Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

Guess Who!

• Please log in to reply
14501 replies to this topic

#8026 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 26 August 2011 - 18:08

Anelis, αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους οι συμμετέχοντες στο topic επειδή δεν προχωράει τότε λυπάμαι.
Σκοπός είναι να βάζουμε κάποιο άτομο που ναι μεν να είναι δύσκολο και ενδιαφέρον να το βρεις αλλά παράλληλα να μην κάνει το topic να χάνει ενδιαφέρον.
Αν δεις με τι ρυθμό γίνονταν τα post πριν και με τι τώρα είναι εμφανές αυτό που λέω.
Δεν θέλουμε να βρεθεί αμέσως, ΟΠΩΣ βλεπεις 4 μερες πέρασαν :thumbup:

#8027 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 26 August 2011 - 18:08

Anelis, αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους οι συμμετέχοντες στο topic επειδή δεν προχωράει τότε λυπάμαι.
Σκοπός είναι να βάζουμε κάποιο άτομο που ναι μεν να είναι δύσκολο και ενδιαφέρον να το βρεις αλλά παράλληλα να μην κάνει το topic να χάνει ενδιαφέρον.
Αν δεις με τι ρυθμό γίνονταν τα post πριν και με τι τώρα είναι εμφανές αυτό που λέω.
Δεν θέλουμε να βρεθεί αμέσως, ΟΠΩΣ βλεπεις 4 μερες πέρασαν :thumbup:

Speak for yourself please :nod2:

Πραγματικα θελω να ειναι κάποιος που ειναι πολυ γνωστος και ολοι θα λετε : "Αααααα αυτος ηταν? Δεν ηξερα οτι ηταν ζωγραφος"

v4kFmx.png

#8028 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 26 August 2011 - 18:10

I am, plus few others. Λες και εσύ ψάχνεις να το βρεις 4 μέρες. lol
Most certainly, μόνο για σένα δεν μιλάω.

#8029 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 26 August 2011 - 18:14

I am, plus few others. Λες και εσύ ψάχνεις να το βρεις 4 μέρες. lol
Most certainly, μόνο για σένα δεν μιλάω.

Nαι οκ δεν το ψαχνω 4 μερες αλλα οπως εμενα τραβηξε την προσοχη μου χθες ετσι και σε αλλους μπορει να κανει το ιδιο. Αντε απο 'κει που επιτελους ενας ανθρωπος εβαλε δυσκολο σε αυτο το θρεντ και πεσατε ολοι να τον φατε.Που μπορει να μην ειναι καν δυσκολο απλα να μην ξερετε αρκετα ατομα απο αυτον τον κλάδο για να μαντεχετε ποιος ειναι. Οπως σχετικα δυσκολο ηταν και ο TB του σερπεροθ για οσους δεν τον παρακολουθουν. Στο κατω κατω οπως ειπε και η ανέλις αν δεν θελεις να παιξεις μην παίζεις.
Και οσο για το few others , εγω εσενα και αλλα δυο-τρια ατομα βλέπω να γκρινιαζετε αντι να ψαξετε λιγο τι παιζει. Ενω υπαρχουν τα διπλασια ατομα που θελουν να το βρουν.
So in LoL terms : STOP QQing and get playing :nod2:

H ερωτηση : ειναι σε ιδιωτικο "popular" καναλι πχ mega-star-alpha ή ειναι σε οχι και τοσο γνωστα πχ τηλεαστυ-μακεδονια tv- tv κερκυρα- tv κατσικοχώρι ??

Edited by BoredForLife, 26 August 2011 - 18:22.

v4kFmx.png

#8030 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 26 August 2011 - 18:18

Theodore μερικοί ψάχνουν να βρουν ποιός είναι χωρίς να ποστάρουν συνέχεια. Το φόρουμ έχει 500 ενεργούς χρήστες....
Προσωπικά οι γκρίνιες, και οι μη ενδιαφέροντες χαρακτήρες που βάζουν μερικοί, με απωθούσαν από το θρεντ. Και τώρα που βγήκε κάτι ενδιαφέρον γιατί είναι πρόκληση, δεν μπορώ ούτε μια παράκληση να σας κάνω να μην πιέζεται τόσο πολύ το παιδί, που απλά έβαλε το μυαλό του να δουλέψει για να περάσουμε εμείς καλά.
Ας αφήσουμε λοιπόν την περαιτέρω γκρίνια, κ ας απολαύσουμε το παιχνίδι! ;)

~ Α ρε Bored, με κάλυψες. Αν είχα δει το ποστ σου δε θα πόσταρα.

Posted Image

#8031 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 26 August 2011 - 18:25

Βαρέθηκα να το ψάχνω και θέλω να παίξω. Εγώ ξαναέφερα το παιχνίδι στην επιφάνεια, γιατί μου αρέσει. Και μου αρέσει ακόμη, αλλά όταν αρχίσω να το βαριέμαι κάτι πάει λάθος.
Πρέπει να νιώθεις πολύ μεγάλος τώρα με αυτό το post. Αλλά ας είναι, πιστεύω εσύ με τις γνώσεις σου πάνω σε αυτού του είδους ανθρώπους θα τον βρεις σύντομα. Αν εξαιρέσεις ότι όλο κι όλο 5 άτομα παίζουμε εδώ, αλλά σίγουρα υπάρχουν τα διπλάσια άτομα, βέβαια, δηλαδή 10; K, you got me.

Φτάνει με την γκρίνια, όπως λέτε.

#8032 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 26 August 2011 - 18:39

Βαρέθηκα να το ψάχνω και θέλω να παίξω. Εγώ ξαναέφερα το παιχνίδι στην επιφάνεια, γιατί μου αρέσει. Και μου αρέσει ακόμη, αλλά όταν αρχίσω να το βαριέμαι κάτι πάει λάθος.
Πρέπει να νιώθεις πολύ μεγάλος τώρα με αυτό το post. Αλλά ας είναι, πιστεύω εσύ με τις γνώσεις σου πάνω σε αυτού του είδους ανθρώπους θα τον βρεις σύντομα. Αν εξαιρέσεις ότι όλο κι όλο 5 άτομα παίζουμε εδώ, αλλά σίγουρα υπάρχουν τα διπλάσια άτομα, βέβαια, δηλαδή 10; K, you got me.

Φτάνει με την γκρίνια, όπως λέτε.

Ναι νοιόθω υπρετερτάστιος. Το βρηκες. Εισαι θεος. Μπραβο.

v4kFmx.png

#8033 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 26 August 2011 - 18:39

M' αρέσει ρε παιδιά που κάποιοι λέτε και ξαναλέτε έχουν περάσει 4 μέρες,λες και είστε τέσσερα 24ωρα στην τσίτα με αυτήν την σκέψη να βασανίζει το μυαλό σας.
Καθίστε κάθε φορά με τα στοιχεία που υπάρχουν κάνα 10λεπτο να σκεφτείτε αν έχετε κάποια υπόθεση να πείτε,αλλιώς η' περιμένετε να δώσει κάνα hint να το ξανασκεφτείτε η' κάντε εσείς κάποια ερώτηση.Τόσο δύσκολο είναι αυτό πια?
Πραγματικά κάποιοι δίνετε την εντύπωση ότι δεν έχετε άλλη ασχολία πέραν αυτού του θρεντ.

Btw και μένα μου αρέσει που μπήκε κάτι ενδιαφέρον και δύσκολο,τα προηγούμενα δεν με συγκινούσαν ιδιαίτερα.

#8034 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 26 August 2011 - 18:41

Ναι νοιόθω υπρετερτάστιος. Το βρηκες. Εισαι θεος. Μπραβο.

Fact.

#8035 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 26 August 2011 - 18:51

theodore το παρατραβηξες λιγο και οκει γινεται λιγο bitching thread το παιχνιδι.Παντως αν δεν ειναι κατι που εμφανιστηκε στις προγηουμενες 2 σελιδες ζητουμε χιντ:nod2:

sc5bab.jpg

#8036 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 26 August 2011 - 18:59

Εγώ σταμάτησα, αλλά αυτοί απάντησαν, τι να έκανα;

Τέλος πάντων, είναι μέλος κάποιου κόμματος;

#8037 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 26 August 2011 - 21:05

Χα!
Ο ορισμός του αστείου «-πόσα μέλη forum χρειάζονται για να παίξουν guess who; -ένας για να βάλει την ερώτηση, ένας για να παραπονεθεί ότι είναι δύσκολο, ένας για να παραπονεθεί ότι οι mods δεν κάνουν τη δουλειά τους, 5-6 που θα ποστάρουν απλώς smilies, ένας που θα ανακοινώσει ότι παρατάει το forum γιατί τον κούρασε η όλη κατάσταση...»

Επικ.

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#8038 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 26 August 2011 - 23:33

Μου ήρθε φλασία αλλά μην με κράξετε :uhh:
Εγώ λέω πως είναι ο Σάββας Ξηρός!
Είναι άντρας, είναι ζωγράφος (αγιογράφος!!), ο κόσμος δεν τον ξέρει σαν ζωγράφο αλλά σαν τρομοκράτη, εμφανίζετε στην τηλεόραση σπάνια (π.χ δολοφονία Γρηγορόπουλου), έχει ασχοληθεί έμεσα με την πολιτική αν θεωρήσουμε οτι οι πράξεις του είχαν πολιτικό υπόβαθρο, όταν εμφανίζετε μιλάει για πολιτικά θέματα, τα ΜΜΕ (και όχι μόνο) τον θεωρούν εγγληματία και το όνομα του είναι μέρα, Σάββας - Σάββατο.
Το μόνο που δεν κολάει είναι η ηλικία. Μας είπε οτι είναι 40 και ο Σάββας είναι 50 αλλά και αυτό βγάζει νόημα γιατί άμα googlaρις το όνομα όλα τα άρθρα τον λένε 40αρι γιατί γράφτηκαν την εποχή που τον πίασανε την οποία ήταν όντος 40. Οπότε πολύ πίθανόν να μπερδεύτικε και το παιδί που το έβαλε να το βρούμε!!

Το ξέρω, η φαντασία μου οργιάζει αλλά έκανα ότι μπορούσα:stubborn:
Πάω για ύπνο πρίν μου κάνει ντου η αντιτρομοκρατική μέτα απο τόση ώρα "ύποπτο" ψάξιμο στο internet για την 17Ν....

#8039 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 27 August 2011 - 01:04

You, sir, win an internets.
+cookie if you are correct.
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#8040 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 27 August 2011 - 10:32

Ρε παιδιά είπε οτι είναι σε ΜΙΑ μέρα ΕΝΟΣ μήνα αρά μιλάμε για κάτι πιο συγκεκριμένο. Μήπως τον λένε Χρήστο το τύπο από τα Χριστούγεννα :P
Posted Image