Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Japan & Anime Party (Sakura Syndrome) 13/11 - Αθήνα

• Please log in to reply
57 replies to this topic

#16 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.785 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2010 - 08:49

Βασικά δεν είναι ερώτηση Σπύρο, ανακοίνωση-ερώτηση είναι. Το βρήκα τυχαία στο site του Dasein και σκέφτηκα πως πρέπει να το μοιραστώ μαζί σας.:ureshii:

Ένιωσα πολύ ωραία να είμαι αυτός που το βρήκε και το ανακοινώνει!!!:kakaka::kakaka::kakaka:

Α ναι... δεν θα έρθω μόνος από Γλυφάδα-Εξάρχεια, θα με φέρει η μάνα μου και θα με αφήσει στο Dasein, ή θα μπει κι αυτή και θα κάτσουμε λίγο. Είμαι μικούλιθ ακόμα!!!:blingeye2:

Tespa και αν δεν έρθω:if: Have Fun!!!

Άμα έρθεις με γονέα μάλλον θα ξανάρθεις σε πάρτι μετά από καμιά διετία :kakaka:
Γενικά δεν είναι τόσο άγρια, αν εξαιρέσεις το dark room section που υπάρχει στο υπόγειο, οπώς επίσης και το theme της βραδιάς που είναι φυσικά ο διαγωνισμός μπύρας από κάνουλα. Τώρα δε θα πω περισσότερα για τα ανομολόγητα όργια στον όροφο αλλά μπορείς να ρθεις, δεν υπάρχει περιορισμός στην ηλικία.

Spoiler:

rsrGbGx.gif

#17 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2010 - 14:03

Hmm το περίμενα πολύ αυτό το πάρτι tbh, αλλά πως και δεν γίνεται κανονικά επίσημη ανακοίνωση από το γκρουπ αυτήν την φορά;

Ως γνωστών για όσους συχνάζουν στο FB/MySpace,η Σοφία έχει νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις με τις οποίες πρόσφατα ηρέμησε λίγο και έχει σκοπό να ανακοινώσει τα πάρτι και των δύο πόλεων επίσημα αυτές τις μέρες.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#18 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2010 - 14:04

Ως γνωστών για όσους συχνάζουν στο FB/MySpace,η Σοφία έχει νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις με τις οποίες πρόσφατα ηρέμησε λίγο και έχει σκοπό να ανακοινώσει τα πάρτι και των δύο πόλεων επίσημα αυτές τις μέρες.

Too late για αυτήν την πόλη πές της :)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#19 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2010 - 15:12

theme της βραδιάς που είναι φυσικά ο διαγωνισμός μπύρας από κάνουλα.

οχι ρε γαμωτο και χαρηκα τζαμπα :unlucky:
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#20 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2010 - 07:38

ψήνομαι άγρια.!

#21 Somnium_in_Tenebris

Somnium_in_Tenebris

Hoshi wo Mezashite

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2010 - 11:09

Ευχαριστώ για το update! -btw να μαι κ γω, λολ-
Τα λέμε σύντομα με όλους από κοντά :gotit:

#22 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2010 - 19:59

I'll be there, αλλά μία ερώτιση, θα ντυθούνε κι άλλοι σωστά.;;; Γιατί αν είναι να βάλω την hyper-embarrassing στολή μου και να είμαι μόνη (μεσα σε άλλους 2) that would be really too awkward :emptyonexg1:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#23 Lilia20

Lilia20

Want a cookie? ^^

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2010 - 00:01

Λογικα οι περισσοτεροι ντυνονται, και κανουν και διαγωνισμο γι αυτο επισης ^^ Θελω πολυ να ερθω κι εγω βρε παιδια~~ Τ^Τ Ουτε σ ενα δν εχω παει ακομα, ΑΙΣΧΟΣ~!!! DX:cry5::nanana:
:joyful:Yoshaaaa!! ;333

#24 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2010 - 00:36

Ού να μου χαθούτε~! :hahaha:
Μου λείψατε, ρε! :riiight: Θα ρθω κι εγώ.

#25 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2010 - 00:41

Λογικα οι περισσοτεροι ντυνονται, και κανουν και διαγωνισμο γι αυτο επισης ^^ Θελω πολυ να ερθω κι εγω βρε παιδια~~ Τ^Τ Ουτε σ ενα δν εχω παει ακομα, ΑΙΣΧΟΣ~!!! DX:cry5::nanana:

Καλά δε θα έλεγα & "οι περισσότεροι" αναλογικά με τον κόσμο που μαζεύετε στα πάρτι, αλλά ναι, σίγουρα θα υπάρχουν αρκετοί ντυμένοι (cosplay, j-/-goth-fashion, whatever) οπότε κανένας που το κάνει δε φαίνεται σαν μύγα στο γάλα.
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#26 YuulineAMV

YuulineAMV

AMV Editor

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2010 - 11:39

Βασικά δεν είναι ερώτηση Σπύρο, ανακοίνωση-ερώτηση είναι. Το βρήκα τυχαία στο site του Dasein και σκέφτηκα πως πρέπει να το μοιραστώ μαζί σας.:ureshii:

Ένιωσα πολύ ωραία να είμαι αυτός που το βρήκε και το ανακοινώνει!!!:kakaka::kakaka::kakaka:

Α ναι... δεν θα έρθω μόνος από Γλυφάδα-Εξάρχεια, θα με φέρει η μάνα μου και θα με αφήσει στο Dasein, ή θα μπει κι αυτή και θα κάτσουμε λίγο. Είμαι μικούλιθ ακόμα!!!:blingeye2:

Tespa και αν δεν έρθω:if: Have Fun!!!

:burningbe3:
Sorry αλλά ρώτησα κάτι στην αρχή... Μπορώ να είμαι εκεί ή είναι πολύ "άγριο" (γράφει κάτι μέταλ, goth και τέτοια γι' αυτό) Είμαι 13 χρονών!!!:canthelp::gotit:

έχω παρόμοια προβλήματα... λολ μανάδες...[15χρονών]:cry5:

#27 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2010 - 12:56

Για 2η φορά στη ζωή μου θα έρθω σε πάρτυ Αθηναϊκό!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#28 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2010 - 15:16

I'll be there, αλλά μία ερώτιση, θα ντυθούνε κι άλλοι σωστά.;;; Γιατί αν είναι να βάλω την hyper-embarrassing στολή μου και να είμαι μόνη (μεσα σε άλλους 2) that would be really too awkward :emptyonexg1:

ελα μην τρομαζεις!! αποκλειεται η στολη σου να ειναι τοσο ντροπιαστικη οσο η δικη μου!!!! οποτε θα σε κανω να νιωσεις ομορφα!!!!!:kakaka:

btw, cosplay progress 95% ....και μου εχει μεινει και η προβα τζενεραλε!! ζητω απο τωρα κατανοηση και οχι πολλα κλουβι αυγα γιατι προμηνειεται λιγο Fail!!!!:Crying2:
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#29 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2010 - 10:50

ελα μην τρομαζεις!! αποκλειεται η στολη σου να ειναι τοσο ντροπιαστικη οσο η δικη μου!!!! οποτε θα σε κανω να νιωσεις ομορφα!!!!!:kakaka:

btw, cosplay progress 95% ....και μου εχει μεινει και η προβα τζενεραλε!! ζητω απο τωρα κατανοηση και οχι πολλα κλουβι αυγα γιατι προμηνειεται λιγο Fail!!!!:Crying2:

:!! Vegetasmate + Fail ??? :blingeye2: I gotta see that!! :kakaka:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#30 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2010 - 11:08

έτοιμοι και εμείς με τις στολές μας :P ας ελπίσουμε οι φωτογράφοι να κάνουνε καμια decent φωτογραφία μας και ας μην έχουμε καμια lolita στο group

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.