Posted 19 September 2010 - 16:39
lol,κανενας δεν σου ειπε να πας να γινεις crossdresser,οποιος θελει,με γεια του με χαρα του,και εκει τελος,δεν ειναι αναγκη να τα κραζεις ολα..!
και εμεις,ελλαδα ζουμε,στην αλλη μερια του πλανητη ειμαστε σε σχεση με ιαπωνια,δεν μου λες κατι με αυτο
χμμμ....μπορει αρκετα v/k να ειναι εμπορικα(an cafe και αλλα) αλλα δεν γινεται να τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι και να γενικευουμε τα πραγματα
εαν δεν ξερεις μερικα βασικα για την μουσικη σκηνη συγκροτηματα(και να σου διευκρινησω οτι visual kei δεν ειναι μονο metal και rock,αλλα υπαρχουν και electro dance και industrial ειδη και αλλα πολλα)που οσο και αν μισεις το visual kei ηταν βασικα για την ιαπωνια,και μερικα συνεχιζουν ακομα να ειναι βασικα,δεν μπορεις να κρινεις βαση 2-3 βλακωδων συγκροτηματων που προφανως εχεις ακουσει
το visual kei εκτος αυτου δεν εχει μονο μια θεματολογια,για να λες οτι στραβωσες,γιατι μπορεις να βρεις θεματολογια απιστευτη,και θεματολογια της τουαλετας
δεν ξερω τι εχεις ακουσει,και αν θες στειλε σε vm για να μην σπαμαρουμε εδω περα,να μου πεις τι εχεις ακουσει,γιατι ειλικρινα εχω την απορια,να δω,βαση ποιανων συγκροτηματων,εχεις βγαλει ολοκληρα συμπερασματα φιλοσοφικα
οσο για το crossdressing,ειναι κατι που αν θελει καποιος θα το κανει,και οχι γιατι ειναι καρναβαλος
και μην ξεχνας,οτι και στα ανιμε που οπως λες σε ενδιαφερουν,υπαρχουν απειροι,απειροι αντρες που μοιαζουν με γυναικες,και αυτα σε ανιμε οχι yaoi και τα συναφη
και οπως να το κανεις,ειναι κατι που εχει βγει και απο τα ανιμε
τι θα γινει,επειδη πολλοι κανουν σε cosplay crossdressing σημαινει οτι εχουν π@υστρ@αισθητική οπως ειπες??η ειναι καρναβαλοι?
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]