Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

εχετε παει ποτε Ιαπωνια?


  • Please log in to reply
37 replies to this topic

#16 m4shir0

m4shir0

    Starting...

  • Members
  • 14 posts

Posted 06 September 2010 - 13:59

και γω σε 2 χρονια μαλλον θα παω :)

#17 JiMiRa

JiMiRa

    Starting...

  • Members
  • 22 posts

Posted 06 September 2010 - 14:44

ολοι θελουν να πανε!!! ΙΑΠΩΝΙΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ! :kakaka:
Posted Image

#18 Yojimbo

Yojimbo

    Yokai enthusiast

  • Members
  • 151 posts

Posted 07 September 2010 - 12:26

Έχω πάει πριν μερικά χρόνια για 2 βδομάδες Ιαπωνία, Kyoto και Tokyo.

Σε γενικές γραμμές η Ιαπωνία έχει το φοβερό πως μπορείς να δεις π.χ. όμορφους παραδοσιακούς κήπους, και παραδοσιακούς ναούς δίπλα στους μεγαλύτερους ουρανοξύστες που θα'χεις δει ποτέ η δίπλα σε γεμάτους με neon δρόμους, ο παλιός κόσμος συμβιώνει (άλλοι θα έλεγαν συγκρούεται) με τον παλιό, και το αποτέλεσμα είναι πανέμορφο. :blurah5:

Οι άνθρωποι είναι τρομερά ευγενικοί, τα πράγματα γενικότερα δεν είναι τόσο ακριβά όσο λένε αλλά είναι ακριβά, διάφορα κουλά συμβαίνουν/υπάρχουν παντού που ομορφαίνουν την εμπειρία. Καλό θα ήταν να διαλέξει κάποιος μια συγκεκριμένη περίοδο για να πάει εκεί, γιατί πολλά απ'τα σημαντικότερα αξιοθέατα είναι εποχιακά π.χ. Hannami , Hannabi, Sumo, και διάφορα φεστιβάλ όπως αυτό του Kyoto η όλα αυτά που γίνονται τις πρώτες μέρες του χρόνου. Εγώ δεν είδα τίποτα από όλα αυτά τα εποχιακά, maybe next time. :S


Το Tokyo είναι χαοτικό, φουτουριστικό, με όμορφα πάρκα, ουρανοξύστες, γιγαντο-οθόνες, και φωτάκια παντού, αλλά κατά την γνώμη μου χρειάζεται πολύ μελέτη πριν πάει κανείς να το δει, γιατί αλλιώς δεν θα το δει όπως πρέπει. Το Tokyo Tower, και η περιβόητη βραδυνή διασκέδαση στο Ropongi μου φάνηκαν τραγικά tourist traps, και η Akihabara ελαφρά υπερεκτιμημένη.

Το Kyoto είναι πολύ πιο εύκολο, καθόλου χαοτικό, είναι σχεδόν τετραγωνισμένη η πόλη και χωρίς ιδιαίτερη μελέτη μπορεί κάποιος να την δει μια χαρά αφού τα αξιοθέατα είναι πολύ συγκεκριμένα, και μαζεμένα. Το Golden Temple δεν αξίζει για'μενα, έχει ουσιαστικά απλά μόνο την πανέμορφη θέα από ένα συγκεκριμένο σημείο (η οποία υπάρχει σε όλες τις φωτογραφίες) και σχεδόν τίποτα άλλο, waste of time με λίγα λόγια. Highlights: Kiyomizu-dera , Kyoto Station (ναι, ο κεντρικός σταθμός του Kyoto είναι αξιοθέατο) ,και το Nijo Castle. (Δεν πήγα καθόλου στην πλευρά του "philosopher's path", και θα ήθελα να ακούσω γνώμες πάνω σ'αυτό)

Γενικότερα μου άρεσε περισσότερο το Kyoto απ'το Tokyo, όμως δεν είχα κάνει σωστό research για το Tokyo.


Τέλος για'μενα επίσης πολύ σημαντικό είναι να υπάρχει και penpal/γνωστός Ιάπωνας/Γιαπωνέζα, γιατί ωραία τα τοπία κλπ, αλλά δεν υπάρχει υποκατάστατο της ανθρώπινης επαφής, και όλα τα guide του κόσμου αν διαβάσει κάποιος η εμπειρία των ντόπιων πάντα θα είναι μεγαλύτερη/σημαντικότερη. Το γράφω αυτό γιατί η ομορφότερη εμπειρία μου στο ταξίδι αυτό ήταν μέσω penpal που έχω. :joyful:

#19 Giorgosdbz

Giorgosdbz

    Κάποιος

  • Members
  • 307 posts

Posted 07 September 2010 - 13:37

Και εγώ θέλω να πάω...Φυσικά θα έλιωνα στο φαγητό...Κατπληκτική κουζίνα οι Ιάπωνες...(αν και σε κάποιους δεν αρέσει)...Θα ήθελα να δω τους ναούς τους...και τους εκπληκτικούς κήπους...Και γενικώς τα αξιοθέατα και την κουλτούρα της Ιαπωνίας....Φυσικά και να δω αγώνα σούμο χαχα...Πρέπει να ναι φιλόξενοι άνθρωποι οι Ιάπωνες!

#20 Erebos

Erebos

    Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

  • Members
  • 1,855 posts

Posted 07 September 2010 - 15:01

Πρέπει να ναι φιλόξενοι άνθρωποι οι Ιάπωνες!


:hihi2:
Από πού το συμπέρανες αυτό???
Επειδή κατά γενική ομολογία ισχύει το αντίθετο...
Posted Image
Posted Image

#21 Giorgosdbz

Giorgosdbz

    Κάποιος

  • Members
  • 307 posts

Posted 07 September 2010 - 15:04

Κάποιος μου το χε πει...Και το είχα δει σε ένα παιχνίδι στην τv....

#22 LethalMike

LethalMike

    I'm not Sober, I will never be..

  • Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 07 September 2010 - 21:19

εγω βασικα σε 4 χρονακια πιστευω θα εχω περασει απο εκει, ετσι και αλιως το εχω κανονισει και με μια κοπελια απο το φορουμ, αλλo κολημα αυτη να παει πρωτα κορεα που ειναι τοσο κολημενη με kpop, kaso.

ezgif.com-resize.gif


#23 Pizerios

Pizerios

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 7 posts

Posted 01 October 2010 - 11:22

δειξτε φωτογραφιες απο το ταξιδι σας στην ιαπωνια!

#24 MikamiTeru

MikamiTeru

    Blackholistas United

  • Members
  • 467 posts

Posted 02 October 2010 - 10:45

Ποτε προλαβε ο αλλος να φαει ban ?

/offtopic

Μμμ, πιστευω αν δεν ηταν τα ανιμε , θα το διπλοσκεφτομασταν αν θελαμε να παμε Ιαπωνια η οχι.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#25 HawkEyes

HawkEyes

    Anime Newbie

  • Members
  • 49 posts

Posted 02 October 2010 - 11:19

ε ναι σιγουρα,αυτος ειναι ο πρωτος λογος που θελουμε να παμε :P
"They chose their destiny,they changed the world..."

[SIGPIC]http://lulzimg.com/i5/311fa403.jpg[/SIGPIC]

#26 bocikris94

bocikris94

    Anime Amateur

  • Members
  • 105 posts

Posted 31 October 2010 - 20:46

Εγώ θέλω να πάω στην Ιαπωνία γιατί,πρώτον θέλω να δω τους ότακου της Ακιχαμπάρα παρά τις κουτσομπόλες που με εκνευρίζουν και δεύτερον θέλω να γνωρίσω πολλές seiyuu.

Edited by bocikris94, 31 October 2010 - 20:52.


#27 Yagami Light

Yagami Light

    Ramen!!!

  • Members
  • 74 posts

Posted 04 November 2010 - 20:57

Παιδιά πρέπει να κανονήσουμε ομαδικό trip δέν νομίζω να το μετανιώσουμε.
Εγώ θέλω σαν τρελός να πάω!! (Και το τρελός είναι λίγο μπροστά στην πραγματικότητα.)
Απλά διάβασα απο κάποια άρθρα στο Japan news οτι η εξυπηρέτηση πελατών είναι λίγο fail αλλα αν το γράφει ευρωπαίος αυτό τότε σίγουρα δεν θα μας πηράξει, δεδομένου το δικό μας customer service.
Posted Image
Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-

#28 Blue Samurai

Blue Samurai

    직업 군인

  • Members
  • 203 posts

Posted 05 November 2010 - 11:47

Σίγουρα ένα ταξίδι στην Ιαπωνία έχει πολλά έξοδα,όπως και στις υπόλοιπες περιοχές της Ασίας,εγώ θα ήθελα να πάω για την εμπειρία,να δώ κάτι το διαφορετικό,να γνωρίσω την κουλτούρα τους απο κοντά να θαυμάσω την τεχνολογία που έχουν,τα μνημεία(ναούς κ.λπ),τους ουρανοξύστες κ.λ.π αλλά αν μπορέσω θα πάω να δώ και κανα αγώνα της Γκάμπα Οσάκα απο κοντά :ballumad:

#29 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

    Wotalicious!

  • Members
  • 959 posts

Posted 05 November 2010 - 17:58

Σίγουρα ένα ταξίδι στην Ιαπωνία έχει πολλά έξοδα,όπως και στις υπόλοιπες περιοχές της Ασίας,εγώ θα ήθελα να πάω για την εμπειρία,να δώ κάτι το διαφορετικό,να γνωρίσω την κουλτούρα τους απο κοντά να θαυμάσω την τεχνολογία που έχουν,τα μνημεία(ναούς κ.λπ),τους ουρανοξύστες κ.λ.π αλλά αν μπορέσω θα πάω να δώ και κανα αγώνα της Γκάμπα Οσάκα απο κοντά :ballumad:

και να δεις τις Buono! ζωντανα φανταζομαι...
Posted Image

#30 Yurishizu

Yurishizu

    Anime Newbie

  • Members
  • 36 posts

Posted 17 November 2010 - 18:27

ειναι το ονειρο μου να παω και να ζησω εκει, δυστυχως δε το εκανα πραγματικοτητα ακομα και δε ξερω αν θα το κανω ποτε. η Ευρωπη και η Αμερικη δεν αξιζουν πλεον, οποτε η φυγη μοιαζει η καλυτερη λυση... αλλα αμα ειναι τα πραγματα οπως τα λεει ο zanatos στο αλλο τοπικ, τοτε δεν αξιζει ουτε εκει. βρειτε μου ιαπωνεζα και φευγω ανετα να δοκιμασω και τη ζωη στην Ιαπωνια... :run: