Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

The Walking Dead (tv series)

• Please log in to reply
311 replies to this topic

#196 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 13:51

Καλο Φεβρουαριο :sadist:
Εντυπωσιακο και ωραιο το τελευταιο..

#197 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 16:59

Ποιο τελευταίο ;; 13 θα έχει η season.

Anyway ότι και να μου λέτε εδώ μέσα η σειρά ξεχειλίζει μετριότητα στα πάντα, είναι αργή δίχως λόγο πολλές φορές, και γενικά η πλοκή και το σενάριο δυστυχώς είναι πολύ φτωχά για το είδος, δεδομένου πόσο καλές ιδέες έχουμε δει σε άλλα του είδους, ειδικά οι ζομπο-φανς.

Ναι βλέπεται χαλαρά και ευχάριστα αν έχεις παρέα, αλλά δεν έχει και πάλι πολλά να πει. Ψυχολογία μέλια και κουραφέξαλα/fillers, γεμάτο στερεότυπα οι χαρακτήρες... Αν θέλω ψυχολογία χίλια χρόνια να δω άλλες σειρές πραγματικά... 5-6 episodes σε
Spoiler:
Σιγά τα αυγά!

Την χειρότερη zombie-ταινία του Romero να θυμηθώ, πως να το κάνουμε μπορεί να ήταν άλλης εποχής τα εφέ αλλά υπερτερούσε σχεδόν σε όλα τα άλλα. Κρίμα κιόλας κατά την γνώμη μου, γιατί η πρώτη season μου φαινόταν πολύ περισσότερα υποσχόμενη.

Στην συνέχεια βέβαια έμαθα και το άλλο... Πως ο κύριος σκηνοθέτης και παραγωγός Darabont, απέλυσε τον περασμένο Δεκέμβρη στην ψύχρα μεγάλο μέρος των writers της 1ης season με αποτέλεσμα η 2η να έχει σχεδόν τελείως διαφορετικούς συντελεστές όσο αφορά το writing script. Βέβαια ευτυχώς ένας από αυτούς επανήλθε αλλά imo δεν αρκεί..
Προφανώς μπορεί να βγείτε να μου πείτε οκ μπορεί να είχε τους λόγους του που τους απέλυσε, αν και ποσώς με νοιάζει όταν βλέπω το αποτέλεσμα...Δεν είναι πάντως να απορεί κανείς που άλλαξε τόσο σε ύφος η σειρά από season σε season....

Αν και την βλέπω λόγω παρέας δεν είναι σε καμιά περίπτωση σειρά που θα πρότεινα πλέον, αντίθετα με την γνώμη που είχα στην 1η season που ήταν σαφώς καλύτερη. Έτσι για να μην ακούγονται μόνο fandom γνώμες εδώ μέσα...

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#198 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 18:29

Μάλλον εννοεί τελευταίο επεισόδιο πριν το εκτεταμένο δίμηνο διάλειμμα.
Σχετικά με το επεισόδιο, αν και αντιπαθώ τον Shane η συμπεριφορά του είναι η πιο λογική δεδομένων των συνθηκών.
Μακάρι να ξεσπούσε νωρίτερα για να σταματούσε και η αναζήτηση της Σοφίας.

#199 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 19:04

Ποιο τελευταίο ;; 13 θα έχει η season.

Anyway ότι και να μου λέτε εδώ μέσα η σειρά ξεχειλίζει μετριότητα στα πάντα, είναι αργή δίχως λόγο πολλές φορές, και γενικά η πλοκή και το σενάριο δυστυχώς είναι πολύ φτωχά για το είδος, δεδομένου πόσο καλές ιδέες έχουμε δει σε άλλα του είδους, ειδικά οι ζομπο-φανς.

Ναι βλέπεται χαλαρά και ευχάριστα αν έχεις παρέα, αλλά δεν έχει και πάλι πολλά να πει. Ψυχολογία μέλια και κουραφέξαλα/fillers, γεμάτο στερεότυπα οι χαρακτήρες... Αν θέλω ψυχολογία χίλια χρόνια να δω άλλες σειρές πραγματικά... 5-6 episodes σε

Spoiler:
Σιγά τα αυγά!

Την χειρότερη zombie-ταινία του Romero να θυμηθώ, πως να το κάνουμε μπορεί να ήταν άλλης εποχής τα εφέ αλλά υπερτερούσε σχεδόν σε όλα τα άλλα. Κρίμα κιόλας κατά την γνώμη μου, γιατί η πρώτη season μου φαινόταν πολύ περισσότερα υποσχόμενη.

Στην συνέχεια βέβαια έμαθα και το άλλο... Πως ο κύριος σκηνοθέτης και παραγωγός Darabont, απέλυσε τον περασμένο Δεκέμβρη στην ψύχρα μεγάλο μέρος των writers της 1ης season με αποτέλεσμα η 2η να έχει σχεδόν τελείως διαφορετικούς συντελεστές όσο αφορά το writing script. Βέβαια ευτυχώς ένας από αυτούς επανήλθε αλλά imo δεν αρκεί..
Προφανώς μπορεί να βγείτε να μου πείτε οκ μπορεί να είχε τους λόγους του που τους απέλυσε, αν και ποσώς με νοιάζει όταν βλέπω το αποτέλεσμα...Δεν είναι πάντως να απορεί κανείς που άλλαξε τόσο σε ύφος η σειρά από season σε season....

Αν και την βλέπω λόγω παρέας δεν είναι σε καμιά περίπτωση σειρά που θα πρότεινα πλέον, αντίθετα με την γνώμη που είχα στην 1η season που ήταν σαφώς καλύτερη. Έτσι για να μην ακούγονται μόνο fandom γνώμες εδώ μέσα...

Ναι το τελευταιο πριν το διαλειμμα εννοουσα (ειχα γραψει και κατι για φεβρουαριο απο πανω αν δεν το προσεξες)
Σημειωτεον, δεν ειπα κατι οτι παει καλα η σεζον , μπαζει το σεναριο και εχει καμπη η πλοκη. Απλα το τελευταιο αν το θεωρουσες ξεχωριστο ειχε μια δυνατη εξελιξη. Ουτως ή αλλως με παρεα αν το δεις, δεν ειναι και τοσο μαπα, ποια αλλη σειρα θα προτιμουσες αυτο τον καιρο ? (ρητορικη ερωτησις)

#200 Being Of Darkness

Being Of Darkness

the last numenorian

• Members
  • 137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2011 - 23:00

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#201 Nick7LF

Nick7LF

AnimeClipse Team

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2011 - 23:21

Σε περίπτωση που δεν τα έχει δει κάποιος...

Youtube Video

Youtube Video

Youtube Video

#202 Nick7LF

Nick7LF

AnimeClipse Team

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 00:49

Frank Darabont Speaks About His Walking Dead Dismissal

#203 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2012 - 10:09

Be prepared. We are getting our zombies back today.

#204 Nick7LF

Nick7LF

AnimeClipse Team

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2012 - 10:50

Yeap, επιτέλους... 11 εβδομάδες κάναμε υπομονή...

#205 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2012 - 10:46

μείωσαν το budget, σίγουρα.

επισης τα παπουτσια των walkers πως γινεται να ειναι παντα τοσο καθαρα. . [?]

#206 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2012 - 10:59

Άξιζε τελικά η 2η season??
Επειδή διάβασα κάποια κακά σχόλια όταν ξεκίνησε.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#207 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2012 - 11:02

δεν εχει τελειωσει ακομα, οποτε ή περιμενεις αν θες ή ξεκινας να τη βλεπεις.

#208 Nick7LF

Nick7LF

AnimeClipse Team

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2012 - 13:54

Κατά τη γνώμη μου αξίζει.

Πολύ ωραίο το επεισόδιο 8. Παίζει να είναι το καλύτερο επεισόδιο της 2ης season ως τώρα.

Οι τελευταίες σκηνές ήταν όλα τα λεφτά...

#209 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2012 - 14:36

Οχι,σε σχεση με το κομικ τουλαχιστον που ειχα διαβασει λιγο η σειρα παει εμ ρυθμο χελωνας.

#210 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2012 - 18:52

Spoiler: S02E08