Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

To (digital) sketchbook ενος dotaκια!


  • Please log in to reply
34 replies to this topic

#31 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 27 June 2012 - 17:06

Έχεις δοκιμάσει να συνδιάσεις το τελείως draft an' sketchy με το φινιρισμένο λουκ? (σαν συνδιασμό του πρώτου και του τελευταίου από το γυμνό).

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#32 predictor

predictor

    Know your place!

  • Members
  • 95 posts

Posted 27 June 2012 - 17:32

Εννοεις...
Spoiler:


Δεν βγανει ωραια διοτι οταν βαφω κατι, προσπαθω να μην βαζω γραμμες, διοτι με γραμμες φαινεται ετσι -^
(Δεν προσπαθησα και πολυ να τα βαψω, κυριως επειδη πηρε πολυ ωρα το να τα σχεδιασω με thumbnails)

Edited by predictor, 27 June 2012 - 17:33.


#33 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 27 June 2012 - 18:44

Όχι στο χρωμάτισμα (αν και θα μπορούσε να γίνει κι εκεί με την κατάλληλη τεχνική), αναφερόμουν στο σκίτσο. Λόγο των χοντρών ελευθερων γραμμων βρίσκω πιο εκφραστική την πρώτη φάση που κάνεις για να αρχίσεις να σχεδιάζεις τους χαρακτήρες.

Για κάποιο λόγο λατρεύω να σχεδιάζω πάνω σε σχέδιο που έχει εμφανές lineart. Δεν νομίζω να φταίει το συναίσθημα της σιγουριάς, ίσως ετσι απλώς να μου φαίνεται πιο καθαρό. Ο δικός σου τρόπος coloring είναι διαφορετικός, ίσως πιο σίγουρος.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#34 predictor

predictor

    Know your place!

  • Members
  • 95 posts

Posted 27 June 2012 - 19:47

Μαλιστα, καταλαβα τι εννοεις, στη θεωρια φαινεται ωραιο, ισως αν εκανα και το background draft & sketchy... αλλα το σκετο ασπρο ειναι πιο βολικο

Οσον αφορα στο σχεδιο πανω σε lineart, μονο κανα perspective grid να κανω και να το βαλω απο κατω, τα υπολοιπα νοιωθω οτι με περιοριζουν, ιδιως στο painting.
(Δοκιμασε lineart με μπλε γραμμες :D εγω προσωπικα ζαλιζομαι (τωρα που το σκεφτομαι δηλαδη)(οχι δεν ειναι ψυχολογικο προβλημα)(my mother had me tested lolol))

#35 predictor

predictor

    Know your place!

  • Members
  • 95 posts

Posted 03 July 2012 - 16:08

In love with painter and scratchboard tool :D
Spoiler: