Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

High School Of The Dead

• Please log in to reply
658 replies to this topic

#286 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 11 August 2010 - 11:51

Oh my! Παιζει να ηταν το καλυτερο επεισοδιο μεχρι στιγμης :P. Το μονο που με χαλασε ηταν
Spoiler:

Edited by Jorg, 16 August 2010 - 12:13.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#287 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Κοπεγχάγη

Posted 13 August 2010 - 15:53

μακαρι :P
Spoiler:

ezgif.com-resize.gif

#288 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 13 August 2010 - 23:42

μακαρι :P

Spoiler:

Spoiler:

#289 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 13 August 2010 - 23:57

Spoiler:

Οπως ειπα και πιο πανω, θα μπορουσε καλυτερα (μου χει καθησει* τι να κανω).

*
Spoiler:

:P

*waving intensifies*

#290 Diablakos

Diablakos

Shineee!!

• Members
  • 117 posts

Posted 14 August 2010 - 17:28

Spoiler:

haha τα τρεια πιο σημαντικα στοιχεια σε μια κοπελα :kawaii:
btw βρισκω το anime πλ καλο κ απ οτι εχω δει παιρνει πολυ καλες βαθμολογιες(αν κ σιγουρα φταει το γεγονος οτι ειναι madhouse)
tumblr_mna02dnhn_T1sqlqe5o2_250.gif
I am the bone of my sword.

Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unknown to death.
Nor known to life.
Have withstood pain to create many weapons.
Yet, those hands will never hold anything.
So as I pray, 'Unlimited Blade Works'

#291 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 14 August 2010 - 17:31

btw βρισκω το anime πλ καλο κ απ οτι εχω δει παιρνει πολυ καλες βαθμολογιες(αν κ σιγουρα φταει το γεγονος οτι ειναι madhouse)

Καλα μην βασιζεσαι και πολυ στις βαθμολογιες...

*waving intensifies*

#292 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 16 August 2010 - 10:04

Αυτο το επ ειχε ομως πολυ αχρειαστο fanservice :P

Spoiler: 7

#293 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 16 August 2010 - 13:47

Αυτο το επ ειχε ομως πολυ αχρειαστο fanservice :P

Δε λες τίποτα! Εκεί που είδα το 5 και είπα "οκ, το περισσότερο fanservice το έβαλαν στο 1ο για να κάνουν τον κοσμάκη να τσιμπήσει", ήρθαν το 6 και το 7 και μου πετάχτηκε ο οφθαλμός έξω... Flashnews, τα στήθη των γυναικών απέκτησαν ξαφνικά δική τους βούληση και διάθεση για χορό/τραμπολίνο, συνεπώς πετάγονται προς πάσα κατεύθυνση, κι όποιον πάρει ο χάρος... Έχουν και μαγνήτες όμως, άρα εννοείται πώς όταν πέσουν τα αγόρια, θα πέσουν πάντα εκεί μέσα... Τι εξελίξεις!:sadist: Βάλανε τώρα και το μικρό loli για να πιάσουν όλα τα γούστα... :redcard2:

Κι όσο για τη Rei, o Takashi είναι η τελευταία - τελευταία επιλογή της. Είναι αυτό που λέμε "μόνο αν είσαι ο τελευταίος άντρας πάνω στη Γη"! Η τσ**λίτσα ξέρει ακριβώς τι να κάνει για να ασχολείται ο Takashi μόνο μαζί της, και να έχει προτεραιότητα όταν σώζει κόσμο κι αυτή κινδυνεύει. Άσε που ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει τελευταίος άντρας... Ο Hirano δε φαντάζει και πολύ ελκυστική επιλογή.

#294 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 16 August 2010 - 13:56

Πω, πω ηρεμηστε ρε παιδια λιγο. Δε λεω ειναι λιγο ενκνευριστηκο, αλλα ecchi anime ειναι, τι περιμενατε;
Και να πω οτι ειμαι ο πρωτος που τα λεω... στις τελευταιες σελιδες ολο αυτο σχολιαζουμε.
Δεν θελετε να κατσω να σχολιασω yaoi...

*waving intensifies*

#295 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 16 August 2010 - 15:42

Ας ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα

τα στήθη των γυναικών απέκτησαν ξαφνικά δική τους βούληση και διάθεση για χορό/τραμπολίνο

Αυτό συνέβαινε ανέκαθεν όταν πρόκειται για ecchi που σέβεται τον εαυτό του. Και αν κάποιος/κάποια νομίζει οτι στο HOTD φτάνουν τα σημεία στα άκρα, σας προκαλώ να δείτε το Eiken.

Ο Hirano δε φαντάζει και πολύ ελκυστική επιλογή.

Δεν έχω φτάσει το manga, θα το κάνω στο άμεσο μέλλον, άρα δε ξέρω, αλλά πολύ θα γελάσω αν η μπατσίνα εκπλαγεί από τα skillzorz του Ηιρανο και βουτηρώσουν τη μπαγκέτα

κάτι που πολλοί δεν έχουν καταλάβει: μιλάμε για το άνιμε της χρονιάς.
και είναι τόσο καλό, γιατί είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε. Ή τουλάχιστον θα είναι όταν βγουν τα BD-rips. (Άρχοντα Μεσαίε, νομίζω σε χαλάει το πολύ fanservice, αλλά δεν μπορώ να πω οτι λυπάμαι :kakaka: )
μπόλικο και προσεγμένο fanservice να ξεχειλίζει από παντού με βία, αίμα, καφρίλα, σαπίλα και βρακάκια, βρακάκια, βρακάκια, βυζιά, βυζιά, βυζιά και ακόμη περισσότερα βυζιά.

όποιος περίμενε να δει κάτι άλλο, ή διαφορετική συνταγή, μάλλον δεν ενημερώθηκε σωστά προηγουμένως.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#296 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 posts

Posted 16 August 2010 - 16:35

7
Spoiler:

Posted Image

#297 Silmarien

Silmarien

Anime Fan

• Members
  • 133 posts

Posted 16 August 2010 - 16:36

Καλα το anime καταντησε τρελη παπαρα! Βασικα δεν μετραει καν για anime. Τα anime εχουν υποθεση. Αυτο ΔΕΝ εχει. Ειναι ενα ματσο βληματα που τρεχουν γυρω γυρω απο ζομπι. Ουαου! Ιts SO effing exciting :puke:

@Melkor Aν πραγματικα ειναι το ανιμε της χρονιας, που πιστευω ακραδαντα οτι το εβγαλες απο το μυαλο σου, τοτε λυπαμαι για ολους αυτους που το προτειναν.Σιγουρα ειναι veggies που βλεπουν βυζο μονο στην τηλεοραση και δεν τους ενδιαφερει τιποτα αλλο σε μια σειρα. Κανονικα λαχανικα. Mυαλο γιοκ!
Posted Image

#298 bifteki

bifteki

Anime Amateur

• Members
  • 84 posts

Posted 16 August 2010 - 16:41

όταν βγουν τα BD-rips. (Άρχοντα Μεσαίε, νομίζω σε χαλάει το πολύ fanservice, αλλά δεν μπορώ να πω οτι λυπάμαι :kakaka: )

1 εμ τι είναι τα ΒD rips :hmmm:>>?
2 μα καλά που είναι το πρόβλημα με τα κινούμενα στήθη τα στήθη δεν είναι στητά τα μονά στητά είναι τα σιλικόνατα εξαλου όταν βλέπω αυτο το μέγεθος και των ήχο που κάνουν σκάω στα γέλια :kakaka:
3 το μόνο που μου την έσπασε στο σημερινό ep η ταν το loli <googlara και είδα τη είναι:zetsubou:>
άλλα σε ένα πακέτο η δωρώ πρέπει να δεχόμαστε και τα καλα και τα κακά του δηλαδή αγάπα το πλησίον σου και με τα κακά του :angell:

ps είδα λιγο eiken και με πόνεσαν τα μάτια μου ψιλό αηδίασα <προσωπικά > με τα μεγέθη και δεν άντεξα παραπάνω από 10 λεπτά <προσωπικά >
:awww:

#299 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 16 August 2010 - 16:53

Lol δεν μπορω να μην γελαω με τα παραπανω post. :D

Ειναι κοινη λογικη, αν δεν σας αρεσει το anime απλως μην το βλεπεται??!! Am i right? I think yes. <<

Anyway @ Silmarien μπορεις να drop το ανιμε αφου δεν σ αρεσει και τοσο απο οτι καταλαβαινω φυσικα....βλεποντας τς comments σου σε αυτο το thread κ επισης βλεποντας οτι εισαι μεγαλος φαν του yaoi thread "Its not ironic at all" :nerd:

Σε κανεναν δεν θα αρεσει να βλεπει ολη την ωρα comments που να γραφουν οτι αυτο το ανιμε "fail/εχει πολυ fanservice" and alot more. :calm:(Lets stay calm)

Dont troll, be nice :bleh:

Posted Image

#300 Silmarien

Silmarien

Anime Fan

• Members
  • 133 posts

Posted 16 August 2010 - 17:47

Δεν εχει καμια απολυτως σχεση το οτι ειμαι φαν των yaoi anime. Αν το παμε ετσι τοτε θα επρεπε να μου αρεσει το anime επειδη βλεπω και hentai. Εγω αναφερομουν καθαρα απο αποψη υποθεσης/πλοκης και συγκεκριμενα στην παντελη ελλειψη τους. Αν εβλεπες λιγες σελιδες πισω μαλιστα θα εβλεπες οτι μου αρεσε στην αρχη. Η εξελιξη του ηταν απαισια.

P. S. Mην αναφερθουμε σε trolling. Θυμισου τι εκανες εσυ σε καθε καημενο που δεν ενθουσιαζονταν με ενα επεισοδιο του ΟΡ. Pleease spare me...
Posted Image