Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

NOBLESSE

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#256 magicofantasy

magicofantasy

♥ ☯ ✦ ★ ╋ ♠ ☾ ♣

• Members
  • 130 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2011 - 20:25

BADASS FRANKE!!!BADASS RAI!!!(απ'όσο μπορώ να καταλάβω χωρίς να ξέρω κορεάτικα:kakaka:)
Ο Rael χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια στα 4 ξεκάθαρα ηττημένος..!:hahaha:Και τώρα η σειρά του Rajak.Εδώ θα έχουμε ωραιότατη μάχη.
Υποψιάζομαι δε,ότι ο Rajak αποκάλυψε κάτι για τον Franke (εκεί που έχει μείνει παγοκολώνα ο Rael)..ή απλά είναι η φαντασία μου.Ελπίζω να μην είναι το 2ο.

απλος νομιζω πως ο Rajak του ειπε πως δεν εχει καμια ελπιδα να κερδισει τον franky και ο Real εμεινε κολωνα γιατι του το ειπε ο αδερφος του , αρα κατι θα ξερει εκεινος , συνιδιτοποιησε διλαδι πος δεν εχει ελπιδα ..... αφου στην αρχη τραβιοταν να πολεμήσει τον franky για να ολοκληρώσει την μαχη που εχουν αφησει παλια στην μεση τωρα με τα λογια του Rajak το καταλαβε ..... 0% chinese to win the battle
απο την αλλη νομιζω πως ο franky εχει ελπιδες να κερδισει

okay.. here is a measely translation of what happened between Rai and Rajak..

Rajak says.. "no one leaves here" ... Rai is just in front of him.. then Rai gets past Rajak in that split second.. and Rajak is stunned.. he thinks.. I am the leader of Kertia clan.. how could he get past me??? Its unbelievable..

Rai says .. " I remember your previous leader. He was quiet and there was proof of sense. Its a pity we can't see him anymore." *sorry this makes not much sense but jumble the words and interpret however)

και αυτο
franky tells rai to go ahead.. he doesn't need to use powers here..
rai says .. he is a relative of the kertia clan leader.. (i thinks he's referring to ex-leader) and is his legacy.. okay frankenstein i entrust you.. let us not hesitate since they are opponent afterall.. i unseal your powers

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 06 Ιούνιος 2011 - 20:38
merged

Δημοσιευμένη  εικόνα

#257 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2011 - 22:25

πωππω πολυ μαγκια να ουμε!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#258 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 03:20

daaaaaaa
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#259 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 13:55

Αντε επιτελους το μυξιαρικο μπηκε στην θεση του. Σειρα εχει ο μεγαλος αδελφος, κ φαινεται οτι θα ειναι πολυ καλη μαχη. Αν κ ολοι ξερουμε οτι ο Frank δεν χαμπαριαζει.
Τι να πει κανεις κ για τον Rai, ο τυπος εγραψε για ακομα μια φορα:kakaka::kakaka::kakaka::kakaka:
Ερωτηση: Απο ποτε εχει προβλημα ο Rai με την πανσεληνο????

#260 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 14:23

Εξ αρχής υπήρχε ένα θεματάκι με τις δυνάμεις του Rai...αλλά δεν ξέρω πως μπορεί να κολλάει η πανσέληνος.
Αναρωτιέμαι...πόσο μικρός είναι ο Rajak για να μην ξέρει ούτε τον Franke ούτε τον Rai.Ο πατέρας του πάντως πρέπει να'ταν badass και να νίκησε τον Franke (δεν μπορω καν να το φανταστώ!).Άντε πάλι μια βδομάδα αναμονή.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#261 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 15:10

η πανσελληνος ηταν αναγκαια για να μπει στον ναο που ειχε στην επαυλη του , απο οτι ξερουμε ο rai παει να δει τον ταφο του πρωην lord ο οποιος μπορει να ειναι και αυτος μεσα σε ναο και να χρειαζετε η πανσελληνος για να ανηξει.....

ωραιο το chapter , προμηνυεται καλη μαχη.Ο frank και ο rai ηταν γνωστοι λογικα στην γενια του gedujel οποτε δεν νομιζω να τους ξερει κανεις αλλος εκτος απο αυτον και την lord

btw απο τα λογια του frank καταλαβα οτι παροτι ειναι clan leader ο rajak ειναι μικρος ακομα και δεν μπορει να τον κερδισει...πραγματικα εχω μεγαλη απορια στο ποσο δυνατοι ειναι ο frank και ο rai (ουσιαστικα τον rai δεν τον εχουμε δει να πολεμαει καν, αφου χρησιμοποιει μονο mind control και blood field ως τωρα ......) και ποιοι πραγματικα ειναι...

ps: οντως ξεχασα να το γραψω , παροτι η siera εχασε ο reaper ηταν τρελα :kill4u:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από SupG18: 07 Ιούνιος 2011 - 19:26

Δημοσιευμένη  εικόνα

#262 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 16:30

^ Συμφωνώ απολύτως.

Πολύ ωραίο τσάπτερ, με ωραίες μάχες (Seira was :lovulovu: and the reaper was also imba :P), γεμάτες ένταση και ωραίους διαλόγους.

Επίσης, με όλη την καλή διάθεση που κατέχω, μπορεί ο Rael απλώς να πεθάνει; Να ησυχάσει και το κεφάλι μας. Σαν μύγα μπλέκεται παντού.
とにかく O Franke τότε δεν νομίζω να έχασε έχασε. Απλά μας είπε ότι ρίσκαρε τη ζωή του.
Και από το στυλ των Kertia, καταλαβαίνω πόσο επικίνδυνο μπορεί να γίνει το assasin-style. Σίγουρα θα δούμε όμορφη μάχη.

Η εντύπωση πάντως, ότι ο Franke και ο Cadis δεν χρησιμοποιούν την πραγματική τους δύναμη, παραμένει. Σίγουρα πράγματα.

Ευτυχώς όμως έχει "ψωμί" ακόμα η υπόθεση.

Εξαιρετικά. ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΡΑ! :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#263 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2011 - 00:32

Damn the exams! Έχω αρχίσει να παραμελώ τις ασχολίες μου~! Γκρρρρρ...

Αλλά στα του chapter τώρα... Ο χο χο χο, πως μ'άρεσε που μέχρι κι ο ίδιος του ο αδερφός του τη λέει πλέον για το πόσο άχρηστος είναι, η μικρή ξανθόψηρα! "Αν πραγματικά δε μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά δύναμ μεταξύ σας, αυτό δείχνει ακόμα περισσότερο πως δεν είσαι ο διάδοχος" :kakaka: Καιρός ήταν να τον κάνει κάποιος να σκάσει επιτέλους...Πάντως ο πρώην αρχηγόςπ πρέπει να ήταν βαρύ πυροβολικό αν σκεφτούμε και το ότι δυσκόλεψε και τον Frankenstein...Αλλά να πει ότι ούτε καν ο Rajak έχει την ικανοποιητική εμπειρία, πω πω, τρελαίνομαι να δω τις πραγματικές του ικανότητες, αν σκεφτούμε ότι κι οι δυο βγάλανε soul weapon με το καλημέρα! Αχ θέλω να δω κι άλλο, δεν έφτασε αυτήν τη βδομάδα, δεν έτασε με τίποτα!

Επίσης δεν ξέρω ποια είναι ή μπορεί να είναι η σχέση του Rai και της πανσέληνου αλλά θα το δώσω κι εγώ στο θέμα με τον προηγούμενο lord κι όχι κάτι για τις δυνάμεις του ή ακόμα και του Frankenstein, δεν ξέρουμε στο κάτω κάτω (εφόσον ο συγγραφέας αρέσκεται στο να μας βασανίζει με άπειρα cliffhangers και πυροβολώντας μας με τέτοιες προτάσεις που δεν ξέρουμε τι στο καλό λέει). Πάντως κύριος, έτσι? Την είπε και στον Rajak ότι μιλάει πολύ -κι αυτό το λέει ο άνθρωπος που έχει για υπηρέτη τον Frankenstein, θεέ μου τι ειρωνία!- ειδικά σε σύγκριση με τον πατέρα του. Ε χε χε...Σοκ πάντως ο νέος αρχηγός της Kertia αλλά τουλάχιστον ούτε στο ελάχιστο όσο ενοχλητικός όσο ο αδερφός του -δόξα σοι-. Οφείλεται στην ανώτερη εξυπνάδα τυ λέω εγώ. xD

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#264 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2011 - 00:48

Damn the exams! Έχω αρχίσει να παραμελώ τις ασχολίες μου~! Γκρρρρρ...
Επίσης δεν ξέρω ποια είναι ή μπορεί να είναι η σχέση του Rai και της πανσέληνου

http://egscans.com/Manga_Viewer/Noblesse_100-/Chapter_179 ο ναος του rai ανοιγει μονο οταν εχει full moon , ο ιδιος ναος χρησιμοποιετε οταν θελουν να πεσουν για υπνο , λογικα ο ταφος του παλιου lord θα ειναι σε εναν ιδιο ναο που θα ανοιγει μονο οταν εχει πανσεληνο (ξερουμε ειδη οτι ο rai παει στον ταφο του και λογικα γιαυτο του ειπε ο frank να βιαστει)

ps:η εικονα ειναι στο παραπανω chapter στην σελιδα 18

Δημοσιευμένη  εικόνα

#265 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2011 - 10:24

Xμ...+2 στον φίλο SupG18 για την βοήθεια και για τη μνήμη! Το χα ξεχάσει! Και μάλλον έχεις δίκιο, αφού του ενός noble -έστω noblesse- ανοίγει μόνο την πανσέληνο λογικά και του άλλου τότε θα ανοίγει γιατί αν αυτοί κάτι έχουν κοινό μεταξύ τους αυτό σίγουρα είναι τα έθιμα! Οπότε λογικά αυτό θα είναι! Ουουουου, άντε να δούμε τώρα τι θα δείξει στο επόμενο! Λέτε να επιστρέψει σε LL/Karias/Frankenstein ή να συνεχίσει με τη μάχη και να μας δείξει καιτιθα κάνει ο Rai? Ότι και να ναι πρέπει να τα δούμε όλα! Αν κι εγώ θα προτιμούσα να συνεχίσει μ'αυτούς τους δύο γιατί πολύ τους είχε παραμελήσει τόσο καιρό. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε κιόλας αλλά εγώ με το που είχε δει Frankenstein/Rai στο τέλος του προηγούμενου chapter μόνο πανό που δεν έβγαλα!Επιτέλους εμφανίστηκαν οπότε θέλω να δω και τι θα γίνει παρακάτω :if:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#266 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2011 - 10:31

Δε νομίζω ότι θ'αφήσει στη μέση μάχη Rajak/Franke,αν και θα'θελα να δούμε λίγο Rai.Επίσης θέλω να δω αν όντως ο Karias πήγε τον Regis να δει τον Gejutel.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#267 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2011 - 11:39

Kαλά, τους έχω ικανούς να μας αφήσουν τη μάχη στη μέση μόνο και μόνο για να μας κρατήσουν σε αγωνία αλλά κι εγώ νομίζω ότι θα δείξει τουλάχιστον μια σελίδα της μάχης.

Εγώ θέλω να δω τι έκανε ο Karias γενικότερα γιατί δε νομίζω να ΜΗΝ κράτησε την υπόσχεσή του, φάνηκε τέτοιος άνθρωπος. Εδώ αν σκεφτούμε πως πήρε τέτοιες αποφάσεις για να κάνει κιόλας την πρόταση στον Regis τότε σίγουρα πρόκειται να το κάνει απλώς με τον δικό του πρσωπικό -frilly- τρόπο.

Btw, DarkElf, I see new avata~r! :kakaka:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#268 magicofantasy

magicofantasy

♥ ☯ ✦ ★ ╋ ♠ ☾ ♣

• Members
  • 130 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2011 - 16:32

παιδια να ρωτησω κατι , ισως να ειναι χαζή η ερώτηση ομως τι soul weapon εχει ο Rai ξερει κανεις???

μεχρι τωρα εχουμε δει μονο 6 απο αυτα
http://noblesse.wikia.com/wiki/Soul_Weapon soul weapons
http://noblesse.wikia.com/wiki/Timeline noblesse history
http://noblesse.wikia.com/wiki/Noblesse_Terminology Terminology
http://noblesse.wikia.com/wiki/Category:Lukedonia Lukedonia
http://noblesse.wikia.com/wiki/Special:NewFiles Noblesse wiki

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από magicofantasy: 08 Ιούνιος 2011 - 16:45

Δημοσιευμένη  εικόνα

#269 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2011 - 16:46

^ Προς το παρόν δεν έχει. Δεν ηταν αρχηγός κάποιας clan, αλλά το σπαθί Ragnarok θα ήθελε ο παλιός ο Λόρδος να το δώσει στον Rai.
Άλλωστε αναφέρθηκε ότι δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#270 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2011 - 16:46

Καθόλου μα καθόλου χαζή ερώτηση φίλε/φίλη magicofantasy. Ίσα ίσα που δεν ξέρουμε και σπάμε το κεφάλι μας να μάθουμε. Δεν έχει πει κάτι ακόμα ούτε ο ίδιος ούτε ο Frankenstein αλλά λογικά θα έχει κάτι κι αυτός...τώρα το τι μπορεί να είναι...?

Αλλά πρέπει να σχολιάσω: oh my effing God, Noblesse wiki? Wow! Δεν είχα ιδέα.

Edit: ninja'd by Night Wizard Seal. xD

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai