Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Sekai-ichi Hatsukoi

• Please log in to reply
232 replies to this topic

#151 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 09 June 2011 - 14:51

Είδα τα 8-9 μαζί μιας και ήταν side story...Δεν τρελάθηκα αλλά σίγουρα καλύτερο από το άλλο sidestory που άγγιξε και ξεπέρασε ~μπορώ να πω~ τη χαζομάρα :P

Αν εξαιρέσεις τους ατελείιιιιιιιιιωτους μονόλογους του Kisa ήταν αρκετά lovey-dovey...
Spoiler:

Πάλι δεν θα έχουμε Ritsu αυτή τη βδομάδα? FFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUU-

Δηλαδή όλα και όλα 2 επισόδεια στο τέλος θα έχουμε με το πρωταγωνιστικό ζευγάρι ? Ξενέρωσα :sadist:

xbJ3b2w.jpeg

#152 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 June 2011 - 23:11

Spoiler: 10

#153 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 11 June 2011 - 03:21

OH THE RAGE :burningbe3::burningbe3::burningbe3:

Τα επίπεδα καθυστέρησης χτύπησαν κόκκινο συναγερμό! Το επεισόδιο 10 παίρνει 10 με τόνο στην αγνή, άσπιλη και αμόλυντη βλακεία...Θα αρχίσω να πιστεύω ότι το συγκεκριμένο side story το γράφει άλλος άνθρωπος ή ότι η mangaka είναι διχασμένη προσωπικότητα!

Ας τα πάρουμε με τη σειρά...

Spoiler:

Πραγματικά απορώ με την υπομονή μου ώρες ώρες!

edit: Μόλις συνειδητοποίησα ότι αυτό ειναι το post #1821. Τυχαίο? Δεν νομίζω! :hihi2:

Edited by mono, 11 June 2011 - 03:34.

xbJ3b2w.jpeg

#154 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 June 2011 - 03:26

Spoiler: 10

For the record εγώ αυτό το στορυ μέσα στο manga δεν το έχω δει. >.<

#155 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 11 June 2011 - 10:18

Αχ,ρε Mono,κλαίω από τα γέλια.100% ταύτιση.Πες τα!Πες τα!
Αυτόν τον Chiaki θέλω να τον βάλω κάτω να τον πατάω μαζί με τον Yuu και τον Yokozawa(ακόμα κι όταν δεν τον βλέπουμε το μίσος μου συσσωρεύεται!)...σε τέτοια επίπεδα μίσους έχω φτάσει!!!
Θέλω Ritsu/Masa και τους θέλω ΤΩΡΑ!!!! :cry5:Γιατί μας μισεί τόσο πολύ το studio Deen?!?!Τι του έχουμε κάνει?!?

Posted Image
Does this darkness have a name?

#156 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 11 June 2011 - 15:07

Τουλάχιστον, μετά την ήττα που πήρα από το τελευταίο επεισόδιο είπα σήμερα να κάτσω να δω το ova και κάπως ήρθα στα ίσα μου...

Χαίρομαι που δεν το είχα δει πιο νωρίς, γιατί όντως πρέπει να ξέρεις λιγάκι τί έχει παίξει για να καταλάβεις το ύφος της ιστορίας...

Αν και πολύ κατώτερο της σειράς από άποψη σχεδίου και animation, έβγαζε μια πολύ γλυκιά ατμόσφαιρα.

Spoiler:

Και φυσικά τώρα κατάλαβα τι εννοεί η Iristella όταν λέει όλη την ώρα " Masamune moves really fast" :hahaha:

xbJ3b2w.jpeg

#157 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 11 June 2011 - 15:51

Δε τα είδα ακόμα τα τελευταία 3 επεισόδια αλλά ήθελα να ρωτήσω απ' ότι είδατε σε preview το 11(και αν είναι ετσι, λογικά και το 12) θα είναι με ritsu;

Από τη τόσο μεγαλη ποικιλία ιστοριών φαίνεται ότι το πάνε αργά για να μην φτάσουν το manga. Δηλαδή αυτό ελπίζω ότι συμβαίνει, ότι έχουν σκοπο να συνεχίζουν με 2η και 3η σεζόν, γιατί αλλιώς αυτο το μπέρδεμα θα μπορούσε να σημαίνει μόνο απλά διαφήμιση του manga και του novel. Μακάρι να μη συμβαίνει το 2ο.

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image

Posted Image

#158 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 11 June 2011 - 15:59

Ναι, στο preview του 11 έδειχνε Ritsu και Masamune οπότε και το τελευταίο λογικά με αυτούς θα είναι...

Μακάρι να κάνουν και άλλη σαιζόν γιατί δεν το ευχαριστήθηκα όσο περίμενα με όλα αυτά τα εμβόλιμα επεισόδια και ειδικά με την ιστορία Chiaki x Tori. Πιστεύω ότι η μόνη λογική εξήγηση για το πώς τους φάγαμε στη μάπα για 3 επεισόδια είναι ότι δεν ήθελαν τα fangirls να πεθάνουν από τα nosebleeds και έβαλαν αυτούς για αντικούκου :P

xbJ3b2w.jpeg

#159 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 June 2011 - 16:01

Tρία χρόνια όταν ήταν 16. Τώρα ο Ritsu είναι 25 (και ας μην του φαίνεται) ΧD. Έχει περάσει αρκετός καιρός και σε ηλικίες που αλλάζουν οι άνθρωποι εμφανισιακά.Και εγώ στη θέση του δεν θα τον γνώριζα. Τ^Τ

Edited by iristella, 11 June 2011 - 16:07.

#160 ayame

ayame

chance encounter

• Members
  • 142 posts

Posted 13 June 2011 - 14:05

For the record εγώ αυτό το στορυ μέσα στο manga δεν το έχω δει. >.<

@Iristella είναι από ξεχωριστό νόβελ... ειλικρινά, γιατί το βάλλανε αυτό το ηλίθιο ζευγάρι, δεν ξέρω! μα καλά μόνοι τους καταστρέφουν μια σειρά που διαφορετικά θα ταν κοντά στο τέλειο;;;
Spoiler:

"A bunny that gets eaten by the wolf every night, surely knows the wolf well..."

#161 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 15 June 2011 - 15:13

I'm back.

8-9
Spoiler:

Edited by meidei, 15 June 2011 - 15:53.

#162 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 18 June 2011 - 21:34

11

Spoiler:

#163 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 18 June 2011 - 22:42

11

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image
Does this darkness have a name?

#164 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 25 June 2011 - 14:29

Χθες είδα το τελευταίο επεισόδιο...
Spoiler:
Let's hope next season doesn't suck this much...:sadist:

#165 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 June 2011 - 14:40

Aν για κάτι αξιζει rage στο τελευταίο επεισόδιο είναι για το γεγονός ότι έκοψαν

Spoiler: 12

Σε γενικότερες γραμμές την σειρά την διασκέδασα. Θα προτιμούσα βέβαια το ζευγάρι από το Νοvel να μην υπήρχε καθόλου αλλά και στο συγκεκριμένο μόνο ένα επεισόδιο με εκνεύρισε πραγματικά. Τα υπόλοιπα με τον εγκέφαλο στο off παλεύονταν.

Νομίζω είναι σχεδόν σίγουρο ότι πάει για 2η season. Δεν πιστεύω ότι το DEEN θα αφήσει ευκαιρία να πάει ανεκμετάλλευτη. Από αυτό και το Lameuouki πρέπει να έχει πνιγεί στο χρήμα.