.Θα βολευτούμε με τους 'λίγους' (λέμε τώρα) στο meeting. Όχι δηλαδή ότι θα πάτε και από της 18:30:P.
.Θα βολευτούμε με τους 'λίγους' (λέμε τώρα) στο meeting. Όχι δηλαδή ότι θα πάτε και από της 18:30:P. White Magician Girl δηλαδή σκόπευες να έρθεις στο πάρτι να φύγεις και να έρθεις ξανά την επόμενη
 ;
;

Posted 20 June 2011 - 11:16
 .Θα βολευτούμε με τους 'λίγους' (λέμε τώρα) στο meeting. Όχι δηλαδή ότι θα πάτε και από της 18:30:P.
.Θα βολευτούμε με τους 'λίγους' (λέμε τώρα) στο meeting. Όχι δηλαδή ότι θα πάτε και από της 18:30:P.  ;
;

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

Posted 20 June 2011 - 12:50

Posted 27 June 2011 - 18:54

Posted 16 July 2011 - 11:19
 .
. !!!     Μέσου   αυτού του meeting όπως πάντα θα έχουμε την ευκαιρία να τα    πούμε  σε πιο   ήρεμο περιβάλλον και να γνωριστούμε καλύτερα παλιοί και    νέοι
!!!     Μέσου   αυτού του meeting όπως πάντα θα έχουμε την ευκαιρία να τα    πούμε  σε πιο   ήρεμο περιβάλλον και να γνωριστούμε καλύτερα παλιοί και    νέοι . Κρίνοντας από τις τελευταίες φορές η συμμετοχή φτάνει ως και τα 50 περίπου άτομα αρκετές φορές
. Κρίνοντας από τις τελευταίες φορές η συμμετοχή φτάνει ως και τα 50 περίπου άτομα αρκετές φορές .   Μπορεί αυτή την φορά λόγου καλοκαιριού και απουσία ατόμων από την πόλη να επηρεαστεί η  προσέλευση, αλλά ας ελπίζουμε σε  ικανοποιητικό αριθμό ατόμων ακόμα και έτσι
.   Μπορεί αυτή την φορά λόγου καλοκαιριού και απουσία ατόμων από την πόλη να επηρεαστεί η  προσέλευση, αλλά ας ελπίζουμε σε  ικανοποιητικό αριθμό ατόμων ακόμα και έτσι .Be there:bike:!!!
.Be there:bike:!!!

Posted 16 July 2011 - 23:41

Posted 24 July 2011 - 12:54

Posted 25 October 2011 - 22:06
 .
. !!!      Μέσου   αυτού του meeting όπως πάντα θα έχουμε την ευκαιρία να τα     πούμε  σε πιο   ήρεμο περιβάλλον και να γνωριστούμε καλύτερα παλιοί  και    νέοι
!!!      Μέσου   αυτού του meeting όπως πάντα θα έχουμε την ευκαιρία να τα     πούμε  σε πιο   ήρεμο περιβάλλον και να γνωριστούμε καλύτερα παλιοί  και    νέοι .Αυτή την φορά υποδεχόμαστε τα ακόλουθα δύο άτομα εκτός Θεσσαλονίκης που αρκετοί από τους συχνούς θαμώνες ήδη γνωρίζουν:
.Αυτή την φορά υποδεχόμαστε τα ακόλουθα δύο άτομα εκτός Θεσσαλονίκης που αρκετοί από τους συχνούς θαμώνες ήδη γνωρίζουν:
 . Be there:bike:!!!
. Be there:bike:!!!

Edited by Cassiel, 28 October 2011 - 12:13.

Posted 27 October 2011 - 21:45
na rwtisw: ston diagonismo simetexei mono cosplay i kai japanese lifestyle opos gothic lolita, kawaii kai loipa.??Ενω πλησιάζει για άλλη μια φορά η ώρα του επόμενου 4noise Anime Party της Θεσσαλονίκης, είναι φυσικό να μην λείπει και η αντίστοιχη after-party συνάντηση/meeting την επόμενη μέρα
.
Με την έλευση λοιπόν του 4noise Halloween Anime Party ανακοινώνετε η ανάλογη συνάντηση της επόμενης μέρας, Σάββατο, 05.11.2011, ώρα 18:30 στην Καμάρα οπότε και θα πάμε εκεί κοντά στην Δάδα για να επιφέρουμε το χάος!!! Μέσου αυτού του meeting όπως πάντα θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε σε πιο ήρεμο περιβάλλον και να γνωριστούμε καλύτερα παλιοί και νέοι
.Αυτή την φορά υποδεχόμαστε τα ακόλουθα δύο άτομα εκτός Θεσσαλονίκης που αρκετοί από τους συχνούς θαμώνες ήδη γνωρίζουν:
Guest stars
-Depifish (από Κρήτη)
-Mandy-san (από Καστοριά)
Κρίνοντας από τις τελευταίες φορές η συμμετοχή φτάνει ως και τα 50 περίπου άτομα αρκετές φορές. Be there:bike:!!!

Posted 27 October 2011 - 22:04

Posted 28 October 2011 - 06:09
 οπότε θα έρθω κι εγώ στο meeting!!! Θα ανέβουμε οικογενιακώς την Παρασκευή για να πάμε στο festival κινηματογράφου (παρουσιάζει ένας θείος μου την καινούργια του ταινία
 οπότε θα έρθω κι εγώ στο meeting!!! Θα ανέβουμε οικογενιακώς την Παρασκευή για να πάμε στο festival κινηματογράφου (παρουσιάζει ένας θείος μου την καινούργια του ταινία  ) και άρα δεν θα μπορέσω να έρθω στο party, αλλά την επόμενη από απόγευμα και μετά δεν θα κάνουμε κάτι, οπότε θα σας έρθω
) και άρα δεν θα μπορέσω να έρθω στο party, αλλά την επόμενη από απόγευμα και μετά δεν θα κάνουμε κάτι, οπότε θα σας έρθω  !! Πάλι όμως, δεν νομίζω να κάτσω μέχρι αργά γιατί το ESN της Αθήνας (του οποίου είμαι και μέλος
!! Πάλι όμως, δεν νομίζω να κάτσω μέχρι αργά γιατί το ESN της Αθήνας (του οποίου είμαι και μέλος  ) θα ανέβει εκείνο το Σαββατοκύριακο Θεσσαλονίκη, οπότε το βράδυ μάλλον θα πάω στους Ερασμίτες...
) θα ανέβει εκείνο το Σαββατοκύριακο Θεσσαλονίκη, οπότε το βράδυ μάλλον θα πάω στους Ερασμίτες... :blurah5:
:blurah5:

Posted 28 October 2011 - 12:13
 .Άσχετο κάποτε πρέπει να κάνεις cosplay και την νέα version του Brook:hihi2:
.Άσχετο κάποτε πρέπει να κάνεις cosplay και την νέα version του Brook:hihi2:

Posted 31 October 2011 - 13:30
-Getekid (από Αθήνα)

Άσχετο κάποτε πρέπει να κάνεις cosplay και την νέα version του Brook:hihi2:
 Λογικά μόλις κάνω 2 cosplay που έχω στο μυαλό μου αυτό θα πιάσω!!!
 Λογικά μόλις κάνω 2 cosplay που έχω στο μυαλό μου αυτό θα πιάσω!!! Λέτε να κάνετε κανένα άλλο ομαδικό;;
 Λέτε να κάνετε κανένα άλλο ομαδικό;;  

Posted 31 October 2011 - 14:23

Posted 31 October 2011 - 15:07

Posted 10 December 2011 - 01:57