Anyway, Velerophon it is. add me για κανα match
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Dota 2
Posted 16 February 2013 - 20:41
Anyway, Velerophon it is. add me για κανα match
Posted 16 February 2013 - 22:42
Posted 18 February 2013 - 15:50
Posted 18 February 2013 - 19:13
πιστεύω οτι o naix χρειάζεται nerf..
Μια χαρά είναι! Ghost scepter και force stuff είναι οι μεγαλύτερες αδυναμίες του!
Posted 20 February 2013 - 03:54
Amen!Μια χαρά είναι! Ghost scepter και force stuff είναι οι μεγαλύτερες αδυναμίες του!
Σήμερα έγινε Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Φχαριστώ IceFrog που δεν έχεις βάλει surrender.
Οι αντίπαλοι ήταν όλοι τους παρέα ενώ εμείς random.
Enigma, PL, Luna, Bounty & εγώ Windrunner. Οι αντίπαλοι: Tide, CK, Witch, Venge & Lifestealer.
Mid πήγε η Luna η οποία ψοφούσε απο την Vengeful (!). Στα 3 lvl άρχισε να junglάρει και άφησε το mid μόνο του. Άρχισε να μας gangάρει η Venge στη συνέχεια. Όχι, δεν έλεγε κανείς ss και τέτοια.
O Lifestealer τότε άρχισε να παίρνει εύκολα kills και γενικά σε μια φάση το score είχε πάει 3-15 και ο Lifestealer είχε ξεφύγει. Ήθελε τουλάχιστον 3 άτομα για να τον ρίξουν (με το ζόρι). Το Force Staff με έσωσε τουλάχιστον 7 φορές απο εύκολα deaths. Towers κανείς δε προστάτευε εκτός απο Bounty & εμένα και η Luna μόνο junglαρε.
Σπάνε bot rax. Εμείς μόνο def για 25-30 λεπτά. Απο την βάση δε βγαίναμε. Νικήσαμε τουλάχιστον 3 μάχες στη βάση. Τρελό farming, τρελά buybacks. Πάνε απο bot για να το λύξουν, χώνετε Luna & Enigma με ulti. Shackleshot εγώ στον Lifestealer και ενεργοποίησα το Focus Fire και τέλος. Νικήσαμε μιας και δεν μπορούσαν να κάνουν buybacks οι περισσότεροι τους.
'dis is awesome. SingSing & iceiceice μαζί σε μια ομάδα να τους δω, τίποτα άλλο δε θέλω.
Edited by Napster, 20 February 2013 - 03:58.
Posted 20 February 2013 - 11:20

Posted 20 February 2013 - 20:42
Όχι, δεν έλεγε κανείς ss και τέτοια.
Μην βασίζεσαι στα ss, καλύτερα αγόρασε wards!!
'dis is awesome. SingSing & iceiceice μαζί σε μια ομάδα να τους δω, τίποτα άλλο δε θέλω.
Μερικές φορές αναρωτιέμαι ποιός είναι μεγαλύτερο troll xD
Posted 22 February 2013 - 17:55
Είδες τα βιντεάκια που trollάρει το HoN τώρα?
Zenith = Best team on DotA.
iceiceice = Best player on HoN.
Κρίμα πάντως, είχαν καλή ομάδα στο Dota.
Nice marketing HoN, nice marketing! xD
Edited by Napster, 22 February 2013 - 18:00.
Posted 22 February 2013 - 18:11
Posted 22 February 2013 - 19:50
Posted 22 February 2013 - 23:23
Πολύ καλή προσθήκη. Αυτός έπαιζα πάρα πολύ καλά τους carries άμα είναι αυτός που νομίζω. Πες μου ότι ο iceiceice είναι ο leader...lol. xD Κρίμα που ο πρώην leader και καλύτερος τους παίχτης μπήκε σε ομάδα του League of Legends. :/YamateH
Posted 23 February 2013 - 03:33
Πολύ καλή προσθήκη. Αυτός έπαιζα πάρα πολύ καλά τους carries άμα είναι αυτός που νομίζω. Πες μου ότι ο iceiceice είναι ο leader...lol. xD Κρίμα που ο πρώην leader και καλύτερος τους παίχτης μπήκε σε ομάδα του League of Legends. :/
Ναι, ένας είναι ο YamateH και είναι ο "αγαπημένος" μου παίχτης
Posted 24 February 2013 - 11:55
Απο τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν γίνει.
Καλός ο AA με το support του, καλός ο Dendi για το unique playstyle του, καλός ο Puppey για το leadership του αλλά για μένα LightOfHeaven FTW! Αρκετά υποτιμημένος παίχτης.
Edited by Napster, 24 February 2013 - 11:57.
Posted 24 February 2013 - 14:59
Εμένα μου την σπάει η Na'Vi λόγω των fanboys τους και την αλαζονεία της ομάδας..
Edited by Stam, 24 February 2013 - 14:59.
Posted 24 February 2013 - 18:25
Καλός ο AA με το support του, καλός ο Dendi για το unique playstyle του, καλός ο Puppey για το leadership του αλλά για μένα LightOfHeaven FTW! Αρκετά υποτιμημένος παίχτης.
Εh δε ξέρω πια forums κοιτάς, αλλά πραγματικά κανείς παίχτης τον Navi δεν είναι υποτιμημένος, πόσο μάλλον ο LightofHeaven που ακόμα και στην Κίνα θεωρείτε ο καλύτερος non-ασιάτης παίχτης του κόσμου (Και 100% δικαίως).
Το αν δεν έχει όσα fanboys έχει ο Dendi επειδή παίζει solo mid είναι άλλο θέμα
(Moreover σε Ρωσσία/Ουκρανία έχουν ακόμα περισσότερους fans).