Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ουκ Αν Λάβοις Παρά Του Μη Έχοντος (ελληνική animated σειρά στο MEGA)
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:13
Στα του επεισοδίου τώρα, μου άρεσε πολύ, κι ας μην με έκανε να γελάω συνέχεια. Μετέδιδε αυτό ακριβώς το χαβαλετζίδικο κλίμα που περίμενα, με μπόλικες έξυπνες ατάκες. Ελπίζω σε ακόμα καλύτερα επεισόδια.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:16
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:33
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 17:59
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 18:22
XD
το φχαριστηθηκα το επεισοδιακι ^^
και το animation μου εκανε τρομερα καλη εντυπωση...
θελω παρα πολυ να συνεχισει ετσι και να βελτιωθει οσο ειναι δυνατο!
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 18:56
Ντάξει, το σωστό πράγμα να λέγεται, όλοι οφείλουν να διαβάσουν τα έργα του Λουκιανού, ανεξάρτητα από το αν τους αρέσει ή όχι η σειρά που συζητάμε εδώ. Ενδεικτικά αναφέρω τα έργα Ερμότιμος και Συμπόσιον.Για μένα είναι ο πιο σημαντικός συγγραφέας της ύστερης αρχαιότητας.
Στα του επεισοδίου τώρα, μου άρεσε πολύ, κι ας μην με έκανε να γελάω συνέχεια. Μετέδιδε αυτό ακριβώς το χαβαλετζίδικο κλίμα που περίμενα, με μπόλικες έξυπνες ατάκες. Ελπίζω σε ακόμα καλύτερα επεισόδια.
Αυτό ακριβώς. Έχω βάλει στο μάτι και μια συλλογή με τα άπαντά του, έτσι για την συλλογή.
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 19:02

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 19:09
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 19:17
Καλή προσπάθεια πάντως, θα το παρακολουθώ.
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 19:17

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 23:18
Λιγο βιαστικα παρουσιαζει τα θεματα. Xαλια σκηνοθεσια, μαλλον επειδη ειναι πρωτη φορα. Ελπιζω να βελτιωθουν αλλα θα δω μερικα επεισοδια ακομα. Αν συνεχισει ετσι παντως, δεν με βλεπω να το τελειωνω.
Τουλαχιστον σε animation ειναι καλυτερο απο το Southpark.
Ανεφερα πριν τη σειρα "Ο Ισοβιτης". Μου φαινεται θα παω να την ξαναδω γιατι ειναι 1000 φορες καλυτερη σε ολα.
Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2010 - 02:29
όμως είναι μακράν ό,τι καλύτερο προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση.
νταξ υπαρχει και το νησι

πολυ καλο,ενα βημα μπροστα για την ελληνικη τιβι.
το animation παρα πολυ καλο,εγινε καταπληκτικη δουλεια.
βασικα θελει λιγη οργανωση οντως γιατι παραηταν χυμα η ροη,αν κανονιστει στη συνεχεια ολα κομπλε...
και οι αναφορες σε kabamaru,star wars(Darth Vader,Lando) κλπ ηταν ****...
γενικα μου φανηκε σαν παιδακι southpark & family guy.
ελπιζω σε καλη συνεχεια.
Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2010 - 16:16
Guys εγώ γέλαγα συνεχώς, ήταν γεμάτο ατάκες!
Spoiler:
This.
Πολύ ωραίο το επεισόδιο, ΤΙΓΚΑ στις αναφορές. Μπορεί να μην είναι το υπεραριστούργημα, όμως είναι μακράν ό,τι καλύτερο προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση. Βέβαια με τα σκουπίδια που προβάλλονται δεν υπάρχει και πολύς ανταγωνισμός σε ποιοτικά προγράμματα αλλά anyways. Τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους συντελεστές της εκπομπής, απ' ό,τι φαίνεται είναι πολύ ψαγμένοι. Ίσως η μόνη ελληνική σειρά που θα παρακολουθώ αδιαλείπτως
And this. Όντως μαζί με το Νήσι.
Και εμένα μου άρεσε πάρα πολύ σαν επισόδειο, με πάρα πολύ καλές ατάκες και γέλαγα αρκετά συχνά. Ειδικά το "Μηλαράκι;" Έλιωσα!

Ποπο "Μηλαράκι;"

Τέλος πάντων. Η αλήθεια να λέγεται. Για εμάς τα αρχαία nerds είχε "ψωμί" ειδικά με τον Λουκιανό, αλλά θα επισημάνω και τον Διογένη με το φανάρι, στον οποίο είχε πολύ γέλιο. "Ποιόν ψάχνεις;" "Όλους".

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2010 - 22:28