Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

High School Of The Dead

• Please log in to reply
658 replies to this topic

#316 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 20 August 2010 - 11:11

Μάλιστα, αυτή είναι σειρά. Δροσερή και νόστιμη σαν το πεπόνι....

Τα σπάει όσο δεν πάει...Αν σταμάταγε να λέει και ο πρωταγωνιστής την βλακεία του στην αρχή και το τέλος κάθε επεισοδίου τα πράγματα θα ήταν καλύτερα.

Στο τελευταίο επεισόδιο απέκτησαν παιδί και σκύλο, να είχανε και την φίλη της Shizuka στο party και τι στον κόσμο...

All in all give us moar.
Κρίμα που την βλέπω 12αρα την σειρά και θα μείνει έτσι. Τουλάχιστον του χρόνου το manga θα έχει υλικό για άλλες δύο 12άρες.

PS:
Αναφορά τιμής ένεκεν: Τα μεμέ της Shizuka-sensei. Έχουν έναν ιδιαίτερο ρόλο στην όλη σειρά, πρωταγωνιστικό έναντι των υπολοίπων.... Τι μέγεθος να έχουν άραγε... FF;

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#317 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,164 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 20 August 2010 - 11:16

απι8ανο ανιμε....μου δινει μια αισ8υση resdent evil και ετσι...σε ανιμε...με high school katastash ...πολυ ωραιο....αν και χαλα καπιες φορες η υπερβολικη Boob κατασταση XD στο ακιρο...χααχχα...
final eps...τα τελευτεα 2..μαρεσανε αρκετα επεσε πολυ bryt φαση :)
フカフカ

#318 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 20 August 2010 - 14:30

Το μόνο που μου άρεσε σε αυτό το επεισόδιο ήταν ο Komuro..
οι σκηνές με την μικρή με ξενέρωσαν.. :thumbdown: στο επόμενα είδα πως επιτέλους βρήκαν ρούχα??
κριμάαααα >.<

Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#319 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 posts

Posted 21 August 2010 - 20:28

Ναι οντως πολλη ΒΟΟΜ..!!!!
Αλλα μάρεσει......
Posted Image

#320 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 21 August 2010 - 21:02

Αν κρίνω από τα τελευταία posts των νεότερων μελών στον thread, το zombiefication του κοινού επιδεινώνεται...

*Erebos goes to check his food supplies & ammunition.
Posted Image
Posted Image

#321 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 August 2010 - 23:04

*αφήνει διακριτικά κάτω το σβηστήρι*

Λοιπόν πάμε άλλη μία τα βασικά για να τα πηγαίνουμε όλοι καλά και να μην επαναλαμβάνονται κάποιες συζητήσεις συνέχεια.

Το anime είναι Ecchi. Πράγμα πολύ λογικό αφού και το manga ανήκει στο συγκεκριμένο genre. You either like it or not, δικαίωμα και γούστα του καθενός και απόλυτα σεβαστά, αλλά δεν είναι ανάγκη να ανακαλύπτουμε την Ιαπωνία κάθε φορά που ένα βυζί σκάει μύτη . Με κάθε φιλική διάθεση αλλά το να επαναλαμβάνεται κάθε λίγο και λιγάκι το πόσο "κακό" είναι το fanservice και το πόσο καταστρέφει την εξαρχής ανύπαρκτη σοβαρότητα του anime δεν είναι ούτε edgy oύτε δείχνει το πόσο καλό γούστο στα anime έχει ο poster. Δείχνει ότι είναι slowpoke που 7/12 επεισόδια ακόμη όπου γίνεται του pantsu το σιδηρούν κιγκλήδωμα δεν έχει καταλάβει περί τίνος πρόκειται.

Από την άλλη πλευρά όταν κάποιος για τον χί ψι λόγο λέει ότι δεν του αρέσει ένα anime απλά εκφράζει την γνώμη του, δεν μας βρίζει την μάνα. Ως εκτούτου απαντάμε (αν κρίνουμε απαραίτητο) πολιτισμένα και όχι με προσωπικές επιθέσεις ή έμμεσες απειλές ότι θα επιτεθείτε στα anime που αρέσουν σε αυτόν (πραγματικά κάποια ποστ με έκαναν να ξεχάσω ότι είμαστε +13 :( ).Στο thread της κάθε σειράς δεν λέγονται μόνο τα θετικά και ακόμη όταν ξέρει κανείς τι θα δει και τι περιμένει όταν αυτό ξεφεύγει από κάποια όρια είναι λογικό να διαμαρτυρηθεί.

Tέλος enough with the spamming. Κάποια post σβήστηκαν ήδη και πέφτει σκούπα στο thread.

Και για να πω και εγώ την γνώμη μου για το 7
Spoiler: 7

Και έχω απορία να δώ πώς θα το μαζέψουν το anime ή αν θα πάνε για 2η season.

#322 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 21 August 2010 - 23:09

Γτ να το χασω? temeee xd

On Topic: Το σκυλι γτ το πηραν μαζι τους? για φασαρια? -_-

2bbd14fc.jpg

#323 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 21 August 2010 - 23:17

Γτ να το χασω? temeee xd

On Topic: Το σκυλι γτ το πηραν μαζι τους? για φασαρια? -_-

:riiight:
Spoiler:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#324 bifteki

bifteki

Anime Amateur

• Members
  • 84 posts

Posted 21 August 2010 - 23:40

:riiight:

Spoiler:

μου θύμισες excel saga φιλε :kakaka: άμα το δεις θα καταλάβεις :kakaka:
ον τοπικ ρε γαμώτο τώρα 12 επ ξενέρωσα !!!!!!!!:Crying2::zetsubou::run::ill2::unlucky:
:awww:

#325 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 23 August 2010 - 11:04

Matrix boobs :kakaka: i lol'ed my ass off

Posted Image

#326 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 posts

Posted 23 August 2010 - 12:54

8
Spoiler:

Posted Image

#327 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 23 August 2010 - 13:25

καλα το fanservice παει "συννεφο".
στα τελευταια επισοδεια δε μπορω καν να συγκεντρωθω για να βρω αναφορες απο ζομποταινιες.
αξιο αναφορας ηταν στο 8ο επισοδειο
Spoiler:

μετα απο αυτα τα σκηνικα η σειρα εχει εκτοξευθει πολυ ψηλα στο τοp 10 μου και αν συνεχισει ετσι πολυ πιθανον να εκθρονισει και το one piece απο την πρωτη θεση.

#328 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 23 August 2010 - 14:53

Shotgun ρε! Ειδατε, μολις εριξε με αυτο κα***σε το παλικαρι, τι νεροπιστολα και καλαμια να πουμε ....

Πρωτα καποια πειστηρια για οτι ειπαν οι αποπανω και γτ αυτο το επ χρειαζεται screenshots :P

Spoiler: 8

#329 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 23 August 2010 - 20:26

Spoiler:
'

Saeko ish pro!

Posted Image

#330 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 23 August 2010 - 20:32

Απλά Lol για το παραπάνω στιγμιότυπο. Έχω να σχολιάσω το ότι τα zombies δεν τρώνε τα ζώα και περιορίζονται μόνο στους ανθρώπους εξού και το ενοχλητικό σκυλι εξακολουθεί να ζει ακόμη.

Spoiler: 8