Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

High School Of The Dead

• Please log in to reply
658 replies to this topic

#241 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 16:05

σιγουρα θα της την επεσε.

#242 sledgehammer_999

sledgehammer_999

Anime Newbie

• Members
  • 57 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 16:44

Παιδιά κάτι μου λέει ότι στο μέλλον ο hirano θα κάνει massage στα boobs της sniper, γιατί λογικά θα πληρεί τις προϋποθέσεις(να κάνει snipe καλύτερα από αυτήν) αχαχαχαχα

#243 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 18:50

Παιδιά κάτι μου λέει ότι στο μέλλον ο hirano θα κάνει massage στα boobs της sniper, γιατί λογικά θα πληρεί τις προϋποθέσεις(να κάνει snipe καλύτερα από αυτήν) αχαχαχαχα

:hihi2:
Τώρα που το θυμήθηκα: Do boobs go numb??? :hmmm:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#244 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 19:08

Yes they do. Τουλάχιστον σε αυτό είναι accurate η σειρά. :P

Anw περα από τις βαθυστόχαστες απορίες και τις εξίσου βαθυστόχαστες απαντήσεις (xD) παρακαλώ ηρεμία με τις προβλέψεις. Ας επικεντρωθούμε σε πράγματα που έχουν γίνει και όχι σε τι νομίζουμε ότι μπορεί να παίζει με τον καθε χαρακτήρα.

#245 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Κοπεγχάγη

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 19:43

Ο μανα μου κατι μπαλκονια αυτη η Shizuka.
On-topic: Σε γενικες γραμμες η σειρα παει καλα, αυτο που μου την δινει περισσοτερο ομως ειναι, οτι τα zombies θα επρεπε υποτιθετε να αντιδρουν μονο στον ηχο, αλλα σε καποιες φασεις ειναι λες και αγνοουν αυτον τον κανονα.

ezgif.com-resize.gif

#246 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2010 - 11:46

Ο μανα μου κατι μπαλκονια αυτη η Shizuka.
On-topic: Σε γενικες γραμμες η σειρα παει καλα, αυτο που μου την δινει περισσοτερο ομως ειναι, οτι τα zombies θα επρεπε υποτιθετε να αντιδρουν μονο στον ηχο, αλλα σε καποιες φασεις ειναι λες και αγνοουν αυτον τον κανονα.

οπως?

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#247 bifteki

bifteki

Anime Amateur

• Members
  • 84 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2010 - 16:29

το ανιμε αυτό γ******* :awww: αφτο που μου την σπαή είναι η νοσοκόμα:mador2: η ροζομαλα :mador2:και ο καθηγητής :mador2: άλλα τέλος πάντων κάπου θα χρησιμεύσουν και τούτη

αφτη με τα μπλε μαλια στην αρχή νομιζα πως ήταν ο CHUCK NORIS μεταμφιεσμένος <τα έδερνε όλα τα zombie :beaten: :hihi2::awww: και ο τακαση δεν λέω κάλος είναι άλλα ο καμένος οτακου έχει φάση :kakaka: και κατή ακόμη ρε νομίζω πως ακούω το booing των βυζιών :blurah5: αλλα και πάλη γελάω με αυτό :kakaka:
:awww:

#248 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2010 - 17:53

Παρόλο που σαν anime έχει αρκετά flaws για να το θάψω, έχε χάρη που μου θυμίζει τραγικά resident evil και γι' αυτό έχει μπει στη λίστα με τα αγαπημένα μου. Αγαπημένη μου character είναι η Busujima-sempai. Λάτρεψα το στυλ της, είναι η πιο σοβαρή στο anime και η μόνη που εξαρχής φάνηκε πως θα μας δώσει εντυπωσιακές μάχες. Με χάλασε αρκετά ομολογώ που στο τελευταίο επεισόδιο έπρεπε σώνει και καλά να μας δείξουν το pantsu της, εντάξει δεν είναι όλοι οι χαρακτήρες το ίδιο, σε άλλους τραβιέται το fanservice και σε άλλους φαίνεται εξαιρετικά άτοπο.

Για όσους είδαν το preview του 6, αναμένουμε τρελό fanservice και και τίγκα στα boobs το επεισόδιο. Κανονικό Ecchi το anime, δυστυχώς αυτό το επιτηδευμένο fanservice με χαλάει αρκετά. Anyway...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#249 Silmarien

Silmarien

Anime Fan

• Members
  • 133 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2010 - 18:52

Για όσους είδαν το preview του 6, αναμένουμε τρελό fanservice και και τίγκα στα boobs το επεισόδιο. Κανονικό Ecchi το anime

Παλι ο,τι να 'ναι θα ειναι... :damn:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#250 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2010 - 19:10

Παλι ο,τι να 'ναι θα ειναι... :damn:

και εγω αυτο πιστευω .... ολο και κατι θα χει π θ τ χαλασει ....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#251 bifteki

bifteki

Anime Amateur

• Members
  • 84 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2010 - 19:28

ox είδα το review και μου την έσπασε καλά μου έλεγε ένας φίλος μου οτι καπια στιγμή θα κάνουν μπάνιο:blurah5: άλλα εινα ενα απτά μοναδικά echi που μαρεσουν :awww: <αυτό και το my balls :awww::hehehe:>

p. s τώρα ειδα και εγώ την σκηνή πάνω στην μηχανή:awww: κωλόφαρδος ο τύπος
:awww:

#252 xANTONISx

xANTONISx

Περπάτησα πάρα πολύ ...

• Members
  • 202 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2010 - 00:29

@bifteki, πρέπει να είσαι γύρω στα 14 εσύ ρε. Τέλος πάντων, θα περάσει.

Εμένα δεν με τρελαίνει καθόλου η σειρά, απλά δεν ξέρω κανένα άλλο απλό anime να παρακολουθώ το καλοκαίρι και βολεύομαι με αυτό.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Έχουμε και Identi.ca
ΗΙΜΥΜ S3EP5

#253 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2010 - 01:03

μίλησε ο 16χρόνος :P δεν είδα review για το επόμενο επεισόδιο αλλα δεν θεωρώ ότι θα γίνει κάτι ώστε να αλλάξει το όλο στυλ του. τα κλασικά θα γίνουνε μάλλον. παραπάνω ecchi από τώρα δεν νομίζω να μπορεί να δείξει

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#254 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2010 - 01:09

Παρακαλώ να περιοριστεί το spam και οι επί του προσωπικού μπηχτούλες.

some posts deleted.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 07 Αύγουστος 2010 - 01:23

#255 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2010 - 01:31

παραπάνω ecchi από τώρα δεν νομίζω να μπορεί να δείξει

Ααα μην το λές..ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να εξελιχθεί!!! Μια χαρά ξεκίνησε το ανιμέ είχε κάποια στοιχεία ecchi βέβαια, αλλά όσο προχωράει το ανιμέ τόσο πιο πολύ ανεβαίνει..τώρα το έχουνε παραγυρίσει σε αυτό το στιλ, δλδ ξεχνάς τα ζόμπια και το τί θα γίνει στην συνέχεια με αυτά και το μόνο που σου έχει μείνει στο τέλος του επεισοδίου είναι οι ecchi σκηνές κάθε 3-4 λεπτά.. και τι χρώμα pantsu φοράει με ρίγες ή όχι ο κάθε χαρακτήρας..!!
Και στο preview τα ίδια δείχνουνε..:canthelp:

Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.