Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

NOBLESSE

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#436 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2012 - 14:57

Κοίτα, σίγουρα θα έχουμε τους αγαπημένους μας και μη χαρακτήρες αλλά μόνο και μόνο δε δείχνει τον Rai/Frankenstein δε σημαίνει αυτομάτως ότι το κεφάλαιο είναι βαρετό. Εννοείται πως είναι θέμα δικό σου, το πως σου φάνηκε το κεφάλαιο απλώς μου φαίνεται λίγο άδικο γι αυτούς που το γράφουν να το λες αυτό. Δεν το λες το καλύτερο κεφάλαιο που έχει βγάλει σίγουρα, αλλά δεν ήταν και για πέταμα. Ίσα ίσα, που γνώρισες καλλύτερα τους εχθρούς, έχεις μια καλύτερη άποψη με το τι και ποιους έχεις να κάνεις κι επιτέλους έδειξε έναν χαρακτήρα που τον είχε ξεχάσει απ'την αρχή της νέας σεζόν μέχρι τώρα και σε διάλογο όπως πάντα. Επίσης προμηνύει ωραία γεγονότα. Μην είσαι τόσο απόλυτη... :3

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fallen_Angel_Itachi: 17 Ιανουάριος 2012 - 15:08

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#437 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2012 - 15:00

Καλα,και o Rai δεν κανει τιποτα σε ολο το chapter..Αλλα,η παρουσια του ειναι σημαντικη.

http://mangahead.com/Manga-Raw-Scan/Noblesse/Noblesse-220-Raw-Scan

Το Raw βγηκε.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Marios MP: 23 Ιανουάριος 2012 - 18:07

Spoiler:

#438 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2012 - 10:27

WOW. Wow wow wow wait a minute.
Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#439 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 00:51

χμμμ χρησιμοποιει ως δυναμη την ζωτικη του ενεργεια ...το ειχαμε αναφερει καποια στιγμη αν θυμαμαι προηγουμενως
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#440 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 01:37

Considering ομως οτι ειναι αθανατος, η ζωτικη του ενεργεια δεν πρεπει να ειναι ατελειωτη επισης?

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#441 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 12:00

αθανατος μεν, αλλα ομως αν δεν εχει ενεργεια (αθανατη-που δινει και τη δυναμη) θα πεθανει
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#442 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 16:13

Λιγότερο από μια εβδομάδα πριν και διαβάζοντας το πρώτο post του αυτού thread είπα να ρίξω μια ματιά, έτσι για την ιδέα...Με το που είδα τις πρώτες εικόνες,είπα από μέσα μου καμιά μαλ...α είναι και αυτό με βαμπίρ και λυκάνθροπους και λοιπά. Κοινότυπο σκέφτηκα. άρχισα να scroll-άρω και κλικ after κλικ κατέληξα να έχω φτάσει στο 20... "Πώωω καλό φαίνεται ασ το συνεχίσω λίγο ακόμα..." είπα και δωσ'του...90! Μπόμπα...το κόμικ είναι πολύ ωραίο και χτες διάβασα και το 220...αλλά πολύ πεσιμιστικός ο Ράι.. πρέπει να μάθουμε τι σκ..ά έγινε back then. Το chap ήταν σε γενικές γραμμές καλό. Αλλά εμένα αυτός ο Jamaica μαυρούλης μου βγάζει το ότι είναι ανύπαρκτος και το παίζει πολύ.Πάντως αυτό που θέλω να δω στο εγγύς μέλλον είναι το shinwoo να έχει κάτι μεσα του π.χ. λέμε τώρα σαν τον Μ-21 που να τον κάνει κτήνος... ααχ... γιατί μέχρι εδώ.. κάτι θα έχει δεν μπορεί....
Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#443 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 16:50

:kakaka: Καλώς όρισες βρε! Χαίρομαι που κόλλησε κι άλλος εδώ.

Κοίτα, ειλικρινά δε θυμάμαι αν το χουμε ξαναπεί αλλά κι έτσι να ταν δεν το θυμόμουν. :canthelp:

Εμένα με φάνηκε περισσότερο ότι ναι μεν αθάνατος αλλά όη δύναμη αντλεί, την αντλεί από τη ζωή του κι έτσι αν δεν ξεκουραστεί μπορεί να πεθάνει και νωρίτερα απ'ότι πρέπει. Για την ακρίβεια φάνηκε ότι δεν είναι αθάνατος κι ότι το τέλος του θα έρθει, μόνο πολύ αργά και μετά από πολλές μάχες.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#444 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 18:29

ηρθε η σειρα του m-21 να σπασει στο ξυλο τους κακους και να κερδισει την καρδια της κοπελας

αφου το λενε οτι απο τις μεγαλυτερες κοντρες γενιουνται οι μεγαλυτεροι ερωτες , ετσι απο το ξυλο θα περασουν σε μια σχεση γεματη παθος :hahaha::lol:

ξεχασα να προσθεσω οτι η κοπελια θα μεταμορφωθει σε γατακι (και stalker μαζι) αφου δει το κρεσεντο του m-21

Δημοσιευμένη  εικόνα

#445 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 18:32

ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! SupG18, dude, don't say that. Ποτέ. Εγώ θέλω να δω την κοκκινομάλλα με κάποιον αλλά όχι την Na. Τη θεωρώ too much για τα νεύρα του Μ-21. Μια χαρά ταιριάζει η κοπέλα με τον An που την ηρεμεί όταν πρέπει. Αν γίνει σχέση με τον άλλο θα είναι μικροβιέστατη και παρόλο που θα ναι μια σχέση με πάθος θα ναι και μια σχέση λάθος απ'όλες τις πλευρές. Abuse much?

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#446 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 19:35

Αγχωτικό αυτό το chapter...όχι οτι φοβάμαι για τη ζωή του Rai,the true Noblesse will not fall so easily,αλλά γιατί αν οι επικείμενες μάχες είναι τόσο δύσκολες είτε θα ζοριστεί ο Franke με τους υπόλοιπους για να μην αναγκαστεί να παλέψει ο Rai (οπότε μπορεί να ξαναβγεί ο κακός εαυτός του Franke) είτε θα παλέψει ο Rai και μπορεί να χρειαστεί να ξαναπέσει σε λίθαργο προκειμένου να αναπληρώσει τις δυνάμεις του...Δε μ'αρέσει κανένα από τα 2 σενάρια.:nanana:

Επίσης τι άκυρο close up στον Takeo και στην κοπέλα με τα κόκκινα μαλλιά ήταν αυτό? Θα μας βγουν και συγγενείς στο τέλος?

Δε νομίζω να τίθεται θέμα συγγένειας,αλλά μήπως όταν ήταν όλοι μαζί στη union γνωρίζονταν (όχι απαραίτητα romance) και ξέρει ο Takeo πως πχ δεν είναι ο τούμπανος το βαρύ πυροβολικό αλλά η τύπισσα (always fear the silent one)?

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#447 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 19:40

Νομίζω ότι ειδικά το ενδεχόμενο με τον Frankenstein γίνεται τόσο foreshadowed όσο παράλληλα προσπαθούν να δείξουν ότι δε θα γίνει επειδή ο Rai δεν το θέλει. Ακόμα, δεν τον βλέπω να πεθαίνει ή να πέφτει σε λήθαργο αλλά τον βλέπω να τα βρίσκει σκούρα σε καμιά μάχη, με την έννοια ότι θα έχει πολλές side effects αυτήν την φορά.

:kakaka: Always the silent ones. Και προς θεού δε μίλησα για romance μεταξύ τους...ακόμα. Αλλά θα μ'άρεζε. Θα θελα να δω λίγο. Το ζητάω πολύ τώρα τελευταία στο συγκεκριμένο και δε μ'αρέσει. Χμ...τέλος. Δεν ξαναζητάω.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#448 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 19:43

Spoiler:

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#449 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 19:45

Διάβασε κανένα yaoi ρε FAI να είσαι καλυμμένη από romance,να μην το ζητάς παντού.:hahaha:(Yes,yes,come to the dark side...)
Εγώ θα συνεχίσω να ζητάω ενεργή συμμετοχή Regis και Seira.2 nobles,1 clan leader και τους έχουμε να πλένουν πιάτα???:yellowcard:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#450 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 19:45

Ξύλο, όπως λες κι εσύ. Not healthy man, not healthy.

Dark Elf, δε θέλω yaoi. Het pairing θέλω.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai