Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

NOBLESSE

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#406 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 22 December 2011 - 01:17

Nομίζω πως η αποστολή της θα παραμείνει στον αυστηρό ρόλο που ήδη της έχει δώσει η Na. Δεν νομίζω να κάνει κάτι παραπάνω ειδικά αν ο άλλος δεν της δώσει το ΟΚ. Φαίνεται να τον εμπιστεύεται περισσότερο απ'όλους.

Α ναι ξέχασα. Συν στον επιστήμονα της KSA γιατί πήγε να τους την πει!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#407 magicofantasy

magicofantasy

♥ ☯ ✦ ★ ╋ ♠ ☾ ♣

• Members
  • 130 posts

Posted 26 December 2011 - 17:44

hahahahah ,the new chapter is good , μου αρεσε η μαχη και ο takeo εμφανιστηκε στην πιο καταλιλι στιγμη , ανιπομονο για την επομενη ευδομαδα , , ελπιζω να μην το παραλιψουν λογο πρωτοχρονιας ......^__^
Posted Image

#408 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 27 December 2011 - 12:28

Ja ja ja ja; Takeo is the silent power!
Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#409 magicofantasy

magicofantasy

♥ ☯ ✦ ★ ╋ ♠ ☾ ♣

• Members
  • 130 posts

Posted 09 January 2012 - 17:43

ο καημένος ο franky
Spoiler:

Posted Image

#410 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 10 January 2012 - 12:21

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#411 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 10 January 2012 - 15:24

Για όσους δεν βρήκαν link ακόμη μεταφρασμένο:
http://www.mangadog.com/noblesse/218/1/

Spoiler:

#412 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 13 January 2012 - 17:05

Spoiler: Χα!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#413 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 13 January 2012 - 17:06

Πρέπει να αρχίσουν να post-αρουν περισσότεροι εδώ....
Είναι εξαιρετικό manhwa..
Για το chapter,ελπίζω ο'τι η Cerberus θα ψάξει τον Frank για να δούμε μια καλή μάχη..

Spoiler:

#414 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 13 January 2012 - 17:15

Μάριε, έλα να ξεκινήσουμε εξτρατεία υπερ του Noblesse! :hahaha:

Βέβαια παλιά υπήρχαν περισσότεροι εδώ μέσα...Χμ...Επίσης, είμαι η μόνη που θέλει να δει την κοκκινομάλλα σε δράση καθώς κι εκείνον τον τύπο με τις γρατζουνιές από τον Κέρβερο (rawwwr)? Me likes them new characters~!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#415 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 posts

Posted 13 January 2012 - 17:20

Βέβαια παλιά υπήρχαν περισσότεροι εδώ μέσα...Χμ...Επίσης, είμαι η μόνη που θέλει να δει την κοκκινομάλλα σε δράση καθώς κι εκείνον τον τύπο με τις γρατζουνιές από τον Κέρβερο (rawwwr)? Me likes them new characters~!

υποπτευομαι οτι τουλαχιστον ενας δυο απο αυτους θα εχουν fail ικανοτητες και θα ξενερωσουμε..

εγω παντως αυτον που θελω να δω ειναι τον μαυρο να καταστρεφει τιποτα οπως κανενα σχολειο ας πουμε..

#416 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 13 January 2012 - 17:22

Οκ,είμαι μαζί σου:D

O Kaye και η Rozaria,είναι αρκετά δυνατοί για την Cerberus...Το ίδιο συμβαίνει και με τον Frank αλλά θα είναι καλύτερα να τους πολεμήσει μόνος του,μπας και δούμε μια μάχη της προκοπής...

Spoiler:

#417 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 13 January 2012 - 17:25

:oo: Το σχολείο που με τόσο κόπο ο Franky έκτισε με τα λεφτά και τον ιδρώτα των ανθρώπων που πλήρωσε? Λες και δεν είναι αρκετό πουτου καταστρέψανε έναν ολόκληρο τοίχο, άκαρδε άνθρωπε!

Δεν νομίζω να είναι fail παρόλαυτα, φαίνονται αρκετά δυνατοί κι όλοι ξέρουμε πως σε κάθε νέο arc παίρνουμε και level up στους εχθρούς. Επίσης, να στρεσσάρω ότι ο μαύρος φαίνεται πολύ ούγκα και άμυαλος. Do not want.

Oh look; he knows their names! Bow to him everyone! :nod:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#418 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 13 January 2012 - 19:03

Εγω παντως συνεχιζω να το παρακολουθω παροτι εχω καιρο να γραψω εδω :P

η αληθεια ειναι οτι σε καθε chapter παραμενει ενδιαφερον και οτι υπαρχει αγωνια για τις επομενες μαχες παροτι ξερουμε οτι ο rai ειναι τουμπανακι :slash:

Posted Image

#419 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 13 January 2012 - 19:16

Δεν έχει σημασία που ο Rai είναι τούμπανο κανονικά. Σ'αρέσει να ξέρεις πως ότι μ@λακία και να κάνουν οι "κακοί" θα πεταχτούν αυτοί οι δύο και θσ τους βάλουν στη θέση τους όσο και να παλεύουν. Και χαίρεσαι που βλέπεις τούτους τους ηλίθιους να πεθαίνουν ή να νικούνται. Εξάλλου, πες μου, δεν περιμένεις κάθε φορά να δεις τον Franky ή τον Rai να μπαίνει στη μέση και να τους βάζει στη θέση τους? Επίσης, μ'αρεσουν όλες οι μάχες ακριβώς επειδή πάντα υπάρχει κάτι ενδιαφέρον.

Επίσης, θέλω λίγο romance στο Noblesse -αλλά σε κωμική μορφή ε, κι όχι σε φάση shounen ai εννοείται- πχ θα μ'άρεζε αν έκανε τον Franky playboy, τον Rai να ερωτευόταν καμιά καημένη που για κάποιο λόγο να μην έπρεπε να την ερωτυτεί ή να μην του ταίριαζε ή να βλέπαμε επιτέλους αν οι προσπάθειες του ShinWoo απέφεραν καρπούς. Και θέλω κι ένα pairing για τον Μ-21, καμιά κοπελίτσα normal ας πούμε και να μην έχει σχέση με τα πειράματα. Θελώ πολλά??? (ναι αλλά και τι μ'αυτό?)

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#420 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 13 January 2012 - 19:23

Μπορεί ο Rai να'ναι τουμπανάκι (το ίδιο και ο Franke) αλλά ξέρουμε πως εκτεταμένη χρήση δύναμης έχει και συνέπειες(αν και για τον Rai ακόμα δεν ξέρουμε ποιό είναι το πρόβλημα).
Θέλω οι φουσκωτοί (δε θα μπω καν στον κόπο να μάθω τα ονόματα τους :P) να παλέψουν με το τρίο ή/και με Seira και Regis(να δούμε τις δυνάμεις όλων να εξελίσονται) και μετά one on one Yuri-Franke.

Και για το chapter,ένα έχω μόνο να πω....ΠΕΣ ΤΑ M21,ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!:kakashithumbup:

edit:F.A.I. ,το μόνο romance που δέχομαι είναι Shinwoo x Seira.Δεν ταιριάζει romance στον Rai και ο M21 παραείναι slow στον συγκεκριμένο τομέα.:P

Posted Image
Does this darkness have a name?