Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Εκδοτικοί οίκοι εναντίον manga scan sites

• Please log in to reply
146 replies to this topic

#106 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2010 - 19:52

τι μην μου πεις ότι κλίνουν και τα anime sites τώρα:cry5::cry5: άσχημο το βλέπω το μελών στα ανιμε και μανγκα :roar:

Γιατί νομίζω ότι ισχύει το αντίθετο για τα άνιμε;
Μπορεί για τα μάνγκα το μεγαλύτερο μέρος της ανάγνωσης να γίνεται στα online readers, αλλά για τα άνιμε η διακίνηση γίνεται με τα torrent κατά κύριο λόγο, όχι μέσω streaming. Ή είναι απλά ευσεβής πόθος;

#107 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2010 - 20:02

Bασικά το κλείσιμο των streaming sites δεν είναι κάτι το καινούριο. Απλά κλείνουν ένα και φυτρώνουν αλλα δεκα. Και ναι αυτό που λένε για streaming vs ddling ισχυει.

#108 Xristos-san

Xristos-san

Εθισμένος

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2010 - 22:01

Κριμα ρε παιδια....Να δω απο που θα διαβαζουμε manga!!!

#109 AlloS

AlloS

The demon inside you

• Members
  • 42 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2010 - 22:40

Κριμα ρε παιδια....Να δω απο που θα διαβαζουμε manga!!!

εγω εψαξα και βρηκα ενα ακομα που ειναι ανοιχτο :hehehe::hehehe:

γενικα αμα ψαξεις υπαρχουν ακομα μερικα

#110 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2010 - 16:41

Εγω παλι μια χαρα την εχω βρει με το mangashare.Κλασσικες καλες παλιες εποχες οπου διαβαζα το love hina μου ερχονται ξανα στο μυαλο.Μπορει να μην ειναι οτι κορυφαιο υπαρχει αλλα κανεις μια χαρα την δουλεια σου :gotit:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#111 odynhros

odynhros

zekkai master

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2010 - 23:20

δε ξέρω για σας αλλα εγώ πολυ σπάστικα:nanteee: που κλέινουν όλα τα mangasites(όπως τα λέει κι ένας φιλος μου).
Εγώ πολύ γουστάρω να αγοράζω manga. Nα τα έχω μες στο σπίτι μου, όποιος μπαίνει να τα βλέπει και ετσι... Αλλα αμα είναι να δίνω σχέδον 10ευρω για κάθε ενα μλκια είναι. Γι'αυτο και όλοι διαβάζουν στο Ιντερνετ, παράνομα[η πλειοψηφία(όλοι δλδ)]. Ο,τι και να κάνουν πάντα θα υπάρχουν τετοια site. και είναι και ένας τρόπος προώθησης των manga. σκευτείτε αμα έπεφταν όμως οι τιμές στα manga like 50-60% πως θα ήταν? πολλοι περισσότεροι θα αγόραζαν αντι να τα διαβάζουν ή κατεβάζουν παράνομα...

Ξέρω Ξέρω είμαι λίγο, λίγο off-topic αλλα τι να κάνουμε...
[SIGPIC]http://i.imgur.com/UaVDP.jpg[/SIGPIC]

Kegareta yubisaki de yoru o sosogikonde chigireru made kimi o kojiakete

:sigh2:

#112 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2010 - 23:24

Kαι βεβαια θα ειχαν περισσοτερες πωλησεις αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχουν ολοι επαφη με manga stores και ειναι δυσκολο (βλεπε εμενα :sigh2:)

Και οσο για την υπογραφη σου.
Ο,τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο παραξενο. :P

2bbd14fc.jpg

#113 vtheofilis

vtheofilis

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2010 - 02:28

Eίναι δύο χρόνων thread lol. xD

Το thread ναι, αλλά όχι όλες οι απαντήσεις....:8):

#114 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2010 - 05:19

To μόνο που έχω να πω είναι ότι άμα θέλουν οι εταιρείες ν' αποδώσει περισσότερους καρπούς το κυνήγι κατά των scanlations να φροντίσουν τουλάχιστον να κάνουν καλύτερη διανομή των manga τους ωστέ να μην αναγκάζουν τους αναγνώστες να καταφεύγουν στα scanlations. Δεν είναι δυνατόν, για παράδειγμα, να μην βρίσκω πουθενά το πρώτο volume του Welcome to the NHK (τ' οποίο αναγκάστηκα να το διαβάσω από scanlations προκειμένου να διαβάσω τα υπόλοιπα volumes που αγόρασα) ή να ψωνίσω από 3-4 διαφορετικά μαγαζιά για να μαζέψω όλα τα volumes του Cardcaptor Sakura! :burningbe3:

#115 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2010 - 17:42

Νομίζω ταιριάζει εδώ.

#116 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2010 - 17:45

Νομίζω ταιριάζει εδώ.

Ακούγεται καλό.
Θα έχει Ιαπωνικά/Αγγλικά/και τα δύο; Αυτό κάπου το έχασα...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#117 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2010 - 17:58

Ξυπνάν!

#118 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2010 - 20:17

σε ποιους αναφερεσαι meidei??
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Δημοσιευμένη  εικόνα

#119 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2010 - 20:30

Το μεγάλο κεφάλαιο Οι δημιουργοί. Έστω ένας από αυτούς.

#120 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2010 - 22:47

Τα Manga πράγματι έχουν νόημα να διαβάζονται όπως πρέπει , σε τομάκια και γω εξορμώ όποτε αντέχει η τσέπη και πάω παίρνω...όμως εδώ είναι αρκετά ακριβά , δε γινεται να ριχνεις 10ευρω καθε βδομαδα...Και τα last chapters...; Οπότε....φυσικά καταλαβαίνω πως χάνουν τα λεφτά τους , αλλά ας τα προμηθεύανε....:canthelp: Έτς κι αλλιώς και χωρίς εμάς οι περισσότεροι mangakes δεν παίρνουν και πολλά....(σε αντιθεση με Odες , Kubους , Kishimotους)

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36