Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

NOBLESSE

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#421 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 13 January 2012 - 19:43

Μπορεί ο Rai να'ναι τουμπανάκι (το ίδιο και ο Franke) αλλά ξέρουμε πως εκτεταμένη χρήση δύναμης έχει και συνέπειες(αν και για τον Rai ακόμα δεν ξέρουμε ποιό είναι το πρόβλημα).
Θέλω οι φουσκωτοί (δε θα μπω καν στον κόπο να μάθω τα ονόματα τους :P) να παλέψουν με το τρίο ή/και με Seira και Regis(να δούμε τις δυνάμεις όλων να εξελίσονται) και μετά one on one Yuri-Franke.

Και για το chapter,ένα έχω μόνο να πω....ΠΕΣ ΤΑ M21,ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!:kakashithumbup:

edit:F.A.I. ,το μόνο romance που δέχομαι είναι Shinwoo x Seira.Δεν ταιριάζει romance στον Rai και ο M21 παραείναι slow στον συγκεκριμένο τομέα.:P

Ο Rai,αντιμετωπίζει προβλήματα επειδή κοιμόταν για πολύ καιρό....Αυτό μπορεί να επηρεάσει την μάχη με την Cerberus...Και ο Frank όσο δυνατός κι αν είναι δεν μπορεί να τους φάει μόνος του...

Spoiler:

#422 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 13 January 2012 - 19:56

Allow me to refute that. Αν ο Franky αντιμετωπίσει όλους τους Cerberus μόνους του δε νομίζω να χάσει. Αμφιβάλλω να είναι τόσο καλοί όσο ο Rajack, αδερφός του Grandpa-Rael. Ή και να είναι όταν έχεις τον ένα μαζί με τον αδερφό του και τους άλλους τρεις τότε είσαι καλά. Επίσης, δε μου φαίνονται και οι εξυπνότεροι.

Ναι, ο Rai έχει το πρόβλημα από το γεγονός ότι είχε ξυπνήσει πρόσφατα αλλά ας σκεφτούμε λίγο...με ποιον τα έβαλε προσφάτως και παραλίγο να νικήσει? Α ναι, την Raskeria, την άρχοντα της Lukedonia που στην ουσία είναι η πιο δυνατή Noble. Και ξέρουμε ότι ακόμα κι ο δυνατότερος άνθρωπος του Σωματείου έχει την ίδια δύναμη με έναν δυνατό noble αλλά σίγουρα όχι τον δυνατότερο. Άρα, νομίζω ότι τους έχουν.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#423 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 13 January 2012 - 20:19

ο shinwooo θα το ριξει το γκομενακι ειμαι σιγουρος :kakaka:

Posted Image

#424 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 13 January 2012 - 20:28

Ha ha, μακάρι, μου αρέσει το pairing Seira-ShinWoo-...wait a minute. Εσύ λες την Seira ή την άλλην που είναι φίλοι από παιδιά? Cause that ship has sailed long ago man! xD

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#425 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 13 January 2012 - 21:10

Allow me to refute that. Αν ο Franky αντιμετωπίσει όλους τους Cerberus μόνους του δε νομίζω να χάσει. Αμφιβάλλω να είναι τόσο καλοί όσο ο Rajack, αδερφός του Grandpa-Rael. Ή και να είναι όταν έχεις τον ένα μαζί με τον αδερφό του και τους άλλους τρεις τότε είσαι καλά. Επίσης, δε μου φαίνονται και οι εξυπνότεροι.

Ναι, ο Rai έχει το πρόβλημα από το γεγονός ότι είχε ξυπνήσει πρόσφατα αλλά ας σκεφτούμε λίγο...με ποιον τα έβαλε προσφάτως και παραλίγο να νικήσει? Α ναι, την Raskeria, την άρχοντα της Lukedonia που στην ουσία είναι η πιο δυνατή Noble. Και ξέρουμε ότι ακόμα κι ο δυνατότερος άνθρωπος του Σωματείου έχει την ίδια δύναμη με έναν δυνατό noble αλλά σίγουρα όχι τον δυνατότερο. Άρα, νομίζω ότι τους έχουν.

Κανεις λαθος..Ο πιο δυνατος noble ειναι ο Rai...Ειναι ο True Noblesse:D
Ειναι πανω απο ολους.
Αμα αυτη η ομαδα ειναι στο ιδιο επιπεδο με τον ξανθο με τα γυαλια,τοτε ο Frank θα εχει μεγαλο προβλημα..

Spoiler:

#426 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 13 January 2012 - 21:19

Ο Rai είναι ο Noblesse που είναι κάτι εντελώς σε άλλη κατηγορία. Η Raskeria είναι η πιο δυνατή από τους απλούς.

Ξανθό με τα γυαλιά? Και τον Yuri φάνηκε να τον είχε o Franky...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#427 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 13 January 2012 - 21:24

Ha ha, μακάρι, μου αρέσει το pairing Seira-ShinWoo-...wait a minute. Εσύ λες την Seira ή την άλλην που είναι φίλοι από παιδιά? Cause that ship has sailed long ago man! xD

Την seira λεω :lovulovu::riiight:

Posted Image

#428 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 13 January 2012 - 21:25

Ο Rai είναι ο Noblesse που είναι κάτι εντελώς σε άλλη κατηγορία. Η Raskeria είναι η πιο δυνατή από τους απλούς.

Ξανθό με τα γυαλιά? Και τον Yuri φάνηκε να τον είχε o Franky...

Πρεπει να υπαρχουν και καποιοι ικανοι να κοντραρουν τον Frank...
Και νομιζω οτι ο Yuri μαζι με την ομαδα μπορει...

Spoiler:

#429 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 13 January 2012 - 21:40

Sup, we agree!

Μαρίε...ε μπορεί να χεις δίκιο. Δεν είναι και superman εν τέλη. Αλλά όσο να ναι και οι τρεις θα βοηθήσουν κι ας μην ξεχνάμε και τους δύο nobles από πίσω!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#430 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 13 January 2012 - 21:45

Sup, we agree!

Μαρίε...ε μπορεί να χεις δίκιο. Δεν είναι και superman εν τέλη. Αλλά όσο να ναι και οι τρεις θα βοηθήσουν κι ας μην ξεχνάμε και τους δύο nobles από πίσω!

Πρεπει να δουμε και μια μαχη της προκοπης....Η και μια μαχη χωρις τον Rai να επεμβαινει...
Ωρα να δουμε τι μπορουν οι αλλοι να κανουν χωρις τον Rai...

Spoiler:

#431 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 13 January 2012 - 22:05

^ agreed, completely. Απλώς δεν τον βλέπω από τον χαρακτήρα του να μην επεμβαίνει αν ειδικά ο Franky πάει να πάθει κάτι. Του χει αδυναμία όπως και να το κάνουμε!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#432 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 13 January 2012 - 22:44

^ agreed, completely. Απλώς δεν τον βλέπω από τον χαρακτήρα του να μην επεμβαίνει αν ειδικά ο Franky πάει να πάθει κάτι. Του χει αδυναμία όπως και να το κάνουμε!

Νομιζω οτι,ειτε ο Rai δεν 8α πλακω8ει καθολου και θα αφισει τους αλλους να κανουν κατι,η οτι θα μπει στην μαχη και μετα κατι θα γινει με την υγεια του.

Spoiler:

#433 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 17 January 2012 - 10:29

Damn, Dark Elf τώρα είδα το edit σου. Ε, κοίτα, και να μην "κολλάει" στον Rai, όπως λες κι εσύ ο ShinWoo τι? Μπακούρι θα μείνει εν τέλη? Και μην αδικείς τον Μ-21. Δεν είναι αργός επειδή είναι χαζός ή oblivious ακριβώς αλλά επειδή έχει εντελώς άλλα πράγματα στο μυαλό του. And can you blame him for that?

On to the new chapter~!
Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#434 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 17 January 2012 - 14:32

Καλο chapter,η Cerberus 8α φαει καλα...Χαχαχα,o Rai και ο Frank Θα τους κανουν καλα:P

Spoiler:

#435 magicofantasy

magicofantasy

♥ ☯ ✦ ★ ╋ ♠ ☾ ♣

• Members
  • 130 posts

Posted 17 January 2012 - 14:47

εγω νομιζα πως ηταν καπως βαρετο chapter , εάν δεν δείξουν συντομα λιγο απο Rai , Franky η τα παιδιά θα ξενερωσω , τουλαχιστον ειδαμε μια δοση απο το τριο και τον Regis...........
Posted Image