Ryuk ( BadBoy )
Λοιπον! Να μαι και εγω. Ξεκιναω με καποιες παραθεσεις σας
(matassos) haruhi
παντος η νεκρικη σιγη απο μερια των hitsugaya και ryuk μου φενετε πολυ υποπτη..
Νταξ ρε κοπελια.... Εχουμε και αλλες δουλειες. Ξες ποσοι ανθρωποι πρεπει να πεθανουν καθημερινως??
Kurosaki Ichigo(HawkEyes)
κοιτα Hijikata αυτα που λεω ειναι απολυτως λογικα...εχουν ψηφισει ολοι εκτος απ τον Hitsugaya.ο Beatrice Που οπως λεω ειναι δολοφονος ψηφισε Hitsugaya.αρα και ο αλλος δολοφονος θα ψηφιζε Hitsugaya,τον οποιο ψηφισαμε εγω και συ.αρα καποιος απ τους 2 μας ειναι δολοφονος.και αυτος δεν ειμαι εγω.....
Beatrice
Being totally ignored:damn:
Beatrice
Ημουν σιγουρος για 2 πραγματα. Η θα με ετρωγαν τη νυχτα ή θα ετρωγαν καποιον για να ριξουν πανω μου τις υποψιες. Τελικα έγινε το 2ο. Σταματηστε να σκεφτεστε ηλι8ια και σκεφτειτε λιγο γιατι, αλλιως στον αλλο γυρο χασαμε.
Αυτο με τα κτηρια στο οποιο και πρφανως βασιστικαν οι δολοφονοι για να μας βαλετε να σκοτωθουμε με τον Law οπως ειπε και ο Tenshi ΔΕΝ ισχυει. Σε αυτο βασιζονται οι δολοφονοι για να εχουν σιγουρο θυμα και να τη βγαλουν καθαροι. Αυτο επιβεβαιωνεται με το οτι δεν παιζουν και τοσο καλα και προσπαθουν να ριξουν πανω μου τις υποψιες βγαζοντας καποιον που με ψηφισε. Καιρος λοιπον να σκεφτουμε λιγο και οχι να κανουμε οτι να ναι αλλιως χασαμε!
Εκατσα και διαβασα ολο το thread. Ο Hijikata απ οσο ξερω απο επιθεωρητες ειναι αθωος. Η Haruhi μου κανει κι αυτη για αθωα απο την συμπεριφορα της. Εκτως κι αν το παιζει. Αλλα θελω να πιστευω κυριως απ αυτα που ελεγε στο αλλο thread οτι δεν ειναι.
ΥΠΟΠΤΟΥΣ θεωρω Hitsugaya και Kurosaki ο 1ος γιατι 2 φορες επιχηρισε ν αλλαξει ψηφο και στην τελευταια εχει κανει εδιτ το ποστ του καθως και οτι ψηφιζε συνεχεια Nodame πραγμα που σημαινει οτι ΗΤΑΝ συνονοημενοι να ριξουν το φταιξιμο στην Νodame απο την αρχη οι δολοφονοι. Ο δε Kurosaki ειχε ψηφισει τον Hajime ο οποιος ηταν επιθεωρητης πργμα που τον κανει υποπτο. αλλα επειδη μπορει να μην εναι και σιγουρο ψηφιζω προς το παρον Hitsugaya για τους λογους που ειπα.
Εχουμε περιθοριο 1 λαθους αντε 2 το πολυ. Μετα χασαμε, Μην πεσετε παλι σαν βλακες στο κολπο των δολοφονων!
Τα λες πολυ ωραια. Πραγματικα επαγγελματικα. Επισης στην πρωτη παραγραφο αναφερεις ολη την σκεψη των δολοφονων και προσπαθεις παση θυσια να διωξεις τις υποψιες απο πανω σου. Με προβληματιζεις πολυ ασχημα... Καθως και το οτι εισαι μονη στο κτηριο( φυσικο και επομενο ηταν ο Tenshi να πει πως δεν παιζει ρολο. Αλλιως θα ειχε καρφωσει τους δολοφονους). Εισαι απο τους βασικους στοχους μου
Hijikata
EDIT : Επειδη εγιναν τα ποστ την ιδια ωρα, συνεχιζω. Καταρχας, υποπτευτηκα ΚΑΙ εσενα, Kurosaki. KAI εσενα και τον Hitsugaya. Επισης, με χαρα σου ανακοινωνω οτι εισαι βλακας. Σε αυτο το παιχνιδι το ξερουν και οι πετρες οτι ειμαι αθωος. Μου εχει δωσει αλλοθι επιθεωρητης, ξυπνα.
Τραγικο λαθος σου, το οποιο με αναγκαζει να κανω εσπευσμενη αλλαγη ψηφου. Haruhi, εχει βαση η κατηγορια μου.
Κλεινω λεγοντας πως ο Kurosaki ειναι η δολοφονος, η βλακας με πιστοποιητικο.
Θα συμφωνισω οτι ειναι βλακας με πιστοποιητικο, για αυτο και κατεμε απαλασσεται απο τις υποψιες. Αλλα... Εσυ πολυ δεν το φωναζεις οτι εισαι αθωος? Ναι σιγουρα, ο επιθεωρητης βγηκε και ειπε κατι πολυ στο φλου. Οι επιθεωρητες ομως εχουν αναφερει και αλλα ονοματα χωρις να πεσουν μεσα. Γιατι να ειναι αυτο το ποστ του βασισμενο καπου?? Kαι επισημενω το πολυ φλου...
Beatrice, ή εισαι δολοφονος ή παιζεις πραγματικα σωστα και ενδιαφερεσαι για το δικιο των αθωων. Ελεγα δεν θα σε ψηφισω ακριβως για τον τροπο που μιλας(και χαλαλι σου αν εισαι δολοφονος) αλλα αλλαξα γνωμη...
Ολοι ειναι αθωοι... Ολοι ειναι ενοχοι... Θα τρεξει καποιος να σωσει την ζωη του ή θα μεινει σταθερος στην αποψη του??