Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 2 votes

Supernatural


  • Please log in to reply
129 replies to this topic

#91 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 28 March 2012 - 09:35

Λοιπόν, εντυπώσεις από την έκτη season. Μην με παρεξηγήσετε, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το μίσος. Μια χαρά μου φαίνεται.
Spoiler:
Και η "μαμά", εάν είναι ο μεγάλος κακός (στο στυλ του Lucifer) της Season, μια χαρά μου φαίνεται (δεν έχω δει όλη την έκτη season, οπότε δεν ξέρω). Προς τι το hate, λοιπόν, ρε παιδιά;

Επίσης απίστευτοι ο Shepard σαν Crowley και o σχετικά άγνωστος Julian Richings σαν Death. Γενικά πιστεύω ότι το casting της σειράς είναι (ήταν) από τα καλύτερα που έχω δει. Όλες οι επιλογές των ηθοποιών είναι spot on.


EDIT: Έφαγα και άλλο spoiler για τον Castiel. Γιατί συνεχίζω να κοιτάω το wiki; Γιατί; :erk:

#92 Vaizard

Vaizard

    Ghost of Perdition

  • Members
  • 298 posts

Posted 28 March 2012 - 10:13

Μην το κοιτάς το wiki θα σε καταστρέψει.Τώρα όσον αφορά το μισος είναι γιατί δεν είναι σαν τις παλιές σεζόν.Έχει πέσει η απόδοση αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.Εντάξει εγώ δεν είχα τόσο μεγάλο θέμα άλλοι όμως έχουν.Το μονο που με χάλασε άσχημα ήταν η εξέλιξη του χαρακτήρα αυτού που έχεις για φωτό.Αν δεις όλη την 6 σεζόν μπορεί να σε χαλάσει και σένα!

Posted Image


#93 Nick7LF

Nick7LF

    AnimeClipse Team

  • Members
  • 158 posts

Posted 31 March 2012 - 16:16

Ύστερα από ένα τόσο κορυφαίο επεισόδιο όσο το 17, το 18 μου φάνηκε λίγο ό,τι να ναι.

Μόνο τα τελευταία λεπτά άξιζαν, καθώς έκανε την εμφάνιση του ένας παλιός γνώριμος.

Πάντως, με το ρυθμό που πάει, όλα δείχνουν ότι θα βγει σίγουρα 8η season.

#94 BoredForLife

BoredForLife

    Monster Hunter

  • Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 31 March 2012 - 16:44

^ωραίος ,μου θύμησες οτι βγήκε χθες καινούριο xD.....

P.S. ψαχνω τορεντ της 6ης σεζον.... έχει κανένας κανενα καλο?

v4kFmx.png


#95 shinigami94

shinigami94

    wat

  • Members
  • 893 posts

Posted 03 April 2012 - 08:35

Supernatural - Season 6

Edited by Anelis, 09 June 2012 - 12:03.
link removed

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#96 BoredForLife

BoredForLife

    Monster Hunter

  • Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 09 June 2012 - 11:58

(Λιγο αργά αλλα...) για πείτε εντυπώσεις απο 7η...

Εμένα μου άρεσε. Απλά αφού είδα πάλι όλη την 1η σεζον κατάλαβα πόσο έχει ξεφύγει η σειρά. Καμία σχέση , και όσο πάει γίνεται και πιο "Oh hey look , blood , blood , blood, jumpscare " με λίγα λόγια γίνεται new age triller. Επίσης ο Sammy έχει γίνει buffed jock. :<

v4kFmx.png


#97 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 09 June 2012 - 12:10

Είδα το τέλος της έβδομης σαιζόν και μπορώ να πω ότι ήταν καλύτερη της έκτης. Δεν μπορώ να καταλάβω το μίσος. Ο Ντικ ήταν με διαφορά ο καλύτερος "κακός" που έχει περάσει από την σειρά. Χαρτογιακάς, προσεκτικός, αποτελεσματικός, μεγαλομανής, επικίνδυνος και διαβολικός μέχρι αηδίας. Καμία σχέση με τον ψιλοχάρτινο Κιτρινομάτη και τον ψιλογύφτο "I the king of all things evil but I look like homeless" Λούσιφερ.

Η σειρά έχει ξεφύγει όντως, αλλά πιστεύω ότι θα φαινόταν πολύ "κάπως" αν σκοτώνανε φαντάσματα και συμβατικά τέρατα για 124314 φορά. Εμένα μου αρέσει που έχει πάρει μια λιγότερο επεισοδιακή/περισσότερο story driven πλοκή.

Επίσης
Spoiler:


#98 Fingolfin

Fingolfin

    High King of the Noldor

  • Retired Staff
  • 1,430 posts

Posted 04 September 2012 - 21:47

Μόλις τελείωσα ένα μαραθώνιο που ξεκίνησε από την 1η σεζόν και τελείωσε με την 7η.
Στην αρχή την έιχα κάνει drop, αλλά μετά κάθισα να δω μερικά επεισόδια ακόμη και κόλλησα.
Ωραία σειρά, με ωραίες αναφορές σε μερικά επεισόδια,
Youtube Video

και υπόθεση που σε κρατάει, αν και οι πρωταγωνιστές είναι βασικά δύο και αρχικά πίστευα ότι θα βαριόμουν μόνο με αυτούς.
Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει ολοκληρωθεί με την 5η σεζόν, αλλά πιστεύω ότι η δημοφιλία της την έκανε να συνεχιστεί. Μέχρι στιγμής η ιστορία με τους Leviathan δεν με συγκινεί όσο η προηγούμενη (σεζόν 1-5), αλλά είναι καλή και ίσως να στρώνει το έδαφος για μία ακόμη ιστορία
Spoiler:

Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#99 Darthnicolas

Darthnicolas

    Raidou Kuzunoha the 1st

  • Members
  • 972 posts

Posted 04 September 2012 - 23:13

Kάποτε λογικά θα τον βάλουν και αυτόν στο παιχνίδι... Και γω δεν συγκινήθηκα απίστευτα με την τελευταία σεζόν, ήδη από τους αγγέλους που πετάχτηκαν ξαφνικά είχα αρχίσει να λέω ότι το παράκαναν, αλλά επειδή είμαι τρελό fanboy, πλέον θα αντέξω ότι και να βάλουν.

#100 0neZ

0neZ

    Commander

  • Members
  • 236 posts
  • Locationearth

Posted 04 June 2014 - 22:53

Το αρχισα πριν 5 ημερες και εχω δει ολη την πρωτη σεζον(22επ.)ειναι τελειο και πιστευω εχει ακομα πολλα να δειξει, θα ξανακανω ποστ οταν το τελειωσω, γτ για ντροπ δεν το βλεπω 1/1000. Το κακο ειναι οτι ειναι ongoing και δεν με περνει αλλο ongoing, εχω χασει το μπουσουλα με τοσα μονα επεισοδεια, μου αρεσουν οι μαραθονιοι οχι ετσι αλλα τεσπα. Επισης βλεπω οτι εχει να γραψει καποιος εδω πολυ καιρο, τι εγινε μετα την 7η σεζον χαλαει? :P

latest?cb=20130808020445

Spoiler:

#101 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 June 2014 - 23:27

Kοίτα γενικά υπάρχει ένα consensus ότι θα μπορούσε άνετα να έχει τελειώσει στην πέμπτη και ότι το τραβάνε αλλά βλέπεται ευχάριστα. Η ένατη τελείωσε έντονα οποτε έχει αφήσει αρκετό momentum για την δέκατη.

Plus one cannot easily get tired of Dean Winchester. (and Castiel and Crowley who you ll meet later on).



#102 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 June 2014 - 08:38

Όχι απλά "consensus". Η σειρά είχε προγραμματιστεί από τον Κίρπκε -ή όπως τονε λένε- για 5 σεζόν με ένα ολοκληρωμένο storyline που θα έληγε εκεί. Μάλιστα ο συγκεκριμένος δεν ήθελε καν να τραβήξει παραπάνω, γι αυτό και μετά το πέρας της σεζόν αποσύρθηκε από τη σειρά.

Οπότε τεχνικά ό,τι βλέπουμε μετά την 5η σεζόν (συμπεριλαμβανομένων και των τελευταίων δευτερολέπτων του τελευταίου επεισοδίου της 5ης σεζόν) είναι κάτι ανάμεσα σε φίλερ και φανφίξιον, γιού τσουζ.


Posted Image


#103 Aena

Aena

    Anime Freak

  • Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 05 June 2014 - 14:09

Όταν την πρωτοξεκινησα ειχα πορωθει πολύ!! Τα περισσότερα επεισόδια τα ξέρω απέξω, τόσες φορές που τα έχω ξαναδει. Έχω λίγο κουραστει όμως, από το μήκος της σειράς. Όχι οτι ακόμα δεν τη βλέπω και ευχαριστιεμαι. Απλά σκέφτομαι και επιπλέον πότε θα τελειώσει και πως θα τελειώσει. Με τόσα που έχει δείξει, δεν περιμένω κανένα happy end.

 

Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι, αν ξέρει κανείς. Όλα τα συμβολα που δείχνουν εκεί, the devil's trap ή αυτό για τους αγγέλους, γενικά ότι κάνουν, έχουν βάση στην πραγματικότητα; Εννοώ είναι πραγματικά, υπάρχουν; Είχα ψαξει κάποια στιγμή, είχα καταλάβει ότι κάποια είναι όντως υπαρκτά, αλλά άλλοι διαφωνούσαν.


Edited by Aena, 05 June 2014 - 14:12.

30w46c0.jpg


#104 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 June 2014 - 14:25

Βγήκε ο παραγωγός στην αρχή της χρονιάς και είπε ότι όσο οι J2 ανανεώνουν τα συμβόλαιά τους και τα ratings τους μένουν εκεί που είναι η σειρά θα συνεχίσει (aka δεν υπάρχει τέλος στον ορίζοντα, θα το βλέπουν και τα εγγόνια μας). Επίσης από φθινόπωρο θα βγει και δεύτερη σειρά spinoff της κύριας.

 

Τώρα για τα σύμβολα δεν ξέρω, είμαι σίγουρη ότι κάποια τα βγάζουν απ' την κοιλιά τους, αλλά υπάρχει σχετικό wiki που θα μπορούσες να ψάξεις.


Posted Image


#105 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 June 2014 - 14:28

Η πρώτη νομίζω ακυρώθηκε. Πάνε για δεύτερη τώρα?