Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η γωνιά του Gadget-άκια
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2012 - 16:42
http://android-sale.com/cube-u30gt-dual-core-rk3066-10-1-inch-ips-screen-android-tablet.html
http://www.youtube.com/watch?v=vHkxFWdlhZA
http://www.youtube.com/watch?v=DF-1NxzCCRI
Ο επεξεργαστής φαίνεται αρκετά δυνατός. Η οθόνη επίσης αρκετά καλή και φωτεινή. Μοναδικό "μειονέκτημα" οι 4-6 ώρες αυτονομίας.
Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2012 - 21:07
δειτε το hands-on για οσους ενδιαφέρονται για το νεο iPhone 5
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2013 - 10:24
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2013 - 12:11

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2013 - 14:04
(Δεν παίρνει άλλη αναβολή διότι η μπαταρία του κινητού που έχω τώρα τα έχει φτύσει πλέον.)
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2013 - 17:04
Για Samsung με κόβω κι εμένα μέχρι στιγμής, συγκεκριμένα βλέπω αυτό στο e-shop και με ψήνει αρκετά. Απλά επειδή δεν το παρακολουθώ το θέμα smartphones από κοντά, φοβάμαι μην γίνεται να πάρω κάτι πολύ καλύτερο με τα ίδια λεφτά και δεν έχω ιδέα. Πείτε κι άλλοι γνώμες, και θα πράξω αναλόγως οσονούπω.
(Δεν παίρνει άλλη αναβολή διότι η μπαταρία του κινητού που έχω τώρα τα έχει φτύσει πλέον.)
Μην πάρεις dual sim android γιατί θα το φορτίζεις 3 φορές τη μέρα.
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2013 - 19:05
Έπειτα από λίγο παραπάνω ψάξιμο, πλέον τείνω προς το Sony Xperia Miro, το οποίο φαίνεται καλό. Άμα έχετε κάποιο καλύτερο να αντιπροτείνετε, please do.
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2013 - 19:43
Εκτός από outdated mid-range μοντέλα (όπως το Motorola Defy+, Samsung Galaxy S, κάποια LG και κανα κινέζικο Huawei), δεν θα πρότεινα κανένα true low end android γιατί ουσιαστικά παίρνεις dumbphone με αργό λειτουργικό (λόγω αργού επεξεργαστή) και μικρότερη αυτονομία.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erebos: 03 Μάιος 2013 - 19:47
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2013 - 20:56
- Μικρότερη αυτονομία — και δεν είναι να πεις ότι το Miro είναι θηρίο σ' αυτόν τον τομέα, το οποίο πάει να πει ότι η μπαταρία του Xperia U θα εξαντλείται εκνευριστικά γρήγορα για τα δικά μου δεδομένα. Φαντάζομαι τρώει πολλή ενέργεια η γαμάτη οθόνη και ο dual core επεξεργαστής.
- Πολύ περιορισμένη μνήμη — 8 GB όλα κι όλα και δεν δέχεται ούτε κάρτα SD; Come on. Βέβαια δεν θα με ένοιαζε το ίδιο αν δεν είχε επίσης χαλάσει και το portable media player μου και δεν είχα σκοπό να χρησιμοποιώ το κινητό προσωρινά και σαν media player, αλλά αυτό είναι λεπτομέρια.
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2013 - 22:16
ειχα ψαξει τα κινητα της ελληνικης αγορας και συμπερανα οτι για κατι αξιολογο θες 150-200 ευρω το λιγοτερο, ειχα μια συζητηση με ενα φιλο που ειχαν παραγειλει κινεζικα κινητα απο το ιδιο site και δεν αντιμετοπησαν προβληματα και δεν δυσκολευτικα να ψηθω.. λογικα σε 15-20 μερες θα μαθω αν οντος αξιζει :Ρ
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2013 - 01:12
εγω παντος παραγειλα αυτο σημερα: http://www.merimobiles.com/lenovo-a660-dual-core-4-0-inch-android-4-0-3g-dual-sim-smartphone-capacitive-multitouch_p/meri5763.htm
ειχα ψαξει τα κινητα της ελληνικης αγορας και συμπερανα οτι για κατι αξιολογο θες 150-200 ευρω το λιγοτερο, ειχα μια συζητηση με ενα φιλο που ειχαν παραγειλει κινεζικα κινητα απο το ιδιο site και δεν αντιμετοπησαν προβληματα και δεν δυσκολευτικα να ψηθω.. λογικα σε 15-20 μερες θα μαθω αν οντος αξιζει :Ρ
Dual core, dual sim και μόνο 1500mAh μπαταρία? Σόρρυ που στο λέω αλλά θα κυκλοφορείς με τον φορτιστή παραμάσχαλα. Επίσης, τα 512ΜΒ είναι σχετικά λίγα για ICS.
Όντως, λόγω προσφοράς, και εγώ αυτό θα πρότεινα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erebos: 05 Μάιος 2013 - 01:22