Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

The Walking Dead (tv series)

• Please log in to reply
311 replies to this topic

#166 LiosAlfa

LiosAlfa

Anime Elite

• Members
  • 1.175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2011 - 00:43

Χάλια το 1ο επ, της 2ης season από κάθε άποψη... κουραστικό και βαρετό..
Αφού ξεχάσαμε με τον bro πως βλέπουμε thriller με zombies...

Μόνο το τελευταίο λεπτό πήγε "κάπως" να σώσει την κατάσταση λόγω απρόβλεπτου παράγοντα αλλά ντάξει κλασικά μόνο έτσι σε κρατάνε για να δεις τη συνέχεια oι γύφτοι...

Ελπίζω να φτιάξει στη συνέχεια αλλιώς τρελή πατάτα...

Κουραστικό και βαρετό?
Να σε ρωτήσω για πρωινό σκοτώνεις zombie? και τα σκοτώνεις κάνοντας παρκούρ ή bungie jumping ? εάν είσαι ένας από αυτούς που πάνε και κυνηγάνε λευκούς καρχαρίες ίσα για να σκοτώσουν την ώρα τους ή κολυμπάς με πιράνχας με ανοιχτή πληγή τότε ΝΑΙ είναι βαρετό το επ.
Άμα δεν σου αρέσει έχεις και την επιλογή να μην δεις τα υπόλοιπα.Άστα για μας τους βαρετούς.
Δεν μπόρεσα να κρατηθώ.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#167 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2011 - 00:52

Εγώ πάντως κάποιο σημαντικό παράπονο από τη σειρά δεν έχω. Και αν έχει αλλάξει κάποια γεγονότα, εντούτοις στην νοοτροπία και στα σημεία που δίνει έμφαση το κόμικ έχει παραμείνει πιστό. Πολύ πιθανόν κάποιοι να περιμένατε διαφορετικά πράγματα από αυτό που συναντήσατε τελικά.

#168 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2011 - 03:35

Χάλια το 1ο επ, της 2ης season από κάθε άποψη... κουραστικό και βαρετό..
Αφού ξεχάσαμε με τον bro πως βλέπουμε thriller με zombies...

Μόνο το τελευταίο λεπτό πήγε "κάπως" να σώσει την κατάσταση λόγω απρόβλεπτου παράγοντα αλλά ντάξει κλασικά μόνο έτσι σε κρατάνε για να δεις τη συνέχεια oι γύφτοι...

Ελπίζω να φτιάξει στη συνέχεια αλλιώς τρελή πατάτα...

Συμφωνώ 100%, και το δεύτερο επεισόδιο ακόμα χειρότερο είναι. Στο δεύτερο επεισόδιο πιστεύω πως κάποιος θα μπορούσε άνετα να δει μόνο τα 10 πρώτα και 5 τελευταία λεπτά και να μην έχει χάσει σχεδόν τίποτα!

On the bright side, τουλάχιστον εμφανίστηκε ένας ηθοποιός που συμπαθώ πολύ: Ο Pruitt Taylor Vince.

#169 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2011 - 17:51

Γουστα είναι αυτά παίδες μην τρελαίνεστε. Δεν γίνεται να αρέσει σε όλους όσο και να θέλετε.

Απλά έχοντας λιώσει την κατηγορία γενικώς, εμένα έτσι μου φάνηκε "αδύναμο γενικώς", πέρα απ' το budget δηλαδή που είναι καλό, η ποιότητα είναι γενικώς χαμηλή.
Από σκηνοθεσία-μοντάζ μέχρι και σε ατμόσφαιρα και μουσική επένδυση, λυπάμαι αλλά "δεν το έχουν με τπτ".

Η 1η season σε κάθε περίπτωση ήταν κλάσεις ανώτερη απ' την αρχή (σκηνοθεσία/plot/pace τα πάντα), αν και πάλι παραμένει μια αρκετά μέτρια σειρά σαν σύνολο στα μάτια μου, που πλέον την βλέπω απλά για να περάσει η ώρα λόγω παρέας. Δεν έχω απαιτήσεις πια κι ίσως απ΄την αρχή δεν έπρεπε να έχω, κι αυτό συνέβαλλε ολίγον τι...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 26 Οκτώβριος 2011 - 18:11

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#170 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2011 - 19:26

Η σειρά είναι το ίδιο καλή ή το ίδιο κακή με πριν, ανάλογα με την οπτική του καθενός. Πίστευα και πιστεύω ότι αφορούσε περισσότερο το δράμα των ανθρώπων που επέζησαν παρά τις μονομαχίες με ζόμπι.
Αυτό το τελευταίο, μου φάνηκε, ότι είναι σαν γαρνίρισμα για το κυρίως πιάτο...

#171 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2011 - 13:29

3η season? o.O

According to The Wrap, AMC has renewed The Walking Dead for a third season. This come as no surprise, after the show broke the basic cable ratings records in it's first episode of season two, with 7.3 million total viewers watching it, all while maintaining the quality in story and acting from season one.

Based on the long-running comic book series by Robert Kirkman, the show features Andrew Lincoln as Rick Grimes, the leader of the group of survivors that tries to survive on a zombie apocalypse scenario.

#172 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2011 - 14:13

Από τη στιγμή που το βασικό cast δεν θα αλλάξει, δεν με χαλάει καθόλου!

#173 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2011 - 20:30

Κυλαει αργα το στορυ που στο 20 κουραστηκα ακομα που δεν βρηκαν το κοριτσι και δεν τους την επεσε ουτε 1 ζομπινασιον....Τελος παντων.Εκει που κλειστηκε ο χοντρος να δω πως θα φυγει ....σε κραταει σε αγωνια η σειρα αλλα χανει σε δραση να παρει...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#174 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2011 - 21:17

Εγώ μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος πολύ από την δεύτερη σεζόν ως τώρα. Κατα την γνώμη μου η μικρή δόση zombie είναι ακριβώς ότι πρέπει για να μην γίνει βαρετή η παρουσία τους στην σειρά και να μην πληγεί το impact όταν εμφανίζονται. Ξέρει καλά πως να το πάει ο συγγραφέας.

#175 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2011 - 00:20

δεν καταλαβαινω παντως γιατι αποκλινει τοσο απο το story του comic,να πεις οτι ηταν κανα βιβλιο που μεταφερεται σε σειρα και σαν original material ειναι γτπ να πω ενταξει αλλα το comic μεχρι εκει που διαβασα(20ο τευχος)ειναι μια χαρα...και το θεμα ειναι πως αν θυμαμαι καλα τα 8 eps(μαζι με της πρωτης season)που εχει δειξει μεχρι τωρα εχουν καλυψει γυρω στα 8 τευχη δηλαδη νταξ παει με πολυ αργους ρυθμους!!!ειδικα το δευτερο για μενα περα απ'το τελος ηταν αρκετα υποτονικο,ελεος πως γινεται να μ'αναγκασουν να βαλω τις λεξεις zombia και υποτονικο στην ιδια προταση????

#176 scoot

scoot

Anime Fan

• Members
  • 137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2011 - 23:18

αξιζει να το αρχισω?εχει ωριαο θεμα ,αλλα υποψιαζομαι οτι θα ειναι σαν ολες τις αλλες παρομοιες ταινιες του ειδους

#177 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2011 - 23:44

Αν μπορείς να διαθέσεις μία ώρα από τον χρόνο σου τότε ναι.

#178 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2011 - 23:52

αξιζει να το αρχισω?εχει ωριαο θεμα ,αλλα υποψιαζομαι οτι θα ειναι σαν ολες τις αλλες παρομοιες ταινιες του ειδους

Μια χαρά είναι και για το είδος του και γενικά.Δες το.

#179 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2011 - 14:39

Spoiler: S02.E03

#180 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις: