Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2010- Event

• This topic is locked This topic is locked
435 replies to this topic

#226 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 20 October 2010 - 16:51

Nodame

Στην κοσμάρα σας όλοι, πάει και άλλος αθώος ,θα τον φάτε και αυτόν..
Ωραία δουλειά κανούν οι Sherlocks μας, δεν φωνάζουμε κανεναν Watson να βγάλει το φιδι απο την τρύπα γιατι δεν θα έχει μείνει κανένας στο τέλος.

#227 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 20 October 2010 - 16:54

Earl Cain hargreaves
Posted Image

Δε καταλαβαινετε τι ελεγε το τελευταιο Post του shira

Να τα παρουμε απο την αρχη.
O shira μιλησε με σιγουρια οπως και ο ιδιος παραδεχτηκε λιγες σελιδες πριν για 3 ατομα.Ειχε ρωτησει μονο μια φορα τον αφηγητη σε εκεινο το σημειο, σωστα? (tenshi αν γινετε θελω μια επιβεβαιωση σε αυτο).Ας πουμε για αρχη οτι ειμαι δολοφονος.Και ας πουμε οτι κατα καποιο τροπο απο τα 30 ατομα εδω μεσα επεσε διανα με μια μονο ερωτηση.Θα με κατηγορουσε ανοιχτα χωρις κανενα απολυτως επιχειρημα?Ακομα και μαιμουδες σε κομμα να ηταν οι δολοφονοι θα ψηφιζαν εμενα για να πεσουν πανω μου οι υποψιες!

Ο shira ηθελε ξεκαθαρα να αθωωσει καποιον απο τους αλλους δυο.Για αυτο μιλησε με τοση σιγουρια.Road kamelot η ludwig, σιγουρα ενας εκ των δυο ειναι αθωος.Road, επειδη εχει μαζεψει τοσους ψηφους μονο και μονο απο το role play του και χωρις κανενα σοβαρο επιχειρημα εναντιων του.

Hajime saitoh, μεχρι τουλαχιστον να παρω απαντηση στην προηγουμενη μου ερωτηση.

qzMHWHd.png

#228 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 20 October 2010 - 17:21

Earl Cain Hargreaves
Posted Image

Πραγματικα, για ποσο ηλιθιο με περνατε, τα παρτυ τσαγιου μου μεσα?!?

Θα ημουνα δολοφονος και θα σκοτωνα τον επιθεωτητη που μολις τωρα με ψηφισε?Και μαλιστα την στιγμη που δεν τον ακουει ΚΑΝΕΝΑΣ?SERIOUSLY NOW?
Hajime saito, ξεκινησες ρευμα εναντιων του Beel, τον πηρες στο λαιμο σου, και τωρα θες να παρεις και εμενα?Η μηπως νομιζεις οτι ξεχασα το πως ξαφνικα αλλαξες σταση και απο τις φανατικες κατηγοριες σου για τον υποπτο Ludwig το γυρισες σε εναν αθωο?

Earl Cain hargreaves
Posted Image

Δε καταλαβαινετε τι ελεγε το τελευταιο Post του shira

Να τα παρουμε απο την αρχη.
O shira μιλησε με σιγουρια οπως και ο ιδιος παραδεχτηκε λιγες σελιδες πριν για 3 ατομα.Ειχε ρωτησει μονο μια φορα τον αφηγητη σε εκεινο το σημειο, σωστα? (tenshi αν γινετε θελω μια επιβεβαιωση σε αυτο).Ας πουμε για αρχη οτι ειμαι δολοφονος.Και ας πουμε οτι κατα καποιο τροπο απο τα 30 ατομα εδω μεσα επεσε διανα με μια μονο ερωτηση.Θα με κατηγορουσε ανοιχτα χωρις κανενα απολυτως επιχειρημα?Ακομα και μαιμουδες σε κομμα να ηταν οι δολοφονοι θα ψηφιζαν εμενα για να πεσουν πανω μου οι υποψιες!

Ο shira ηθελε ξεκαθαρα να αθωωσει καποιον απο τους αλλους δυο.Για αυτο μιλησε με τοση σιγουρια.Road kamelot η ludwig, σιγουρα ενας εκ των δυο ειναι αθωος.Road, επειδη εχει μαζεψει τοσους ψηφους μονο και μονο απο το role play του και χωρις κανενα σοβαρο επιχειρημα εναντιων του.
Hajime saitoh, μεχρι τουλαχιστον να παρω απαντηση στην προηγουμενη μου ερωτηση.

Hajime Saitoh

αν θεωρείς τον ludwig ύποπτο τότε αυτόματα θεωρείς εμενα αθώο από την στιγμή που τον ψήφισα την πρώτη μέρα. φυσικά ισχύει και το αντίθετο. φυσικά και θα σκότωνες άμεσος τον επιθεωρητή γιατί η απάντηση που μπορείς να δόσεις μετά από αυτό είναι ακριβώς αυτή που έδωσες. έλα, όλοι μας έχουμε διαβάσει αστυνομικά το ότι ξεκίνησα ρεύμα εναντίον του beel ήτανε μεγάλο λάθος, δυστυχώς οι πηγες της αστυνομίας ήτανε λανθασμένες. ξεχνάς επιτέλους ότι ο shira δεν ήτανε ο μονος επιθεωρητής, υπάρχουνε 3 όλοι και όλοι και έχουνε περάσει 2 νύχτες οποτε αν έχουνε γνωριστεί ήδη ξέρουνε για 6 άτομα, είτε είναι αθώοι είτε δολοφόνοι. ο beel επιτέλους φέρθηκε σαν μωρό, το έπαιζε μεγάλος και σκληρός και έκανε όλους να πιστεύουνε πως είναι δολοφόνος, η got tricked too, δεν χρειαζότανε να ψήφιζα εγώ αυτόν για να τον ψηφίσουνε όλοι οι άλλοι. έπρεπε να προσέχει πως μιλάει και φέρεται. όσο για το τελευταίο που λες δεν κοροϊδεύεις κανέναν, το ξέρουμε πολύ καλά πως ότι και να πει οποιοσδήποτε δεν θα αλλάξεις την ψήφο σου, επειδή εγώ, όπως και οποιοσδήποτε δεν είναι zoo εμπιστεύομαι τον shira τώρα που έμαθα πως είναι επιθεωρητής. απλό και λογικό. είτε σε πέτυχε στην τύχη από την πρώτη φορα, είτε σε πέτυχε κάποιος άλλος επιθεωρητής και τα λένε μεταξύ τους, είτε φέρθηκε με πολύ έξυπνο τρόπο και σε κατάλαβε μονος του, είναι σίγουρο πως είσαι δολοφόνος, μαζί με την Lain και τον Nagisa. όλοι μας ξέρουμε πως είσαστε σίγουρα δολοφόνοι, και θα την πληρώσετε άσχημα, όλοι οι δολοφόνοι την πληρώνουν άσχημα.

λοιπόν, όσα ζώα έχετε μείνει ζωντανά, έχετε δυο επιλογές, να εμπιστευτείτε ένα γαλαζοαίματο όρχh (το είπα ευγενικά :P) (if thats too much pls tell me and i'm sorry :P i'm trying to be in character) η το common sense σας. η πράξις του Cain το έχουνε καταδικάσει. η απαντήσεις που έδωσε σήμερα το αποδεικνύουν.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#229 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 October 2010 - 17:25

Prince Ludwig

[media]http://img3.cdn.crunchyroll.com/i/spire2/01172008/c/d/b/4/cdb473ae583890_full.jpg[/media]

Ok δεν ξέρω τι να πρωτοπαρατηρήσω. Suddendly επιθεωρητές everywhere :P Και δεν μιλάω μόνο για τον ψόφιο... Μιλάω για αυτούς που ακούσια ή μη προσπαθούν να περάσουν ως υπερασπιστές του δικαίου. Βασικά αυτό το οποίο ειπώθηκε πιο πάνω για το πώς αποκλείστηκαν από κάποιους άτομα συλλήβδην μέσα σε μια νύχτα ισχύει και δημιουργεί αναρίθμητα ερωτήματα. Κυριότερο από όλα το αν κάποιο από τα αποκλεισμένα άτομα είναι δολοφόνος που κατόρθωσε να ξεγελάσει τον εκλιπώντα Shira και να του την φέρει πισώπλατα. Και πέρα από την περίπτωση του Cain που φαίνεται πιο ύποπτη και από την κοκκινοσκουφίτσα με μια καραμπινα, εξίσου ύποπτη φαίνεται και η περίπτωση του Hajime Saitoh o oποίος μου φαίνεται ότι απλά εκμεταλλεύεται ρεύματα και καταστάσεις προκειμένου να στρέψει τις υποψίες από πάνω του.

#230 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 20 October 2010 - 17:37

Earl Cain Hargreaves
Posted Image

Το οτι θεωρω τον εναν υποπτο δε σημαινει θεωρω τον αλλον αθωο.Εγινε και περσυ, και μαντεψε, και οι δυο ηταν δολοφονοι.
Τωρα συγνωμη, θα εβγαζα εναν επιθεωρητη μονο και μονο για να χρησιμοποιησω αυτο που λες σαν αλοθι?2 ψηφους ειχα ολλους και ολλους.Του κολλημενου (του οποιου του πεταω το γαντι να πλακωθουμε και με γραφει!) και του shira που προφανως με ψηφισε για ξεκαρφωμα.
Και να ψηφισεις τον ludwig που εχει απωθημενα και προσπαθει με νυχια και με δοντια να σας κατευθυνει εκει που θελει ειναι πολυ πιο λογικο απο το να ψηφισεις τον beel που το μονο που εκανε λαθος ηταν να μιλα περιεργα.Ποσο μαλλον οταν ο Ludwig ηταν ετοιμος να φυγει.Αυτο και αν ειναι υποπτο.
Hajime saito μεχρι να γινει το στραβοπατημα απο καποιον, που σιγουρα θα γινει τωρα, σε εσενα μενει η ψηφος μου.

ps:Προς θεου δε με πειραζουν τετοια, παιχνιδι ειναι :)
Βριστε ελευθερα

qzMHWHd.png

#231 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 20 October 2010 - 17:40

Rokudo Mukuro

Posted Image

Hmm? Τι εχουμε εδω? Ολοι εχουν αρχισει να καταρρεουν... ή μηπως οχι? Μηπως πισω απο αυτον τον πανικο υπαρχει καποιο συστημα? Btw Megumi "Nodame" Noda δεν κατηγορησες κανεναν... Το μονο που ειπες ηταν εμμεσως να φανερωθουν οι επιθεωρητες... Καλο μου παμφαγο ή εισαι ενας δολοφονος ο οποιος προσπαθει να προκαλεσει τους υπολοιπους επιθεωρητες ή ενα αναλωσιμο (για τους δολοφονους) αμυαλο θυμα... Ισως πρεπει να προσεχεις τι λες απο δω και περα... Kufufufu~

*walks away*

Posted Image

Spoiler:

#232 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 20 October 2010 - 17:46

Nodame
Δεν ζήτησα να φανερωθουν οι επιθεωρητες, ειναι απασχολημενοι στο να το παιζουν Sherlock , αλλα ζητησα απο τους πολίτες να ξυπνήσουν που τους σέρνουν οι δολοφόνοι απο την μύτη.
prince ludwig

Edited by Strange Loop, 20 October 2010 - 17:54.

#233 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 20 October 2010 - 17:49

Kaworu Nagisa
Posted Image

Hajime και Cain, why don't you two get a room, and then kiss and make up?
I fund this!

Όσο για τον ποιόν θα ψηφίσω τελικά μάλλον θα κριθεί ανάμεσα στους 2 σας. Αν και ποιο λογικό μου φαίνεται ο Cain να είναι αθώος λόγω του τρόπου που είχε φερθεί σε ένα ανάλογο θλιβερό γεγονός που είχε λάβει χώρα πριν από 1 χρόνο....... (του-του-τουυυυμ).

Προς το παρόν είναι ο Hajime, διότι όπως και με τη Nodame, με εκνευρίζει να με κατηγορούν από το πουθενά. Να μάθεις κακιέ παλιοψιψίνε! χμφ!

Flap flap flap :angell:

Posted Image

#234 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 October 2010 - 17:50

Strange Loop βάζουμε έναν ύποπτο σε κάθε post μας. :P

#235 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 posts

Posted 20 October 2010 - 18:42

Onizuka
Γιατί αλλάζετε την ψήφο σας με το παραμικρό ρε φλώρια; Μείνετε σε ένα άτομο να τους ξεπαστρεύουμε έναν-έναν. PRINCE LUDWIG.
Posted Image

#236 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 20 October 2010 - 19:08

Hijikata

Μμμ, το θεωρω γελοιο, και επομενως αδυνατο, ο Cain να σκοτωσει στα καπακια τον Shira. Δεν ειναι βλακας. Επισης θεωρω γελοια την κατηγορια προς τον Hajime-san. Απλα εκανε την πιο λογικη μαντεψια. Επισης, Road Kamelot, δεν μου γεμιζεις καθολου το ματι, μετα το τελευταιο σου ποστ.

Παρ'ολα αυτα , η ψηφος μου παει στη Nodame. Αυτο που λεει ειναι πολυ ψαγμενο, και εμμεσα δινει το εναυσμα στους επιθεωρητες να μπουν πιο ενεργα στο παιχνιδι.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#237 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 20 October 2010 - 20:43

Posted Image
aboumonkey (Jonathan Joestar)
Θα εμπιστευτώ τον Shira. Εarl Cain you are already dead! Πάντως αν ο Earl Cain είναι αθώος ξέρουμε για ποιον χτυπά η καμπάνα. Αν είναι δολοφόνος τότε ξέρουμε ποιοι παίζουν πισώπλατα. Αφού ο Shira ήταν επιθεωρητής τον εμπιστεύομαι, παρά το λάθος που έκανε με τον Beel.

Μμμ, το θεωρω γελοιο, και επομενως αδυνατο, ο Cain να σκοτωσει στα καπακια τον Shira. Δεν ειναι βλακας. Επισης θεωρω γελοια την κατηγορια προς τον Hajime-san. Απλα εκανε την πιο λογικη μαντεψια. Επισης, Road Kamelot, δεν μου γεμιζεις καθολου το ματι, μετα το τελευταιο σου ποστ.

Στέκει, αλλά όσοι πάτε να αποπροσανατολίσετε τα πλήθη με μπαρούφες θυμηθείτε τα λόγια του νεκρού

ΕΙΠΑ ο Saito ΔΕΝ ειναι.

Μέχρι αποδείξεως του εναντίου θεωρώ ότι έχει δίκιο.
Ανοίξτε τα μάτια σας, γιατί με τα lynchaρίσματα αθώων και τις δολοφονίες θα μας μακελέψουν έναν έναν.

#238 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 20 October 2010 - 20:49

sorry για το ποστ αυτο αλλα Tenshi δεν μας ειπες ποτε τελειωνει η μερα....Παρασκευη μεσημερι λογικα?
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#239 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 20 October 2010 - 20:56

Earl Cain Hargreaves
Jonathan joestar, thanks που μου το θυμισες, Για 4 ατομα μιλαγε με σιγουρια ο shira, ενω ειχε μολις μια ερωτηση.Ακομα δε καταλαβαινω πως ειναι δυνατον να γινει κατι τετοιο.
Hajime saitoh

qzMHWHd.png

#240 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 20 October 2010 - 21:05

aboumonkey (Jonathan Joestar)

Επιθεωρητής - Με το που πέφτει η νύχτα στέλνεις μήνυμα στον Αφηγητή. Μπορείς να ρωτήσεις τι είναι ένας συγκεκριμένος παίκτης. Η απάντηση είναι είτε Πολίτης είτε Δολοφόνος. Και να σπρώξεις τις έρευνες προς τα εκεί αν νομίζεις. Μπορείς να αποκαλύψεις την ταυτότητά σου αλλά μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή σου...
- Οι Επιθεωρητές είναι δύο [2]. Δε γνωρίζονται και ρωτάει ο καθένας ξεχωριστά για κάποιον παίκτη. Αν ένας από τους δύο "σημαδέψει" τον άλλο, τότε γνωρίζονται και πλέον δρουν σαν ομάδα.
- Οι Επιθεωρητές μπορούν να ρωτήσουν από την πρώτη πρώτη νύχτα [δλδ. στο ξεκίνημα] για να έχουν μια ιδέα.

Οπότε είχε δύο ερωτήσεις.Mπορεί επίσης να πήρε από κάπου αλλού το tip.
Cain.