Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2010- Event

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
435 replies to this topic

#166 BadBoy

BadBoy

Girls are so Troublesome....

• Members
  • 50 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2010 - 21:41

Ryuk ( BadBoy )

Posted Image

Αχα!! Τι εχουμε εδω?? Ακομα ενας που ψηφισε τον Zero την χθεσινη ημερα και τωρα τρεχει να υποστιριξει καποια που ψηφισε το ιδιο! Τυχαιο??
Τα σημερινα σου λεγομενα αποδεικνυουν σιγουρα την σχεση σου με κατι υποπτο. Θα μπορουσες ειτε να εισαι καποιος επιθεωρητης που η εν λογω κυρια σου κεντρισε το ενδιαφερον και ρωτησες, ειτε ενας επιδοξος δολοφονος μαζι με την Road Kamelot που τρεχεις να την καλυψεις.
Που βασιζεσαι λοιπον και λες οτι δεν ειναι αυτη η δολοφονος? Και γιατι να σε πιστεψουμε οτι την παρακολουθουσες? Και αν οντως την παρακολουθουσες γιατι το εκανες??
Ερωτηματα που μαλλον θα μεινουν αναπαντητα...

Εχει κανεις κανα μηλο?
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 25-10-09--> Roronoa Zoro(One piece)
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)

#167 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2010 - 21:49

(Shira) Hanzo

Ryuk ( BadBoy )

Αχα!! Τι εχουμε εδω?? Ακομα ενας που ψηφισε τον Zero την χθεσινη ημερα και τωρα τρεχει να υποστιριξει καποια που ψηφισε το ιδιο! Τυχαιο??

Ναι.

Που βασιζεσαι λοιπον και λες οτι δεν ειναι αυτη η δολοφονος? Και γιατι να σε πιστεψουμε οτι την παρακολουθουσες?

Βασισου στο οτι ειμαι γαματoς.

Και αν οντως την παρακολουθουσες γιατι το εκανες??

Noμιζω το αφησα να εννοηθει.Αλλα επειδη εισαι λιγο ανοητος θα το κανω πιο λιανα.
Επειδη ειχα κα*λες.

Εχει κανεις κανα μηλο?

Oχι εχω ομως καλαμποκι αν θελεις?Μισοφαγωμενο μεν αλλα δεν αξιζεις και τπτ καλυτερο.

Lain
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#168 BadBoy

BadBoy

Girls are so Troublesome....

• Members
  • 50 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2010 - 22:13

Ryuk ( BadBoy )

Posted Image

Βασισου στο οτι ειμαι γαματoς.

Τετοια υπεροψια συνηθως δεν την διακατεχουν το τσουρμο και οι απλοι της υποθεσης. Μιλας αφ υψηλου και δεν σε νοιαζει. Μηπως επειδη εχεις αλλους 4 απο πισω να σε στηριζουν??

Noμιζω το αφησα να εννοηθει.Αλλα επειδη εισαι λιγο ανοητος θα το κανω πιο λιανα.
Επειδη ειχα κα*λες

Μολις εξασφαλισες εναν πολυ "ωραιο θανατο". Θα σε εχω και εσενα στα υποψην οταν τελειωσει η ωρα σου(και τα κατακκονισμενα ματια μου καρφωθηκαν πανω του)
Επισης να συμπληρωσω:
Εδω ο κοσμος χανεται και ο Shira βαραει το πουλι του(δεν πιστευω η λεξη πουλι να εχει κατι το μη επιτρεπτο???)

Oχι εχω ομως καλαμποκι αν θελεις?Μισοφαγωμενο μεν αλλα δεν αξιζεις και τπτ καλυτερο.

Να το δωσεις στην συνεργατιδα σου την Road Kamelot το καλαμποκι. Απο αυτα που λες φαινεται πως αφησε μιση την δουλεια χθες.
(και εφυγα απο το δωματιο περνωντας μεσα απο τους τοιχους αγνοωντας οτι αλλο ελεγε)
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 25-10-09--> Roronoa Zoro(One piece)
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)

#169 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2010 - 22:42

Εδω ο κοσμος χανεται και ο Shira βαραει το πουλι του(δεν πιστευω η λεξη πουλι να εχει κατι το μη επιτρεπτο???)

Όχι αν αναφέρεσαι σε τέτοιο πουλί
Spoiler:
Γενικά το παιχνίδι δικαιολογεί roleplay ανάλογα με τους χαρακτήρες σας και τέτοιοι χαρακτηρισμοί που δεν είναι τόσο extreme, είναι επιτρεπτοί ως ένα σημείο, αλλά μην το παρακάνετε :smokingg:.

E5VV38U.jpg

#170 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2010 - 23:17

Hijikata

Ειναι αληθεια. Ημουν μαζι με τον Hajime, ολη τη νυχτα σχεδον. Τα meeting της Shinsegumi , γινονται νυχτα για λογους μυστκοτητας. Σιγα σιγα, μου αυξανονται οι υποψιες για τον Prince Baka, εεε Hata , εεε Ludwig. Κρυβεται συνεχως πισω απο μια δικαιολογια, βασιμη η μη. Επισης Kurosaki, η γελοια κατηγορια σου αμεσως μετα απο τα λεγομενα του Hajime-san , με κανουν να συνεχιζω να μην σε εμπιστευομαι. Αν ησουν αθωος, δεν θα σε εκαιγε να κατηγορησεις κατευθειαν καποιον. Υποθετοντας οτι οι δολοφονοι το παιζουν λιγακι αγνοια κ ετσι.

Επισης, που χαθηκε ο Gendou ? Ακομα τον φοβαμαι. Σορρυ για το σεντονι, αλλα κανω ενα update , σε μερικους υποπτους που ισως ξεχασαμε. Απλα δεν μπορω να περιμενω να αποδοθει η δικαιοσυνη.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#171 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2010 - 00:43

Kaiser de Emperana Beelzebub IV(Βeel)
Posted Image

DAH! Δεν ειναι ο Kuroθaki παιδεθ... κατι ξελω...
Αιθανομαι κακη αυλα γυλω απ την Road Kamelot αλλωθτε γι αυτο ηταν και η πλωτη μου πθηφος...

2bbd14fc.jpg

#172 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2010 - 01:02

Trafalgar Law

Πανε 2 αθωοι...χμμ δεν θα ηταν αρκετα δυνατοι φαινεται....εγω μενω ακομα στην πρωτη μου αποψη για τον Mr. Prince Ludwig. και εχουν αρχισει και καποιοι φαινονται σιγα σιγα...ο καιρος θα δειξει...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#173 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2010 - 01:16

Rokudo Mukuro

Posted Image

*appears out of nowhere behind Beel*

Kufufufu~

Some interesting things you say... Ηταν η αρχικη σου ψηφος και ομως δεν την στηριξες... Αν ησουν τοσο σιγουρος θα επεμενες... Αντιθετα εστρεψες την κουδουνιστρα σου στο βαμπιροπαιδο το οποιο ηταν και αθωο... Oho~? Aπο οτι βλεπω λειπει και καποιος αλλος... Αρχιζουμε να μειωνομαστε... Kufufufu~ Εχω τα ματια μου πανω σου Kaiser de Emperana Beelzebub IV.

*disappears in a cloud of thick mist*

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#174 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2010 - 01:24

Kaiser de Emperana Beelzebub IV(Βeel)
Posted Image

Πλαγματι δεν επεμενα γιατι το μικλο βαμπιλ ηταν ενοχλητικο... Δεν μ'αφηνε να κανω νανι :
Road Kamelot
Αν και με βλεπω να αλλαδω κθανα πθηφο...

2bbd14fc.jpg

#175 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2010 - 07:33

aboumonkey (Jonathan Joestar)
Posted Image
Υπάρχουν δύο ρεύματα σήμερα όσον αφορά τις ψήφους για το σημερινό λιντσάρισμα. Prince Ludwig και Road Kamelot. Aυτός που δημιούργησε το ρεύμα για τον πρίγκηπα ήταν ο
Hajime Saito (Azathot) και ακολούθησε η Haruhi (matassos). Για τον/την Kamelot πρώτος υποψίες δημιούργησε ο Ryuk(bad boy) και ακολούθησε ο Βeelzebub(didimakia) στις κατηγορίες. Ο πρίγκηπας μου φαίνεται και εμένα ύποπτος και οι εκφράσεις του όταν τον στριμώχνουν δεν είναι και οι πλέον αρμόζουσες για έναν gentleman. Παρόλα αυτά δεν είμαι σίγουρος... Πιο ύποπτοι μου φαίνονται οι παραπάνω τέσσερεις, οι οποίοι χρησιμοποιούν τους συνεργάτες τους για να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη και να οδηγήσουν στο λιντσάρισμα κάποιου αθώου. Προς το παρόν η ψήφος μου πάει στον Beelzebub (didimakia) γιατί δε μ' αρέσει καθόλου η δικαιολογία του για την ψήφο στο vampire. Θα επανέλθω όταν μελετήσω καλύτερα τις σημειώσεις που κράτησα για τη χθεσινή ψηφοφορία. Tελικά υπάρχουν και καλά vampires ή απλά ο Ζero δεν εμπλεκόταν στο συγκεκριμένο φόνο; Δε θα μάθω ποτέ.

Έπρεπε να είχα διαλέξει τον Joseph Joestar XD Xωρίς Dio και ξυλίκι μέσα στο παιχνίδι, χάνεται ο μισός μου χαρακτήρας.

#176 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2010 - 11:53

Kaworu Nagisa

Posted Image

Αντίο φίλτατε σύντροφε ασπρομάλλη Zero. You and your swell behinds shall be missed. Είναι πραγματικά κρίμα να βλέπεις ένα τόσο ωραίο bishonen, όσο sparkly και ανακατώστρας κ να είναι, να φεύγει από τον μάταιο τούτο κόσμο.

Στον προηγούμενο γύρο κατηγόρησα την Haruhi, αλλά πλέον, αν και ακόμα την σιχαίνομαι και την υποψιάζομαι, το δάχτυλό μου θα κατηγορήσει, προς το παρόν, εσένα Nodame [Strange Loop], που χωρίς εξηγήσεις με κατηγόρησες στεγνά, χωρίς να ιδρώσει καν η συνείδησή σου. Πώς νιώθεις λοιπόν όταν οι κατηγορίες στρέφονται επάνω σου χωρίς ουσιώδη λόγο;
Ελπίζω να μετάνιωσες πικρά ποταπή οργανοπαίχτρα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#177 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2010 - 12:12

Posted Image

[saotome ranma - girl]

Με έκπληξη βλέπω άτομα να πηδάνε εύκολα στα βαγόνια των τραίνων κατά του Prince Ludwig [iristella] και της Road Kamelot [serestrum]. Μακάρι να γνωρίζετε τίποτα για την ενοχή τους και να μην είστε απλά θύματα των δολοφόνων που θέλουν να μας σπρώξουν προς τα εκεί.
Εγώ επειδή ακόμα δεν έχω βρει κάτι στα σίγουρα, θα ακολουθήσω το ένστικτό μου και θα πω την Haruhi [matassos] η οποία δε μας τα λέει καλά...
σαν να έχουν μπει δαίμονες στο κορμί της [ή της έχει κάνει η Shampoo κανά λούσιμο ματζόρε]

[media]http://www.youtube.com/watch?v=ltHMigfWOq4[/media]

περιμένω κ τους λοιπούς να πάρουν θέση και θα επανέλθω...

#178 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2010 - 13:49

Onizuka Eikichi
Hmm. hmm..
Ο Hajime Saito καθώς και ο Shira μου δημιουργούν πολλές υποψίες. Ο πρώτος γιατί παρουσιάζει άλλοθι πάνω στο άλλοθι προσπαθώντας να μας αποπροσανατολίσει και ο άλλος γιατί είναι υπερβολικά χαλαρός. Για την ώρα όμως θα μείνω στην αρχική μου ψήφο, Prince Ludwig, και βλέπουμε στη συνέχεια. Σίγα σιγά θα φτάσω στη λύση, Great Dedective Onizuka at your service!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#179 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2010 - 17:46

Prince Ludwig

[media]http://img3.cdn.crunchyroll.com/i/spire2/01172008/c/d/b/4/cdb473ae583890_full.jpg[/media]Τελικά ο Zero ήταν αθώος? Τολμώ να πω ότι δεν έδειχνε κάτι τέτοιο. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορώ να πώ ότι θα μου λείψει. Η συμπεριφορά του και οι κρίσεις οργής που πάθαινε πραγματικά το έκαναν υπερβολικά εύκολο για τους δολοφόνους να κρυφτούν στο πλήθος , επιπλέον δεν είχε στήθος και λαμποκοπούσε τόσο πολύ στον ήλιο που ήταν ανατριχιαστικό ακόμη και για μένα.

Σε όσους με κατηγορούν υποθέτω το να δηλώσω την αθωότητά μου και τις προθέσεις μου να προστατέψω τις δεσποσύνες (<3) άντε και κανάν έταιρο αθώο αν τύχει, είναι περιττό. Θα πώ όμως ότι κάνουν τους δολοφόνους περήφανους με τις συλλογιστικές τους ικανότητες."Επειδή δεν ήταν ο ένας που κατηγορήσαμε θα είναι σίγουρα ο άλλος και δεν υπάρχει ικανότητα να εξετάσουμε τίποτα άλλο." Πραγματικά ο επιστήμονας του κάστρου μου Einstein νιώθει τόσο ντροπιασμένος τώρα που υπάρχουν τόσο μεγάλα μυαλά εκεί έξω (ΔΕΝ). Keep it up και είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι οδεύουμε στο να βγεί ο ομορφότερος πιο αιματοβαμμένος εαυτός μας στην επιφάνεια. Στοίχημα οτι σε λίγο θα τα βάλετε με τους επιθεωρητές (oι οποίοι παρακαλούνται ευγενικά να σταματήσουν να ατενίζουν στο άπειρο).

Εν πάση περιπτώση εγώ αρχίζω και στρέφομαι σε δύο κατευθύνσεις. Αφενός στα άτομα τα οποία είναι ανησυχητικά ήσυχα και προσπαθούν να περάσουν απαρατήρητα (ναι Earl Cain Heargreaves για σένα μιλάω ακόμη δεν μας εξήγησες πώς γνώριζες ότι οι photos στο δωμάτιο του what's his name ήταν post mortem και πραγματικά εκπλήσσομαι από το πόσο ήσυχος είσαι σε τέτοιου είδους καταστάσεις, όπου κανονικά έπαιρνες τα ηνία), αλλά και σε εκείνα που σπεύδουν να κατηγορήσουν πρώτοι πρώτοι με ψευδή στοιχεία μονο και μόνο για να δημιουργήσουν ρεύματα και να κάνουν τις πάπιες αργότερα (call me Hajime Saito, όλοι ξέρουμε ότι δεν είσαι τόσο αγνός και αμόλυντος υπερασπιστής της δικαιοσύνης όσο θέλεις να φαίνεσαι). Για την Haruhi έχω ακόμη επιφυλάξεις αλλά βλέποντας την συμπεριφορά του Zero αρχίζω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να είναι επικίνδυνα άδειο το κεφάλι της (πέρα από το ντεκολτέ της) και όχι επικίνδυνη by default.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 18 Οκτώβριος 2010 - 18:04

#180 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2010 - 18:09

Να θυμίσω επίσης πως οι ψήφοι πέφτουν μέχρι αύριο το απόγευμα. (περίπου στις 17:00-18:00)

Tiger-stock-blog-header.jpg