Τί;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τώρα υπό άλλες συνθήκες θα ούρλιαζα σαν όλα τα fangirl όλου του κόσμου(με βλέπετε πλεονάζω!). Αλλά συγκρατιέμαι

.
Amaya3 σε μισούμε σε αγαπάμε μα πάνω απ'όλα χαιρόμαστε που είχες μια τέτοια εμπειρία (αλλά σε ξανα μισούμε

) ...
Oh my god! It is a SIN not to see your favorite band!!! Ακόμα και όταν είναι από άλλη ήπειρο.
Ααααααααααααα θέλω και εγώ

Θα έβαζα αλλά 1002 προσωπάκια, αλλά ohhh.... who cares. Amaya3 i so love/hate you

Ένα report, όχι με πολλές λεπτομέριες, θα το ήθελα. Απλά θα ήθελα να περιέχει, πόσες μοίρες κουνήθηκα τα πόδια/χέρια/σώμα του Atsushi, αλλά και των άλλων παιχτών. Είπαν και άλλα τραγούδια τους ή μόνο του καινούργιου άλμπουμ; Πόσο πλήρωσες, Τό άξιζε τον κόπο δεν το ρωτάω καν, και μόνο που θα τους δείς θα ξεχάσεις και τα βάσανα που είχες στις 3 προηγούμενες ζωές σου. Επίσης, αν κατα την διάρκει της συναυλίας κάποιος έκανε κάμια τρέλα, έκλασε (με οποτικό ακουστικό υλικό) και διάφορα άλλα, θα τα ήθελα γραμμένα. Επίσης, τους μίλησες; Αν ναί πως ήταν; Ελπίζω να τους χαιρέτησες ή να έκοψες μια τρίχα από το κεφάλι του καθενός και να τις έχεις τρόφαιο στο δωμάτιο σου. (

τι λέω; Σταματήστε με κάποιος) Τα λοιπά τα κλασσικά, αν τους ακούμπησε δεν θα κάνεις μπάνιο για τους επόμενους 6 μήνες. Μετά κάνει ότι θες. Αααααα επίσης ευελπιστούμε ότι θα μοιραστείς το υλικό σου και όλα τα λοιπααα. Άσε εμάς τους κακόμοιρους φαν αυτού του υπέρλαμπρου, εκπληκτικού, ανεξεπέραστου, ανυπέρβλητου, ακαταμάχητου, θεϊκού, αγγελικού, αξέχαστου, ανεπανάληπτου, φοβερού, εξαίσιου, πανέμορφου, ψυχεδελικού, ουράνιου, μαγευτικού, Καυ@λοτικού(συγγνώμη για την έκφραση αλλά δεν παραλείπεται αυτός ο όρος) συγκροτήματος, να μιζεριάζουμε... ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ να καιγόμαστε σαν την μάνα του Kagutsuchi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν το είχα δει το thread αλλά ήρθα να αφήσω κι εγώ το "Αχ... Ατσούσι..." μου! 
We are very happy to see you here. Thank you for your participation.

Φυσικα και σε μισουμε and that's quite the understatement (XD), but this is so damn

おめでとう~ |DD

Comments/sauce/details/the biggest report possible plz!!

Και λίγα λες!

LOL for the spoiler.

Amaya-san πρόσεχε, η Lucy-san κρατάει μαχαίρι.

I loled.
Καλο συγκροτηματακι, αν και παλιο. Δηλαδη δεν νομιζω τοτε να μπορουσαν να κανουν τα φανταχτερα που κανουνε σημερα....
Εσύ έξω. Πώς μπορείς με τα βρομερά σου λόγια να χλευάζεις τα αριστουργήματα των Θεών; Εεεε; Ιερόσυλε. Βλάσφημε!!!!