Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

.aNiMe//GR 2010 Anime Awards Categories And Nominees


  • This topic is locked This topic is locked
113 replies to this topic

#16 alxdjo

alxdjo

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 788 posts

Posted 26 November 2010 - 00:18

Δεν θα ηταν καλυτερα να κρινουμε με το τι εγινε air στις τηλεοπτικες σεαζον Οκτ 2009 -Φεβ 2010 (Χειμωνας 2010) και Απρ 2010 -Ιουλιο 2010? Ετσι και ολα ειναι ολοκληρομενα και εχει υπαρξει περιοστερος χρονος να τα δει καποιος και να τα κρινει σωστα
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#17 Mad_Hatter

Mad_Hatter

    xyz scum

  • Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 26 November 2010 - 00:23

nice try but no > No sequels


Sequel ναι, αλλα δεν εχει παρα εναν κοινο χαρακτηρα με τα προηγουμενα gundam, περα του οτι το char's counterattack του οποιου αποτελει sequel ειναι ταινια 22 χρονων και δεν εχει διαγωνιστει στα awards.

Πιστευα οτι ο κανονας για τα sequel ηταν για να μην εχουμε ιδιους νικητες καθε χρονια και συμφωνω, αλλα μιας και δεν εχει διαγωνιστει κανενα αλλο Gundam της universal century στο διαγωνισμο δε βλεπω λογο για να μη το τιμησουμε.
Και γενικα μιλωντας, αν δεν εχει αγωνιστει η "original" δουλεια για καθε anime, γνωμη μου πως πρεπει να πεφτει εξαιρεση στο κανονα για τα sequel.

Anyway, thats your call xd

qzMHWHd.png


#18 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 26 November 2010 - 00:30

Λοιπόν, αυτό που έχω να πω ότι μου έκανε εντύπωση είναι ότι πχ στους best male main characters ή αντίστοιχα best female main chararacter υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι, θα έπρεπε κατά τη δικιά μου άποψη να υπάρχουν από όλα τα anime ανεξαρτήτως κατηγορίας, οι πρωταγωνιστές. Αυτό ισχύει και στα Osts επίσης. Θα έπρεπε να συμμετέχουν όλα τα anime.

Επίσης πρέπει να μπουν όλα τα anime, και όχι με βάση προσωπική άποψη, Nurahiyon no mago, why not? Σε άλλους αρέσει.

Ακόμη, οι καινούριες κατηγορίες για τους hottest χαρακτήρες εξαρτάται από τα γούστα του καθενός. Εγώ πχ μπορεί να ήθελα να ψηφίσω τον Tatsumi από Giant Killing. Τι να πω, ελπίζω να υπάρχει η επιλογή "Άλλος" τουλάχιστον.

Επίσης boku otaryman για quick watch. Επίσης δεν πρόσεξα το Omamori Himari, δεν ξέρω αν έχει προστεθεί. Το Bungaku Shoujo - romance OVAs, το Hiyokoi το ίδιο. Το Baka to Test που αναφέρθηκε ήδη, επίσης το Seitokai Yakuindomo, δεν τα είδα στα comedy.
Ελπίζω να μεταφραστεί γρήγορα η ταινία Colorful, γιατί δεν λέει να μη μπει στη λίστα για τα Best movies.

Υπάρχουν και άλλα που προβάλλονται αργότερα, ελπίζω να υπάρξουν τα περισσότερα από αυτά μέσα στις κατηγορίες :)

#19 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 26 November 2010 - 00:32

Αλλα...που στο καλο ειναι το Cross Game ρε σεις?
Χαλαρα πρεπει να μπει σε Best Romance/Slice of life/Character Development.


Εεε... δεν το βάλατε στο slice of life! :P

Αν προτείνω όλους τους χαρακτήρες του για awards θα φάνω υπερβολικός, έτσι; Azuma τουλάχιστον για supporting male.

#20 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 November 2010 - 00:44

PS2 : Ο Kenny btw που βρίσκεται;


Tον κρατάμε φυλακισμένο και αλυσοδεμένο ανίκανο να κάνει τα awards...Η Iristella δεν σου κάνει?

Νομίζω η Iristella ήταν ξεκάθαρη ότι είναι ανοιχτή σε προτάσεις για να προστεθούν χαρακτήρες/σειρές στα polls επομένως no need to rage, just make your suggestions. Επίσης δεν νομίζω ότι είναι ανάγκη να χαλάσουμε μια καλά δοκιμασμένη συνταγή και να την πετσοκόψουμε σε τρεις χιλιάδες υποκατηγορίες για να ευχαριστηθούν οι πάντες. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Όλα είναι θέμα γούστων. Και τα τελικά αποτελέσματα εμένα τις περισσότερες φορές δεν μου αρέσουν τι να κάνουμε? Μπαίνουν σηνήθως οι πιο δημοφιλείς χαρακτήρες/σειρές σε συνδυασμό με τα προσωπικά γούστα της team και συμπεριλαμβανομένων και των προτάσεων των μελών...Νομίζω ότι πιο δίκαιο σύστημα δεν γίνεται...

Ας μην την πρήξουμε την καημένη, ne? :3

xbJ3b2w.jpeg


#21 croco~boy

croco~boy

    Dark Banquet

  • Members
  • 895 posts

Posted 26 November 2010 - 00:56

Νot Horror section??

Posted Image


#22 aboumonkey

aboumonkey

    I love monkeys

  • Members
  • 1,385 posts

Posted 26 November 2010 - 01:12

Νομίζω ούτε το Break Blade θα έχει ολοκληρωθεί. Πάντως το Gundam Unicorn είναι κρίμα και άδικο να μη μπει στο best newcomer. Δεν έχει ούτε τον τρελό αριθμό Gundam fans το forum και το Char's Counterattack βγήκε πριν καν γεννηθώ XD Δείτε το σαν spin-off...
Πάντως αν ολοκληρωθεί το Star Driver αξίζει να μπει στο best animation!

#23 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 November 2010 - 01:51

Λοιπόν να απαντήσω πρώτα από όλα στο θέμα το οποίο τέθηκε για το ποιά anime επιλέγονται και ποιοί χαρακτήρες.

Εκ των πραγμάτων νομίζω δεν μπορούν να μπούν ΟΛΑ τα anime στον διαγωνισμό. Σκοπός του thread είναι να μπούνε τα καλύτερα ή αυτά τα οποία θέλει και παρακολουθεί ο περισσότερος κόσμος σε ένα max 11-12 το πάρα πολύ αν είναι φορτωμένη η κατηγορία. Διαφορετικά ο ρόλος του thread θα αναλωνόταν στο να γίνει μια απλή καταγραφή όλων όσων προβλήθηκαν αυτή τη χρονιά και να βγεί το πρώτο anime με τρείς ψήφους. Μην νομίζεις ότι επειδή έβαλα εγώ κάποια anime και σε κάποιους μπορεί να αρέσει κάποιο άλλο ότι είναι απόλυτο. Εφόσον τηρεί τα δεδομένα που έχουμε θέσει και υπαρχουν αρκετοί που το θέλουν φυσικά και θα μπει στον διαγωνισμό. Αλλά όταν πχ βλέπω ότι το Nurarihyon no Mago δεν το θέλει ο κόσμος, βλέπω λίγο και δεν είναι και κατι το ιδιαίτερο και το thread του έχει δύο κουβέντες με το ζόρι ε συγγνώμη να μπει στα awards ως τι? Στα Oscar μπαίνουν όλες οι ταινίες της χρονιάς δηλαδή? (ναι στοχεύω ψηλά XD)

To ίδιο και για για τους αγαπημένους χαρακτήρες. Αν βάζαμε όλους τους σύμφωνα με το MAL και anidb main chars θα γινόταν χαμός. Επιλέγουμε έναν από κάθε anime το πολύ δύο και μόνο αν υπάρχουν ελεύθερα slots. Συγκεκριμένα η Panty επιλέχθηκε επείδη προηγείται στο poll κατά μία ψήφο και με την ίδια λογική για το διαβολικό αντίστοιχο και στα άλλα... well Ι flipped the coin πιο δίκαιη μέθοδο δεν μπορούσα να σκεφτώ.

Σε κάθε ένσταση που έχει by all means μπορείτε να την εκφράσετε και αν υπάρχουν πολλοί που συμφωνούν εννοείται ότι θα αλλάξει.

Αυτά σε πρώτη φάση και μόλις ξανακοιτάξω τι έχετε πει και τι προτάσεις έχετε κάνει θα απαντάω σε ένα ένα. Btw το Break Blade και εγώ για να βγαίνει το βλέπω. Το είχα βάλει από καιρό μην γίνει κανά θαύμα αλλά ναι τελικά δεεεν.

Για Stardriver στο animation παίζει σχεδόν σίγουρα. Απορώ και εγώ γιατί δεν το είχα βάλει.

Για το Boku Otaryman really? Best quickwatch? It was kinda average. Το κρατάω στα υπόψιν σε περίπτωση που αρέσει και σε άλλους πάντως.

Νο horror section. Εκτός και αν βγούν τόσα πολλά anime που να δικαιολογούν κάτι τέτοιο. ^^

#24 Radagast

Radagast

    Cogito ergo sum

  • Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 26 November 2010 - 02:15

Tον κρατάμε φυλακισμένο και αλυσοδεμένο ανίκανο να κάνει τα awards...Η Iristella δεν σου κάνει?

Νομίζω η Iristella ήταν ξεκάθαρη ότι είναι ανοιχτή σε προτάσεις για να προστεθούν χαρακτήρες/σειρές στα polls επομένως no need to rage, just make your suggestions.

Ας μην την πρήξουμε την καημένη, ne? :3


Άραξε δεν πρήζουμε κανέναν. :)
Προτάσεις κάνουμε.

Εγώ έτσι κι έτσι "Ι have my hands full" μιας κι είμαι jury στα arc awards φέτος (no idea γιατί αλλά με ψήφισαν-οπότε ώρα να τους κάνω να το μετανιώσουν muhaha :wis:) οπότε φαντάσου πως παλεύω ήδη να φέρω αλλαγές εκεί πέρα, που εδώ στο anime.gr είχαμε κάνει πανεύκολα πέρυσι με τον Kenny!! (αυτά θυμάμαι κι απορώ που χάθηκε ο μπαγάσας)

Χώρια που... λείπει ο Μάης απ' την Σαρακοστή;; Πρώτο πρώτο τον θυμάμαι πάντα σε τέτοια threads. :P
Προφανώς είναι busy o άνθρωπος, αλλά μου έκανε εντύπωση που χάθηκε απ' το φόρουμ these last months... κι ούτε εδώ μέσα δεν πόσταρε ακόμα. :S

Καλές ιδέες/αλλαγές όπως τον διαχωρισμό animation/artwork, support char awards, best voice acting κτλπ που τις είχαμε κάνει πέρυσι άνετα με Kenny και είχαν δουλέψει και πολύ καλά μάλιστα. (είχε λιώσει θυμάμαι ο καμμένος)
Βέβαια οι ξένοι είναι ζόρικοι και επίφοβοι στις αλλαγές οπότε δεν βλέπω να τα καταφέρνω να τους αλλάζω ιδιαίτερα στις απόψεις τους, αλλά τουλάχιστον προσπαθώ, μήπως βελτιωθεί και κει λίγο η κατάσταση βλέπετε. :P
Πάντως αν χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια κι εδώ, feel free to ask, εδώ είμαστε δεν χανόμαστε. Αν και είμαι σίγουρος πως τα θα τα πάτε μια χαρά με την Iri ούτως ή άλλως. xD (Ναι το ξέρω πως είστε "αρκετά καμμένες" για να κάνετε άψογη δουλειά)

PS1 : Και πάλι βέβαια με βλέπω να προτιμώ άνετα τα results του anime.gr απ΄του arc. Άλλωστε πέρυσι μόνο το Erin είχαμε αδικήσει. Καλά είχαμε πάει. :) :drink:

PS2 : Ι don't really like the new hottest char awards, but feel free to do as you like. :hero:

PS3 : Έχω αρχίσει να ρίχνω marathon σε πολλά μικρά και καλά της χρονιάς που μου διέφυγαν, να δω τι θα πρωτοπρολάβω να δω μέχρι το άλλο έτος, ώστε να ψηφίσω και αξιοπρεπώς.
(Και στο anime.gr δηλάδή αλλά κυρίως για τα jury polls στο arc που πρέπει να ψηφίσω μπόλικα)

Edited by Radagast, 26 November 2010 - 02:39.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#25 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 November 2010 - 02:20

PS2 : Ι don't really like the new hottest char awards, but feel free to do as you like. :hero:

Δεν είναι ανάγκη να τις πάρεις τόσο σοβαρά όσο την best story κατηγορία. We can do some things for the lulz too can't we? :3

Also Break Blade removed.

Hiyokoi added to best quickwatch section

Μπήκε και η Fate Stay Night ταινία. Η ταινία του Εve No Jikan θεωρείτε όχι spin off ή remake αλλά περίληψη της σειράς. Μου φαίνεται ότι το να την βάλουμε θα ήταν αδικο.

Για το Gundam Unicorn χμμ εφόσον ισχύουν αυτά που λες Mad Hatter I guess an exception wouldn't be so bad.

Edited by iristella, 26 November 2010 - 03:50.


#26 Radagast

Radagast

    Cogito ergo sum

  • Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 26 November 2010 - 02:30

Δεν είναι ανάγκη να τις πάρεις τόσο σοβαρά όσο την best story κατηγορία. We can do some things for the lulz too can't we? :3


Προφανώς και μπορείτε. ^^
Awards are just fun in the end. :P

Anyway θα τσεκάρω τα nominees το ΣΚ και θα κάνω διάφορες προτάσεις τότε αν είναι, γιατί δεν έχω τον χρόνο τώρα...

PS : Αnd very nice to see gintama chars in the char awards. ^^ ( I think it's natural and expectable. hehe xD )

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#27 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 26 November 2010 - 07:24

Για το Boku Otaryman really? Best quickwatch? It was kinda average. Το κρατάω στα υπόψιν σε περίπτωση που αρέσει και σε άλλους πάντως.


Μάλλον αυτό εξαρτάται με τα γούστα xD Προσωπικά, I liked it :P Δεν με χαλάει να μην μπει, υπάρχουν και άλλα.

Αφού είναι σαν τα όσκαρ, πάω πάσο αφού εξαρτάται από το πόσο γνωστό έγινε xD Αλλά αν είναι έτσι το baka to test θα έπρεπε να μπει μέσα αφού έπιασε πάρα πολύ στην Ιαπωνία και στο εξωτερικό σε σχέση με το working πχ. Εκτός αν εξαρτάται από το πόσο απήχηση είχε εδώ ^_^

Καλά, αν και αναφέρθηκε και νωρίτερα ήδη, τα long-running series θα σαρώσουν τις κατηγορίες είτε είναι το gintama είτε το reborn. :/

#28 DarkElf

DarkElf

    ラブレス

  • Members
  • 611 posts

Posted 26 November 2010 - 11:23

Πιστεύω ότι το Nurarihyon no Mago τουλάχιστον σε θέμα artwork/animation είναι πολύ καλό,αλλά βλέπω πως ήδη είναι αρκετά στη λίστα...:hmmm:
Επίσης το OST του Uragiri wa Boku no Namae o Shitteiru είναι πάρα πολύ καλό.

Posted Image
Does this darkness have a name?


#29 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 November 2010 - 14:06

Μάλλον αυτό εξαρτάται με τα γούστα xD Προσωπικά, I liked it :P Δεν με χαλάει να μην μπει, υπάρχουν και άλλα.

Αφού είναι σαν τα όσκαρ, πάω πάσο αφού εξαρτάται από το πόσο γνωστό έγινε xD Αλλά αν είναι έτσι το baka to test θα έπρεπε να μπει μέσα αφού έπιασε πάρα πολύ στην Ιαπωνία και στο εξωτερικό σε σχέση με το working πχ. Εκτός αν εξαρτάται από το πόσο απήχηση είχε εδώ ^_^

Καλά, αν και αναφέρθηκε και νωρίτερα ήδη, τα long-running series θα σαρώσουν τις κατηγορίες είτε είναι το gintama είτε το reborn. :/


Mωρέ και εγώ I liked it αλλά το λες και μόνη σου. Υπάρχουν και άλλα καλύτερα. Το Baka to test το έβαλα ήδη I think στο Best Comedy και δεδομένου ότι φέτος υπήρξε πραγματικά πανζουρλισμός σε κάποιες κατηγορίες και αναγκαστικά θα ανέβουν οι υποψηφιότητες στις 12 ίσως να μπει και σε άλλα.

Well τα long running series εφόσον τηρούν τους κανόνες is only fair να διαγωνιστούν. Αν και για να είμαι ειλικρινής για κάποιο λόγο δεν βλέπω τόσο τα Gintama και KHR όσο το FMA να κλέβει την παράσταση.

Οκ για το OST του Uraboku. Και let me think about it για το Nurarihyon.

Also Αzuma Yuuhei ή Junpei από Cross για Supporting Male?

Edited by iristella, 26 November 2010 - 15:54.


#30 MikamiTeru

MikamiTeru

    Blackholistas United

  • Members
  • 467 posts

Posted 26 November 2010 - 14:42

Εεε... δεν το βάλατε στο slice of life! :P

Αν προτείνω όλους τους χαρακτήρες του για awards θα φάνω υπερβολικός, έτσι; Azuma τουλάχιστον για supporting male.


Like it matters. Ποιος να νικησει τον Katsura ?! :madtodeath:
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image