Εντυπωσιακο και ωραιο το τελευταιο..
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 13:51
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 16:59
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 18:29
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2011 - 19:04
Ποιο τελευταίο ;; 13 θα έχει η season.
Anyway ότι και να μου λέτε εδώ μέσα η σειρά ξεχειλίζει μετριότητα στα πάντα, είναι αργή δίχως λόγο πολλές φορές, και γενικά η πλοκή και το σενάριο δυστυχώς είναι πολύ φτωχά για το είδος, δεδομένου πόσο καλές ιδέες έχουμε δει σε άλλα του είδους, ειδικά οι ζομπο-φανς.
Ναι βλέπεται χαλαρά και ευχάριστα αν έχεις παρέα, αλλά δεν έχει και πάλι πολλά να πει. Ψυχολογία μέλια και κουραφέξαλα/fillers, γεμάτο στερεότυπα οι χαρακτήρες... Αν θέλω ψυχολογία χίλια χρόνια να δω άλλες σειρές πραγματικά... 5-6 episodes σεSpoiler:Σιγά τα αυγά!
Την χειρότερη zombie-ταινία του Romero να θυμηθώ, πως να το κάνουμε μπορεί να ήταν άλλης εποχής τα εφέ αλλά υπερτερούσε σχεδόν σε όλα τα άλλα. Κρίμα κιόλας κατά την γνώμη μου, γιατί η πρώτη season μου φαινόταν πολύ περισσότερα υποσχόμενη.
Στην συνέχεια βέβαια έμαθα και το άλλο... Πως ο κύριος σκηνοθέτης και παραγωγός Darabont, απέλυσε τον περασμένο Δεκέμβρη στην ψύχρα μεγάλο μέρος των writers της 1ης season με αποτέλεσμα η 2η να έχει σχεδόν τελείως διαφορετικούς συντελεστές όσο αφορά το writing script. Βέβαια ευτυχώς ένας από αυτούς επανήλθε αλλά imo δεν αρκεί..
Προφανώς μπορεί να βγείτε να μου πείτε οκ μπορεί να είχε τους λόγους του που τους απέλυσε, αν και ποσώς με νοιάζει όταν βλέπω το αποτέλεσμα...Δεν είναι πάντως να απορεί κανείς που άλλαξε τόσο σε ύφος η σειρά από season σε season....
Αν και την βλέπω λόγω παρέας δεν είναι σε καμιά περίπτωση σειρά που θα πρότεινα πλέον, αντίθετα με την γνώμη που είχα στην 1η season που ήταν σαφώς καλύτερη. Έτσι για να μην ακούγονται μόνο fandom γνώμες εδώ μέσα...
Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2011 - 23:00
Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2011 - 23:21
Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 00:49
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2012 - 10:09
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2012 - 10:50
Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2012 - 10:46
Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2012 - 11:02
Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2012 - 13:54
Άξιζε τελικά η 2η season??
Επειδή διάβασα κάποια κακά σχόλια όταν ξεκίνησε.
Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2012 - 14:36
Οχι,σε σχεση με το κομικ τουλαχιστον που ειχα διαβασει λιγο η σειρα παει εμ ρυθμο χελωνας.Άξιζε τελικά η 2η season??
Επειδή διάβασα κάποια κακά σχόλια όταν ξεκίνησε.
Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2012 - 18:52