Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Sekai-ichi Hatsukoi

• Please log in to reply
232 replies to this topic

#136 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 May 2011 - 14:15

Όλοι ξέρουμε ότι το sexyness των Pokemon είναι εκτός συναγωνισμού, δεν χρειάζεται να κάνουμε άδικες συγκρίσεις meidei dear. Αυτός ο Pikachu ειδικά έχει μυαλό για μάχες και κορμί για αμαρτίες. <3

Ντάξει εξακολουθώ να πιστεύω ότι υπερβάλεις πάντως. Και ότι δεν έχεις δει πραγματικά κακό ή πυροβολημένο yaoi.:hihi2: Δυστυχως οι τίτλοι εκείνοι οι οποίοι έχουν πράγματα να δώσουν και γενικά ένα σοβαρό στόρυ πολύ δύσκολα θα μεταφερθούν σε anime. Οπότε προσωπικά τουλάχιστον αν ένα yaoi anime καταφέρνει να δώσει γέλιο και γούτσου γούτσου συναισθημα χωρίς να γίνεται disturbing/σιχαμένο από άποψη χαρακτήρων είμαι υπερευχαριστημένη.

#137 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 19 May 2011 - 14:22

Όλοι ξέρουμε ότι το sexyness των Pokemon είναι εκτός συναγωνισμού, δεν χρειάζεται να κάνουμε άδικες συγκρίσεις meidei dear. Αυτός ο Pikachu ειδικά έχει μυαλό για μάχες και κορμί για αμαρτίες. <3

Έλα ρε Ίρη, θα με πνίξεις, έτρωγα :lol:

Πάντως τα Pokémon μου επιτρέπουν να νιώσω τις αγωνίες των εκπαιδευτών, ακόμα και τα Pokémon ναι. Αυτά τα 2 επεισόδια με έβαζαν σε απόσταση να παρακολουθώ και να σκέφτομαι συνέχεια "τι διάολο κάνουν;".
Ούτε kawaii-ness είδα, ούτε κάτι αστείο :/

#138 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 20 May 2011 - 23:22

Μόλις τελείωσα με το 7 και...

Spoiler:

Αχ~ Το ευχαριστήθηκα αυτό το επεισόδιο!!! Αυτές τις 2 βδομάδες μπορεί να άκουγα τη φωνή του Yoshino/Tachibana Shinnosuke-san ή του Hatori/Nakamura Yuichi-sama και να έμπαινα σε φάση trance, αλλά μου έλειψε ο Ritsu~ :blush2: (άβυσσος η ψυχή των fujoshi :hehehe:)

Edited by LuluChan92, 20 May 2011 - 23:30.

#139 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 21 May 2011 - 00:19

Νομίζω ο Ρίτσος να βρει καμιά γκόμενα να τελειώνουμε με αυτό το ψυχογράφημα.
Η Σάικι φάνηκε καλή κοπέλα.

#140 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 May 2011 - 01:44

Λιώωωωνω. Οκ το 7 ήταν πάααρα πολύ ευχάριστο. Και χωρίς φαινόμενα self loathing από πλευράς μου μετά το τέλος του επεισοδίου.

Spoiler:

#141 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 21 May 2011 - 21:29

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Iristella, με αυτό το "constant grabbing" commentary πραγματικά έχασα εγώ ένα νεφρό αυτή τη φορά!!!

Αφού γλιτώσαμε το self-loathing αυτή τη φορά απλά είμαστε κομπλέ!!! Και ναι, μετά το Junjou Mistake κι εγώ συμπάθησα τρελά τον Isaka :lovulovu:

(Remembering specific Mistake scenes) :wooi2: (Lost in bliss) :kawaii:

#142 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 23 May 2011 - 14:43

Να μαι κι εγώ! Είδα μαζεμένα τα τελευταία 6 επεισόδια. Γενικά μου άρεσαν, κάτι ελαφρύ για να χαλαρώσει κανείς και να σκάσει και κανα χαμόγελο ίσως. Το τραβήξανε λίγο σε κάποια σημεία κάποιων επεισοδίων(5-6) αλλά χαλαρωση είπαμε, πριν τον ύπνο ότι πρέπει μου κάθησαν.:P

Θα συμφωνήσω με τα σχόλια περί λογοκρισίας αλλά το περιμεναμε αυτό οπότε... Εξαιτίας αυτής της άτιμης λογοκρισίας στράφηκα στα yaoi manga (το οποιο είχε και το θετικό ότι συνήθισα κι αρχισα να διαβαζω και κανονικά manga: Μου φαινόντουσαν κάπως κουραστικά παλιότερα αλλά τώρα μια χαρα.). Οπότε όσοι δεν καλύπτεστε από το anime ξερετε τι να κάνετε.:P Κι εκεί μην περιμενετε τίποτα extreme πράγματα βέβαια, junjou επιπέδου.

Όσον αφορά τα επεισόδια 5-6, είχα μείνει λίγο γιατί δεν θυμόμουν τέτοιο ζευγάρι στο manga. Και δώστου να ξεφυλλίζω πάλι μηπως και το βρω, αλλά τίποτα. Τελικά μέσω wiki ανακάλυψα ότι αυτή η ιστορία διαδραματίζεται σε κάτι novels που βγάλανε και δεν υπάρχει στο manga. Στο manga εμφανίζεται ο Chiaki αλλά σαν κομπάρσος(Σου μπαίνει μια ιδέα ότι υπάρχει κάποιο μεγαλύτερο υπόβαθρο αλλά δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι φτιάξαν ολοκληρα βιβλία με την ιστορία του). Θα ήθελα να τους ρίξω μια ματια πάντως. Αν κανεις γνωρίζει αν τα μεταφραζουν κάπου, ας μας πει.

Το 7 ωραίο. Σαν τον Ritsu δεν έχει τελικά. Δεν ξέρω, αλλά το πείσμα του πολύ μ' αρέσει, είτε στα αισθηματικά είτε στους αλλους τομείς.
Spoiler: 7

Hanzo για εκείνο που μου είπες που σου έλεγα(:P), όχι, εγώ εννοούσα ότι ακόμα στο manga δεν ξερουμε ακριβώς τι έγινε στο παρελθόν.
Spoiler:

Πάντως τα έχουν τα "θεματακια" τους και οι δύο. Φαινεται όλο και περισσότερο αυτό όσο προχωράμε. Οπότε δικαιολογώ την X συμπεριφορά του καθένα(Επειδή το αναφέρατε κάποιοι).

Στο preview έδειξε ότι θα έχουμε τρίτο ζευγάρι στο 8, το 2ο ζευγάρι του manga. Θα κρατηθώ να μην το διαβάσω ακόμα(Έχω διαβάσει μόνο τα Ritsu parts.).

Posted Image

Posted Image

#143 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 25 May 2011 - 14:48

Αααααααααααααααχ,αααααααααααχ,αααααααααχ

ΒΑΧ

kimi o suki dake ja monotarinai akogare dake ja umekirenai :if:

Να μην ήταν και η άτιμη η καθαρίστρια που αμ με έκοψε πάνω στο καλύτερο, αμ μου έπιασε και την κουβέντα στην είσοδο της πολυκατοικίας ενώ εγώ καιγόμουν να δω τη συνέχεια και θα είχα πάθει καρδιακό στα 25 :if: Τί παθος, τί έρωτας θεε μου, δεν μπορώ άλλο! *Χτυπιέται στα πατώματα*

Masamune αγόρι μου έμπαινε! ~κυριολεκτικά και μεταφορικά~

Spoiler:

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=mvYb1J4Po1s&feature=related[/YOUTUBE]

xbJ3b2w.jpeg

#144 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 May 2011 - 14:57

Spoiler:

Ιn Τhis Αnime:

Youtube Video

Γιατί και τα anime βγαλμένα από τα ελληνικά μπουζούκια (τα βγαλμένα από τη ζωή) είναι. :P

Edited by iristella, 25 May 2011 - 15:04.

#145 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 25 May 2011 - 17:40

Mono, διαβασε κοπέλα μου το manga μέχρι εκεί που έφτασες στο anime, να αγιάσεις! ΟΚ, λάθος έκφραση!:hehehe:
Είναι μια χαρά εκεί. Τελικά yaoi δίχως να διαβάσεις μετα το manga, δεν γίνεται...

Posted Image

Posted Image

#146 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 27 May 2011 - 22:22

"Today's word is Tinkle" Tinkle??? TINKLE??? :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Okay, επεισόδιο υπ' αριθμόν 8:
Spoiler:

Ααααααααααααααααχ!!! :awww: Γιατί να πρέπει να περιμένουμε μια ολόκληρη βδομάδα για το επόμενο??? :if:

#147 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 28 May 2011 - 12:37

Spoiler: 8

Posted Image
Does this darkness have a name?

#148 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 May 2011 - 13:09

~ T(w)inkle t(w)inkle little star,
how I wonder what you are,
"Wolf", or "kitten" or just bizarre
I will kiss you in that bar.~

Spoiler: 8

Πραγματικά αν αποφασίσουν να βάλουν εμβόλιμο και Junjou Mistake κομμάτι και χώσουν και τον Isaka μέσα θα φάω τα κοτσίδια μου.

#149 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 04 June 2011 - 12:57

Το 'ξερα η κακούργα, κάποιος λόγος υπήρχε που ξέχασα να δω το Sekaiichi Hatsukoi Παρασκευή βράδυ...

ΟΧΙ ΠΑΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ~ Το επόμενο επεισόδιο θα είναι Hatori-Yoshino??? NANDEEEEEEEEEEE??? :cry5: ΘΕΛΩ ONODERA!!! :sadist:

9:
Spoiler:

:sigh2: Δεν πάμε καλά.... Δεν πάμε ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ...

Edited by LuluChan92, 04 June 2011 - 21:48.

#150 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 04 June 2011 - 13:05

Μας κόβουν τους μισθούς,μας κόβουν τις συντάξεις,
Spoiler:

Όχι πάλι Hatori!!!!Κι άλλο που δεν είπα!!!Δηλαδή έλεος!!!!Όταν τα ήθελα τα side pairings στο junjou δε μου τα δίνανε.Τώρα με το ζόρι?!:cry5:

Posted Image
Does this darkness have a name?