Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Kingdom hearts

• Please log in to reply
510 replies to this topic

#76 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2007 - 19:21

Νέες εικονες!!
Αρχικο σκαν Posted Image

Αναμεσα στις νέες εικονες,αποκαλυπτεται και ο Τέρα (ο ενας απο τους 3 ιπποτες στο βιντεάκι)

Επίσης μερικές ακομα φήμες^^

Kingdom Hearts Chain of Memories II
- It's a game for the DS
- The scenes will be in full 3D
- The 3D graphics for the scenes are said to be beautiful.
- The game focuses around Roxas

Kingdom Hearts (Undecided Title)
- No information at all has been released about this.

Kingdom Hearts Zero
Only a logo is shown.

Τέλος σε HQ 2 απο τις παραπάνω εικονες στο σκαν
Posted ImagePosted Image

Τώρα πραγματικά δεν μπορώ να περημενω!!! Τ_Τ
Credit:Kh-vids

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#77 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2007 - 19:15

Το TGS άρχισε! Ήδη εχουν αρχίσει διαφορες πληροφοριες να κανουν την εμφάνηση τους στα διάφορα σαϊτ ΚΗ. Ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχη,γιατι γινετε ενας κατακλεισμος απο πληροφοριες!!

Ας αρχίσουμε με το παιχνίδι του DS που όπως φαινετε υπάρχουν πολλα ατομα που κατεχουν ενα κ ίσως να ενδιαφέρονται και για το παιχνιδι!

Posted Image

Spoiler:

Πληροφορίες για το τρεϊλερ
Spoiler:

Ενδιαφέρον!! Ειδικα το σημείο με τους 2 παιχτες (ισως και περισσοτεροι) ειναι πολυ καλο...

Posted Image

Περνάμε στο παιχνιδι για το PSP :wooi2:

Spoiler:

Πληροφορίες για το τρεϊλερ
Spoiler:

Πληροφοριες λοιπον για το KEyblade War θα λαβουμε απο τη κονσολα της Sony. υπάρχει ένα ακομα παιχνιδι για το κινητο.Θα (αντι-) γραψω για αυτο αργότερα,μιας και τα παιχνιδια για τις κονσολας ειναι καλυτερα (κ σαν στορυ κλπ) Ενδεικτικα θα πω οτι καθως ο Τζιμινι γυριζει πισω στο καστρο διαβαζει στον μικυ κ σε αλλους το βιβλιο στο οποιο κρατουσε σημειωσεις. Εκει βλεπει μια σημειωση που δεν θυματε για ποιο γεγονος αναφερεται....

μια μεταφραση που περιεχει ινφο κ για τα τρια παιχνιδια οποτε καλο ειναι να το διαβασετε :deadga6: (αν και για τα τα παιχνιδια στο DS & PSP αναφερονται και παραπάνω^^)

Spoiler:

Ένα εχω να πω προς το παρον! Και τα 2 παιχνιδια για τις 2 αντιπαλες κονσολες ειναι ΤΕΛΕΙΑ!! Συντομα θα υπαρχουν και τα τρεϊλερ στο ιντερνετ φανταζομαι.
Και τελος,μια εικονα που περιεχει τους χαρακτηρες απ'ολα τα νεα παιχνιδια!
Posted Image
Im off!! :deadga6: Enjoy!

Credits:Kh-vids,Pazuzu for translations,kh ultimania...

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#78 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2007 - 21:37

Ξεσκιστηκες ρε αγορι!!!:oo:

Αντε να δουμε τι παιζει με τους 2 τιτλους για τα handhelds...εχω ειδικα πολλα expectations απο το PSP κι ας ειμαι κατοχος DS...

Τον φαλακρο γερο με το μουσι τον λενε Xehanort?!? WTF!!! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ!!! ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Η SE ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ!!!
..
..
..ehm sorry...περιμενω ανυπομονα:bath:

#79 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2007 - 23:21

Ξεσκιστηκες ρε αγορι!!!:oo:

Αντε να δουμε τι παιζει με τους 2 τιτλους για τα handhelds...εχω ειδικα πολλα expectations απο το PSP κι ας ειμαι κατοχος DS...

Τον φαλακρο γερο με το μουσι τον λενε Xehanort?!? WTF!!! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ!!! ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Η SE ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ!!!
..
..
..ehm sorry...περιμενω ανυπομονα:bath:

Ε τι? Μισες δουλειες θα κανουμε? τα (αντ-) εγραψα ολα τα νεα!

Όπως ειπα παραπανω "μετα το Keyblade War βρεθηκε λέει ενας που ειχε χασει τις αναμνησεις του,και αυτον τον μαζεψε ο Άνσεμ.Ήταν ο Ζέχανορτ ..." (αυτο αναφερθηκε στο Final Mix+) Οπότε μετα το Final Mix+ ηταν ευκολο να καταλαβει κανεις οτι αυτος ειναι ο Ζεχανορτ...

Λεπτομεριες θα μαθουμε απο το παιχνιδι υποθετω!

Πρεπει να αγορασω PSP!! lets wait for more people^^:bath:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#80 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2007 - 17:48

Η εκδηλωση στην Ιαπωνια εχει τελειωσει,οποτε τα περιοδικα αποκαλυπτουν ολο και περισσοτερα για τα νέα παιχνιδια. Ας αρχησουμε με το παιχνιδι του PSP :

Scans
Posted ImagePosted ImagePosted Image

Kingdom Hearts: Birth By Sleep (PSP)
- Developed by the makers of KH: RE:CoM
- 3 Playable Scenarios with 3 Different Characters (Available in any order)
- Battle System draws inspiration from both KH & KH:CoM (inc. Timing System)
- Nomura comments that the story is complex, serious and varied

Περημενω πολλα απο το παιχνιδι στο PSP,αν και με φοβιζει λιγο το "- Battle System draws inspiration from both KH & KH:CoM (inc. Timing System)" μιας και το KH:CoM ηταν card based παιχνιδι (αν και στις εικονες παραπανω δεν ειδα καμια κάρτα,οποτε αυτο ειναι καλό:bath:)

*IGN news*

Spoiler:

Συνεχιζω με το παιχνιδι για το DS. Το multyplayer ειναι καλο απ'οτι βλεπω,και τα cutscenes εχουν την πιοτητα απο τα παιχνιδια του PS2/PSP :wooi2:

Posted ImagePosted Image

Kingdom Hearts: 358/2 Days (Nintendo DS)
- Developed by the makers of FF Fables: Chocobo Tales (h.a.n.d)
- Multiplayer Mode is all mission-based & any Org. XIII member is playable
- Story illustrates the daily life of Organization XIII
- 14th Organization Member is not Namine

Ε και μερικες πληροφοριες για το παιχνιδι στο κινητο...
Αλλα γιατι να χαραμισουν ενα παιχνιδι που να αποκαλυπτει τον καιρο που ελειπε ο Ρίκου με τον Μικυ σε ενα παιχνιδι στο κινητο :bike::fromabove: l

Kingdom Hearts: Coded (Mobile)
- Developed by the makers of FF7: Before Crisis
- Game is planned to be released internationally
- Disney Worlds will be released as individual episodes (similar to FF7:BC)
- Graphics use 2D sprites overlayed on 3D Backgrounds
- Will explain the mysteries surrounding Riku & King Mickey (KH1 Ending)

EDIT: Check the spoiler tag to learn more for the PSP game...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#81 Angel of dream

Angel of dream

Live Your Dreams!!!!

• Members
  • 54 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2007 - 18:53

Εχω τερματισει το kingdom hearts1 2 φορες:blingeye2: και το kingdom Heart21 φορα:blingeye2:!!!Οταν τα τερματισα ενιωσα μεγαλη ανακουφιση αλλα ταυτοχρονα στεναχωριθηκα απο τα video που εδειξαν στο τελος:if:!!!

#82 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 16:25

Εχω τερματισει το kingdom hearts1 2 φορες:blingeye2: και το kingdom Heart21 φορα:blingeye2:!!!Οταν τα τερματισα ενιωσα μεγαλη ανακουφιση αλλα ταυτοχρονα στεναχωριθηκα απο τα video που εδειξαν στο τελος:if:!!!

Το θυμαμαι πολυ καλα!!!:wis:
Εχω τερματισει το 2 και μου αρεσε μονο στην αρχη και στο τελος!!!:wis:

#83 bleach2black

bleach2black

playing the angel

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2007 - 19:29

Έχω φτάσει στα μισά του 1, το 2 το έχω τερματήση, έχω πάρει το Ultima Keyblade (δευτερο καλύτερο στο παιχνίδι) και τώρα προσπαθώ να νικήσω τον Sefiroth για να πάρω το καλύτερο Keyblade του παιχνιδιού!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#84 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2007 - 03:25

Και μιας κ βρεθηκε στη πρωτη σελιδα το θεμα αυτο,θελω να πληροφορισω τον κοσμο που ενδιαφερετε για τα νεα παιχνιδια,οτι στο Jump Festa θα υπαρξουν για ακομα μια φορα πληροφοριες/βιντεο απο τα παιχνιδια,καθως κ ενα ντεμο απο το παιχνιδι του DS... Το φεστιβαλ νομιζω αρχιζει 22 κ τελειωνει 23...:wis:

PS:Επισης στο ΚΗ 2 μανγκα εμφανιστηκε ενας "νεος" εχθρος...Θα το ψαξω κ θα ποσταρω την επομενη φορα σποϊλερς (ειπαμε, "I take spoilers seriously" :hahaha:,μιας κ βγηκαν κ αλλοι σποϊλεραδες στο Ναρουτο,ειπα να επεκτεινω την κυριαρχια μου στα video games σποϊλερς)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#85 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2007 - 18:58

αγορασα psp μονο για 2 games:KH:Birth by sleep και FFVii:Crisis Core...εχω παιξει ολα τα ΚH και τα εχω τερματησει αλλα το αγαπημενο μου ηταν το 2...τρομερο story και γενικα απο ολες τις αποψεις ηταν γαματο...

Έχω φτάσει στα μισά του 1, το 2 το έχω τερματήση, έχω πάρει το Ultima Keyblade (δευτερο καλύτερο στο παιχνίδι) και τώρα προσπαθώ να νικήσω τον Sefiroth για να πάρω το καλύτερο Keyblade του παιχνιδιού!

μα το καλυτερο Κeyblade ειναι το ultima απλα το Κeyblade που δεινει ο Seph εχει 1 attack παραπανω αλλα πολυ κατωτερο σε magic power και mp regen!
αλλα αξιζει να τον νικησεις για το vid που δειχνει μετα...αρκετα ευκολος αμα εισαι 80+ lvl...elixirs are the key to success.:wis:

off: seraph. γραψε αμα εχεις ακουσει καμια ημερομηνια κυκλοφοριας για το Crisis Core...Europe edition!f@cking shit...why japan enjoys everything months before us?!
Δημοσιευμένη  εικόνα
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!:8):

#86 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2007 - 20:29

Δε με βλέπω να παιζω τα καινουργια παιχνίδια αφου ειναι όλα σε διαφορετικες κονσολες (π δν εχω :(..) μαλλον θα τη βγαλω με βιντεακια >____>

#87 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2007 - 00:20

Μερικα νεα απο το Jump Festa που εγινε στην ιαπωνια.

Spoiler: Birth By sleep

Spoiler: 358/2 days

To 358/2 days θα κυκλοφορισει το Καλοκαιρι του 2008 καθως κ το παιχνιδι για το κινητο...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#88 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2008 - 17:50

seraph. γραψε αμα εχεις ακουσει καμια ημερομηνια κυκλοφοριας για το Crisis Core...Europe edition!f@cking shit...why japan enjoys everything months before us?!

25-3-2008 Κυκλοφορει στην Αμερικη.Για Ευρωπη δεν εχει ανακοινωθει καμια ημερομηνια. Πιστευω παντως πως θα ερθει 1 μηνα μετα την ημε/νια της Αμερικης.

ΥΓ:Εγω παντως θα το αγορασω αυθεντικο (μαλλον :hahaha:)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#89 Mixed Blessing

Mixed Blessing

FaithBringsWay2Impossible

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2008 - 07:19

Yo kh-maniacs!!!=D
Eχω τερματισει και εγω τα δυο ΚΗ και δηλωνω ενθουσιασμενη με την παρτη τους!Παλι καλα που υπαρχει και η SE και ο Nomura!
Και σταματηστε να ανφερετε ολοι το PSP!!Δεν εχουμε ολοι την ευκαιρια να το χαρουμε!:Crying2:Αχ Ven!!Δεν θα σε απολαυσω στις μαχες σ!!Τ_Τ
Δημοσιευμένη  εικόνα

You cannot l e a v e the past , but you cannot l i v e in the past

...Death leaves no beautiful corpses...

#90 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2008 - 07:28

Ας ενώσουμε τις ΚΗ-καρδιες μας φίλοι μ!!!!!!!(οκ that was ....πολύ μελό)
Υay for KH πάντως!Και τα δυο που ΄χουν βγει για ps2 τα ΄χω εδώ δίπλα ζεστά ζεστά:wooi2:
Ανυπομονώ ΤΡΕΛΑ για BBS buddies!!!!!!!Όλα αυτά τα keyblades sto trailer με στείλανε όταν το πρωτοείδα.Eίναι ολα τόσο fatal και ultimate war shall be revealed *.*
:nod:σεβασμός στο Kingdom hearts, το ultimate game
Δημοσιευμένη  εικόνα

Everyone has an A C E hidden,it's Hope