Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

New Thundercats anime series by Studio 4°C

• Please log in to reply
167 replies to this topic

#151 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2011 - 17:44

Τα εσπασε το 7. Απολαυστικοτατο!

μια αηδια και μιση ηταν και οποιος διαφωνει να παει να κανει εντριβες και ποδομασαζ στο Μαμ-ρα

#152 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2011 - 17:51

Μα οχι, ηταν παρα πολυ καλο και στηνει πολυ ομορφο lore. Για παιδικο προγραμμα το απολαμβανω για την ιστορια του, κατι που δεν περιμενα.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#153 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2011 - 21:41

Ειμαι ο μόνος που εντοπισε τον Monstar από τους Silverhawks;

stasou%2520mygdala.jpg

#154 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2011 - 23:09

Μα οχι, ηταν παρα πολυ καλο και στηνει πολυ ομορφο lore. Για παιδικο προγραμμα το απολαμβανω για την ιστορια του, κατι που δεν περιμενα.

Ναι ρε εννοείται. Εγώ ξαναλέω ότι η ιστορία μου φαίνεται μάλλον καλυτερη από ότι η αρχική με τους Θάντερκατς. Το μόνο που ελπίζω να δω πλέον είναι μια εμφάνιση του αγαπημένου μου Κορακάνθρωπου και του WTF Random εχθρού (και μερικές φορές φίλου...) Γκόργκον. Ειδικά το επεισόδιο η Μάσκα του Γκόργκον ήταν από τα αγαπημένα μου. Ελπίζω να έχει κι εδώ λίγο Γκόργκον.

Ειμαι ο μόνος που εντοπισε τον Monstar από τους Silverhawks;

Και επίσης είχε καμέο από tigersharks !

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#155 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2011 - 00:12

αν η Wilykιt ηταν ανθρωπος θα ηταν ετσι. ακομα και στο χαρακτηρα ιδιες ειναι!

Posted Image

#156 michael92

michael92

Anime Amateur

• Members
  • 69 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2011 - 14:38

Εμένα μου άρεσαν πολύ τα επεισόδεια 7 και 8. Το 8 θύμιζε αρκετά ιαπωνικό στυλ.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Group με Έλληνες anime artists με πολλά βραβεία και δώρα!
Join Us Now!

#157 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2011 - 15:41

ειχα παρατησει για λιγο τη σειρα και τελικα βγηκαν μονο 2 καινουργια επεισοδια. μαλλον παει για 13.

τα 9 και 10 δεν ηταν και τοσο ασχημα, ιδιως το 10 προσφερε και κατι πρωτοτυπο απο τις συνηθισμενες μαχες. Τελικα οι Kit και Kat σωζουν την παρτιδα. Οι υπολοιποι ειναι πολυ πολυ μονοδιαστατοι.

Αλλα παλι, οι σκηνες δρασης με βαση τις δυνατοτητες του στουντιο απαγοητευουν.

αντε να βγουν και τα καινουργια Mysterious Cities of Gold. Σκοτιστηκα για τις Αστραπογατες

#158 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2011 - 23:16

Σταμάτα να τις βλέπεις και σταμάτα να κάνεις σαν τον roriconfan που έλεγε 65.000 φορές ότι κάτι δεν του άρεσε ,αλλά συνέχιζε να το βλέπει.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#159 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2011 - 19:26

γιατι; συμπεθεριαζεις με τους συντελεστες;:hehehe:
οχι θα τη δω μεχρι το τελος και θα σταζω δηλητηριο!

παει και η πρωτη σαιζον, τελικα μονο τα 2/5 της σειρας αναλωθηκαν στο μαμ-ρα και τις σαυρες, τα υπολοιπα επεισοδια ηταν αυτοτελη. Ενω ξεκινησε ασχημα βελτιωθηκε στην πορεια. τωρα η δευτερη σαιζον δεν ξερω αν θα ειναι καλυτερη οαλλα και παλι περαν των Kit και Kat οι υπολοιποι δεν με ενθουσιασαν.

Ελπιζω στη δευτερη σαιζον να αφιερωσουν περισσοτερο χρονο στους δευτερευοντες χαρακτηρες. Βαρεθηκα το Λιονελ και τον Τιγκρα να μαλωνουν σα την.. τιγρη με το λιονταρι και ολα αυτα για μια τσιτα που τους εχει στη....τσιτα.

#160 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2011 - 05:31

:hihi2:

Οταν κανεις βλεπει μια σειρα με πρωταγωνιστες γατανθρωπους απ' το διαστημα που πολεμανε μια εξωγηινη μουμια με μαγικες δυναμεις ΚΑΙ mecha τανκς δε νομιζω να πρεπει να περιμενει και ΤΟ αριστουργημα. Εμενα παντως μ' αρεσει καπως αυτη η καινουρια οπτικη γωνια της σειρας, τωρα εχει πλεον κατι που μοιαζει με πλοκη. Το βλεπω for the lulz.

Spoiler:

#161 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2011 - 00:36

:hihi2:

Οταν κανεις βλεπει μια σειρα με πρωταγωνιστες γατανθρωπους απ' το διαστημα που πολεμανε μια εξωγηινη μουμια με μαγικες δυναμεις ΚΑΙ mecha τανκς δε νομιζω να πρεπει να περιμενει και ΤΟ αριστουργημα. Εμενα παντως μ' αρεσει καπως αυτη η καινουρια οπτικη γωνια της σειρας, τωρα εχει πλεον κατι που μοιαζει με πλοκη. Το βλεπω for the lulz.

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ

αν οχι απο τις Thundercats, τοτε απο εδω σιγουρα

http://www.noogy.com/image/stills/art_01.html

#162 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2011 - 13:06

Nαι roriconfan. έχεις δίκιο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#163 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2011 - 14:01

μπορει να μη συμφωνουσατε με τις γκρινιες και τα σχολια του roricofan αλλα τα διαβαζατε

ειχε το κατι τι για να σας τσιγκλαει.

εγω ευτυχως δεν εχω αυτη την εγνοια (κανεις δεν διαβαζει τα σχολια μου ετσι και αλλιως μιας και δεν ειδα εκατομμυρια ανιμε) και μπορω να κρινω και να κατακρινω ελευθερα:thatsit:

#164 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2011 - 14:02

Σοβαρά Petran, κοντεύεις να καταντήσεις δεύτερος roriconfan και αυτό δε σε κολακεύει καθόλου.

Έρχεσαι και λες ότι δε θα ήθελες να γίνεις κάτι τέτοιο...

για να μην επαναληφθει η κατασταση με το Bleach και το Roricofan, εδω απλως θα βαζω τα σχολια μου σε καθε επεισοδιο, χωρις να ερχομαι σε αντιπαραθεση με τα παιδια

ενώ μετά τα post σου δε φαίνεται να ακολουθούν αυτή τη πρόθεση καθόλου.

μια αηδια και μιση ηταν και οποιος διαφωνει να παει να κανει εντριβες και ποδομασαζ στο Μαμ-ρα

Ωστόσο, μου πέρασε από το μυαλό ότι απλά τρολλάρεις, αλλά δε γίνεται, είπα θα το κόψει. (Ναι, το trolling ΛΟΓΙΚΑ δε γίνεται αποδεκτό, αλλά μιας και έχεις μια ιστορία με μία κάποια αξιοπρέπεια, ας κάνω στη μπάντα. Να μη χαλάσουμε τις καρδιές μας). Αλλά όχι μόνο δε το κόβεις, αλλά βαδίζεις με καμάρι στα βήματα ενός από τα χειρότερα μέλη που πέρασαν από το forum.

Είναι επίσης, περίεργο (αν όχι ενδεικτικό της όλης στάσης σου προς τη σειρά και το thread) ότι αυτή η σειρά δε σε ενδιαφέρει κατά δική σου ομολογία,

αντε να βγουν και τα καινουργια Mysterious Cities of Gold. Σκοτιστηκα για τις Αστραπογατες

συνεχίζεις όχι μόνο να το παρακολουθείς, αλλά και να postάρεις γι'αυτό, όχι μόνο αρνητικά, αλλά και να προτείνεις άλλες σειρές, άσχετες με το thread, ενώ κανένας δε σε ρώτησε, ούτε στο ζήτησε.

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ

αν οχι απο τις Thundercats, τοτε απο εδω σιγουρα

http://www.noogy.com/image/stills/art_01.html

Και ξανά, είσαι σίγουρος ότι δε θέλεις να γίνεις το δεύτερο μέλος που έχει μια ψευτο-προστατευτική συμπεριφορά, που εις τη τελική μόνο από μία κάποια είδους αλαζονεία ("Εγώ ξέρω καλύτερες σειρές από ετούτη, ακούστε με, καημένα προβατάκια!!") πηγάζει και γίνεται ο περίγελος του thread; Μια επίσκεψη στο thread του Bleach θα σε πείσει ότι δεν απέχεις και πολύ.

γιατι; συμπεθεριαζεις με τους συντελεστες;:hehehe:
οχι θα τη δω μεχρι το τελος και θα σταζω δηλητηριο!

Απλά ο Zade έχει τη κοινή λογική που λέει ότι αν δε σου αρέσει κάτι, δε το βλέπεις. Εκτός κι αν πληρώνεσαι να κάνεις κριτικές.

Κάνε ένα thread για τη σειρά που περιμένεις και αγαπάς σε αυτό το section. Αλλά παρακαλώ πολύ, μη συνεχίζεις αυτή τη στάση. Δεν έχω mod hat για εδώ, σου το ζητάω σαν έτερο μέλος.

Α, και κάτι τελευταίο. Ξαναεπαναλαμβάνω το quote σου εδώ:

για να μην επαναληφθει η κατασταση με το Bleach και το Roricofan, εδω απλως θα βαζω τα σχολια μου σε καθε επεισοδιο, χωρις να ερχομαι σε αντιπαραθεση με τα παιδια

Ξέρεις ότι αυτό δε γίνεται, σωστά; Είσαι σε δημόσιο φόρουμ, κάθε post είναι ανοιχτό προς συζήτηση και σχολιασμό, γιατί τέτοιου είδους μέρος είναι το forum. Για τη δουλειά που θες, κάνε ένα δωρεάν blog και βάλε link στην υπογραφή σου (αν και βλέπω ότι έχεις ήδη) και όποιος το διαβάσει, το διάβασε.

μπορει να μη συμφωνουσατε με τις γκρινιες και τα σχολια του roricofan αλλα τα διαβαζατε

ειχε το κατι τι για να σας τσιγκλαει.

Γι'αυτό και πήρε Ban.

εγω ευτυχως δεν εχω αυτη την εγνοια (κανεις δεν διαβαζει τα σχολια μου ετσι και αλλιως μιας και δεν ειδα εκατομμυρια ανιμε) και μπορω να κρινω και να κατακρινω ελευθερα:thatsit:

Ο rori ποτέ δε πήρε αξιοπιστία από το πόσα anime είδε, όχι τουλάχιστον καμιά σοβαρή και της προκοπής. Ο rori χάλασε την εικόνα του επειδή είχε χάλια συμπεριφορά. Επίσης, ναι, υπάρχουν άτομα που διαβάζουν τί γράφεις.

Κρίνε ελεύθερα. Αλίμονο κι αν δεν είχαμε κριτική σκέψη. Αλλά έχεις περάσει μια λεπτή γραμμή εδώ.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tea-chan: 04 Δεκέμβριος 2011 - 14:09

Δημοσιευμένη  εικόνα

#165 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2011 - 14:52

O roriconfan πήρε ban επειδή... τσίγκλαγε;

Εν τω μεταξύ ο Πετράν στα τελευταία του ποστ εδώ είπε ότι του άρεζε περισσότερο η σειρά τελευταία. Double trolling ήταν αυτό;