Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * - - - 1 votes

Anime και ο περίγυρός σας

• Please log in to reply
947 replies to this topic

#616 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 17 December 2008 - 13:28

..... μια κυριούλα έχει καθίσει δίπλα μου και έχει κολλήσει πάνω από το αυτί μου για να δει τι κοιτάω. Προφανώς κάποιες από τις εικόνες ξύπνησαν το θρησκευτικό της συναίσθημα και με άρχισε στο "λιβάνισμα" για τα σατανιστικά πράγματα, την διαφθορά της νεολαίας, τον λόγο του Κυρίου, και πάει λέγοντας και κλαίγοντας (κάτι παιδιά απέναντι κατάλαβαν το δράμα μου και είχαν λυθεί στα γέλια, ρίχνοντας ματιές γεμάτες συμπόνοια ή ακριβέστερα οίκτου).....

lol... Τι μου θύμισες... Μια φορά μπαίνω στο τρένο για να γυρίσω σπίτι από το σχολείο, και διάβαζα Berserk.Ευτυχώς δεν είχε κόσμο και βρίσκω θέση γρήγορα δίπλα σε μία γιαγιά.Ενώ διάβαζα και είχα φτάσει σε σημείο μάχης:burningbe3: (χεχε για το Berserk μιλάμε πάντα), ξαφνικά νιώθω τη γιαγιά να έχει κολλήσει πάνω μου και να προσπαθεί να δει (μαλλον χρειαζόταν γυαλιά)
τι διαβάζω.Μόλις κατάλαβε ότι αυτά που κοίταγε ήταν κεφάλια που αιωρούνταν,σηκώθηκε τρομαγμένη απο δίπλα μου, με κοίταγε σαν να έχει δει φάντασμα και κατέβηκε σχεδόν τρέχοντας στην επόμενη στάση!:fromabove::hahaha:

#617 SakuraBiyori

SakuraBiyori

I'm at home in the clouds

• Members
  • 29 posts

Posted 17 December 2008 - 14:17

Εδώ τα παίδια στο σχολείο με σιχένονται.
όλο μου λένε σταμάτα να μιλάς ρ Toyota-mitsubishi!Και γενικώς με βρίζουν που βλέπω anime.Γι'αυτό δεν εχω φίλους εδώ:unlucky:.Πάλι καλα που είναι η Satou no Kumo και λιώνουμε στο msn:if:.λολ.

Πραγματίκα δεν μπορώ να καταλάβω γτ τους φαίνεται τόσο παράξενο.Είναι πρωτόγονοι κυριολεκτικά.:bahhh:.Απο τα 300 παιδια μονο οι 6-7 βλεπουν Naruto ή One piece.Κατι ειναι και αυτο.

Ευτυχως που οι δικοι μου δεν μου λενε τιποτα.
Posted Image

#618 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 posts

Posted 17 December 2008 - 17:44

Πάλι καλα που είναι η Satou no Kumo και λιώνουμε στο msn

:wooi2:hazukashii..
ε παντως..τι να περιμενεις απο καρτεραδιωτες και βουρβουλιανους; :hihi2:
seishun jidai wa watashi no subete desu

#619 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 17 December 2008 - 18:45

Πραγματίκα δεν μπορώ να καταλάβω γτ τους φαίνεται τόσο παράξενο.Είναι πρωτόγονοι κυριολεκτικά.:bahhh:.Απο τα 300 παιδια μονο οι 6-7 βλεπουν Naruto ή One piece.Κατι ειναι και αυτο.

ναι.... στην πυρα τους αξεστους.... μηηηηηπως τα θες ολα δικα σου?
η ενασχοληση με τα manga/anime δεν ειναι κοινωνικο αξιωμα...
τωρα αν σου κακοφερονται επειδη τα βλεπεις ειναι ηλιθιοι, οχι πρωτογονοι...
αν τους πρηζεις παλι προβλημα σου...
η καλυτερη λυση ειναι η αδιαφορια... στο θεμα αυτο τουλαχιστον...

εγω πρωσοπικα ουτε παρεα εχω ουτε τιποτα... εχω φιλους που παρακολουθουν και συζηταμε αλλα οχι κατι στενο... την οικογενεια μου δεν την νοιαζει πια ( οχι οτι τους ενοχλουσε ποτε...)... και οχι δεν μιλαω παντου σαν ανιμε περιμενοντας οι αλλοι να με δεχτουν με ανοιχτες αγκαλιες....

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#620 SakuraBiyori

SakuraBiyori

I'm at home in the clouds

• Members
  • 29 posts

Posted 17 December 2008 - 19:46

:wooi2:hazukashii..
ε παντως..τι να περιμενεις απο καρτεραδιωτες και βουρβουλιανους; :hihi2:

σε παρακαλω ειναι κ μποριανοι:hahaha:
Posted Image

#621 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 18 December 2008 - 11:07

Iristella, μην κάθεσαι να σκας για την κάθε σαχλαμάρα που λένε οι μπαρμπάδες και οι θειάδες στα ΜΜΜ. Αυτοί οι άνθρωποι είναι κολλημένοι με τις αντιλήψεις που έπρεπε να έχει ο Έλληνας την δεκαετία του 50 και του 60. Βάλε και την προσήλωση τους με την θρησκεία, που την ακολουθούν κατά γράμμα, και πιστεύουν οτιδήποτε τους πουν είτε είναι αλήθεια, είτε δεν είναι.
Άσε που οι περισσότεροι που προσπαθούν να σου πιάσουν κουβέντα στα ΜΜΜ, έχουν τον ιερό σκοπό "να διώξουν την νεολαία απο τον σατανά", ή να σε εκνευρίσουν για οτιδήποτε άλλο σκεφτούν.
Την επόμενη φορά που θα βρεθεί κάποιος μπάρμπας να σου κάνει κύριγμα, αγνόησε τον!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#622 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 19 December 2008 - 01:39

Εδώ τα παίδια στο σχολείο με σιχένονται.
όλο μου λένε σταμάτα να μιλάς ρ Toyota-mitsubishi!Και γενικώς με βρίζουν που βλέπω anime.Γι'αυτό δεν εχω φίλους εδώ:unlucky:.Πάλι καλα που είναι η Satou no Kumo και λιώνουμε στο msn:if:.λολ.

Ευτυχως που οι δικοι μου δεν μου λενε τιποτα.

μην τα κατηγορεις. Ειναι διαπιστομενο οτι απο μια ηλικια και μετα, ιδίως μετά τα 16, τα παιδια σταματουν να βλεπουν τηλεοραση (και τα ευχαριστα καρτουν των παιδικων τους αναμνησεων). Ειναι η φαση που αφήνεις τις παιδικες αναμνησεις πισω σου και μπαινεις στη φαση της ενηλικιωσης. Οποτε καθε τι που τους θυμιζει αυτα τα χρονια το απεχθανονται ή δεν το λαμβανουν στα σοβαρα.

Βεβαια το οτι βαζουν στα βιντεοκλαμπ πορνο ανιμε διπλα σε ταινιες για μεγαλυτερες ηλικιες δε βοηθα. Φαντασου να βαζανε μια Hollywood blockbuster ταινια διπλα σε hardcore τσοντα τί χαμός θα γινοτανε;

Αναρωτιεμαι ποιοι ειναι τελικα οι ανωμαλοι.....

#623 animanthropos

animanthropos

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 08 February 2009 - 20:44

απο τότε που άρχισα να βλέπω anime λίγο στην αρχή η μανα μου κυριως τα θεωρούσε μικι-μάους (την είπα ότι είναι κάτι διαφορετικό), ο πατέρας ούτε που μου είπε κατι (μόνο ρώτησε τι είναι). γενικά με τους φίλους τους γνώρισα εξαρχής με γνώση τι είναι το manga/anime (αυτό το dragonball έκανα και κάτι καλό). για τους υπόλοιπους τους έχω γραμμένους τι θα πούνε, τους πετάω (αν εχω όρεξη) καμμιά ατάκα και λύνετε το θέμα.:drink:

#624 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 09 February 2009 - 15:10

Εμένα πάλι καλά οι γονείς μου δεν είναι εδώ όταν βλέπω anime (bless you, o big house) και δεν μου λένε τίποτα. Οι αδερφές μου μόνο λένε να μεγαλώσω και να τα αφήσω αυτά αλλά η τακτική "talk to the hand" always works :riiight: Βέβαια όταν γίνετε τίποτα και γελάω ή φωνάζω (δεν είναι δω εγώ κάτι που μου τη σπάει :madtodeath:) αρχίζουν και αυτές το κύρηγμα :wet2:.

Από φίλους αφήστε :unlucky: Στους λίγους που έχω δεν μιλάω για τέτοια γιατι θα φάω βρισίδι. Μόνο την διπλανή μου βρίζω στα ιαπωνικά και δεν καταλαβαίνει τίποτα :hahaha:
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#625 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 09 February 2009 - 15:24

στο σχολειο μου ειναι καπως ετσι:

300 vs 3 anime fans:hahaha::hahaha:(με εμενα μεσα)
μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα.μιλάω μια χαρά με τους φίλους μου που δεν βλέπουν anime(μου ρίχνουν μερικές σποντίτσες φυσικά αλλα τεσπα.... αλλα όταν μιλάω με τους υπολοιπους 3 anime fans μπαίνω στο anime mode και τα σπάμε:roar::madtodeath:

Edited by ssj2sanji, 17 April 2010 - 13:48.

#626 Kakashi_fan

Kakashi_fan

Anime Newbie

• Members
  • 8 posts

Posted 09 February 2009 - 15:50

Ενδιαφερον thread.
Στην οικογενια, μονο ο αδελφος (2 χρονια μικροτερος) μου ξερει οτι βλεπω anime. Ειχε μπει κρυφα στο pc μου και βρηκε το Naruto και εχει κολλησει (δυστυχως. Με εχει πρηξει, "ποτε θα βγει το επομενο επεισοδιο;" "θα το κατεβασω στα αγγλικα και θα το μεταφρασεις εσυ!" - Παρακαλειται η Animeclipse να βγαλει συντομα νεα επεισοδια γιατι θα εχουμε οικογενιακη τραγωδια :Ρ )

Στο σχολειο, ενας συμμαθητης μου βλεπει και αυτος Naruto και υποψιαζομαι ακομη ενα παιδι απο μεγαλυτερη ταξη. Παντως κανενας δεν βλεπει κατι πιο "σοβαρο" απο Naruto (αν μπορω δηλαδη να χρησημοποιησω αυτη τη λεξη. Καθε ανιμε εχει το δικο του target group).

#627 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 09 February 2009 - 15:55

Ενδιαφερον thread.
Στην οικογενια, μονο ο αδελφος (2 χρονια μικροτερος) μου ξερει οτι βλεπω anime. Ειχε μπει κρυφα στο pc μου και βρηκε το Naruto και εχει κολλησει (δυστυχως. Με εχει πρηξει, "ποτε θα βγει το επομενο επεισοδιο;" "θα το κατεβασω στα αγγλικα και θα το μεταφρασεις εσυ!" - Παρακαλειται η Animeclipse να βγαλει συντομα νεα επεισοδια γιατι θα εχουμε οικογενιακη τραγωδια :Ρ )

Στο σχολειο, ενας συμμαθητης μου βλεπει και αυτος Naruto και υποψιαζομαι ακομη ενα παιδι απο μεγαλυτερη ταξη. Παντως κανενας δεν βλεπει κατι πιο "σοβαρο" απο Naruto (αν μπορω δηλαδη να χρησημοποιησω αυτη τη λεξη. Καθε ανιμε εχει το δικο του target group).

στο location σου γραφει CY εισαι απο κυπρο?εγω ναι,βασικα στην κυπρο δεν βλεπουν τοσα anime οσο στην ελλαδα

#628 Kakashi_fan

Kakashi_fan

Anime Newbie

• Members
  • 8 posts

Posted 09 February 2009 - 16:02

στο location σου γραφει CY εισαι απο κυπρο?εγω ναι,βασικα στην κυπρο δεν βλεπουν τοσα anime οσο στην ελλαδα

Yep. Ναι οντως στη Κυπρο δεν υπαρχουν πολλοι που βλεπουν anime. 3 ατομα σε ενα σχολειο ειναι ρεκορ.

#629 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 09 February 2009 - 16:11

οι γονείς μου βλέπουν τις figures από τα πανέμορφα κοριτσάκια που έχω XD και λένε πως πεζό με barbie -.-' από εκεί και πέρα ένταξη, έδωσα το monster στη μαμά και τις άρεσε το πρώτο volume.
μερικoi φίλοι μου λένε πως τα περισσότερα anime και manga με εξαίρεση berserk είναι gay και αηδίες. ειδικά όταν τους δείχνω cardcaptor sakura και τέτοια XD.με την καθηγήτρια ιταλικών/λατινικών έχουμε πολλές συζήτησις για την ιαπωνική κουλτούρα εφόσον αυτή δεν την συμπαθή καθόλου

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#630 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 09 February 2009 - 16:45

Ενδιαφερον thread.

Σε νοιώθω :nanteee: Και τα δύο μικρότερα αδέρφια μου είδαν κάτι βιντεάκια Bleach και τώρα δεν την γλυτώνω, κάθε Τετάρτη πρέπει να τους κατεβάσω επεισόδιο αλλιώς αρχίζουν την γκρίνια. Και θέλουν να τα βλέπουμε μαζί:madtodeath: Για να πορώνομαι εγώ και αυτά να ρωτάνε "Τί είπε αυτός?" ή "Γιατί το έκανε αυτό?":madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath:
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews