Tο είδα σαν reference στο Love Boat.

Posted 10 November 2010 - 17:20
Posted 10 November 2010 - 17:23
Γιατί όχι; Το ΟΥΚ μπορεί να κλέβει τη συνταγή από το South Park, αλλά την προσαρμόζει στα ελληνικά πράγματα, ένας χώρος που χρειαζόταν εδώ και καιρό το South Park treatment, και επιτέλους το έχει. Μια χαρά localization το βρίσκω.Μην συγκρίνεις original work με φθηνή απομίμηση.
Ναι, βλέπω... Βλέπω ότι επιμένεις στο "ποιος το έκανε πρώτος". Εμένα δεν με απασχολεί αυτό. Και είναι τελείως άτοπο να ζητάς ένα ΟΥΚ πριν 15 χρόνια, τότε που η Ελλάδα δεν ήταν έτοιμη (ούτε τεχνολογικά ούτε πολιτισμικά) για κάτι τέτοιο.Αν είχε βγει το "Ουκ Αν Λάβοις Παρά Του Μη Έχοντος" πριν 15 χρόνια, ναι μπορεί να ήταν καλύτερο από το 1ο ep του Southpark. See what I mean?
Δε θυμάμαι τέτοιο επεισόδιο στο South Park, και δε νομίζω ότι έχει το copyright της έννοιας της αλλαγής φρουράς έτσι κι αλλιώς.Το όλο story με το δωδεκάθεο να παραδίδει κλειδιά στον Χριστιανισμό μυρίζει Southpark από χιλιόμετρα.
Not really, αλλά που και που πρέπει να αφήνουμε στην άκρη την αγαπημένη μας ασχολία (ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ) και να μάθουμε να απολαμβάνουμε πράγματα. See what I mean? ^^Επειδή είναι ελληνική παραγωγή πρέπει να ευλογάμε τα γένια μας?
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 10 November 2010 - 17:42
Posted 10 November 2010 - 17:52
Ναι, βλέπω... Βλέπω ότι επιμένεις στο "ποιος το έκανε πρώτος". Εμένα δεν με απασχολεί αυτό. Και είναι τελείως άτοπο να ζητάς ένα ΟΥΚ πριν 15 χρόνια, τότε που η Ελλάδα δεν ήταν έτοιμη (ούτε τεχνολογικά ούτε πολιτισμικά) για κάτι τέτοιο.
Not really, αλλά που και που πρέπει να αφήνουμε στην άκρη την αγαπημένη μας ασχολία (ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ) και να μάθουμε να απολαμβάνουμε πράγματα. See what I mean? ^^
Posted 10 November 2010 - 18:23
Πολιτισμικά, δεν θα το έλεγα. Κοινωνικοπολιτικά, μπορεί.
Το ότι δεν σε απασχολεί, δεν σημαίνει πως δεν έχει σημασία. Αλλιώς δεν θα διδασκόμασταν αρχαία κείμενα και φιλοσοφία στα σχολεία. Στην εποχή της ανακύκλωσης ιδεών και έργων, δεν μπορείς να λες ότι η κόπια έχει την ίδια αξία (ή και μεγαλύτερη) από την πρωτότυπη ιδέα.
Μια χαρά ξέρω να απολαμβάνω πράγματα. Πράγματα που αξίζουν να καταναλωθούν γιατί δεν είναι απλά carbon copies. Αυτό που λέτε γκρίνια, εγώ το λέω κριτική σκέψη.
Και κάτι τελευταίο, το Haters gonna hate έχει καταντήσει old.
Posted 10 November 2010 - 18:27
Posted 10 November 2010 - 18:42
Η ημερομηνία στην ούγια δεν είναι αξιόπιστος δείκτης ποιότητας. Είναι ανόητο να πιστεύουμε ότι κάτι παλιό δεν μπορεί να ξεπεραστεί, απλά επειδή προηγήθηκε.Πολιτισμικά, δεν θα το έλεγα. Κοινωνικοπολιτικά, μπορεί.
Το ότι δεν σε απασχολεί, δεν σημαίνει πως δεν έχει σημασία. Αλλιώς δεν θα διδασκόμασταν αρχαία κείμενα και φιλοσοφία στα σχολεία. Στην εποχή της ανακύκλωσης ιδεών και έργων, δεν μπορείς να λες ότι η κόπια έχει την ίδια αξία (ή και μεγαλύτερη) από την πρωτότυπη ιδέα.
Και κάτι τελευταίο, το Haters gonna hate έχει καταντήσει old.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 10 November 2010 - 18:49
Posted 10 November 2010 - 18:58
Posted 10 November 2010 - 20:20
Posted 10 November 2010 - 20:28
Posted 11 November 2010 - 00:02
Πρώτη προσπάθεια είναι άλλωστε, λογικό κάποια πράγματα να είναι λίγο off στην αρχή (έχετε προσέξει το voice acting στην πρώτη season South Park; ).
Posted 11 November 2010 - 01:08