Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ουκ Αν Λάβοις Παρά Του Μη Έχοντος (ελληνική animated σειρά στο MEGA)

• Please log in to reply
296 replies to this topic

#136 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:13

Ντάξει, το σωστό πράγμα να λέγεται, όλοι οφείλουν να διαβάσουν τα έργα του Λουκιανού, ανεξάρτητα από το αν τους αρέσει ή όχι η σειρά που συζητάμε εδώ. Ενδεικτικά αναφέρω τα έργα Ερμότιμος και Συμπόσιον. Για μένα είναι ο πιο σημαντικός συγγραφέας της ύστερης αρχαιότητας.

Στα του επεισοδίου τώρα, μου άρεσε πολύ, κι ας μην με έκανε να γελάω συνέχεια. Μετέδιδε αυτό ακριβώς το χαβαλετζίδικο κλίμα που περίμενα, με μπόλικες έξυπνες ατάκες. Ελπίζω σε ακόμα καλύτερα επεισόδια.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#137 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:16

Guys εγώ γέλαγα συνεχώς, ήταν γεμάτο ατάκες!
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#138 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:33

Πολύ ωραίο το επεισόδιο, ΤΙΓΚΑ στις αναφορές. Μπορεί να μην είναι το υπεραριστούργημα, όμως είναι μακράν ό,τι καλύτερο προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση. Βέβαια με τα σκουπίδια που προβάλλονται δεν υπάρχει και πολύς ανταγωνισμός σε ποιοτικά προγράμματα αλλά anyways. Τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους συντελεστές της εκπομπής, απ' ό,τι φαίνεται είναι πολύ ψαγμένοι. Ίσως η μόνη ελληνική σειρά που θα παρακολουθώ αδιαλείπτως

E5VV38U.jpg

#139 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:59

πολυ hype και πηρα το μινιμαλιστικο καλαθι, κατεβαζω, θα το δω ... καποτε.

#140 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 18:22

μηλαρακι...?
XD

το φχαριστηθηκα το επεισοδιακι ^^
και το animation μου εκανε τρομερα καλη εντυπωση...
θελω παρα πολυ να συνεχισει ετσι και να βελτιωθει οσο ειναι δυνατο!

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#141 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 18:56

Ντάξει, το σωστό πράγμα να λέγεται, όλοι οφείλουν να διαβάσουν τα έργα του Λουκιανού, ανεξάρτητα από το αν τους αρέσει ή όχι η σειρά που συζητάμε εδώ. Ενδεικτικά αναφέρω τα έργα Ερμότιμος και Συμπόσιον.Για μένα είναι ο πιο σημαντικός συγγραφέας της ύστερης αρχαιότητας.
Στα του επεισοδίου τώρα, μου άρεσε πολύ, κι ας μην με έκανε να γελάω συνέχεια. Μετέδιδε αυτό ακριβώς το χαβαλετζίδικο κλίμα που περίμενα, με μπόλικες έξυπνες ατάκες. Ελπίζω σε ακόμα καλύτερα επεισόδια.

Αυτό ακριβώς. Έχω βάλει στο μάτι και μια συλλογή με τα άπαντά του, έτσι για την συλλογή.

#142 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 19:02

Τς τς τς εδώ έχουμε σύγχρονη σάτιρα, 1ο τρου ελληνικό animation και τα nerds (χο χο χο ) κολλάνε στους αρχαϊσμούς... ουστ ρε!! :bleh:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#143 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 19:09

Πάω να δω μια Λυσιστράτη τώρα.

#144 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 19:14

meh.

Τελικά, το 1ο ep δεν είχε τις καφρίλες a la Southpark που είδαμε στο trailer ή που περιμέναμε. Το χιούμορ κυμαίνεται κάτω από τα επίπεδα των σατυρικών επιθεωρήσεων.
Προτιμώ να βάλω να ακούσω δίσκο του Χάρυ Κλύνν...
Instant drop.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#145 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 19:17

Ούτε μένα μου άρεσε ιδιαίτερα, δεν λέω οτι είναι άσχημο απλά το χιούμορ του δεν είναι του στυλ μου.

Καλή προσπάθεια πάντως, θα το παρακολουθώ.

LfNX0dh.png

#146 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 19:17

Το Ουκ αν λαβοις παρά του μη έχοντος το είδα και μου φάνηκε αρκετα ωραίο και για το black humor του αλλά και για κάποιες ωραίες ατάκες όπως (Ε!! Χάρη που είσαι μωροί κουφάλα). :hahaha:

#147 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 23:18

δεν ξερω, για τις 12 το βραδυ που θα ειμαι πτωμα θα μου κανει ακομα χειροτερη εντυπωση.

Λιγο βιαστικα παρουσιαζει τα θεματα. Xαλια σκηνοθεσια, μαλλον επειδη ειναι πρωτη φορα. Ελπιζω να βελτιωθουν αλλα θα δω μερικα επεισοδια ακομα. Αν συνεχισει ετσι παντως, δεν με βλεπω να το τελειωνω.

Τουλαχιστον σε animation ειναι καλυτερο απο το Southpark.

Ανεφερα πριν τη σειρα "Ο Ισοβιτης". Μου φαινεται θα παω να την ξαναδω γιατι ειναι 1000 φορες καλυτερη σε ολα.

#148 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2010 - 02:29

όμως είναι μακράν ό,τι καλύτερο προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση.

νταξ υπαρχει και το νησι :P

πολυ καλο,ενα βημα μπροστα για την ελληνικη τιβι.

το animation παρα πολυ καλο,εγινε καταπληκτικη δουλεια.

βασικα θελει λιγη οργανωση οντως γιατι παραηταν χυμα η ροη,αν κανονιστει στη συνεχεια ολα κομπλε...

και οι αναφορες σε kabamaru,star wars(Darth Vader,Lando) κλπ ηταν ****...

γενικα μου φανηκε σαν παιδακι southpark & family guy.

ελπιζω σε καλη συνεχεια.

#149 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2010 - 16:16

Guys εγώ γέλαγα συνεχώς, ήταν γεμάτο ατάκες!

Spoiler:

This.

Πολύ ωραίο το επεισόδιο, ΤΙΓΚΑ στις αναφορές. Μπορεί να μην είναι το υπεραριστούργημα, όμως είναι μακράν ό,τι καλύτερο προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση. Βέβαια με τα σκουπίδια που προβάλλονται δεν υπάρχει και πολύς ανταγωνισμός σε ποιοτικά προγράμματα αλλά anyways. Τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους συντελεστές της εκπομπής, απ' ό,τι φαίνεται είναι πολύ ψαγμένοι. Ίσως η μόνη ελληνική σειρά που θα παρακολουθώ αδιαλείπτως

And this. Όντως μαζί με το Νήσι.

Και εμένα μου άρεσε πάρα πολύ σαν επισόδειο, με πάρα πολύ καλές ατάκες και γέλαγα αρκετά συχνά. Ειδικά το "Μηλαράκι;" Έλιωσα!:hahaha::hahaha: Δεν νομίζω να μπορούσε κανείς να το αποδώσει καλύτερα από την Μαρία Σολωμού. Απίστευτο. Και αυτά με τον Ιησού και τον Ιούδα ήταν ωραία. Καλά πράγματα.

Ποπο "Μηλαράκι;" :hahaha::hahaha::hahaha:! Ακόμα αντηχεί στα αυτιά μου. Respect respect και πάλι respect στην ατάκα.:hahaha:

Τέλος πάντων. Η αλήθεια να λέγεται. Για εμάς τα αρχαία nerds είχε "ψωμί" ειδικά με τον Λουκιανό, αλλά θα επισημάνω και τον Διογένη με το φανάρι, στον οποίο είχε πολύ γέλιο. "Ποιόν ψάχνεις;" "Όλους". :hahaha: "ν ώρες αργότερα" κλπ.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#150 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2010 - 22:28

πολύ southpark oriented αλλα m'άρεσε!