Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
High School Of The Dead
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2010 - 18:46
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2010 - 19:04
Hρεμία HeLlRaiDeR όχι και 9 στο High School Of The Dead. Αν πάρει αυτό τόσο υψηλή βαθμολογία άλλα anime τι θα πρέπει να πάρουν 20?
Το 9 του HotD βασίζεται μόνο στο fan factor.Μπάζει από παντού,οι χαρακτήρες δεν έχουνε νόημα,το fanservice είναι ανούσιο και μπορώ να το θάβω για ώρες.Αλλά δεν θα πω αυτό που είχες πει εσύ αν δεν κάνω λάθος ότι πάει κρίμα το budget.Εμένα με διασκέδασε αφάνταστα (βοήθησε το ότι είμαι zombie φαν και διαβάζω καιρό το manga).Τα πραγματικά 9αρια βρίσκονται αλλού.
Το 9 του HotD είναι σαν το 9 του Code Geass.Και στο NGE βάζω 9.Καμία σχέση όμως.
PS:Obviously I'm a little biased.
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2010 - 20:17
Spoiler:
Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unknown to death.
Nor known to life.
Have withstood pain to create many weapons.
Yet, those hands will never hold anything.
So as I pray, 'Unlimited Blade Works'
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2010 - 20:45
Irristella τζαμπα μωρε καθεσαι και γκρινιαζεις και κανεις και ρανεις. το anime ειναι διασκεδαστικο και αυτο για μενα αρκει. αλλωστε κανεις δεν το αρχισε για το σεναριο, deep meanings και αλλα τετοια...
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2010 - 20:50
Το ότι είναι διασκεδαστικό δεν το αρνήθηκα ποτέ, ούτε και εγώ το ξεκίνησα για κάποιου είδους φιλοσοφική αναζήτηση απλά είδα το "9" του Hellraider και μου ήρθε κάπως. Αργότερα εξήγησε τι εννοεί βέβαια...
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2010 - 20:52
This! Τη δουλειά του την κάνει (και την ακυρίλα τουΟκ. ενα ικανοποιητικο για μενα τελος. περιμενω την νεα season αν και με βλεπω να ποιανω το manga.
Irristella τζαμπα μωρε καθεσαι και γκρινιαζεις και κανεις και ρανεις. το anime ειναι διασκεδαστικο και αυτο για μενα αρκει. αλλωστε κανεις δεν το αρχισε για το σεναριο, deep meanings και αλλα τετοια...
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2010 - 00:15
blabla
Spoiler:
1st meh
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2010 - 03:39
Well πρεπει να παραδεχτω οτι η σειρα στα τελευταια 3 or so επεισοδια βελτιωθηκε καπως,συγκριτικα με το αισχος που ειχε προηγηθει.
Μπορω να πω οτι,μην γνωριζοντας ακομα αν θα δουμε συνεχεια,το κλεισαν αρκετα καλα.Δηλαδη η αρχη του 12 πχ με τους SDF και τα anti-air missiles με εκανε να σκεφτω οτι αν ο mangaka το ειχε παρει σοβαρα εξ αρχης και ειχε αφησει τα school girls και τις λοιπες χαζομαρες θα μπορουσαμε να μιλαμε για μια καλη post apocalyptic σειρα για military/survival horror fans.Κριμα ομως που κατι τετοιο ποτε δεν εγινε και η σειρα μεχρι τελους αρνηθηκε πεισματικα να προσφερει το κατι παραπανω.
Ενα απο τα χειροτερα φετινα ανιμε για μενα.Δεν χρειαζεται καν να το βαθμολογησω(για καποιο περιεργο λογο σας επιασε ολους το μικροβιο του reviewer στα τελευταια posts
Στα του επεισοδιου τωρα.
Νταξ ρε φιλε,αφου δειχνεις που δειχνεις την sniper,βαλε και λιγο Tajima εκει να γουσταρω κομπαρσικο epicness xD
Επισης στο τελος,στη σκηνη με τον engineer.Kαλα ρε ειμαστε καλα?Δηλαδη να τον παρουν ως οδηγο εστω δεν το σκεφτηκαν?Προτιμησαν να τον αφησουν να πεθανει απο το να στριμωχτουν λιγο παραπανω στο τζιπακι?Και σιγα το στριμωγμα δηλαδη,εδω ο Komurο την βγαζει ανετος στην οροφη του τζιπ.Τελος παντων ας το προσπερασουμε και αυτο μαζι με τα υπολοιπα αστοχα της σειρας που αναφερθηκαν προηγουμενως.
Απο κει κε περα δεν ξερω τι να περιμενω απο το hotd πλεον.Σιγουρα παντως δεν εχω καμια ορεξη να ασχοληθω με το manga.Eχε χαρη που το στολισε καπως η madhouse δηλαδη και βλεποτανε.Θα τσεκαρω το επερχομενο ova επισης αν και δεν περιμενω κατι το ιδιαιτερο.Ελπιζω να μην το δουν ως ευκαιρια για εξτρα και uncensored fanservice.
Αυτα λοιπον...
So long hotd.Mακρυα και αγαπημενοι.

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2010 - 06:25
άλλα νομίζω οτι όταν τελειώσει η ιστορία με τα zombie κατή μου λέει πως o hirano θα κανί ένα απτά καλύτερα ανιμε ever
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από bifteki: 22 Σεπτέμβριος 2010 - 06:45
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2010 - 17:08
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2010 - 02:38
υπαρχουν πληροφοριες για το αν θα βγαλουν season 2 ?
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2010 - 03:00
γαματο ηταν....μακαρι να βγει season 2, μετραγε πολυ....
υπαρχουν πληροφοριες για το αν θα βγαλουν season 2 ?
Περιμένουμε Ova την Άνοιξη.
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2010 - 18:59
Αυτα τα λιγα και μονο και μονο λογω της δρασης αντε ενα 5/10 και πολυ του ειναι
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2010 - 20:54
Περιμένουμε Ova την Άνοιξη.
thank you,αντε να δουμε...