίνια και λεπτομέρειες θα συνεχίσω αργότερα μέσα στις επόμενες ώρες/μέρες, αφού σχολιάσετε και οι υπόλοιποι. :kill4u:

#130 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2011 - 20:25

Νταξ, καλούλι ήτανε αλλά θέλω πίσω τον Ritsu μου :33333333

Spoiler:

Θέλω πίσω επιγόντως τον Ritsu μπας και πέσει κανα raep να θυμηθούμε τί βλέπουμε επιτέλους :nanana:

xbJ3b2w.jpeg

#131 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2011 - 23:26

Εντάξει και αυτό το επεισόδιο έδειξε Ritsu... Για 5 δευτερόλεπτα.:if: Kαι καλά μου είχε φανεί ότι ήταν Editor του Usagi ο Ritsu πριν αλλάξει εκδοτικές. Όντως είχα δει το προσωπάκι του.

Spoiler:

#132 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2011 - 11:38

Spoiler: 6

#133 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2011 - 15:50

New OVA of Sekaiichi Hatsukoi Announced:gotit:

#134 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 13:46

Spoiler: 6

Καλά, meidei, εσύ έφευγες τόσα επεισόδια, αλλά POKEMON??? ΤΟΣΗ απελπισία πια??? :hihi2:

#135 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 14:03

Pokémon >>> This yaoi

Απελπισία ήταν μάλλον που είδα αυτά τα τελευταία επεισόδια του Χατσουκόι :P