Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Blazblue Calamity Trigger / Continuum Shift

• Please log in to reply
435 replies to this topic

#226 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 05 August 2012 - 23:48

nu
Posted Image

Τώρα άμα τη βγάλανε και από playable, τι να πω πανηλίθια κίνηση και θα τους σκοτώσω.

qzMHWHd.png

#227 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 05 August 2012 - 23:51

Είχε μεγάλες διαφορές στο playstyle από τη Lambda?

#228 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 05 August 2012 - 23:57

LOL η nu ήταν ο πιο broken χαρακτηρας του CT.

Αλλά κατα τα άλλα δεν είχε μεγάλες διαφορές.
H nu είχε πολύ πιο raw damage ενώ η lambda πρέπει να βασιστεί σε okis για να το βγάλει.

qzMHWHd.png

#229 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 05 August 2012 - 23:59

Μην γελάς, από το CS άρχισα ο καημένος :'(

#230 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 06 August 2012 - 00:02

Σταντε θα έχουμε nu η κάτι παρόμοιο, θυμηθητε την συζήτηση hazama-relius περί sample 13 στο true ending του cs :P.
Goddamn, the wait will feel forever !! Φώναξα όταν είδα νέα στολή Noel (ελπίζω να έχουνε περισσότεροι additional εμφανίσεις, so much win) και φυσικά νέα bang nail dd!! 2013= Best year evar.

Edited by Six Winged Angel, 06 August 2012 - 00:03.

#231 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 06 August 2012 - 00:12

Σίγουρα, το θέμα είναι γιατί δεν ανακοινώθηκε στους playable.
Στο story θα κάνει τουλάχιστον μια εμφάνιση ως η μηχανή που postaρα παραπάνω (same crest)

Υπάρχει και η ελπίδα να την διατηρήσουν στο Gameplay ως την battle form της saya.

Well locktest αύριο, θα postaρω (δηλαδή θα αντιγράψω από το dustloop) τίποτα ενδιαφέρων.

qzMHWHd.png

#232 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 06 August 2012 - 14:52

ok, δεν άφησαν τίποτα ίδιο

http://www.dustloop.com/forums/showthread.php?14675-BBCP-System-Changes-Movelist-Translations-and-Loketest-Information

brb, searching for new main, μέχρι τουλάχιστον να επιστρεψουν τα murakumos σαν.....DLC

qzMHWHd.png

#233 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 06 August 2012 - 21:48

Έχω μια ερώτηση! Παίζει κανείς με arcade fight stick; Αν ναι, η μετάβαση από το PS3 controller είναι εύκολη;

#234 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 07 August 2012 - 23:46

Έχω μια ερώτηση! Παίζει κανείς με arcade fight stick; Αν ναι, η μετάβαση από το PS3 controller είναι εύκολη;

εχω εγω ενα Hori Arcade Pro V3-SA για PS3 αλλα το χρησιμοποιω κυριως για το PC.. Το αναγνωριζε χωρις προβληματα.
να σου πω, εγω κυριως πληκτρολογιο χρησιμοποιουσα, αλλα προσαρμοστηκα σχετικα ευκολα.. επειδη ομως στα fighters λογω ταχυτητας με το αριστερο χερι εχω προβλημα και το gamepad δεν με βολευε, σταυρωνω τα χερια και χρησιμοποιω το δεξι για το μοχλο και το αριστερο για κουμπια. μονο για τα fighters, τα υπολοιπα, πχ super meat boy, τα παιζω με pad. και τα λιγα fps με πληκτρολογιο και ποντικι εννοειται!

το θεμα ειναι πως εκει χρησιμοποιεις πολυ λιγοτερο τον αντιχειρα σε σχεση με το d-pad και τα κουμπια του PS3. στο πληκτρολογιο για τα fighters δεν χρησιμοποιουσα καθολου τον αντιχειρα, οποτε για σενα εκει θα ειναι η δυσκολια. χρειαζεται να χρησιμοποιεις τα περισσοτερα δαχτυλα. μιας και ειναι επισης πιο ευαισθητο, τοσο στα κουμπια, οσο και στις κινησεις, θα πρεπει να κανεις εξασκηση καποιον καιρο. πλεον ειμαι στο σημειο που χρησιμοποιω το stick με την ιδια ανεση που ειχα στο πληκτρολογιο. δυστηχως οταν παιζω σε emulators, καποια παιχνιδια οπως το KOF που δεν ειναι γραμμενα για πληκτρολογιο, απαιτουν stick για να μη σου γινονται κομπος τα δαχτυλα.

απλα δεν θελει ζορι στην αρχη, μην παθεις και καμια τενοντιτιδα. με το μαλακο. παντως θα δεις τη διαφορα. σου δινει πολυ μεγαλυτερη ελευθερια απο ενα pad, ασχετα αν στην τελικη παιζεις καλυτερα με το πρωτο

h μεγαλυτερη δυσκολια ηταν να μπορω να κανω dragon punches αντι για hadokens.

#235 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 08 August 2012 - 08:08

Είναι δύσκολη η μετάβαση νεροφιδο απλά αποσο καταλαβαίνω αξίζει τον κοπο-
(and it would surely help with those motherfreakinfucking 4C bang combos D:>)

Στα του bbcp τώρα, μου αρέσουν πολύ οι αλλαγές και τα additions, αν και δεν
είμαι σίγουρος για το σπάσιμο της μπάρας σε 4 μέρη. Γενικά για λόγους απόλαυσης
δε σκοπεύω να τσεκάρω πολλές πληροφορίες μέχρι να βγει το game :P

Edited by Six Winged Angel, 08 August 2012 - 08:11.

#236 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 08 August 2012 - 08:58

Να ρωτήσω ρε παιδιά κάνα lan BB έχετε παίξει ποτε? Μήπως θα ήταν καλή ιδέα να κανονίσουμε ένα lan tournament η κάτι τέτοιο? Φυσικά το point δεν είναι ποιος θα νικήσει αλλα να υπάρχουν αρκετά άτομα και να καούμε μια μέρα στο BB :P
Posted Image

#237 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 08 August 2012 - 10:45

Τι γίνεται αααααααα

Δεν έχω καν χρόνο να διαβάσω κάτι
Ούτε καν να χαζέψω το βίντεο 2η φορά
Αυτός ο Χαζαμα στο τέλος Nakamura Yuuichi σε λατρεύω
Ύδρωσα από τον ενθουσιασμό
και τη ζέστη

Πρέπει να περιμένω μέχρι το τέλος της βδομάδας για να μάθω τι παίζει

Αλλά ατελείωτο hype

Cloud εννοείς να παίξουμε ονλάην; Οι περισσότεροι εδώ πέρα έτσι παίζουμε τόσο καιρό, οπότε απλά μοιράζεσαι το PSN/gamertag σου και ανταριζόμαστε.
Το πρωτάθλημα τώρα μου φαίνεται μπελάς αφού μπορούμε απλά να βρεθούμε ονλάην και να παίξουμε, αλλά ίσως μετά την εξεταστική πχ να γίνει κάτι αν θέλει ο λαός

Το καλύτερο γκέημ

HnH5aB0.jpg

#238 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 08 August 2012 - 11:02

No not online :/ Offline meeting etc
Posted Image

#239 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 08 August 2012 - 11:18

Τι γίνεται αααααααα

Δεν έχω καν χρόνο να διαβάσω κάτι
Ούτε καν να χαζέψω το βίντεο 2η φορά
Αυτός ο Χαζαμα στο τέλος Nakamura Yuuichi σε λατρεύω
Ύδρωσα από τον ενθουσιασμό
και τη ζέστη

Πρέπει να περιμένω μέχρι το τέλος της βδομάδας για να μάθω τι παίζει

Αλλά ατελείωτο hype

Καλώς τονα κι ας άργησε xP Τι έγινε ρε το new connection? Έλα και είμαι έτοιμος να βάλω το smartphone για router στο ps3 για καυτά και αξέχαστα καλοκαιρινά βέρζους

Μέσα για offline gaming οποιαδήποτε (που λέει ο λόγος) στιγμή xP Εμείς εδώ είμαστε το παράρτημα της Αγίας Παρασκευής :P

#240 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 08 August 2012 - 12:22

Συνεχίζεις με το νερόφιδο, έτσι; Για offline λίγο δύσκολο για μένα, μένω 500 κάτι χιλιόμετρα μακριά από εσάς, οπότε μου είναι λίγο δύσκολο... Καλά να περάσετε αν το αποφασίσετε.

Petran και SWA, ευχαριστώ για τη πληροφορία. Τέλος, έχει κανείς ιδέα από που μπορώ να πάρω;