Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Guess Who!
Posted 26 August 2011 - 14:41

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Honi soit qui mal y pense
Posted 26 August 2011 - 14:50
Tenshi, δεν είμαστε ιδιαίτερα λαμπρά μυαλά φαίνεται =( Ή είναι πολύ δύσκολο, δηλαδή, πολύ.
Posted 26 August 2011 - 14:54

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Posted 26 August 2011 - 15:12
Eίναι ζωγράφος με την κλασσική έννοια (πίνακες κτλ);
~Έχω μπριζώσει, όλοι οι ζωγράφοι της Ελλάδας περνάνε από το μυαλό μου, αλλά κανείς δεν έχει βγει στην τιβι να μιλήσει για πολιτικά...χμ...~

Posted 26 August 2011 - 15:34
Just a thought

Posted 26 August 2011 - 16:03
Εκτός και αν όταν λες έχει βγει στην tv εννοείς ως χειροκροτητής σε κάνα τηλεπαίχνιδο
Posted 26 August 2011 - 16:05
Ή να παίρνει 4 μέρες.Δε γίνεται να προχωράει με τρελούς ρυθμούς. Αν έχει βαρεθεί κάποιος με το συγκεκριμένο μπορεί απλά να περιμένει μέχρι να τελειώσει και να μπει το επόμενο. Δεν είναι ανάγκη να πρήζουμε το παιδί που έβαλε τον άγνωστο χ επειδή σκεύτηκε κάτι δύσκολο. Εδώ παίζουμε όλοι μαζί. Πραγματικά, όποιος βαριέται μπορεί να παίξει στο επόμενο αντί να έχουμε 3 συνεχόμενα ποστς με γκρίνιες.
Just a thought
Posted 26 August 2011 - 16:11
Ζωντανός
Άντρας
Αληθινός πρόσωπο
Artist - Ναι and that
Ο απόλυτος εγώ - Οχι
Η τέχνη του είναι ο κινηματογράφος? (ηθοποιία, σκηνοθεσία, και όλα τα συναφή)- Οχι
Ειναι ανω των 30 χρονων σημερα;- Nαι
Ειναι ανω των 60 χρονων σημερα;- Oχι
Άνω των 40?- 40 just
Συγγραφέας? - Oχι
Ζωγράφος;- Ναι
Ευρωπαιος; - Ναι
Ο περισσότερος κόσμος τον ξέρει σαν καλλιτέχνη? ( ωραία ερώτηση) - Οχι
Ελληνας; - Ναι
Τον ξέρει η μάνα του? - Ναι
Εμφανίζεται ποτέ στην τηλεόραση μας; - Ναι (αλλά όχι συχνά)
τον ξέρουμε από κάποια άλλη του ιδιότητα?? θέλω να πω η ζωγραφική είναι δευτερεύον προσόν? -Nαι-(Η ζωγραφική είναι το επάγγελμα του.)
Εχει ασχοληθει με την πολιτικη; - Oχι άμμεσα. (ΧΙΝΤ)
Γιώργος Σταθόπουλος?- Οχι
Αυτός ο περίεργος ο τύπος που ζωγραφίζει κάτι σουρεαλιστικά πράματα και τον έχει και στα βιβλία του σχολείου? Νομίζω Εγγονόπουλο ή Αγγελόπουλο τον λένε. -Οχι
Οταν εμφανιζεται στην τηλεοραση, συνηθιζει να μιλαει για πολιτικα ζητηματα;- Nαι
Έχει κάνει εκπομπή στην τηλεόραση;- οχι
Αλεκος φασιανος? - Oxi
-είναι σε μια μέρα, ενός μήνα!
-Θεωρείτο από τα ΜΜΕ (μέσα μαζικής εξημέρωσης) εγκληματίας.
εδιτ: α και η ερωτηση μου ειναι η εξης: εχει εμφανιστει ονο στα κρατικα καναλια??
Posted 26 August 2011 - 16:16
Posted 26 August 2011 - 17:26
Και κάτι ακόμη, Anelis άλλο βάζω κάτι δύσκολο αλλά προσιτό και άλλο βάζω κάτι που ξέρω εγώ και κάποιοι που ασχολούνται (πχ ο Serperoth με τα web comic
Edited by Kenobi-sensei, 26 August 2011 - 17:33.
Posted 26 August 2011 - 17:37
Είναι ο "Βας Βας Βας, ο Παρασκευάς"? (να το ξέρεις, θα υποφέρεις)

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Honi soit qui mal y pense
Posted 26 August 2011 - 17:57
Ευχαριστώ που με διορθώνεις χωρίς καν να ξέρεις τι έχει βάλει ο Tenshi.Και κάτι ακόμη, Anelis άλλο βάζω κάτι δύσκολο αλλά προσιτό και άλλο βάζω κάτι που ξέρω εγώ και κάποιοι που ασχολούνται (πχ ο Serperoth με τα web comic
)
Παιδιά οκ αν θεωρείτε ότι έχετε δικαίωμα να γκρινιάζετε επειδή δεν βρέθηκε αμέσως (άσχετα αν σε παλιότερα είχαν περάσει περισσότερες μέρες και με περισσότερη συμμετοχή) εγώ πάω πάσο. Κάντε ό,τι θέλετε.
Κουράγιο Tenshi!

Posted 26 August 2011 - 18:05