Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2010- Event
Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2010 - 21:49
Ημουν σιγουρος για 2 πραγματα. Η θα με ετρωγαν τη νυχτα ή θα ετρωγαν καποιον για να ριξουν πανω μου τις υποψιες. Τελικα έγινε το 2ο. Σταματηστε να σκεφτεστε ηλι8ια και σκεφτειτε λιγο γιατι, αλλιως στον αλλο γυρο χασαμε.
Αυτο με τα κτηρια στο οποιο και πρφανως βασιστικαν οι δολοφονοι για να μας βαλετε να σκοτωθουμε με τον Law οπως ειπε και ο Tenshi ΔΕΝ ισχυει. Σε αυτο βασιζονται οι δολοφονοι για να εχουν σιγουρο θυμα και να τη βγαλουν καθαροι. Αυτο επιβεβαιωνεται με το οτι δεν παιζουν και τοσο καλα και προσπαθουν να ριξουν πανω μου τις υποψιες βγαζοντας καποιον που με ψηφισε. Καιρος λοιπον να σκεφτουμε λιγο και οχι να κανουμε οτι να ναι αλλιως χασαμε!
Εκατσα και διαβασα ολο το thread. Ο Hijikata απ οσο ξερω απο επιθεωρητες ειναι αθωος. Η Haruhi μου κανει κι αυτη για αθωα απο την συμπεριφορα της. Εκτως κι αν το παιζει. Αλλα θελω να πιστευω κυριως απ αυτα που ελεγε στο αλλο thread οτι δεν ειναι.
ΥΠΟΠΤΟΥΣ θεωρω Hitsugaya και Kurosaki ο 1ος γιατι 2 φορες επιχηρισε ν αλλαξει ψηφο και στην τελευταια εχει κανει εδιτ το ποστ του καθως και οτι ψηφιζε συνεχεια Nodame πραγμα που σημαινει οτι ΗΤΑΝ συνονοημενοι να ριξουν το φταιξιμο στην Νodame απο την αρχη οι δολοφονοι. Ο δε Kurosaki ειχε ψηφισει τον Hajime ο οποιος ηταν επιθεωρητης πργμα που τον κανει υποπτο. αλλα επειδη μπορει να μην εναι και σιγουρο ψηφιζω προς το παρον Hitsugaya για τους λογους που ειπα.
Εχουμε περιθοριο 1 λαθους αντε 2 το πολυ. Μετα χασαμε, Μην πεσετε παλι σαν βλακες στο κολπο των δολοφονων!
Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2010 - 22:19
Θα συμφωνησω με Beatrice. Σε ολα. Εγω , απο αρχη αρχη ειχα υποψιαστει τον Kurosaki και κατα τη διαρκεια ο Hitsugaya μπηκε στη λιστα μου. Δεν εχουμε περιθωρια για λαθη.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από MikamiTeru: 28 Οκτώβριος 2010 - 22:34
Being a noob, i typed trafalgar instead of beatrice

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2010 - 22:23

Λαθος που βγαλαμε τον Law,αλλα μπορουμε ακομα να νικησουμε...Εσυ ομως Beatrice ακομα μου κανεις για υποπτη,γιατι στο ποστ ολο λες "μην ξαναπεσετε στην παγιδα τους","ή θα με φανε ή θα τα ριξουν πανω μου","μη σκεφτεστε ηλιθια".Για μενα αυτο ειναι αρκετα υποπτο....
Ομως οχι τοσο ωστε να σε ψηφισω και τωρα...Αθωο θεωρω τον Ryuk και νομιζω πως ενας απ τους δολοφονους ειναι ο Hitsugaya.Επισης υποπτευομαι και τη Haruhi...Hmmmm....
[SIGPIC]http://lulzimg.com/i5/311fa403.jpg[/SIGPIC]
Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2010 - 22:35
Kurosaki Ichigo(HawkEyes)
Λαθος που βγαλαμε τον Law,αλλα μπορουμε ακομα να νικησουμε...Εσυ ομως Beatrice ακομα μου κανεις για υποπτη,γιατι στο ποστ ολο λες "μην ξαναπεσετε στην παγιδα τους","ή θα με φανε ή θα τα ριξουν πανω μου","μη σκεφτεστε ηλιθια".Για μενα αυτο ειναι αρκετα υποπτο....
Ομως οχι τοσο ωστε να σε ψηφισω και τωρα...Αθωο θεωρω τον Ryuk και νομιζω πως ενας απ τους δολοφονους ειναι ο Hitsugaya.Επισης υποπτευομαι και τη Haruhi...Hmmmm....
Hijikata
Καλα εσυ ολους τους υποπτευτηκες.
Hitsugaya

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2010 - 22:39
Shinichi Akiyama
Προς το παρόν,θα πώ Haruhi.
Η απότομη αλλαγή ψήφου,στον προηγούμενο γύρο,μου φαίνεται ύποπτη.
Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2010 - 22:40

πραγματικα δεν ξερω τι να πιστεψω

ολοι ειναι αθωοι, ολοι ειναι υποπτοι , εχει 3 ωρες τωρα που καθομαι και αναλυω το παιχνιδι και ψαχνω ψιλους στα αχιρα.. οπως ειπε πολυ σωστα η beatrice αμα δεν βγαλουμε ενα δολοφονο τωρα σε αυτο το γυρο το παιχνιδι εχει σχεδον χαθει.. ημαστε 7 ατομα, 2 vs 5 ...
ελεγα δεν θα ψηφησω τωρα και θα το αφηνα για αυριο που θα το καλοσκευτω αλλα δεν παλευετε, kurosaki ichigo ειναι υπερβολικα μα υπερβολικααααααα πολυ τυχαιο που μετα την κατηγορια της beatrice που στην ουσια ηταν στην τυχη να βγηκες μετα εσυ και ο hijikata να κατηγορισετε το ιδιο ατομο, το γεγονος οτι δεν αντιδρας στις κατηγοριες αυτων των 2 σε καθιστα επισις υποπτο
η ψηφος μου ειναι για την ωρα αυτη, η συμπεριφορα που θα ακολουθησει θα με κανει να την διατηρησω ή να την αλλαξω
Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2010 - 22:41

καταρχας να πω οτι εκανα ποστ την ιδια στιγμη με το Mikami(για το προηγουμενο ποστ μου λεω) γι αυτο εδωσα την ψηφο μου στο Hitsugaya.
ομως guys μολις αποκαλυφθηκατε...Beatrice και Hijikata ειναι οι δολοφονοι.
και εξηγω...
ο Beatrice ειπε οτι ο Hijikata ειναι αθωος με απολυτη σιγουρια.(ειπε και για τη Haruhi οτι ειναι αθωα αλλα οχι τοσο σιγουρα)
και μετα ο Hijikata ψηφισε κ αυτος Hitsugaya,οπως ο Beatrice.
τουλαχιστον μπορουσατε να ψηφισετε με διαφορα φασης,οχι ο ενας ακριβως μετα απ τον αλλον...
λοιπον παιδια θα ελεγα να ακουσετε αυτα που λεω και να ψηφισετε Beatrice ή Hijikata...
εγω ψηφιζω Beatrice
μαλλον θα με φανε τη νυχτα αλλα τουλαχιστον θα μπορειτε να νικησετε εσεις που μεινατε
Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2010 - 22:42
EDIT : Επειδη εγιναν τα ποστ την ιδια ωρα, συνεχιζω. Καταρχας, υποπτευτηκα ΚΑΙ εσενα, Kurosaki. KAI εσενα και τον Hitsugaya. Επισης, με χαρα σου ανακοινωνω οτι εισαι βλακας. Σε αυτο το παιχνιδι το ξερουν και οι πετρες οτι ειμαι αθωος. Μου εχει δωσει αλλοθι επιθεωρητης, ξυπνα.
Τραγικο λαθος σου, το οποιο με αναγκαζει να κανω εσπευσμενη αλλαγη ψηφου. Haruhi, εχει βαση η κατηγορια μου.
Κλεινω λεγοντας πως ο Kurosaki ειναι η δολοφονος, η βλακας με πιστοποιητικο.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από MikamiTeru: 28 Οκτώβριος 2010 - 22:47

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2010 - 22:46

κοιτα Hijikata αυτα που λεω ειναι απολυτως λογικα...εχουν ψηφισει ολοι εκτος απ τον Hitsugaya.ο Beatrice Που οπως λεω ειναι δολοφονος ψηφισε Hitsugaya.αρα και ο αλλος δολοφονος θα ψηφιζε Hitsugaya,τον οποιο ψηφισαμε εγω και συ.αρα καποιος απ τους 2 μας ειναι δολοφονος.και αυτος δεν ειμαι εγω.....
Beatrice
Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2010 - 22:46
δεν τα λεμε αγορινα μου αυτα, μολις καρφωθηκες ακομη πιο πολυKurosaki Ichigo(HawkEyes)
μαλλον θα με φανε τη νυχτα αλλα τουλαχιστον θα μπορειτε να νικησετε εσεις που μεινατε
αν οι δολοφονοι σε σκοτωσουν ειναι ολοφανερο οτι δεν ειναι αυτοι που ειπες..
anyways το γεγονος οτι μιλησες για το θανατο σου προκειμενου να απαντησεις στις κατηγοριες και να δειξεις το δικιο σου σε καρφωνει για δολοφονο
Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2010 - 22:50
βασικα αυτο το ειπα για να μη με φανε....(γιατι αν με ετρωγαν θα ηταν ακομα πιο φανερο -_-)
τελοσπαντων ψηφιστε οτι θελετε δε θα μπω στον κοπο να δικαιολογουμαι και να λεω οτι δεν ειμαι δολοφονος,αλλα κραταω τη γνωμη μου για Hijikata και Beatrice
Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2010 - 22:53
Εχω καταληξει σε 3 προσωπα. Ειμαι σχεδον βεβαιος. Kurosaki, συνεχιζεις να λες οτι να ναι.
.ο Beatrice Που οπως λεω ειναι δολοφονος ψηφισε Hitsugaya.αρα και ο αλλος δολοφονος θα ψηφιζε Hitsugaya,τον οποιο ψηφισαμε εγω και συ.αρα καποιος απ τους 2 μας ειναι δολοφονος.και αυτος δεν ειμαι εγω.....
Δηλαδη δεν παλευεσαι ρε φιλε. Εισαι σιγουρος για την Beatrice, και λες οτι ενας εκ των δυο μας ειναι ο δολοφονος. Ξαναλεω πως μου εχει δωσει αλλοθι επιθεωρητης. Καρφωνεσαι για τριτη φορα μεσα σε 3 ποστ. Ladies and gentlemen, we have a killer.
Kurosaki. Μη μας ξεφυγει. Ολα δειχνουν αυτον.

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2010 - 10:13

μετα απο αυτα που διαβασα, δεν ξερω.. ichigo εισαι πολυ βλακας για να σε δολοφονος
καταρχας ο hijikata ειναι οντος αθωος και ενας δολοφονος θα το θυμοταν αυτο και δεν θα διεπρατε το σφαλμα σου..
οριστε και η δηλωση του επιθεωρητη (εψαχνα μια ωρα) που τον αθωωνει http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=438086&postcount=156
αν δεν μας τρολαρε δεν νομιζω να υπαρχει περιθωριο αμφιβολιας..
παντος η νεκρικη σιγη απο μερια των hitsugaya και ryuk μου φενετε πολυ υποπτη..
Shinichi Akiyama
Προς το παρόν,θα πώ Haruhi.
Η απότομη αλλαγή ψήφου,στον προηγούμενο γύρο,μου φαίνεται ύποπτη.
οπως βλεπεις απαντησες και ο ιδιος στην κατηγορια σου....
anyways αλαζω ψηφο και ψηφιζω εσενα shinichi οχι γιατι με κατηγορησες, αλλα για το γεγονος οτι σε καθε γυρο μπαινεις, ψηφιζεις, γραφεις μια προτασουλα και την κανεις, okay τι να συμπερανουμε μετα απο αυτο!?
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2010 - 12:14
Shinichi Akiyama
αλλα για το γεγονος οτι σε καθε γυρο μπαινεις, ψηφιζεις, γραφεις μια προτασουλα και την κανεις, okay τι να συμπερανουμε μετα απο αυτο!?
Συμπεραίνουμε οτι δεν έχω και άπλετο χρόνο.Ακομή έτσι συμπεριφέρεται και ο Akiyama...
Δεν θεωρώ πως με τις μεγάλες ή τις μικρές απαντήσεις μπορεί να αποδιχτεί η αθωότητα ή η ενοχή κάποιου.
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις θα ψηφίσω Kurosaki.
Δεν μου αρέσουν καθόλου δηλώσεις όπως
Δείχνει οτι βρήκε και τους 2 δολοφόνους και μετά λέει με σιγουριά πως θα πεθάνει.και μετα ο Hijikata ψηφισε κ αυτος Hitsugaya,οπως ο Beatrice.
τουλαχιστον μπορουσατε να ψηφισετε με διαφορα φασης,οχι ο ενας ακριβως μετα απ τον αλλον...
λοιπον παιδια θα ελεγα να ακουσετε αυτα που λεω και να ψηφισετε Beatrice ή Hijikata...
εγω ψηφιζω Beatrice
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2010 - 12:25

παιδια εγω απλα ηθελα να σας πω ποιοι ειναι οι δολοφονοι οσο πιο ξερα μπορουσα χωρις να αφησω υπονοουμενα και τετοια.εσεις τωρα πιαστηκατε απο 2-3 φρασεις μου και με ψηφισατε.οκ δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο,αν ειναι να βγω ας βγω

παντως η Beatrice ειναι δολοφονος.και ο Hijikata απ οτι νομιζω,αλλα δε μου κολλαει καλα αυτο το ποστ που ελεγε οτι ειναι αθωος...τελοσπαντων εγω εχω κατασταλαξει στο ποιοι ειναι οι δολοφονοι.Μπορει να κανω και λαθος αλλα ετσι κ αλλιως δεν εχω περιθωρια να το ξανασκεφτω...
Ποτε πεφτει η νυχτα ειπαμε?