Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Giant Killing

• Please log in to reply
108 replies to this topic

#16 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 posts

Posted 07 April 2010 - 12:35

Πωωωω η σειρα φαινετε γαματη......

Posted Image

#17 Keiki

Keiki

Your average weirdo

• Members
  • 280 posts

Posted 07 April 2010 - 15:57

Το είδα πριν λίγο. Δεν είμαι καθόλου fan των sport anime, και ούτε καν με ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο σαν άθλημα, θα το συνεχίσω όμως γιατί φαίνεται αρκετά καμένο και διασκεδαστικό.
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#18 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 April 2010 - 16:05

Για torrent για το πρώτο πατάτε εδώ [FFFpeeps].

Επανέρχομαι με εντυπώσεις.

Εdit: Πάρα πολύ καλό το πρώτο επεισόδιο. Όπως είπα και πριν δεν έχω επαφή με τον χώρο (thanks Nikos1451 for the offside video) αλλά παρόλαυτα το βρήκα πολύ ενδιαφέρον και ευχάριστο. Η ιστορία δεν είναι μέχρι στιγμής κάτι το ρηξικέλευθο αλλά δεν έχει κάτι το ενοχλητικό.

Καλό animation και πολύ ευχάριστα και ζωντανά τα Opening και ending.

*thumbs up from me on this one*

Edited by iristella, 07 April 2010 - 18:05.

#19 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,228 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 07 April 2010 - 20:56

τραγικο ανιμε...
απαραδεκτο σχεδιο... μου θυμιζει κατι παρακμιακα αμερικανογαλλικα τυπου κινουμενα που βαζει το STAR/ALTER

p.s. wtf is going on with their noses?
Posted Image

#20 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 07 April 2010 - 23:03

Το πρώτο επεισόδιο ξεπέρασε τις προσδοκίες μου! Φοβόμουν πολύ οτι το animation στον αγωνιστικό χώρο θα ηταν απογοητευτικό μα ευτυχώς έκανα λάθος. Ωραίος και ο σύνδεσμος οπαδών που είχε κόντρα με τη διοίκηση στη πρόσληψη του Takeshi.
Spoiler:

#21 Saf520

Saf520

Περιστασιακός χρήστης anime ουσιών

• Members
  • 154 posts

Posted 08 April 2010 - 09:22

Για σπορ ανιμε νομιζω οτι ειναι αρκετα καλο !!! Σχετικα καλο animation (απομενει να τους δουμε βεβαια κ μεσα στο γηπεδο οπου λογικα θα αποκτησω ολκληρωμενη αποψη ) !!!

Σεναριακα τωρα, αρκετα καλη ιδεα (καλα μην περιμενετε κ τιποτα το υπερβολικα πρωτοτυπο,τι δλδ να πεσουν κατηγορια, δεν θα εβγαινε κ ωραιο. Θα τους δουμε μεχρι την κατακτηση του πρωταθληματος ) με το στορι να επικετρωνεται στον προπονητη κ οχι στους παικτες (οπως συνηθως ) !!!

Τεσπα, θα δουμε στην συνεχεια !!! Με ενα επεισοδειο στα χερια μου ειναι πολυ νωρις για να βγαλω συμπερασμα !!

sigpic10697_5.gif

#22 BankaiZoro

BankaiZoro

Starting...

• Members
  • 23 posts

Posted 08 April 2010 - 16:44

Ωραίο το 1ο επεισόδιο...

Spoiler:

#23 sirQuackly

sirQuackly

Ανεμιστήρας

• Members
  • 99 posts

Posted 08 April 2010 - 23:36

Αρκετά καλό animation,σενάριο τίποτα το πρωτότυπο,αλλά όντας πρώην(και νύν~ίσως)φίλαθλος μου άρεσε.Σύνέχισα και στο manga 2-3 κεφάλαια να δω τι παίζει και νομίζω ό,τι θα το συνέχισω στο anime.Mου αρέσει που έχουν βάλει πραγματικούς χορήγους(nike,adidas)και πραγματικές ομάδες...(ή ΕΤU βέβαια δεν υπάρχει,ε;)
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#24 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 09 April 2010 - 11:31

Πολυ ευχαριστο το πρωτο ep.
Kλασικα τα αnime για μια ακομα φορα καταφερνουν να παρουσιαζουν αθληματα για τα οποια εχω χασει προ πολλου το ενδιαφερον μου,με ομορφο τροπο.

Το σχεδιο μαρεσε,εχει κατι το ιδιαιτερο και ταιριαζει στη θεματολογια.Η φωνη του Ταkeshi πολυ πετυχημενη και τα op/end συμπαθητικα.Το κιθαριστικο κομματι που επαζε λιγο πριν τελειωσει το εp ηταν επισης γαματο.
Τωρα το σεναριο πρωτοτυπο δεν το λες αλλα τουλαχιστον βλεπουμε και μια φορα sports anime που ο πρωταγωνιστης ειναι trainer/προπονητης ομαδας.Περιμενω να δω,οχι τοσο εντυπωσιακες φιγουρες κλπ αλλα πιο πολυ στρατηγικες,κολπα και εξυπνη χρηση των κανονων του ποδοσφαιρου.
Για να δουμε...
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#25 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 10 April 2010 - 10:38

Περιμενω να δω,οχι τοσο εντυπωσιακες φιγουρες κλπ αλλα πιο πολυ στρατηγικες,κολπα και εξυπνη χρηση των κανονων του ποδοσφαιρου.
Για να δουμε...

Δλδ, One Outs, αλλά με ποδόσφαιρο; Άμα παίξει τέτοιο πράγμα, έστω και σε μικρό βαθμό, θα το ξεκινήσω και εγώ.

#26 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 12 April 2010 - 19:04

Spoiler: Επεισόδιο 2

Edited by Nikos1451, 13 April 2010 - 12:58.

#27 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 12 April 2010 - 19:45

Spoiler:

Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#28 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 12 April 2010 - 20:09

Spoiler:

#29 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 13 April 2010 - 12:41

Ειδα το πρωτο επεισοδιο και μου φανηκε αρκετα promising (δεν εχω διαβασει το manga), ελπιζω να δουμε τακτικες και στρατηγικη (αφου ειναι πρωταγωνιστης ο προπονητης).

Παντως η ομαδα φαινεται τυπικο παραδειγμα ελληνικης που αλλαζει τους προπονητες συνεχεια...

Σωστο το επιχειρημα σου αλλα απο την στιγμη που παλευει για την σωτηρια, εγω το βρισκω σωστοτερο να φτιαξει μια γρηγορη και σκληρη ομαδα, για να στηριχτει στην αμυνα και να κυνηγησει το γκολ με αντεπιθεσεις.

Spoiler:

Posted Image

#30 Saf520

Saf520

Περιστασιακός χρήστης anime ουσιών

• Members
  • 154 posts

Posted 13 April 2010 - 12:50

Ειδα σημερα το 2ο επεισοδιο κ νομιζω οτι θα συμφωνησω μαζι σας:
Spoiler:

sigpic10697_5.gif