Ντάξει εξακολουθώ να πιστεύω ότι υπερβάλεις πάντως. Και ότι δεν έχεις δει πραγματικά κακό ή πυροβολημένο yaoi.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Sekai-ichi Hatsukoi
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 14:15
Ντάξει εξακολουθώ να πιστεύω ότι υπερβάλεις πάντως. Και ότι δεν έχεις δει πραγματικά κακό ή πυροβολημένο yaoi.
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 14:22
Έλα ρε Ίρη, θα με πνίξεις, έτρωγαΌλοι ξέρουμε ότι το sexyness των Pokemon είναι εκτός συναγωνισμού, δεν χρειάζεται να κάνουμε άδικες συγκρίσεις meidei dear. Αυτός ο Pikachu ειδικά έχει μυαλό για μάχες και κορμί για αμαρτίες. <3
Πάντως τα Pokémon μου επιτρέπουν να νιώσω τις αγωνίες των εκπαιδευτών, ακόμα και τα Pokémon ναι. Αυτά τα 2 επεισόδια με έβαζαν σε απόσταση να παρακολουθώ και να σκέφτομαι συνέχεια "τι διάολο κάνουν;".
Ούτε kawaii-ness είδα, ούτε κάτι αστείο :/
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2011 - 23:22
Αχ~ Το ευχαριστήθηκα αυτό το επεισόδιο!!! Αυτές τις 2 βδομάδες μπορεί να άκουγα τη φωνή του Yoshino/Tachibana Shinnosuke-san ή του Hatori/Nakamura Yuichi-sama και να έμπαινα σε φάση trance, αλλά μου έλειψε ο Ritsu~
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LuluChan92: 20 Μάιος 2011 - 23:30
Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2011 - 00:19
Η Σάικι φάνηκε καλή κοπέλα.
Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2011 - 01:44
Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2011 - 21:29
Iristella, με αυτό το "constant grabbing" commentary πραγματικά έχασα εγώ ένα νεφρό αυτή τη φορά!!!
Αφού γλιτώσαμε το self-loathing αυτή τη φορά απλά είμαστε κομπλέ!!! Και ναι, μετά το Junjou Mistake κι εγώ συμπάθησα τρελά τον Isaka
(Remembering specific Mistake scenes)
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 14:43
Θα συμφωνήσω με τα σχόλια περί λογοκρισίας αλλά το περιμεναμε αυτό οπότε... Εξαιτίας αυτής της άτιμης λογοκρισίας στράφηκα στα yaoi manga (το οποιο είχε και το θετικό ότι συνήθισα κι αρχισα να διαβαζω και κανονικά manga: Μου φαινόντουσαν κάπως κουραστικά παλιότερα αλλά τώρα μια χαρα.). Οπότε όσοι δεν καλύπτεστε από το anime ξερετε τι να κάνετε.
Όσον αφορά τα επεισόδια 5-6, είχα μείνει λίγο γιατί δεν θυμόμουν τέτοιο ζευγάρι στο manga. Και δώστου να ξεφυλλίζω πάλι μηπως και το βρω, αλλά τίποτα. Τελικά μέσω wiki ανακάλυψα ότι αυτή η ιστορία διαδραματίζεται σε κάτι novels που βγάλανε και δεν υπάρχει στο manga. Στο manga εμφανίζεται ο Chiaki αλλά σαν κομπάρσος(Σου μπαίνει μια ιδέα ότι υπάρχει κάποιο μεγαλύτερο υπόβαθρο αλλά δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι φτιάξαν ολοκληρα βιβλία με την ιστορία του). Θα ήθελα να τους ρίξω μια ματια πάντως. Αν κανεις γνωρίζει αν τα μεταφραζουν κάπου, ας μας πει.
Το 7 ωραίο. Σαν τον Ritsu δεν έχει τελικά. Δεν ξέρω, αλλά το πείσμα του πολύ μ' αρέσει, είτε στα αισθηματικά είτε στους αλλους τομείς.
Hanzo για εκείνο που μου είπες που σου έλεγα(
Πάντως τα έχουν τα "θεματακια" τους και οι δύο. Φαινεται όλο και περισσότερο αυτό όσο προχωράμε. Οπότε δικαιολογώ την X συμπεριφορά του καθένα(Επειδή το αναφέρατε κάποιοι).
Στο preview έδειξε ότι θα έχουμε τρίτο ζευγάρι στο 8, το 2ο ζευγάρι του manga. Θα κρατηθώ να μην το διαβάσω ακόμα(Έχω διαβάσει μόνο τα Ritsu parts.).
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2011 - 14:48
ΒΑΧ
kimi o suki dake ja monotarinai akogare dake ja umekirenai
Να μην ήταν και η άτιμη η καθαρίστρια που αμ με έκοψε πάνω στο καλύτερο, αμ μου έπιασε και την κουβέντα στην είσοδο της πολυκατοικίας ενώ εγώ καιγόμουν να δω τη συνέχεια και θα είχα πάθει καρδιακό στα 25
Masamune αγόρι μου έμπαινε! ~κυριολεκτικά και μεταφορικά~
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=mvYb1J4Po1s&feature=related[/YOUTUBE]
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2011 - 14:57
Spoiler:
Ιn Τhis Αnime:
Γιατί και τα anime βγαλμένα από τα ελληνικά μπουζούκια (τα βγαλμένα από τη ζωή) είναι.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 25 Μάιος 2011 - 15:04
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2011 - 22:22
Okay, επεισόδιο υπ' αριθμόν 8:
Ααααααααααααααααχ!!!
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2011 - 12:37

Does this darkness have a name?
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2011 - 13:09
Πραγματικά αν αποφασίσουν να βάλουν εμβόλιμο και Junjou Mistake κομμάτι και χώσουν και τον Isaka μέσα θα φάω τα κοτσίδια μου.
Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2011 - 12:57
ΟΧΙ ΠΑΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ~ Το επόμενο επεισόδιο θα είναι Hatori-Yoshino??? NANDEEEEEEEEEEE???
9:
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LuluChan92: 04 Ιούνιος 2011 - 21:48
Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2011 - 13:05
Όχι πάλι Hatori!!!!Κι άλλο που δεν είπα!!!Δηλαδή έλεος!!!!Όταν τα ήθελα τα side pairings στο junjou δε μου τα δίνανε.Τώρα με το ζόρι?!

Does this darkness have a name?