Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Sekai-ichi Hatsukoi

• Please log in to reply
232 replies to this topic

#106 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2011 - 12:39

Εμ, αυτή την διαδικασία είναι που δεν βλέπω κάπου :P
Μόνο ******** τύπου "το σώμα μου καίει όπου με άγγιξε".

#107 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2011 - 15:13

Καλά, σίγουρα το να εκθειάζαμε όλοι τη σειρά σ'αυτό το thread δεν θα 'χε και πολύ νόημα! Ο καθένας έχει τη δική του οπτική και όλες σεβαστές. Επειδή τα περισσότερα έχουν ήδη ειπωθεί απ' ό,τι βλέπω, να πω ότι συμφωνώ περισσότερο με Iristella και mono, με την έννοια ότι βλέπουμε το θέμα από παρόμοια οπτική γωνία.

Και να σας πω και κάτι, I can relate to Ritsu μόνο και μόνο γι'αυτό το denial state. Δε γίνεται να έχεις απογοητευτεί (από μόνος σου ή όταν όντως φταίει ο άλλος) και όταν ο άλλος κουνήσει το δαχτυλάκι του να πας να πέσεις στα πόδια του. Ο εγωισμός είναι τρομερό εμπόδιο σ'αυτή τη περίπτωση, δε μπορείς να τον αφήσεις πίσω σου έτσι απλά. Το βρίσκω πολύ λογικό (όχι όμως να φτάσουμε και σε επίπεδα Junjou Romantica του Misaki ή ακόμα χειρότερα του Hiroki).

Δε χάνω σε καμία περίπτωση το επόμενο επεισόδιο με Kisa και Yukina ( ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ, Yukina!!!) :awww:

Επίσης θέλω επειγόντως Hatori και Yoshino~ both in anime and manga~

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LuluChan92: 01 Μάιος 2011 - 15:26

#108 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2011 - 12:05

Δυο μέρες χωρίς internet και μου το έκαναν εδώ μέσα meidei και Iristella, σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών για τα δικαιώματα των βιασμένων uke στα απανταχού yaoi anime...XD

To διάβασα το άρθρο, γενικά διαβάζω το συγκεκριμένο blog (overall they have some really good points). To θέμα μου είναι το εξής. J'adore overanalysing ~σαν καλό παρθενάκι (ζώδιο ppl, ζώδιο!) ~ αλλά στα yaoi βγαίνει ο ωροσκόπος μου ο καρκίνος. :hahaha:

Αν σας κούφανα είναι γιατί στα yaoi threads τείνω να μιλάω λες και έχω πάει για καφέ...Τέσπα αυτό που θέλω να πω, είναι ότι στα yaoi δεν αναλύω τίποτα και απλά αφήνομαι στο fluffiness της ατμόσφαιρας. Κοινώς δεν με νιάζει ο ρεαλισμός ούτε στο ελάχιστο. Είναι ζευγάρια με τα οποία I can't relate λόγω διαφορετικού φύλου και απλά βλέπω ρομαντικές ιστορίες τραβηγμένες από τα μαλλιά. Είναι η καραμελίτσα του ανύπαρκτου σε αυτόν τον κόσμο, ανεδαφικού, παντελώς σουρεαλιστικού ρομαντισμού που παίρνεις στο τέλος της μέρας και γλυκαίνεσαι και ας έχει άπειρες θερμίδες...

TL;DR

Δεν με νιάζει που να παραβιάζονται όλες οι συνθήκες δικαιωμάτων του ανθρώπου και του πολίτη, yaoi put sensual back into non consensual :P

Και αν ντε και καλά πρέπει να μιλήσω πιο συγκεκριμένα για το συγκεκριμένο...
Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#109 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2011 - 13:53

Τι να 'σ' πω βρε Μόνο. Τις πιο πολλές φορές -όχι πάντα- δεν βλέπω να αφήνει αυτή την γλυκιά γεύση στο στόμα που λες, κάτι σαν ανακατωσούρα από έντονες και παράταιρες χρωστικές ουσίες είναι.
Αν αυτό θεωρούμε την ιδεατή μορφή του ρομάντζου, τότε μήπως να προτιμήσουμε κάτι πιο ρεαλιστικό;

Σκέφτομαι να συγκαλέσω μια διευρυμένη διάσκεψη για τα δικαιώματα των αντρών και την κακομεταχείριση που υφίστανται στα χέρια των συγγραφέων shoujo manga γενικά, όχι μόνο στα γιαόγια.

#110 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2011 - 14:19

Εεεε, καλά!!! Ο Masamune είναι η προσωποποίηση της (raw - παλαιολιθικής εποχής) αντρίλας! Χαχαχαχαχαχαχαχα~ :kakaka:

Μα, συγνώμη, γενικά τα anime/manga είναι αποκύημα της φαντασίας του δημιουργού και πάντα θα αντιβαίνουν κάποιους κανόνες, κοινωνικούς, επιστημονικούς κ.α. Γιατί να κάτσεις να ψάξεις λογική σε κάτι που το μόνο σκοπό που έχει είναι να σε αποσπάσει από το δικό σου κόσμο και σε στείλει στον κόσμο που κάποιος άλλος έχει δημιουργήσει το μυαλό του?! Φυσικά όταν ο καλλιτέχνης θέλει να περάσει κάποια μηνύματα, τότε ναι, ΟΚ, η λογική θα σε βοηθήσει στην αποκρυπτογράφηση του μηνύματος. Αλλά αυτό δεν κολλάει σε δημιουργίες καθαρά αισθηματικού περιεχομένου! Εκεί οι ήρωες πατάνε σ'ένα συγκεκριμένο route που θα οδηγήσει την ιστορία στο επιθυμητό αποτέλεσμα του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ. Όπως έλεγε και ο αγαπητός Usagi-sensei, όταν δημιουργούμε κάτι το κάνουμε κυρίως για τη δική μας ευχαρίστηση, απλά ευελπιστούμε ότι το προΪόν αυτής της δημιουργικής διαδικασίας θα έχει απήχηση και σε άλλους.

#111 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2011 - 17:48

Το δέχομαι ότι είναι δημιούργημα του συγγραφέα (είπα: Αν αυτό θεωρούμε την ιδεατή μορφή του ρομάντζου), αλλά κατά την γνώμη μου συνήθως είτε δεν πετυχαίνει αυτό που θέλει ο συγγραφέας, είτε αυτό που θέλει ο συγγραφέας δεν έχει απήχηση σε εμένα (είπα: τότε μήπως να προτιμήσουμε κάτι πιο ρεαλιστικό; ).

Και όχι, ακραίες περιπτώσεις που η ιστορία είναι εντελώς κακογραμμένη δεν τις θεωρώ ποιητική αδεία της mangaka.

Εντωμεταξύ, το Sekai1 δεν είναι τόσο κακό. Το συγκεκριμένο επεισόδιο θα μπορούσε απλά να έχει το ένα δέκατο της διάρκειας. Τράβηξε πολύ.

#112 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2011 - 18:32

Nτάξει ούτε το Kaichou wa maid sama η το Kimi ni Todoke είναι ρεαλιστικές ετερονορματίφ (sic! xD ) σχεσεις αλλά νομίζω θα ήταν υπερβολή να αρχίσουμε να λέμε και εκεί για κακοποίηση των γυναικείων χαρακτήρων η ότι δεν είναι ωραία όταν θες να τα βλέπεις όλα ροζ και με καρδούλες.

Αν θέλω να δω κάτι το ρεαλιστικό με κοινωνική κριτική στις LGBT ζωές θα πάω να δω κανά "A Single Man" κανά "Boys don't cry" ή κανά "Breakfast on Pluto" δεν θα δω romantic comedy με βάση το fanservice.

Anw πίσω στο Sekai Ichi Hatsukoi (επειδή σιγά σιγά ξεφεύγουμε), δεν νομίζω ότι έχει αξιώσεις για να δείξει πως είναι τα πραγματικά gay ζευγάρια, ή οι πραγματικές ανθρώπινες σχέσεις γενικότερα. Αν σε κάνει να γελάς και να νιώσεις για 25 λεπτά ότι ζεις σε έναν πιο πασπαλισμένο με ζάχαρη κόσμο, την κάνει καλά τη δουλειά του.

#113 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2011 - 19:54

Ρεαλισμό σταμάτησα να περιμένω από το δεύτερο yaoi που είδα. Ούτε θα ήθελα να δω κοινωνική κριτική or whatever, αφού άλλωστε στα yaoi ρομάντζα γενικά ψάχνω το κωμικό στοιχείο.
Αλλά αλήθεια, το ρομαντικό κομμάτι του τελευταίου επεισοδίου ήταν αστείο; ή ρομαντικό for that matter? Προσωπικά δεν μου άφησε αυτή την εντύπωση (δεν έκανε την δουλειά του; ). Σε σύγκριση με το junjo ειδικά. Και γλυκά/ζαχαρωτά/σοκολάτες τρώω μόνο όταν πέφτει το ζάχαρο μου.

Spoiler:

#114 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2011 - 22:12

Spoiler:

Ξέρεις πώς το λένε αυτό ε;
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#115 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2011 - 22:29

Je le sais, je le sais :P

#116 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 02:16

Spoiler: 5

#117 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 13:19

Don't worry, Iristella, κι εμένα μου άρεσε!!! Δεν ξέρω, λίγο η έλλειψη ρομαντισμού αυτές τις μέρες (για μένα), λίγο τα νεύρα μου, λίγο ότι είχαν φύγει όλοι από το σπίτι, εγώ πάντως δεν μπορούσα να σταματήσω το fanscreaming (όχι, δεν αστειεύομαι, τσίριζα δε ξέρω κι εγώ σαν τι, αλλά μόνο που δε μου χτύπησαν το κουδούνι οι διπλανοί)!!! :hihi2:

Άλλο ζευγάρι περίμενα, άλλο εμφανίστηκε! Νομίζω το είχα ζητήσει όμως αυτό το ζευγάρι σε προηγούμενο post (λες να διάβασαν οι υπεύθυνοι το thread εδώ???) και ΝΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ!!! Χαίρομαι τα μάλλα, λοιπόν!!!

Okay, τώρα που ξύπνησα νωρίς και πάλι λείπουν όλοι, κάτσε να το ξαναδώ μία!!! :kawaii:

Edit:

Κι επειδή είχα όρεξη να πω κι άλλα αφού είδα το επεισόδιο για 2η φορά... (ναι, το fanscreaming μου κυμαινόταν στα ίδια, αν όχι και δυνατότερα, ντεσιμπέλ) :canthelp:

Spoiler:

Οφείλω να παραδεχτώ πως αυτό το επεισόδιο ήταν ό,τι πιο κακογραμμένο έχω δει τον τελευταίο χρόνο!!! Αλλά fangirlιασα ΤΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ YOSHINO!!! Instant fall for Tachibana Shinnosuke με αυτό το επεισόδιο, πολύ καλή δουλειά ο seiyuu (ΑΑΑΑΧ! Ερωτεύτηκα και σήμερα!!!) :awww:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LuluChan92: 07 Μάιος 2011 - 15:56
double post.

#118 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 13:26

Spoiler:

Βέβαια όχι ότι με τις εξηγήσεις αυτές αλλάζει το γεγονός ότι μιλάμε για χαζό στορυ αλλά τουλάχιστον δεν αγγίζει τα όρια του dementia.

#119 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 14:56

5: THAT sure came out of nowhere... Μαζί με το Denpa Onna είναι μάλλον οι πιο
Spoiler:
σειρές αυτή τη στιγμή...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#120 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 15:55

Εγώ τώρα θα ρωτήσω κάτι κι ελπίζω να μη πέσουν πολλά γιαούρτια, ντοματες, αυγά ή ο,τιδήποτε άλλο σε σαλατικό~

Υπάρχουν αντίστοιχα chapters του συγκεκριμένου στόρι στο manga??? Γιατί εγώ για κάποιο λόγο δε θυμάμαι να έχω διαβάσει γι' αυτό το Case εξαιρετικά. Μπορεί και να έχω χάσει κάτι εγώ, αλλά ρωτάω για να βεβαιωθώ...