Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ατακες και κουλες φασεις που εχετε ζησει
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 13:47
Οι μουσικοι λοιπον ειχαν την "ψυχω" οπως την αποκαλουσαν, μια φιλολογο εντελως στριμμενη (δεν θελω να μαθω πως καταφεραν και την εκαναν ετσι) που εβριζε σαν νταλικερης και γκαριζε σαν να πουλουσε ντοματες στη λαικη.
Ηταν τελευταια μερα και καναμε σταση για φαγητο στα μακ ντονατς και καθως φευγαμε, η ψυχω υπενθυμιζε στα παιδακια της να μην ξεχασουν τπτ στο φαστφουνταδικο γιατι δεν εχει επιστροφη. Περναει κανενα μισαωρο στο λεωφοριο, ακουγεται η φωνη ενος μαθητη απο το μουσικο:
Μαθητης: Ψυχω, νομιζω πως ξεχασα την ταυτοτητα μου στα μακ ντονατς...
Ψυχω: ΚΑΛΑ ΡΕ, Μ@Λ@Κ@Σ ΕΙΣΑΙ;!
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2010 - 21:37
Κοπελιτσα με τσιχλα που την μασαει σαν αγελαδιτσα και γενικα bimbo style:
"Να σε ρωτησω, γιατι ειστε ετσι ντυμενοι?"
Αγορι (cosplay Naruto):
"Παω σε κατι βαφτισια"
Και συνεχιζει:
"α, κοπελια, ξερεις οτι οταν παμε σε βαφτιση λεμε "βαφτισια". Αρα οταν παμε σε γαμο, λεμε "γαμ*σια". "
Ελιωσα.
Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2010 - 21:54
εγώ:ρε το psp μου δεν ανάβει με τίποτα
φίλος:μήπως δεν έχει μπαταρία?
εγώ:όχι ρε αφού είναι πάνω
........
Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 20:18
Χθες απογευμα στην παραλια, λιγο μετα τον λευκο πυργο.
Κοπελιτσα με τσιχλα που την μασαει σαν αγελαδιτσα και γενικα bimbo style:
"Να σε ρωτησω, γιατι ειστε ετσι ντυμενοι?"
Αγορι (cosplay Naruto):
"Παω σε κατι βαφτισια"
Και συνεχιζει:
"α, κοπελια, ξερεις οτι οταν παμε σε βαφτιση λεμε "βαφτισια". Αρα οταν παμε σε γαμο, λεμε "γαμ*σια". "
Ελιωσα.
Ε, μα... Το κλατς-κλατς ακουγονταν σαν τουφεκια, η ασχετιλα μυριζε απο τα 300 μετρα και η διαθεση να κοροιδεψει προφανης. Παρε την πληρωμενη απαντηση τωρα και βοσκησε την τσιχλα σου.
Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2010 - 23:44
χωρίς πλάκα.
Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι δούλεμα είχε φαει αυτος ο άνθρωπος, με τέτοιο όνομα δεν έπρεπε να έχει γίνει καθηγητης
Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2011 - 12:38
Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2011 - 04:11
Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2011 - 09:12
M δουλευεις?Εναν τον λεγαν τσιμπουκη και αν οι μαθητες ηχαν 2ωρο μαζι τους λεγαν καναμε 2 ωρες τσιμπουκιείχα ενα καθηγητή στο γυμνάσιο που λεγόταν..................ΠΙΠΑΣ
χωρίς πλάκα.
Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι δούλεμα είχε φαει αυτος ο άνθρωπος, με τέτοιο όνομα δεν έπρεπε να έχει γίνει καθηγητης

Αλλη κατασταση.Ηταν ο φυσικος και ενας μαθητης που το λεγαν παλμος που τον ειχε κανει τη ταξη στρατοπεδο.Και λεει ο φυσικος λοιπον εμμ..πως σε λενε να δεις.Δωσε μου 3 ευκαιριες και αν το πετυχω σε βγαζω εξω.Σηκωενι 3 δαχτυλα Ι.Ι.Ι λοιπον..αγγουροοπουλος?οχι....(κατεβαζει ενα) Ι.Ι...Χατζηαργυρης?οχι...Α ναι .Ι. ΠΑΛΜΟς?ΕΞΩ!!!πρεπει να ειχαμε λιωσει ολοι!!!!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kalamaris: 15 Αύγουστος 2011 - 09:21
Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2011 - 12:18
Όλο τον επόμενο μήνα το σχολείο γελούσε μέχρι δακρύων

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2011 - 12:22
Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2011 - 12:57
Όσο για την βιασύνη μου, εκείνη τη μέρα έδινε πίσω τα διαγωνίσματα και επειδή είμαι της θετικής.....καταλαβαίνεις
Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2011 - 13:10
Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2011 - 13:40
Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2011 - 14:39
ποιες θετικες μας λες 14 χρονων πιτσιρικι
Και όμως την κατεύθυνσή μου την έχω αποφασίσει