Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
High School Of The Dead
Posted 20 August 2010 - 11:11
Τα σπάει όσο δεν πάει...Αν σταμάταγε να λέει και ο πρωταγωνιστής την βλακεία του στην αρχή και το τέλος κάθε επεισοδίου τα πράγματα θα ήταν καλύτερα.
Στο τελευταίο επεισόδιο απέκτησαν παιδί και σκύλο, να είχανε και την φίλη της Shizuka στο party και τι στον κόσμο...
All in all give us moar.
Κρίμα που την βλέπω 12αρα την σειρά και θα μείνει έτσι. Τουλάχιστον του χρόνου το manga θα έχει υλικό για άλλες δύο 12άρες.
PS:
Αναφορά τιμής ένεκεν: Τα μεμέ της Shizuka-sensei. Έχουν έναν ιδιαίτερο ρόλο στην όλη σειρά, πρωταγωνιστικό έναντι των υπολοίπων.... Τι μέγεθος να έχουν άραγε... FF;
Posted 20 August 2010 - 11:16
final eps...τα τελευτεα 2..μαρεσανε αρκετα επεσε πολυ bryt φαση
Posted 20 August 2010 - 14:30
οι σκηνές με την μικρή με ξενέρωσαν..
κριμάαααα >.<
The .aNiMe//GR Team.
Posted 21 August 2010 - 20:28
Αλλα μάρεσει......
Posted 21 August 2010 - 23:04
Λοιπόν πάμε άλλη μία τα βασικά για να τα πηγαίνουμε όλοι καλά και να μην επαναλαμβάνονται κάποιες συζητήσεις συνέχεια.
Το anime είναι Ecchi. Πράγμα πολύ λογικό αφού και το manga ανήκει στο συγκεκριμένο genre. You either like it or not, δικαίωμα και γούστα του καθενός και απόλυτα σεβαστά, αλλά δεν είναι ανάγκη να ανακαλύπτουμε την Ιαπωνία κάθε φορά που ένα βυζί σκάει μύτη . Με κάθε φιλική διάθεση αλλά το να επαναλαμβάνεται κάθε λίγο και λιγάκι το πόσο "κακό" είναι το fanservice και το πόσο καταστρέφει την εξαρχής ανύπαρκτη σοβαρότητα του anime δεν είναι ούτε edgy oύτε δείχνει το πόσο καλό γούστο στα anime έχει ο poster. Δείχνει ότι είναι slowpoke που 7/12 επεισόδια ακόμη όπου γίνεται του pantsu το σιδηρούν κιγκλήδωμα δεν έχει καταλάβει περί τίνος πρόκειται.
Από την άλλη πλευρά όταν κάποιος για τον χί ψι λόγο λέει ότι δεν του αρέσει ένα anime απλά εκφράζει την γνώμη του, δεν μας βρίζει την μάνα. Ως εκτούτου απαντάμε (αν κρίνουμε απαραίτητο) πολιτισμένα και όχι με προσωπικές επιθέσεις ή έμμεσες απειλές ότι θα επιτεθείτε στα anime που αρέσουν σε αυτόν (πραγματικά κάποια ποστ με έκαναν να ξεχάσω ότι είμαστε +13
Tέλος enough with the spamming. Κάποια post σβήστηκαν ήδη και πέφτει σκούπα στο thread.
Και για να πω και εγώ την γνώμη μου για το 7
Και έχω απορία να δώ πώς θα το μαζέψουν το anime ή αν θα πάνε για 2η season.
Posted 21 August 2010 - 23:09
On Topic: Το σκυλι γτ το πηραν μαζι τους? για φασαρια? -_-
Posted 21 August 2010 - 23:17
Γτ να το χασω? temeee xd
On Topic: Το σκυλι γτ το πηραν μαζι τους? για φασαρια? -_-
Posted 21 August 2010 - 23:40
Spoiler:
μου θύμισες excel saga φιλε
ον τοπικ ρε γαμώτο τώρα 12 επ ξενέρωσα !!!!!!!!
Posted 23 August 2010 - 11:04
Posted 23 August 2010 - 12:54

Posted 23 August 2010 - 13:25
στα τελευταια επισοδεια δε μπορω καν να συγκεντρωθω για να βρω αναφορες απο ζομποταινιες.
αξιο αναφορας ηταν στο 8ο επισοδειο
μετα απο αυτα τα σκηνικα η σειρα εχει εκτοξευθει πολυ ψηλα στο τοp 10 μου και αν συνεχισει ετσι πολυ πιθανον να εκθρονισει και το one piece απο την πρωτη θεση.
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 23 August 2010 - 14:53
Πρωτα καποια πειστηρια για οτι ειπαν οι αποπανω και γτ αυτο το επ χρειαζεται screenshots
Posted 23 August 2010 - 20:26
Saeko ish pro!
Posted 23 August 2010 - 20:32