Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Μήπως θα ήταν καλύτερος ο διαχωρισμός των ολοκληρωμένων από τις τρέχοντες σειρές;


  • Please log in to reply
29 replies to this topic

Poll: Θα σας άρεσε αν υπήρχε διαχωρισμός τρέχοντων / ολοκληρωμένων σειρών ; (48 member(s) have cast votes)

Θα σας άρεσε αν υπήρχε διαχωρισμός τρέχοντων / ολοκληρωμένων σειρών ;

  1. Ναιιιι (26 votes [54.17%])

    Percentage of vote: 54.17%

  2. Όχιιιι (17 votes [35.42%])

    Percentage of vote: 35.42%

  3. Εξαρτάται (αιτιολογήστε) (5 votes [10.42%])

    Percentage of vote: 10.42%

Vote Guests cannot vote

#16 RiDeLub

RiDeLub

    - ΡίΝΤεΛουμπ -

  • Members
  • 1,010 posts

Posted 03 November 2010 - 18:55

Ωστόσο, με την δομή όπως είναι τώρα στην κατηγορία "Σειρές Anilme", όλα μαζί δηλαδή, χάνομαι... Και οι σειρές παρελθόντων ετών εξαφανίζονται στην πληθώρα των δημοσιεύσεων των νεοτέρων (λογικό) και άντε να τις βρεις. Η αναζήτηση δεν οδηγεί επακριβώς σε ένα νήμα μιας σειράς, καθότι αναφέρει όλες τις δημοσιεύσεις που εμπεριέχουν τον τίτλο της. Και όσο ποιό παλιά είναι μια σειρά, τόσο μεγαλύτερο πρόβλημα έχεις να εντοπίσεις την συζήτησή της.


Η πρότασή σου δεν λύνει και πολύ το συγκεκριμένο πρόβλημα.
Μια τωρινή ongoing σειρά θα γίνει completed στο τέλος της season της και θα χαθεί μαζί με τις άλλες σειρές την ίδιας season. Και όχι μόνο αυτό αλλά στην μεθεπόμενη season θα έχει ήδη σκεπαστεί από άλλες νέο-completed σειρές. Όσο παλιότερη είναι μια completed τόσο περισσότερο θα χάνεται ανάμεσα στην λοιπές completed σειρές.
Άσε που όπως ειπώθηκε και παραπάνω ο αριθμός των completed είναι αρκετά μεγαλύτερος των ongoing ώστε το "χάος" να μεγαλώνει με τον ίδιο ρυθμό που μεγαλώνει και τώρα...


Απλά μεταθέτεις την "αναζήτηση" σε μια αρκετά μεγάλη υποομάδα της αρχικής (γλυτώνοντας ουσιαστικά λίγα).
Το ίδιο μπορεί πολύ εύκολα να γίνει ξεκινώντας το διάβασμα του forum αφού πρώτα προσπεράσεις τις αρχικές "σκουρόχρωμες"/αδιάβαστες 3-4 σελίδες (επίσης ειπώθηκε).


Η advanced search του forum είναι αρκετά ισχυρή ώστε να σου λύσει μεγάλος μέρος του προβλήματος αρκεί να ξέρεις να την χειριστείς σωστά (συνδυασμός τίτλου, poster , παλαιότητας post, sub forum (όχι dedicated για να εξαιρέσεις τον όγκο των μεγάλων shounen) ή και tags).


Μια πιο ανώδυνη αντιπρόταση θα ήταν η υιοθέτηση του "Completed" tag σε κάθε completed σειρά ώστε να απομονώνονται οι επιλογές, αλλά και αυτό προϋποθέτει την χρήση του από τους users.

Δεν ξέρω αλλά αυτή είναι η σκέψη μου για το συγκεκριμένο κομμάτι της πρότασής σου.

Edit:

Στο οτι το τωρινο συστημα δε βολευει αυτους που θελουν να μιλησουν σοβαρα για μια σειρα, αφου το ποστ τους "χανεται" αναμεσα σε αυτα που σχολιαζουν απλα οτι τους αρεσε το καινουριο επεισοδιο, συμφωνω απολυτως, αλλα η λυση που προτεινεις δεν πιστευω οτι θα αλλαζε και πολυ τα πραγματα.

Επίσης κάτι σωστό καθώς, εξ ορισμού, το linear forum "σκεπάζει" την παλαιότερα posts.
Δεν μπορούν να γίνουν πολλά σε αυτό καθώς μια δημοφιλής σειρά θα συνεχίσει να μαζεύει κόσμο είτε ως τελειωμένη, είτε ως τρέχουσα.

Νομιζω ειναι η μεση λυση.Απλα να εχουν δικαιωμα ολοι να ποσταρουν και οχι μονο το review staff.

Γιατί δεν έχεις δικαίωμα να ποσταρεις εσύ;

Edited by RiDeLub, 03 November 2010 - 19:07.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image


#17 aboumonkey

aboumonkey

    I love monkeys

  • Members
  • 1,385 posts

Posted 03 November 2010 - 19:22

+1 Labrokratis.

Please add a poll.

#18 alxdjo

alxdjo

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 788 posts

Posted 03 November 2010 - 19:31

Γιατί δεν έχεις δικαίωμα να ποσταρεις εσύ;



Να πω την αληθεια δεν το εχω δοκιμασει να ξερω 100%.Απλα υπεθεσα αυτο ειναι ο ρολος του Review Staff.Εξου και το rank.
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#19 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 03 November 2010 - 19:50

οχι, υπαρχει ξεχωριστο τμημα για τους ανιμοκριτικους που γραφουν την κριτικη τους και γινονται επικοδομητικα σχολια απο τους αλλους ανιμοκριτικους. Αλλα εχει να χρησιμοποιηθει πανω απο 1.5 χρονο μιας και εμειναν λιγα ατομα. Ευχαριστως προσφερω το αξιωμα μου σε οποιον ενδιαφερεται.

Τα πρωτα revιewς κατ' αυτον τροπο δημοσιευθηκαν (ανιμε γκουρου τεαμ). Μετα αρχισαν να ποσταρουν και αλλοι και αν δεν ηταν αρκετα προχειρη η παρουσιαση τη δεχομασταν.
Απλα οποιος εχει εμπιστοσυνη στις φιλολογικες του ικανοτητες, μπορει να δοκιμασει την τυχη του.

#20 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 03 November 2010 - 20:34

Η αλήθεια είναι πως το είχαμε σκεφτεί παλιά και το είχαμε απορρίψει, όμως τότε το forum ήταν κατά πολύ μικρότερο. Προστέθηκε poll με συνοπτικές διαδικασίες.

E5VV38U.jpg


#21 phm

phm

    Anime Ghost

  • Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 03 November 2010 - 22:07

Βασικά μια άλλη ιδέα είναι αντί να είναι completed και non completed σειρές, να είναι new και old. Δηλαδή πχ να έχει στο ένα subforum όχι τις ongoing αλλά πχ τις σειρές του τελευταίου έτους. Η των δύο τελευταίων ετών. Παρόλα αυτά δεν έχω συμμετέχει σε κάποιο άλλο forum για να έχω μια αίσθηση του κατά πόσο δουλεύει αυτό σύστημα.

Όπως είπε και ο ridelub είναι μοιραίο οι πιο δημοφιλείς σειρές να είναι και πρώτες.

Πάντως ένα πράγμα που δεν εκμεταλλευόμαστε και τόσο σε αυτό το forum (αν και δεν ξέρω αν θα βόλευε τους χρήστες) είναι τα tags. Ας πούμε αν κάποιος θέλει μια ecchi σειρά να πατάει το ecchi tab και να βρίσκει τις ανάλογες σειρές. Παρόλα αυτά αυτό δεν γίνεται καθόλου εύκολα.

Αυτό με το old series και new series είναι σαφώς πιο εύκολο. Τώρα αν βοηθάει... Ίσως θα έπρεπε να γίνει κάποια δοκιμή και να δείξει. Δηλαδή απλά να δημιουργηθεί ένα subforum όπου θα μπουν οι ongoing (ε πόσες να είναι πια) και αν βολεύει τους χρήστες να συνεχιστεί.
phmava.php

#22 Revan

Revan

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 87 posts

Posted 03 November 2010 - 22:10

Εγω συμφωνω με τον διαχωρισμο αυτο μονο αν γινει σε καποιο ξεχωριστο μερος του forum, ωστε να μεινουν τα πραγματα ετσι οπως ειναι στο υπολοιπο site. π.χ. να υπαρχει ενα section λεω εγω τωρα κατω απο τα off topic και εκει να υπαρχουν αυτες οι 2 κατηγοριες, και να παραπεμπουν με links στο Anime & Manga Discussion.

Μονο ετσι μπορει να γινει γιατι αλλιως θα δημιουργουνταν μεγαλη αναστατωση.
Posted Image

#23 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 November 2010 - 00:26

Έστω ότι γίνει ο διαχωρισμός. Οι completed σειρές κάθε φορά θα είναι φερειπείν 500 και οι ongoing 15 (άλλωστε τα μεγάλα shounen έχουν δικά τους subfora οπότε δεν μας αφορούν οι συζητήσεις που γίνεται εκεί για το βρακί του naruto :P). Επομένως αναιρείται οποιοδήποτε επιχείρημα ότι θα βρίσκουμε πιο έυκολα κάποια σειρά ανάμεσα στις completed. O όγκος των threads θα ειναι ο ίδιος με τώρα μείον τα 10 ongoing της season.

Επίσης οι δημοφιλείς completed σειρές θα συνεχίσουν να είναι στις πρώτες σελίδες "παραγκωνίζοντας" τις λιγότερο δημοφιλείς.

Το επιχείρημα "δεν βρίσκω μια σειρά για την οποία άκουσα πριν 4 μήνες" δεν το καταλαβαίνω. Πρώτον το anime.gr δεν λειτουργεί σαν database για anime, για αυτό υπάρχει το anidb το οποίο έχει super duper καταπληκτικό search που μπορείς να βρεις αυτό που ψάχνεις και το ξέρεις στο περίπου και μετά να έρθεις εδώ και να βρεις το thread της συζήτησης με απίστευτη ευκολία. Αφετέρου τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα το βρεις πιο έυκολα όταν γίνει ο διαχωρισμός αφού πάλι θα έχει χαθεί στον όγκο των completed σειρών που όπως προανέφερα είναι και ο κύριος όγκος των threads.

Άλλωστε ακόμα και αν μια σειρά που μόλις τελείωσε μεταφερθεί στις completed από τις ongoing πάλι θα συνεχίζει να έχει μεγαλύτερη κίνηση για κάποιο διάστημα "παραγκωνίζοντας" επίσης τις παλιές completed σειρές.

Τέλος είναι εντελώς μη πρακτικό για όσους χρησιμοποιούν καθημερινά το forum που θα πρέπει να ψάχνουν πού είναι η μία σειρά και πού η άλλη.

Για να μην αναφέρω το τεράστιο βάρος που θα πέσει στις πλάτες των mods για να γίνει καταρχάς αυτή η αλλαγή και κατα δεύτερον για να τη διατηρούν πηγαινοφέρνοντας threads απλά γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε 2-3 πρακτικά πραγματάκια για να βρούμε αυτό που θέλουμε...

Ως εκ τούτου το θεωρώ ανώφελο και μη πρακτικό.

Δυστυχώς ή ευτυχώς το φαινόμενο να φτιάχνεις ένα thread και να μην έχει κίνηση επειδή η σειρά/ταινία είναι παλιά οφείλεται περισσότερο στο γεγονός ότι οι περισσότεροι ενδιαφέρονται για τις πιο καινούριες σειρές και λιγότερο στο ότι χάνονται μέσα στον όγκο των threads που όπως επεξήγησα και πάλι θα χάνονται αφού η πλειοψηφία των σειρων είναι comleted.

H πρόταση του phm μου φαίνεται πιο λογική αν και αυτή σίγουρα θα απαιτεί αρκετή δουλειά από την πλευρά των mods που είναι δικό τους θέμα από κει και πέρα τι θέλουν.

xbJ3b2w.jpeg


#24 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 04 November 2010 - 01:22

καλα τα λέει η μονο, αλλα και η προταση revan δεν ειναι ασχημη. οχι ακριβως έτσι (οφτόπικ?!?!?) αλλά μπορει να δουλευτει.

stasou%2520mygdala.jpg


#25 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 04 November 2010 - 02:02

Νομίζω ότι παραβλέπετε μια λεπτομέρεια, που είναι και αυτή που θα κάνει την διαφορά:
Δεν έχει να κάνει μόνο με την εύρεση (που κατά την γνώμη μου θα είναι ευκολότερη), αλλά και το ότι αυτό που θα γράφεις, θα παραμένει για λίγο στην πρώτη σελίδα, έτσι έχεις ελπίδα να το διαβάσει κάποιος.
Τώρα όπως έχει η κατάσταση, αν γράψεις κάτι για ένα παλαιότερο νήμα, δε θα σε διαβάσει κανένας.

@mono: Εμένα με ενδιαφέρουν οι ελληνικές ιστοσελίδες. Αν ήθελα διεθνείς ιστοσελίδες, έκανα λογαριασμό εκεί.
Εμείς οι χρήστες, με αυτά που γράφουμε, δημιουργούμε σταδιακά μία αξιόλογη βάση δεδομένων (αυτό που ονομάζεις εσύ "database") με τις διάφορες αναρτήσεις, συζητήσεις και κριτικές μας. Και μου αρέσει να διαβάζω στα ελληνικά από κόσμο που ζει στην Ελλάδα, διότι ι κρίνουν το περιεχόμενο των anime με τα τοπικά δικά μας γούστα, ήθη, έθιμα, κλπ. Το να διαβάσω κάτι από ένα αμερικανάκι πχ, δε με ενδιαφέρει.
Επίσης, δε ξέρω πως εσύ θυμάσαι τα πράγματα, αλλά εγώ - ίσως και λόγο ηλικίας - βάζω "σημάδια" για να θυμάμαι πράγματα. Πχ: Να έχω στο νου μου το anime που σχολίασε ο τάδε ή έχει την λέξη "sakura". Ή το anime που ήταν σε εκείνο το post που είχε εκείνη την φωτογραφία με την δίμετρη ξανθιά που μου άρεσε. Ή το anime που ανάρτησε κριτική εκείνος που είχε για εικονίδιο χρήστη το Captain Video. Ή εκείνο το anime που έχει στο τίτλο του κάτι σαν "tenke", "tenge", "tage" ή κάτι τέτοιο (στην προκειμένη περίπτωση, εννοώ το Tengen Toppa Gurren Lagann. Ε, δεν υπάρχει περίπτωση να το θυμηθώ να το γράψω ποτέ σωστά για αναζήτηση αυτό).
Γενικά, δεν είμαστε όλοι αριθμομνήμονες, ούτε έχουμε όλοι ευκολία να ενθυμούμαστε ονόματα/ διευθύνσεις, κλπ. Η αναζήτηση, διευκολύνει κυρίως όσους θυμούνται επακριβώς ένα όνομα. Ε, αυτό για εμένα είναι πρόβλημα και δεν νομίζω να είμαι ο μόνος που ανήκω σε αυτήν την κατηγορία των ανθρώπων.
Ούτε λύση είναι να κρατάω "τεφτέρι" για το μέλλον. Αυτά μόνο η Chihiro από το EF τα κάνει με επιτυχία...
Και για αυτό λύσεις "αναζητήσεων βάση δεδομένων" δεν με διευκολύνουν.

@All: Aυτή η νοοτροπία "υπάρχουν database αλλού", "υπάρχουν κριτικές αλλού", "υπάρχουν άρθρα αλλού", μου μοιάζει ως απαξίωση του υλικού που εμείς όλοι εδώ καθόμαστε και δημοσιεύουμε και έχουμε συγκεντρώσει με τα χρόνια εδώ, σε αυτήν την διαδικτυακή κοινότητα. Αν ισχύει αυτή η απαξίωση και έχει παγιωθεί στα μέλη και τους χρήστες, τότε να σταματήσουμε να γράφουμε εδώ, γιατί όλα αυτά υπάρχουν αλλού και - φυσικά - εκεί θα είναι καλύτερα, κλπ κλπ κλπ.
Φυσικά δε το πιστεύω αυτό! Θεωρώ ότι σε αυτή την ιστοσελίδα έχει συγκεντρωθεί πολύ αξιόλογο υλικό, αλλά η διαχείρισή του όπως έχει τώρα, κατά την γνώμη μου, δε το αναδεικνύει στο βαθμό που θα μπορούσε!
Πρότεινα μήπως είναι καλύτερος ο διαχωρισμός, αλλά και οποιαδήποτε μέθοδος θα μπορούσε να συμμαζέψει κάπως το "μπούγιο", θα ήταν πολύ ευχάριστη.


H αξιοποίηση των ετικετών ("tags") δεν είναι άσχημη ιδέα, ήθελα να την προτείνω και εγώ στην αρχή, αλλά την ξέχασα!
Μάλιστα, αν υπήρχε μία επιλογή στο άνω τμήμα της σελίδας της συγκεκριμένης ενότητας, που να φιλτράρει και να διαχωρίζει αυτόματα τα αποτελέσματα και να δείχνει μόνο τα "σε εξέλιξη", τα "ολοκληρωμένα" και "όλα", θα έκανε την ίδια ακριβώς δουλειά.

#26 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 November 2010 - 09:38

Ok προφανώς δεν με κατάλαβες.

Το anime.gr εκ των πραγμάτων δεν είναι βάση δεδομένων όσο και αν θα θέλαμε να είναι. Τα anime που υπάρχουν σε σχέση με αυτά που συζητάμε εδώ είναι υπερδεκαπλάσια. Το anidb δεν είναι φόρουμ, είναι διεθνής βάση δεδομένων και πολύτιμο εργαλείο για όλους εδώ μέσα. Επειδή εσύ δεν θες να το χρησιμοποιήσεις δεν μου λέει κάτι.

Γι' αυτό και το search του anime.gr είναι υπεραρκετό για να βρεις μια συζήτηση.Για όλα τα υπόλοιπα υπάρχει και η mastercard το google.

Άλλωστε όπως ξαναείπα ο κύριος όγκος των threads θα είναι πάντα τα completed που ανα σαιζόν θα αυξάνεται κιόλας με τα ongoing να είναι πάντα γύρω στα 10-15 (δηλαδή μόλις μια σελίδα) οπότε πάλι θα ψάχνεις την ίδια ώρα. Δεν καταλαβαίνω πως δεν έβρισκες πριν μια σειρά και θα τη βρίσκεις μετά που θα έχει μειωθεί το subforum κατά μία σελίδα...

Για κανέναν λόγο δεν έχει παγιωθεί ότι έξω τα λένε καλύτερα. Γι΄αυτό έχουμε το φόρουμ εδώ για να συζητάμε και όντως υπάρχουν αρκετές πολύ αξιόλογες παρουσιάσεις αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι φόρουμ συζητήσεων και όχι βάση δεδομένων.

Όσο για τη διαχείρηση, με τα subfora, τα stickies, τον διαχωρισμό ενοτήτων etc για μένα λαμβάνοντας υπόψιν τον όγκο των δεδομένων είναι υπερικανοποιητική και όντας χρήστης δύο χρόνια δεν συνάντησα ποτέ πρόβλημα όχι γιατί είμαι αριθμομνήμων αλλά γιατί δεν βαριέμαι να κάνω μερικά κλικ παραπάνω :P

Βασικά το μοναδικό σου επιχείρημα που στέκει είναι ότι ίσως αν κάνεις ένα καινούριο thread για παλιά σειρά να μένει παραπάνω στην πρώτη σελίδα και να μην εξαφανίζεται τόσο γρήγορα.

Όμως και πάλι λίγο η αδιαφορία των χρηστών για παλιότερες ταινίες/σειρές, λίγο οι πιο δημοφιλείς ή οι φρεσκοτελειωμένες σειρές που πάντα θα είναι στην επικαιρότητα και αυτό θα πάει στις πίσω σελίδες αν όχι αμέσως, εντός 48ωρου.

Επομένως μία πολύ καλή λύση αν θες να κάνεις παρουσίαση και να παραμείνει είναι το review section. Εκεί θα φαίνεται μια χαρά για αρκετό καιρό. Το subforum "σειρές anime" είναι για συζητήσεις και καλώς ή κακώς αν μια σειρά δεν συζητιέται δεν έχει κίνηση το thread της.

Τα tags είναι πάντα μια καλή λύση και αν θα πρότεινα κάτι θα ήταν να εμπλουτιστούν γιατί μπορείς να κάνεις search με βάση τα tags.

xbJ3b2w.jpeg


#27 papp0us

papp0us

    Clean-Up Batter

  • Members
  • 515 posts

Posted 04 November 2010 - 11:30

Τα tags είναι πάντα μια καλή λύση και αν θα πρότεινα κάτι θα ήταν να εμπλουτιστούν γιατί μπορείς να κάνεις search με βάση τα tags.

^THAT! Η προσθήκη ενός tag completed ή δεν ξέρω εγώ τι, είναι υπέραρκετό για να χωριστούν τα ατέλειωτα thread σε κατηγορίες. Αλλα και η αναζήτηση μέσω tags(αν έχουν οριστεί σωστά) είναι αποτελεσματικότατη και αρκετά ακριβής

Η πρόταση το Phm είναι πιο λογική, αλλα έχει δυο σημαντικά προβληματα. Α) οτι θα ήταν εφαρμόσιμη, μόνο αν το φόρουμ ήταν νέο με λίγα threads και όχι με 40-50 σελίδες σειρες( :P ), και Β) εκτός αυτού, πρέπει να πείσουμε τους mod να μεταφέρουν ένα τόνο thread(σαν να μην τους φτάνουν ολα τα άλλα) ενω ταυτόχρονα θα πρέπει να υπολογίζουν και αν "αυτό το άνιμε είναι 2 χρονών ή τριών;" Προσωπικά δεν το'κανα που να με βαράγανε. Τώρα αν οι mod έχουν όρεξη:P.

Γενικά δε νομίζω οτι υπάρχει αναγκη διαχωρισμού, με κάποιο τρόπο. Και Labrokratis φίλε μου έχεις δίκιο για το παράπονό σου, αλλα ο διαχωρισμός δε πιστευω οτι το λύνει.. Για την ακρίβεια δεν πιστεύω οτι υπάρχει γενικά λύση σε αυτό το θέμα.

Angroid.gr Android à la Ελληνικά


#28 Kumo

Kumo

    FuLLMooN Wo Sagashite..~

  • Members
  • 44 posts

Posted 15 February 2011 - 22:52

Δεν προκειται απλα να ξεκινησω σειρα π δεν εχει τελιωσει εκτως απο το One Piece για αυτο θα προτιμουσα να ειναι χωρια οι τελιωμενες με τισ ανερχομενες σειρες.
Και αν γινεται σε καθε σειρα οταν τελιωνει να μπαινει poll σε ποσους αρεσε να περνουμε μια ιδεα τι #@$#@ γινεται.
:bath:

Υ.Γ. ναι ξερω, και την γραμματεα δωρο αν γινεται χαχαχα, πολλα ζηταω αλλα..~
Posted Image

#29 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 15 February 2011 - 22:56

Ακούγεται βλακεία η ιδέα σόρι, άλλα ουτε anime/manga site με 10 φορές περισσότερα μέλη δεν κάνουν κάτι τέτοιο...
Posted Image

#30 vladx

vladx

    Fighting Spirit

  • Members
  • 201 posts

Posted 18 February 2011 - 03:39

Ειμαι υπερ της ιδεας αλλα ειναι πολυ δυσκολο για τους mods και ειδικα στη συντηρηση.

Για να μην πηγαινοφερνεται τα threads θα μπορουσατε να κανετε κατι πιο απλο.
Διπλα απο καθε τιτλο anime/manga να βαζεται -ongoing/-finished και ετσι θα γινουν τα πραγματα παααρα πολυ πιο απλα. Ουτε μεταφορες των threads, ουτε ιδιαιτερα δυσκολη συντηρηση. Με αυτον τον τροπο θα μπορει να γινεται και εμφανιση του καθε ειδους με την χρηση του search.

Θα χτυπας ongoing και θα σου φιλτραρει μονο τις ongoing σειρες. Απλα και ομορφα.


Edit: τωρα ειδα οτι εχει αναφερθει. Δεν διαβασα. Συγνωμη...