Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

High School Of The Dead

• Please log in to reply
658 replies to this topic

#271 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Κοπεγχάγη

Posted 09 August 2010 - 18:21

πολυ ορεο επεισοδιο μπορω να πω, ειχε μπολικο ζουμι και ενδιαφερον,
Spoiler:

ezgif.com-resize.gif

#272 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 09 August 2010 - 20:47

πολυ ορεο επεισοδιο μπορω να πω, ειχε μπολικο ζουμι και ενδιαφερον,

Spoiler:

Spoiler:

Αυτό που μου έκανε άσχημη εντύπωση ήταν
Spoiler:

[/too serious]
:P

Edited by Erebos, 09 August 2010 - 20:53.

Posted Image
Posted Image

#273 bifteki

bifteki

Anime Amateur

• Members
  • 84 posts

Posted 09 August 2010 - 21:09

δεν μπορώ να πω κάλο ήταν το επεισόδιο άλλα μου φάνηκε πως είχαν πιει κάτι η κοπέλες σαν μεθυσμένες κάναν :blurah5: άλλα κάτι μου λέει οτι η ξανθιά δεν είναι ηλίθια
Spoiler: manga spoiler

Edited by iristella, 10 August 2010 - 03:16.
spoiler tag edited

:awww:

#274 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 posts

Posted 09 August 2010 - 21:32

Spoiler:

#275 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 09 August 2010 - 22:02

δεν μπορώ να πω κάλο ήταν το επεισόδιο άλλα μου φάνηκε πως είχαν πιει κάτι η κοπέλες σαν μεθυσμένες κάναν :blurah5: άλλα κάτι μου λέει οτι η ξανθιά δεν είναι ηλίθια

Spoiler: manga spoiler

Εεε φυσικά τι σχέση περίμενες να έχει μια απλή νοσοκόμα σχολείου με μία πράκτορα? Εκτός και άν είναι childhood friends :P..Παίζει και η ξανθιά να έχει σίγουρα σχέση με αυτά!!

Spoiler:

Πες τααα!! η Rei πρέπει να φαγωθεί!!!!

Edited by iristella, 10 August 2010 - 03:16.
spoiler tag edited

Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#276 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 posts

Posted 09 August 2010 - 22:51

Το 6ο επεισοδιο ηταν παντελως ασημαντο και θυμιζε λιγο Miss Playboy 2010...
Δεν ειχε καθολου συνεχεια τησ ιστοριας μονο κρυφες αποκαλυψεις...ας ελπιζουμε σε κατι καλυτερο...
Posted Image

#277 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 posts

Posted 09 August 2010 - 23:02

Το 6ο επεισοδιο ηταν αρκετα βαρετο αντε να δουμε το επομενο πως θα ειναι.
Attached File  kisuki.net_anime-wallpapers_ito-noizi_1_1280x1024.jpg   91.39KB   8 downloads

#278 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 09 August 2010 - 23:31

μέτριο επεισόδιο, όχι άσχημο όμως. ο jack black είναι μάλλον ο καλύτερος χαρακτήρας στην σειρά so far. και σε αυτό το "ανιμε" είδαμε κλασικό ιάπωνα, ο αστυνομικός που 'τόλμησε και έκανε το σωστό πράγμα' που μετά αυτοκτόνησε το save his honor. όταν ξέσκισε εκείνον τον αναρχικό το φανταστικά κατευθείαν ότι κάτι τέτοιο θα έκανε. anyways, πρόσεξα πως οι αστυνόμοι έχουνε δεμένα τα πιστολια με την ζώνη τους για να μην μπορεί να τα κλέψει κανένας, διασκεδαστικό

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#279 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 10 August 2010 - 03:08

fanservice moves the world around, deal with it :P

οπλα και αλλα οπλα και ποικιλια sniper rifles, αλλα δεν ειχε shawn-off shotgun, μονο επαναληπτικη αν θυμαμαι. Βαλε και ενα spaz shotgun and i ll jizz in my pants.

#280 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 August 2010 - 03:31

Lol! Πραγματικά απορώ από πότε έγινε το fanservice αρνητικό στοιχείο σε ένα Εcchi anime. Είναι σαν να λέμε ότι είναι κακό επειδή έχει zombies μέσα. Ας μην γελιόμαστε μια σύντομη περιγραφή στο anidb και ένα δύο εξώφυλλα να έβλεπε κανείς (ή μόνο το opening) φαίνεται πολύ καλά περί τίνος πρόκειται.Ούτε και εγώ πετάω την σκούφια μου για fanservice αλλά ήξερα τι με περίμενε από τη στιγμή που άρχισα να το παρακολουθώ.

Spoiler:

#281 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 posts

Posted 10 August 2010 - 03:44

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image

#282 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 10 August 2010 - 16:00

Oh God. Τι επεισοδειο ηταν αυτο μανα μου?
Spoiler:

2bbd14fc.jpg

#283 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 11 August 2010 - 00:51

Ρε σεις ποιον αστυνομικο ??? Saeko..........mmmmm.......aaa.... Okay that's enough.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#284 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 11 August 2010 - 04:00

Ειδα 4,5,6 μαζεμενα.
Χαος με το catching up απο διαφορα ongoing που μαζευτηκαν λογω μακρων διακοπων μακρια απο pc.Θα φροντισω να μην επαναληφθει xD.

Το recap στο 4α μου ηρθε ωραια λοιπον και το 5 ηταν πολυ δυνατο απο καθε αποψη και ισως το καλυτερο μεχρι τωρα κατ εμε.

Το 6ο παλι τα ξεφτιλισε ολα.Οι καημενοι εξω civilians/cops/rioters μες την απελπισια και μεσα στο ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΟΡΓΙΩΝ παιζαν οι αλλες με τα βυζια νεροπιστολο.Μου κακοφανηκε αρκετα αυτο.

Spoiler:

Κατα τα αλλα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πετυχε το ματι μου μερικους χαρακτηρες που συμπαθησα.Εχουμε και λεμε:
Spoiler:

Edited by Hanzo, 11 August 2010 - 04:07.

Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#285 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 11 August 2010 - 09:37

Spoiler: