Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Schools In J-Music Party 11/9 @ Dasein (by Akai Panda) - Αθήνα

• Please log in to reply
203 replies to this topic

#181 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 13 September 2010 - 16:57

@bloodyscores @Jiraiya και @MisaYoshiko (που με προσβάλλει εν γνώση της), ήδη στο post #157 από τη νύχτα του πάρτυ έχω ανεβάσει τις φωτογραφίες μου.

EDIT: το κείμενο στην παρένθεση έγινε πιο ακριβές

διαβαζω ξανα και ξανα και δεν βλεπω κατι που να σε προσβαλει. σε περιπτωση που εννοεις αυτο που ειπα οτι εβγαζα φωτογραφιες επειδη ελειπε ο μαρτιν, ειπα εβγαζα ΚΑΙ εγω, δεν ειπα εβγαζα μονο εγω. και τις φωτογραφιες που ανεβασες τις ειδα, δεν ειπα εγω οτι δεν εχει ανεβασει κανεις. ειπα οτι θελω να ανεβασω και τις δικες μου. so simple as that. αν ειναι κατι αλλο που δεν καταλαβα, παρακαλω να μου πεις

#182 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 13 September 2010 - 17:01

διαβαζω ξανα και ξανα και δεν βλεπω κατι που να σε προσβαλει. σε περιπτωση που εννοεις αυτο που ειπα οτι εβγαζα φωτογραφιες επειδη ελειπε ο μαρτιν, ειπα εβγαζα ΚΑΙ εγω, δεν ειπα εβγαζα μονο εγω. και τις φωτογραφιες που ανεβασες τις ειδα, δεν ειπα εγω οτι δεν εχει ανεβασει κανεις. ειπα οτι θελω να ανεβασω και τις δικες μου. so simple as that. αν ειναι κατι αλλο που δεν καταλαβα, παρακαλω να μου πεις

Μπορείς να κάνεις τη χαζή όσο θες.
Θα στα πω από κοντά ότι έχω να πω.
Δεν υπάρχει λόγος να απασχολούμε το forum άλλο με τέτοια ζητήματα.
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#183 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 13 September 2010 - 17:11

Μπορείς να κάνεις τη χαζή όσο θες.
Θα στα πω από κοντά ότι έχω να πω.
Δεν υπάρχει λόγος να απασχολούμε το forum άλλο με τέτοια ζητήματα.

σπυρο δε την παλευεις. ξεκινας κατι, πετας υπονοουμενα και μετα λες να μην απασχολουμε το φορουμ. ας το εκανες πριβε εξαρχης.

#184 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 13 September 2010 - 17:19

Posted Image

Σπυρο, και Ναυσικα relax. Καλυτερα να τα πειτε μεσω ΠΜ ή οτιδήποτε άλλο. ;)

Ον τοπικ, παιδια το παρτυ πρεπει να ηταν παρα πολυ ωραιο. Κριμα που δεν ημουν Αθηνα να δω τα παιδια.
Συγχαρητηρια στο Namida και στην Misa για τη υπεροχη δουλεια που κανανε και την ολη οργανωση του παρτυ. Ελπιζω να περασατε ολοι πολυ ωραια.

Kι ας ελπίσουμε στο επομενο, να μπορεσω να ερθω κι εγω.

*People need more photos* ;)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#185 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 13 September 2010 - 21:48

Ενα ακομα πετυχημενο akai panda παρτυ well done για αλλη μια φορα :riiight:
Υ.Γ.LET THE FLAME WAR BEGIN

Posted Image

#186 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 14 September 2010 - 16:58

Και αφού καταφέραμε να παραβιάσουμε όλους τους κανόνες της παρούσας ενότητας (:P) θέλω να ευχαριστήσω και γω όλους όσους παραβρέθηκαν στο πάρτι μας. Σίγουρα ήταν ένα από τα καλύτερα, είχε πολύ κέφι, κοπάνημα και χορό! Μπορώ να πω ότι το καταφχαριστήθηκα και σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Του χρόνου θα φροντίσουμε να έχουμε δυόροφη τούρτα για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος.

In other news, θυμάστε που λέγαμε ότι θα αραιώσουμε λίγο τη συχνότητα διεξαγωγής των πάρτι, αλλά όλο και κάτι θα κάνουμε στο ενδιάμεσο; Στις 2 Οκτωβρίου συμμετέχουμε στο 24 HOUR COMICS DAY HELLAS 2010. Το τι θα κάνουμε ακριβώς εκεί παραμένει άκρως απόρρητο, για αυτό μείνετε συντονισμένοι για τις συγκλονιστικές εξελίξεις...

Περισσότερες πληροφορίες για το 24 HOUR COMICS DAY HELLAS 2010 μπορείτε να βρείτε εδώ
http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=138894322822501

#187 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 14 September 2010 - 22:10

[...] Στις 2 Οκτωβρίου συμμετέχουμε στο 24 HOUR COMICS DAY HELLAS 2010. Το τι θα κάνουμε ακριβώς εκεί παραμένει άκρως απόρρητο, για αυτό μείνετε συντονισμένοι για τις συγκλονιστικές εξελίξεις...

Περισσότερες πληροφορίες για το 24 HOUR COMICS DAY HELLAS 2010 μπορείτε να βρείτε εδώ
http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=138894322822501

φάκιν' YEAH~!!!! :x3::riiight:

#188 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 15 September 2010 - 09:42

On topic πάλι, ξέχασα να αναφέρω ότι ήταν η πρώτη φορά που ήμαστε τόσοι "φωτογράφοι": εγώ, ο Yami και ο Hearts (κρίμα που έλειπε ο Martin) από τους "γενικά-τα πάντα όλα" και επίσης ήταν τουλάχιστον άλλα 4 άτομα που φωτογράφιζαν κυρίως τις παρέες τους.
Photography Overload (στο Facebook τουλάχιστον)!! :) Άντε και ακόμα περισσότεροι!!

ΥΓ: Για τις φωτογραφίες της Misa: zip όλες μαζί και megaupload.com (μετά ακολουθούμε τις οδηγίες on screen και στο τέλος ποστάρουμε το link που μας δίνει).
ΥΓ2:
Spoiler:

Posted Image

#189 Hearts

Hearts

Anime Amateur

• Members
  • 79 posts

Posted 15 September 2010 - 11:51

Οριστε και οι δικες μου φωτογραφιες απο την εκδηλωση:

http://www.megaupload.com/?d=80LA0H30 77MB περιπου, 42 φωτογραφιες.

Οδηγιες για να ανοιξει κανεις αρχεια τυπου rar και zip εδω

Ηταν μια θαυμασια βραδια με πραγματικα καταπληκτικη μουσικη. Δυστηχως δεν μπορεσα να ερθω απο νωρις και ουτε προλαβα την συναντηση στις 8:30. Εφυγα και σχετικα νωρις οποτε λιγες οι φωτο που τραβηξα. Παντως χαρηκα πολυ με ολα τα παιδια που μιλησα! Ελπιζω να ξαναερθω σε καποια αλλη εκδηλωση για περισσοτερες φωτογραφιες. :)

Edited by Hearts, 15 September 2010 - 12:02.

#190 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 15 September 2010 - 15:12

Πήγες τελικά Hearts ε:);Βλέποντας τις φώτο του Σπύρου στα γρήγορα (πάντα στην βιασύνη τι να γίνει...) είδα ότι όντως είχε πολλά νέα άτομα που πρώτη φορά έβλεπα.Οπότε όπως είναι φυσικό με χαροποιεί πουθ η φίλτατη Wabbie-chan κάθησε για άλλη μια φορά και τους σημείωσε:).Αλλιώς δεν έχω ιδέα που θα έβρισκα πάλι ποιοι είναι ποιοι (πέρα από τις δεκάδες ερωτήσεις δεκάδων ατόμων κτλ).Τέλος πάντων για όσους έχουν την απορία μιας και δεν έχω κάνει update για πάνω από ένα χρόνο,το Hall of Fame Ελλήνων Cosplayers θα το πιάσω ξανά μετά τα Χριστούγεννα 99.9% που θα έχω τελειώσει με διάφορα θέματα και πιστεύω θα καταλήξει να είναι 4πλάσιο του αρχικού όταν τελειώσω (who knows when:blurah5:).Οπότε όχι δεν το έχω παρατήσει για όσους με έχουν ρωτήσει κατά καιρούς:)

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#191 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 15 September 2010 - 19:47

Πήγες τελικά Hearts ε:);Βλέποντας τις φώτο του Σπύρου στα γρήγορα (πάντα στην βιασύνη τι να γίνει...) είδα ότι όντως είχε πολλά νέα άτομα που πρώτη φορά έβλεπα.Οπότε όπως είναι φυσικό με χαροποιεί πουθ η φίλτατη Wabbie-chan κάθησε για άλλη μια φορά και τους σημείωσε:).Αλλιώς δεν έχω ιδέα που θα έβρισκα πάλι ποιοι είναι ποιοι (πέρα από τις δεκάδες ερωτήσεις δεκάδων ατόμων κτλ).Τέλος πάντων για όσους έχουν την απορία μιας και δεν έχω κάνει update για πάνω από ένα χρόνο,το Hall of Fame Ελλήνων Cosplayers θα το πιάσω ξανά μετά τα Χριστούγεννα 99.9% που θα έχω τελειώσει με διάφορα θέματα και πιστεύω θα καταλήξει να είναι 4πλάσιο του αρχικού όταν τελειώσω (who knows when:blurah5:).Οπότε όχι δεν το έχω παρατήσει για όσους με έχουν ρωτήσει κατά καιρούς:)

Χαχα Cassie, εντάξει δεν είχε και πολλούς οπότε δεν κουράστηκα κιόλας :kakaka:

Άντε παιδιά, περιμένουμε νέα από το καινούριο event:ureshii:

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#192 Hearts

Hearts

Anime Amateur

• Members
  • 79 posts

Posted 15 September 2010 - 23:47

Πήγες τελικά Hearts ε:);

Ναι! Αφου βρεικα την ευκαιρια καταφερα να παω. Και αποδειχτικε μια καταπληκτικη εμπειρια. :)

#193 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 16 September 2010 - 00:24

Παίδες, από τις φωτογραφίες που τράβηξε ο Σπύρος ξέρεις κανείς να μου πεί αν ένα κορίτσι με κόκκινα μαλλιά και ένα μόβ λουλουδωτό φόρεμα, είναι στο φόρουμ; Ή αν μπορεί να μου απαντήσει η ίδια με pm or vm...

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#194 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 16 September 2010 - 09:50

Παίδες, από τις φωτογραφίες που τράβηξε ο Σπύρος ξέρεις κανείς να μου πεί αν ένα κορίτσι με κόκκινα μαλλιά και ένα μόβ λουλουδωτό φόρεμα, είναι στο φόρουμ; Ή αν μπορεί να μου απαντήσει η ίδια με pm or vm...

Όχι από όσο ξέρω, δεν είναι στο forum.

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#195 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 16 September 2010 - 10:16

Ναι! Αφου βρηκα την ευκαιρια καταφερα να παω. Και αποδειχτικε μια καταπληκτικη εμπειρια. :)

You are always welcome for more!! :thatsit:
Άντε ελπίζω να ανέβω κι εγώ πάνω σε κάποια φάση! (αλλά κάντε το κάνα Σάββατο βρε παιδιά του βορρά!!!)
Posted Image