Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Dota 2

• Please log in to reply
589 replies to this topic

#121 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 16 February 2013 - 20:41

Το steam name το'χω δωσει εγω?
Anyway, Velerophon it is. add me για κανα match :)

2bbd14fc.jpg

#122 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 16 February 2013 - 22:42

Παίζει κάποιος από εσάς να έχει invite για το παιχνίδι; Είπα να το αρχίσω. Steam name shadegr1

#123 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 18 February 2013 - 15:50

πιστεύω οτι o naix χρειάζεται nerf..

#124 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 18 February 2013 - 19:13

πιστεύω οτι o naix χρειάζεται nerf..

Μια χαρά είναι! Ghost scepter και force stuff είναι οι μεγαλύτερες αδυναμίες του!

#125 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 20 February 2013 - 03:54

Μια χαρά είναι! Ghost scepter και force stuff είναι οι μεγαλύτερες αδυναμίες του!

Amen!
Σήμερα έγινε Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Φχαριστώ IceFrog που δεν έχεις βάλει surrender.

Οι αντίπαλοι ήταν όλοι τους παρέα ενώ εμείς random.
Enigma, PL, Luna, Bounty & εγώ Windrunner. Οι αντίπαλοι: Tide, CK, Witch, Venge & Lifestealer.

Mid πήγε η Luna η οποία ψοφούσε απο την Vengeful (!). Στα 3 lvl άρχισε να junglάρει και άφησε το mid μόνο του. Άρχισε να μας gangάρει η Venge στη συνέχεια. Όχι, δεν έλεγε κανείς ss και τέτοια.

O Lifestealer τότε άρχισε να παίρνει εύκολα kills και γενικά σε μια φάση το score είχε πάει 3-15 και ο Lifestealer είχε ξεφύγει. Ήθελε τουλάχιστον 3 άτομα για να τον ρίξουν (με το ζόρι). Το Force Staff με έσωσε τουλάχιστον 7 φορές απο εύκολα deaths. Towers κανείς δε προστάτευε εκτός απο Bounty & εμένα και η Luna μόνο junglαρε.

Σπάνε bot rax. Εμείς μόνο def για 25-30 λεπτά. Απο την βάση δε βγαίναμε. Νικήσαμε τουλάχιστον 3 μάχες στη βάση. Τρελό farming, τρελά buybacks. Πάνε απο bot για να το λύξουν, χώνετε Luna & Enigma με ulti. Shackleshot εγώ στον Lifestealer και ενεργοποίησα το Focus Fire και τέλος. Νικήσαμε μιας και δεν μπορούσαν να κάνουν buybacks οι περισσότεροι τους.

'dis is awesome. SingSing & iceiceice μαζί σε μια ομάδα να τους δω, τίποτα άλλο δε θέλω.
Youtube Video

Edited by Napster, 20 February 2013 - 03:58.

#126 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 20 February 2013 - 11:20

χτες μας ειχαν σπασει τα παντα (και τα tower του throne) εκτος απο το range barrack στο mid το οποιο ειχε μισο life , εμεις ειχαμε σπασει μονο το mid lane ....και ομως κερδισαμε

Posted Image

#127 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 20 February 2013 - 20:42

Όχι, δεν έλεγε κανείς ss και τέτοια.
Μην βασίζεσαι στα ss, καλύτερα αγόρασε wards!! :P

'dis is awesome. SingSing & iceiceice μαζί σε μια ομάδα να τους δω, τίποτα άλλο δε θέλω.
Μερικές φορές αναρωτιέμαι ποιός είναι μεγαλύτερο troll xD

#128 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 22 February 2013 - 17:55

Ήθελα να βγάλω όσο πιο γρήγορα μπορούσα Boots+Force γι' αυτό δεν αγόραζα wards.

Είδες τα βιντεάκια που trollάρει το HoN τώρα?

Zenith = Best team on DotA.
iceiceice = Best player on HoN.

Κρίμα πάντως, είχαν καλή ομάδα στο Dota.

Nice marketing HoN, nice marketing! xD
Youtube Video

Edited by Napster, 22 February 2013 - 18:00.

#129 RandomAnimeFun

RandomAnimeFun

Starting...

• Members
  • 153 posts

Posted 22 February 2013 - 18:11

αυτο ειναι παλιο και οι zenith χασανε

#130 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 22 February 2013 - 19:50

Οι Zenith έκαναν νέα team στο DotA 2 (αλλαγές στους παίχτες της ομάδας) τώρα αποτελείται απο IceIceIce, YamateH, Ice, xy και έναν που δεν θυμάμαι :P

#131 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 22 February 2013 - 23:23

YamateH

Πολύ καλή προσθήκη. Αυτός έπαιζα πάρα πολύ καλά τους carries άμα είναι αυτός που νομίζω. Πες μου ότι ο iceiceice είναι ο leader...lol. xD Κρίμα που ο πρώην leader και καλύτερος τους παίχτης μπήκε σε ομάδα του League of Legends. :/

#132 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 23 February 2013 - 03:33

Πολύ καλή προσθήκη. Αυτός έπαιζα πάρα πολύ καλά τους carries άμα είναι αυτός που νομίζω. Πες μου ότι ο iceiceice είναι ο leader...lol. xD Κρίμα που ο πρώην leader και καλύτερος τους παίχτης μπήκε σε ομάδα του League of Legends. :/

Ναι, ένας είναι ο YamateH και είναι ο "αγαπημένος" μου παίχτης :P πολύ χαίρομαι που έφυγε απο τους Orange ή με άλλα λόγια μπήκε σε διαφορετική ομάδα με τον Mushi γιατί λόγω του τελευταίου ο Yamateh έπαιζε semi carry και όχι hard carry που είναι ο ρόλος που του αξίζει!

#133 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 24 February 2013 - 11:55

Ναι, θυμάμαι τους φοβερούς αγώνες του Yamateh στο πρώτο DotA. Πάρα πολύ καλός σε ρόλο carry στους Kingsurf.

Απο τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν γίνει.
Youtube Video

Καλός ο AA με το support του, καλός ο Dendi για το unique playstyle του, καλός ο Puppey για το leadership του αλλά για μένα LightOfHeaven FTW! Αρκετά υποτιμημένος παίχτης.

Spoiler:

Edited by Napster, 24 February 2013 - 11:57.

#134 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 24 February 2013 - 14:59

^ Πάνε δες στο 48:45 αχαχαχαχαχ :P

Εμένα μου την σπάει η Na'Vi λόγω των fanboys τους και την αλαζονεία της ομάδας..

Edited by Stam, 24 February 2013 - 14:59.

#135 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 24 February 2013 - 18:25

Καλός ο AA με το support του, καλός ο Dendi για το unique playstyle του, καλός ο Puppey για το leadership του αλλά για μένα LightOfHeaven FTW! Αρκετά υποτιμημένος παίχτης.

Εh δε ξέρω πια forums κοιτάς, αλλά πραγματικά κανείς παίχτης τον Navi δεν είναι υποτιμημένος, πόσο μάλλον ο LightofHeaven που ακόμα και στην Κίνα θεωρείτε ο καλύτερος non-ασιάτης παίχτης του κόσμου (Και 100% δικαίως).
Το αν δεν έχει όσα fanboys έχει ο Dendi επειδή παίζει solo mid είναι άλλο θέμα :)
(Moreover σε Ρωσσία/Ουκρανία έχουν ακόμα περισσότερους fans).

qzMHWHd.png